מסך 3D לחדר.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8264
- נתן תודות: 421 פעמים
- קיבל תודות: 612 פעמים
עוצמת תאורה נמוכה יותר, צריכת חשמל גבוהה יותר, צריך להיזהר מרקע קבוע על המסך לאורך זמן, מצד שני תמונה רכה ונעימה יותר, שחורים יחסית טובים, זמן תגובה מהיר מאוד ולכן כמעט ואין CROSSTALK בתלת מימד אקטיבי, יחס עלות תועלת מעולה בהתייחס לגודל
הפלזמה הזאת בהינתן שאין לך בעיה של השתקפויות ושתזהר מתמונה קבועה לאורך זמן היא פתרון נחמד מאוד שכן תוכל לקבל מסך בגודל 51", עם לאג נמוך במשחקים (בהגדרות המתאימות) וביצועי תלת מימד טובים בפחות מהתקציב שלך.
תקרא פה:
http://www.hometheater.co.il/vt152082.P ... 7%9E%D7%94
בנוסף, גודל המסך למשחקים וסרטים משדרג את החווייה ויש הבדל גדול בין 42" ל 51". מצד שני אתה יושב במרחק של 2 מטר אז זה אולי יהיה גדול מדי (למרות שאני גורס שאין גדול מדי
). לך תראה אותה בחנות מהמרחק המדובר לפני שאתה מקבל החלטה:
[img2=550x309]http://www.displaywars.com/comparisons/ ... h-16x9.png[/img2]
בתמונה: מסך 42" מול מסך 51"
הפלזמה הזאת בהינתן שאין לך בעיה של השתקפויות ושתזהר מתמונה קבועה לאורך זמן היא פתרון נחמד מאוד שכן תוכל לקבל מסך בגודל 51", עם לאג נמוך במשחקים (בהגדרות המתאימות) וביצועי תלת מימד טובים בפחות מהתקציב שלך.
תקרא פה:
http://www.hometheater.co.il/vt152082.P ... 7%9E%D7%94
בנוסף, גודל המסך למשחקים וסרטים משדרג את החווייה ויש הבדל גדול בין 42" ל 51". מצד שני אתה יושב במרחק של 2 מטר אז זה אולי יהיה גדול מדי (למרות שאני גורס שאין גדול מדי
[img2=550x309]http://www.displaywars.com/comparisons/ ... h-16x9.png[/img2]
בתמונה: מסך 42" מול מסך 51"
דבר ראשון אתה מאוד עוזר לי אז אני חייב להגיד לך תודה רבה רבה. בכול מקרה אני צריך ללכת לראות בשביל באמת לדעת. אז אני ילך ויראה כמה מסכים ואז אני יגיד לך את דעתי
למרות שכרגע פלזמה באמת הרבה יותר טובה בשבילי. בPS51D550 כולל שני זוגות משקפיי תלת מימד?
ועוד דבר איזה מקום אתה ממליץ לי ללכת לראות טלוויזות שאני יוכל להתרשם מהם?
ועוד דבר איזה מקום אתה ממליץ לי ללכת לראות טלוויזות שאני יוכל להתרשם מהם?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
אתה לא חושב ש 51 קצת מוגזם למרחק 1.8 מטר?integral כתב:אם אין לך בעיה עם השתקפויות מציע לך שתלך לראות גם את הפלזמה של סמסונג PS51D550...
אתה חושב שתהייה לו בעיה עם HDR בחיבור ל PS3 ?
אם לא, מדוע שלא ירכוש 43D490? היא עולה כמעט חצי מ 51D550
הגודל שלה, בכל מקרה, מתאים יותר.
הפגמים בצפיה (גם HD ובייחוד SD) יהיו גדולים יותר ב 51D550 מאשר ה"חסך" של FHD.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8264
- נתן תודות: 421 פעמים
- קיבל תודות: 612 פעמים
אל תשכח כמובן לשים את הטלוויזיות על GAME MODE, תתחבר בטלוויזיות שאתה בודק ל HDMI1 , ותנסה לשנות את שם כניסת ה HDMI בהגדרות ל PC (בסמסזונג זה משפר את הלאג, כנראה בגלל ביטול של מערכות מסויימות, ואולי גם באחרות).
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
לפי דעתי קח את הפנסוניק החדשה 37 אינץ' FHD 3D.
panasonic tc-l37dt30
יש שני גדלים 32 ו37 קח את ה37.
panasonic tc-l37dt30
יש שני גדלים 32 ו37 קח את ה37.
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
- טלHD
- גורו

איך הגעתם פתאום ל 37-32" ?
- טלHD
- גורו

integral נתן לך כאן תשובות טובות ומפורטות לגבי המסך המועדף לחיבור PS3.justlog כתב:37 אינץ אני יכול בכול זאת לחשוב על זה אבל רק אם זה עדיף לי. בכול מקרה טלHD אני רואה שאתה מוכר בתחוםבכול מקרה מה אתה אומר שכדי לי לקחת?
...
אני יכול לומר לך שאם אין לך כוונה "לבלות" כל יום כמה שעות מול המסך בחדר שינה ואין סכנה של צריבות...
43D490 יכול לתת לך בחצי מהתקציב שלך פשרה מצויינת בין גודל/מחיר/איכות.
אם אין לך בעיה להוציא כפול מזה, תבחר בין מסכי ה LCD שהוצעו לך ולך לראות אותן במו עיינך.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
43D490 היא פלזמה כמו שהמליץ לך טל. בשביל תלת מימד אין גדול מדיי..
בסמסונג שהוא המליץ התלת מימד הוא אקטיבי ואין ״עדיף״ בנושא, יש כאלה שבאקטיבי יגידו שכואב להם הראש אחרי חצי שעה ויש שיגידו שלא..
אם זו ההתלבטות שלך גש לראות מסכי תלת מימד בחנויות השונות ותקדיש לכל סוג (אקטיבי/פסיבי) כחצי שעה.. תראה אם האקטיבי ״נסבל״ מבחינתך..
בהצלחה ברכישה האינסופית
אדיר.
בסמסונג שהוא המליץ התלת מימד הוא אקטיבי ואין ״עדיף״ בנושא, יש כאלה שבאקטיבי יגידו שכואב להם הראש אחרי חצי שעה ויש שיגידו שלא..
אם זו ההתלבטות שלך גש לראות מסכי תלת מימד בחנויות השונות ותקדיש לכל סוג (אקטיבי/פסיבי) כחצי שעה.. תראה אם האקטיבי ״נסבל״ מבחינתך..
בהצלחה ברכישה האינסופית
אדיר.