אני חושב כמו אחרים פה שאתה טועה ומטעה. הדגם הבכיר שמוגבר עולה בארה"ב 10K דולר ליחידה !
באירופה התמחור דומה , סביב 9K יורו ליחידה.
80אלף זה מחיר שהיה לדעתי בזמן ההשקה בלבד לכמה ימים. היום המחיר חזר להיות סביב 100 אלף בארץ.
...
אתם מסתכלים על אתרים אמריקאים בתמחור של רמקול צרפתי.
מספיק עם החובבנות.
הלו מה הולך פה רמקולים ב80 ובמאה אלף שקל מה נפלתם על הראש , אנחנו פה רעבים אין כסף לאוכל . מה זה פה השתגעתם ? רמקולים ב1000 שקל לא טוב?
Malcontent
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
שליחה
העם! דורש! רמקול חברתי!
ronensud
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 634
שליחה
והתנצלות על האשמות חסרות שחר.
LiorShap
חבר מביא חבר
תגובות: 3068
שליחה
ronensud כתב:והתנצלות על האשמות חסרות שחר.
...
רונן , אין לי שום כוונה להתנגח איתך חלילה. הבאת לינק ? סבבה.
המחיר שכתוב שם מדצמבר 2010 יכול להיות שהינו משוער.
כולנו נשמח ללינק לחנות אמיתית ולא כתבה אחת שלא ממש נותנת אינדיקציה רצינית.
הלוואי שאתה צודק, לא שאני מזמין אותם מחר כן... אבל עדיין מעניין לדעת.
ronensud
חבר פעיל במיוחד
שליחה
חוסר הרצון להתנגח אינו יושב בכפיפה אחת עם כתיבת המשפט חסר השחר:
"אני חושב כמו אחרים פה שאתה טועה ומטעה".
סחטיין , חוזר בי. כל הכבוד.
מהמחירים שאני נתקלתי ברשת , לרוב ראיתי אותם בין 17-23 אלף דולר בארה"ב לזוג.
באירופה חשבתי לתומי שהמחיר לא יהיה שונה . ההפך.
בכל מקרה , אם זה כך , אין שום סיבה שיעלו בארץ יותר מ 80-90 אלף שח. אחרת זה באמת תמחור לא הוגן.
ואני עדיין לא מתחדש. יש לי עוד כמה וכמה רמקולים להחליף בחיי עד שאגיע ( אם בכלל ארצה ותהיה לי היכולת הכלכלית)
לרמות מחיר כאלה.בינתיים אני נמצא עם רמקולים 5.1 שעולים ביחד 25 אלף שח. גם עם זה אשתי חושבת שנפלתי על השכל.
ronensud
חבר פעיל במיוחד
שליחה
היי ליאור,
25 אלף זה סכום מאוד מכובד בטח רק לרמקולים.
אני באופן אישי לא מחבב את האסכולה הצרפתית: טריאנגל, פוקאל, קאבאס- כל אלו ששמעתי היו עם נטייה לבהירות ואיזון טונאלי לוקה בחסר (הדבר הכי חשוב לדעתי ברמקול זה איזון טונלי).
אני מאוד אוהב רמקולים בריטיים ואת דיינאודיו.
epony
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
שליחה
טוב רונן כאן אתה כבר נכנס לטעמים אישיים ולמלחמה עקובה מדם בין הצרפתים "הבהירים" (או "צורמים") לבריטיים "החמים" (או "נמרחים")
החבר'ה האלה נלחמים כבר מאות שנים ולא רק על רמקולים, ורק דבר אחד ברור - המטבח הצרפתי הרבה יותר טוב מזה הבריטי
ronensud
חבר פעיל במיוחד
שליחה
אני מעדיף את המטבח המרוקאי
אגב רמקול חם לא צריך להיות מרוח.
LiorShap
חבר מביא חבר
שליחה
רונן , באודיו כמו בכל דבר בחיים , על טעם וריח...
אני מאוהב בסאונד הצרפתי , בסאונד הבהיר , הפתוח. חייב להודות שלא סובל את הסאונד הבריטי אם להסתמך על
רמקולים של B&W , שכל מה ששמעתי מהם גם בתקציבים לא קטנים , פשוט לא ריגש אותי בכלום. סתם רמקול.
שמעתי איטלקים - אופרה קווינטה. מצוינים לכינור , לא למוזיקה שלי. קבאס זה אהבה שאי אפשר להסביר.
לא יודע לגבי איזון טונלי , אני לא חזק במושגים. אבל להגיד שלקבאס אין איזון טונלי ? לא יודע.. שאחרים יענו על זה.
ronensud
חבר פעיל במיוחד
שליחה
ליאור איזון טונאלי זה שהכל מלמטה למעלה מאוזן. אין הדגשה מסויימת והתחושה היא שהצליל הומוגני. זה הדבר לטעמי שהרוב המוחלט של הרמקולים נופל בו.
כשאתה אומר סאונד בהיר אתה אומר שאין איזון טונאלי כך שאתה בעצם מסכים איתי אגב גם רמקול "חם" אינו מאוזן טונאלית.
לגבי B&W יש לממלכה הבריטית הרבה מאוד חברות. גם אני לא חסיד שלהם.
פרואק ו- LIVING VOICE זה הכיוון....
LiorShap
חבר מביא חבר
שליחה
הרמקולים של LV תמיד סיקרנו אותי , אף פעם לא יצא לי לשמוע אותם. מכיר מישהו שמשווק אותם באיזור חיפה והצפון ?
אשמח לאתגר אותם עם מוזיקה טובה. מבטיח לך שאם הם ירגשו אותי יותר מהקבאסים לא אהסס לעשות שינוי.
את האמת , כל פעם שאני חושב על זה להחליף רמקולים ובעיקר חברה שאתה קשור אליה שנים , זה כמו להתגרש , זה
אשכרה לעשות צעד...
ronensud
חבר פעיל במיוחד
שליחה
ליאור- יש בחור מותק שיש לו אותם בצפון בחיפה משודכים להגברה סופנית.
יכול בשמחה לדבר איתו ובטוח שהוא ישמח לארח אותך.
חוץ מזה שאם אתה מבסוט מהתוצאה אצלך אל תיגע ברמקולים לדעתי.
זה שאתה כבר שנים "רץ" איתם אומר שהם עושים לך את זה ומדובר בחברה מכובדת ואיכותית.
כמו שאמרת- לחלוטין עניין של טעם
נערך לאחרונה על ידי ronensud ב 30/09/2011 21:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
ronensud
חבר פעיל במיוחד
שליחה
נערך
LiorShap
חבר מביא חבר
שליחה
שמתי לב שלרמקולים של LV אין ליין לרמקולים עבור ק"ב ??
סנטר , מדפיים , משהו ?
אם זה כך , גם אם יהיו מיליון דולר לא אקנה אותם. ק"ב אצלי זה MUST ובלי סנטר תואם אין מצב...
טוב אז מה נשאר , לשמוע שוב את הפרואקים...? שמעתי אותם בעבר הרחוק , אבל כנראה שההגברה שם לא היתה
במיטבה או שהחדר או השד יודע מה.. פשוט לא נשמעו טוב. אבל אי אפשר להסיק מזה מסקנה אמיתית..
epony
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
שליחה
אני זוכר את הפעם הראשונה שבחנתי רמקולים זה מול זה - B&W סדרה 600 דור 2 המפורסמת מול רמקול שבחיים לא שמעתי עליו: מוניטור אודיו מסדרת הברונזה "הנחותה". המוניטור אודיו אכלו אותם בלי מלח פחות או יותר בכל פרמטר... מסקנה: לא כל הרמקולים הבריטיים מתיישרים לפי אותן הסטיגמות!
שורה תחתונה: ממליץ בחום על בחינת מוניטור אודיו בתקציב זהה - עבורי זה היה ונשאר אחד הרמקולים המובחרים בפחות או יותר כל רמת מחיר..!
teenet
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 787
שליחה
האמת שגם אני הזמנתי לפני חודש וחצי סטליטיים של Cabasse ישירות מצרפת במחיר הזוי לעומת הארץ... רמקולים מדהימים!!!!! תתחדש!!!
מנוי מתנה בעקבות זכיה בתחרות בפייסבוק - 09.03.12
bossgt6
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
שליחה
epony כתב:אני זוכר את הפעם הראשונה שבחנתי רמקולים זה מול זה - B&W סדרה 600 דור 2 המפורסמת מול רמקול שבחיים לא שמעתי עליו: מוניטור אודיו מסדרת הברונזה "הנחותה". המוניטור אודיו אכלו אותם בלי מלח פחות או יותר בכל פרמטר... מסקנה: לא כל הרמקולים הבריטיים מתיישרים לפי אותן הסטיגמות!
שורה תחתונה: ממליץ בחום על בחינת מוניטור אודיו בתקציב זהה - עבורי זה היה ונשאר אחד הרמקולים המובחרים בפחות או יותר כל רמת מחיר..!
...
אני שגם מתחבר לסאונד "פתוח ותוסס" כששמעתי את ה - LIVING VOICE AVATAR 2 שהוא בכלל לא כזה וידעתי שאני הולך לשמוע משהו שלא אמור להלהיב אותי - ממש נהניתי , הסאונד שלו עשה לי את זה חזק , הוא כמו חמאה , קרם מלטף .........זה אחד הרמקולים שעשו לי את זה ממש , למרות שהרגשתי קצת חוסר בחלק התחתון אבל כל מה שקשור לאמצע ומעלה זה רך כמו משי , שווה לך לשמוע אותו ולפרק זמן ממושך בכדי לקבל אינדיקציה
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Malcontent
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
שליחה
ה-io2 הגיעו, ה-eole עדיין בדרך (עשיתי שתי הזמנות, כי אם הייתי מאחד הייתה תוספת מכס בגלל שהעלות הייתה עוברת את האלף דולר). שום דבר עוד לא חובר או נתלה, כי הרסיבר עדיין ארוז והטלויזיה עוד לא תלויה, אבל זה עוד יגיע.