LG 37LK450 במקום 37LD460 - כדאי?
בינתיים - ממש מבסוט.
הדבר היחיד שטיפה מפריע לי הוא ששיחקתי עם אוזניות והסאונד היה לא מדהים. אני לא יודע אם זה בגלל הטלוויזיה, האוזניות (Sennheiser HD202) או המשחק. לא עשיתי בדיקה משווה עם מוסיקה או וידאו, ובכל מקרה זה לא דיל-ברייקר מבחינתי.
הדבר היחיד שטיפה מפריע לי הוא ששיחקתי עם אוזניות והסאונד היה לא מדהים. אני לא יודע אם זה בגלל הטלוויזיה, האוזניות (Sennheiser HD202) או המשחק. לא עשיתי בדיקה משווה עם מוסיקה או וידאו, ובכל מקרה זה לא דיל-ברייקר מבחינתי.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8264
- נתן תודות: 421 פעמים
- קיבל תודות: 611 פעמים
מציע לך לשחק קצת עם ה PICTURE WIZARD לכיול לטעמך. יחודי למסכים של LG וממש נחמד. כדאי לעשות כיול נפרד לתנאי יום ותנאי לילה (ותוכל להכניס את ההגדרות שם ב EXPERT1 ו 2).
לא עבדתי עם אוזניות וה LG, אבל יש שם לא מעט הגדרות לאודיו. ניסית לשחק איתן?
לא עבדתי עם אוזניות וה LG, אבל יש שם לא מעט הגדרות לאודיו. ניסית לשחק איתן?
השתמשתי ב-Picture Wizard והוא באמת נחמד מאוד, בעיקר לאנשים כמוני שלא ממש מבינים באיכות תמונה. לא חשבתי לעשות שני כיולים נפרדים, זה רעיון לא רע.
לגבי הגדרות אודיו, ברגע שמחברים אוזניות כל תפריט האודיו הופך ללא-זמין ואפשר לבחור רק את מצב הסטריאו -- L+R / L+L / R+R.
לגבי הגדרות אודיו, ברגע שמחברים אוזניות כל תפריט האודיו הופך ללא-זמין ואפשר לבחור רק את מצב הסטריאו -- L+R / L+L / R+R.
- Mike_Shinoda
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 178
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
מאיפה קנית את הטלויזיה?
היי, אפשר לשאול מאיפה קנית את הטלויזיה? ובאיזה מחיר?
(אם אתה רוצה תענה בפרטי)
בתודה מראש, ושיהיה חג שמח
(אם אתה רוצה תענה בפרטי)
בתודה מראש, ושיהיה חג שמח
פירטתי בתחילת השרשור מחירים ומקומות: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 63#1512363
קניתי באולסייל בסוף, במחיר ששם.
קניתי באולסייל בסוף, במחיר ששם.
- Mike_Shinoda
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 178
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אז הצעת 2700 ש"ח במכרז שם?
לא בדיוק. כל אתרי המכירה האישית האלה עובדים בשיטת מצליח: יש להם מחיר שבו הם מוכנים למכור, אבל הם מקווים שאתה תציע מחיר גבוה יותר ("מכירה אישית" משמעה שאתה מתחרה נגד עצמך, וזה אומר בין היתר שאתה תמיד מפסיד). אם אתה משתמש בכל ההצעות שנתנו לך ואף אחת מהן לא זוכה, הם כמובן יתנו לך עוד הצעות כי אתה "לקוח מועדף" או כי "היית קרוב" או שקר כלשהו אחר.
כמו שלמדנו בסרטים מהאייטיז, The only winning move is not to play. אם תפסיק להציע הצעות באיזשהו שלב, כעבור יום או יומיים יתקשר אליך נציג עם הצעת מחיר מטעמם. בשלב הזה הם יודעים איזה מוצר חיפשת, מי אתה, מה הטלפון שלך, מה הכתובת ומספר כרטיס אשראי, וכל מה שהם צריכים זה לשכנע אותך לקנות. מהנקודה הזאת אתה בעצם במשא ומתן רגיל מול נציג מכירות, שיכול להציע לך כל מיני הצעות (למשל שדרוג לדגם חדש יותר, כמו שקרה אצלי).
בקיצור: יכול להיות שאם תציע 2700 במכרז (או כמה שצריך כדי שיצא 2700 כולל משלוח) ההצעה שלך תזכה, אבל לפחות במקרה שלי זה עבר דרך נציג טלפוני (למעשה שניים, של חברות שונות), מספר הצעות וכמה ימים של התלבטויות.
כמו שלמדנו בסרטים מהאייטיז, The only winning move is not to play. אם תפסיק להציע הצעות באיזשהו שלב, כעבור יום או יומיים יתקשר אליך נציג עם הצעת מחיר מטעמם. בשלב הזה הם יודעים איזה מוצר חיפשת, מי אתה, מה הטלפון שלך, מה הכתובת ומספר כרטיס אשראי, וכל מה שהם צריכים זה לשכנע אותך לקנות. מהנקודה הזאת אתה בעצם במשא ומתן רגיל מול נציג מכירות, שיכול להציע לך כל מיני הצעות (למשל שדרוג לדגם חדש יותר, כמו שקרה אצלי).
בקיצור: יכול להיות שאם תציע 2700 במכרז (או כמה שצריך כדי שיצא 2700 כולל משלוח) ההצעה שלך תזכה, אבל לפחות במקרה שלי זה עבר דרך נציג טלפוני (למעשה שניים, של חברות שונות), מספר הצעות וכמה ימים של התלבטויות.
שלום לך,
אני מעוניין במסך ומתלבט בין סמסונג 37D550 לבין הדגם שרכשת.
רציתי לדעת אם אתה מרוצה מהמסך ? (דרך אגב ראית או שמעת בזמנו גם על הסמסונג ?)
והאם אתה יכול בבקשה לציין את היתרונות והחסרונות העיקריים של המסך.
תודה מראש על העזרה

אני מעוניין במסך ומתלבט בין סמסונג 37D550 לבין הדגם שרכשת.
רציתי לדעת אם אתה מרוצה מהמסך ? (דרך אגב ראית או שמעת בזמנו גם על הסמסונג ?)
והאם אתה יכול בבקשה לציין את היתרונות והחסרונות העיקריים של המסך.
תודה מראש על העזרה
נערך לאחרונה על ידי ZEBRA ב 26/10/2011 18:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
אינטגרל,
LG 42" 42LD650
או
SAMSUNG 40" 40D550
? ? ?
אם אנו מדברים על מסך גדול יותר:integral כתב: אם אתה לא צריך אינפוט לאג נמוך למשחקים, אז ה LD650 עדיפה על LD/LK4XX.
ואת ה D550 אל תקנה בגודל 37" כי הוא לא יבוא עם פאנל של סמסונג. אם כבר תקנה אותו ב 40"....
LG 42" 42LD650
או
SAMSUNG 40" 40D550
? ? ?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אני מניח שהתכוונת ל "תסביר בבקשה..."
סדרה 4 היא הרמה הנמוכה של המידריינג' של LG. בסדרת המידריינג' בארץ יש את סדרה 4 ומעליה את סדרה 5 ומעליה את סדרה 6. סדרה 6 תהיה תמיד טובה יותר מסדרה 4 ו 5 ויש לכך משמעות באיכות הצפיה. הסיבה לקנות את סדרה 4 מעבר לשיקול התקציבי היא כי בסדרות הגבוהות יותר יש לאגים במשחקים בגלל מערכות עיבוד התמונה המתקדמות יותר מה שבלתי נסבל למי שאוהב לשחק במשחקים מהירים. היותל וכרגע סדרה 6 משנה שעברה נמכרת במחירי חיסול, אני חושב שכדאי לקנות אותה אלא אם כן אתה מתכוון לשחק משחקים על הטלוויזיה.
סדרה 4 היא הרמה הנמוכה של המידריינג' של LG. בסדרת המידריינג' בארץ יש את סדרה 4 ומעליה את סדרה 5 ומעליה את סדרה 6. סדרה 6 תהיה תמיד טובה יותר מסדרה 4 ו 5 ויש לכך משמעות באיכות הצפיה. הסיבה לקנות את סדרה 4 מעבר לשיקול התקציבי היא כי בסדרות הגבוהות יותר יש לאגים במשחקים בגלל מערכות עיבוד התמונה המתקדמות יותר מה שבלתי נסבל למי שאוהב לשחק במשחקים מהירים. היותל וכרגע סדרה 6 משנה שעברה נמכרת במחירי חיסול, אני חושב שכדאי לקנות אותה אלא אם כן אתה מתכוון לשחק משחקים על הטלוויזיה.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לגבי כדורגל, זה תמיד בעייתי, אבל מנגנון ה TRUMOTION יעזור לך בהגדרות הנכונות. ב LG יש שתי הגדרות למנגנון הזה JUDDER ו BLUR. כדי להינות ממנו בלי לייצר ארטיפקטים ובלי לקבל יותר מדי אפקט של אופרת סבון כדאי לשים את ה JUDDER ברמה נמוכה (למשל 0-3) ואת ה BLUR ברמה גבוהה יחסית (למשל 8 ) וכמובן שרק אתה יכול לדעת מה נראה לך הכי טוב.