asaf23 כתב:אל תשכח שאתה מבקש סיוע בפעולה לא חוקית, הם לא חייבים לעזור לך במקרה שכזה.
...
לא חוקי? אני חוזר על מה שרשמתי למעלה, נציג רישמי של LG כתב שזה הפתרון ושיש לפנות למרכז השרות כדי לבצע אותו ללא תשלום, איפה החלק הלא חוקי פה???
עריכה: לא מדובר בשינוי שיגרום לטלוויזית LG להשמיע DTS. כיוון ש LG לא שילמו עבור רישיון, ועד שישלמו אין זה אפשרי. השינוי בסך הכל גורם לטלוויזה להעביר את אות הDTS שקיבלה כמות שהוא למגבר (מבלי שהטלוויזיה משמיעה אותו), המגבר שכן תומך בDTS (כלומר החברה שיצרה אותו שילמה לרישיון) ישמיע את הסאונד כמו שצריך.
...
הצפייה בסרטים פיראטיים היא לא חוקית. בכל מקרה, LG שלא בדומה לסוני מאפשרת יותר חופש בנושא...אבל אי אפשר לדרוש משהו שלא מופיע במפרט. זה יהיה מאוד נחמד אם יעזרו, אך גם אם לא, לא הייתי מגדיר זאת שירות גרוע.
...
כמה שטויות.....
הוא רוצה להעביר דרך הטלוויזיה את ה DTS בבלוריי החוקי של אוואטאר שקנה והוא מנגן בנגן הבלוריי שקנה בזמביה. מה הקשר בין מחט לצלחת
הפתרון הפשוט לבזבוז הזמן על השטויות האלו:
להשתמש בסטרימר ,פחות מ500 שח ולא צריך טובות מאף אחד.
ולהתחבר למגבר עם כבל אופטי או קואקאקס.
לא מסתדר ההגיון של אנשים שקונים מסך בגלל תוספות של ממיר עידן בשווי 250 שקל או סטרימר מובנה.ב500.
הנסיון עם מערכות משולבות מהעבר מלמד שכשיש תקלה פעוטה או צורך בשדרוג גוררים את המערכת למעבדה.
זורו44 כתב:הפתרון הפשוט לבזבוז הזמן על השטויות האלו:
להשתמש בסטרימר ,פחות מ500 שח ולא צריך טובות מאף אחד.
ולהתחבר למגבר עם כבל אופטי או קואקאקס.
לא מסתדר ההגיון של אנשים שקונים מסך בגלל תוספות של ממיר עידן בשווי 250 שקל או סטרימר מובנה.ב500.
הנסיון עם מערכות משולבות מהעבר מלמד שכשיש תקלה פעוטה או צורך בשדרוג גוררים את המערכת למעבדה.
שלושה דברים שלדעתי אתה צריך לעשות עכשיו:
1. לפרסם את הסיפור בכל מקום אפשרי. פייסבוק, טוויטר וכו'
2. לחפש באינטרנט דרכים להגיע לתפריט טכנאים בלי השלט המיוחד. לדוגמא באמצעות שלט אוניברסלי כלשהו.
3. אם כלום לא עובד, באמת פשוט לרכוש סטרימר ולהמנע מהבלגן.
asaf23 כתב:אל תשכח שאתה מבקש סיוע בפעולה לא חוקית, הם לא חייבים לעזור לך במקרה שכזה.
...
לא חוקי? אני חוזר על מה שרשמתי למעלה, נציג רישמי של LG כתב שזה הפתרון ושיש לפנות למרכז השרות כדי לבצע אותו ללא תשלום, איפה החלק הלא חוקי פה???
עריכה: לא מדובר בשינוי שיגרום לטלוויזית LG להשמיע DTS. כיוון ש LG לא שילמו עבור רישיון, ועד שישלמו אין זה אפשרי. השינוי בסך הכל גורם לטלוויזה להעביר את אות הDTS שקיבלה כמות שהוא למגבר (מבלי שהטלוויזיה משמיעה אותו), המגבר שכן תומך בDTS (כלומר החברה שיצרה אותו שילמה לרישיון) ישמיע את הסאונד כמו שצריך.
...
הצפייה בסרטים פיראטיים היא לא חוקית. בכל מקרה, LG שלא בדומה לסוני מאפשרת יותר חופש בנושא...אבל אי אפשר לדרוש משהו שלא מופיע במפרט. זה יהיה מאוד נחמד אם יעזרו, אך גם אם לא, לא הייתי מגדיר זאת שירות גרוע.
...
כמה שטויות.....
הוא רוצה להעביר דרך הטלוויזיה את ה DTS בבלוריי החוקי של אוואטאר שקנה והוא מנגן בנגן הבלוריי שקנה בזמביה. מה הקשר בין מחט לצלחת
...
צודק, טעות שלי. אבל למה לא לחבר את הבלוריי ישירות למגבר?
קרמריקה כתב:שלושה דברים שלדעתי אתה צריך לעשות עכשיו:
2. לחפש באינטרנט דרכים להגיע לתפריט טכנאים בלי השלט המיוחד. לדוגמא באמצעות שלט אוניברסלי כלשהו.
...
רציתי להמנע מעוד קופסא בסלון.
בכל מקרה סטרימר פשוט לא יספיק, אני צריך תמיכה ב3D יש לי כבר XSTREAMER בחדר השינה ולדעתי הוא לא תומך ב3D
...
בכל מקרה סטרימר פשוט לא יספיק, אני צריך תמיכה ב3D יש לי כבר XSTREAMER בחדר השינה ולדעתי הוא לא תומך ב3D
...
רגע,,, והטלביזיה שלך יודעת לנגן 3D מלא ? לא נראה לי,במקרה הטוב תוכל לנגן MKV עם וידאו ב SBS
זהה לחלוטין למה שתקבל מכל מזרימדיה רק שנושא הסאונד יעבוד לך הרבה יותר נוח בלי הצורך לעבור מהטלביזיה לרסיבר.
הבן אדם רכש מסך שתומך בפיצ'ר מסויים,
רבאק, עכשיו אתם "מציעים" לו לרכוש סטרימר כי היבואן מתנהל כמו בשוק הכרמל???
אני מציע לך לפנות ל- LG העולמית במייל, ולעדכן אותם שהדילר המקומי שלהם שם עליך %$%&^,
וזו הפעם האחרונה שאתה רוכש LG.
...
...
רגע,,, והטלביזיה שלך יודעת לנגן 3D מלא ? לא נראה לי,במקרה הטוב תוכל לנגן MKV עם וידאו ב SBS
זהה לחלוטין למה שתקבל מכל מזרימדיה רק שנושא הסאונד יעבוד לך הרבה יותר נוח בלי הצורך לעבור מהטלביזיה לרסיבר.
...
למה לא? לפי המפרט הטלוויזיה תומכת ב3D ב1080
אבל אולי אני טועה, אני ממש ירוק בתחום, הדגם הוא LG 55LW651Y
מקטע מהמפרט הנוגע ל3D:
תכונות תלת-מימד
תמיכה בשידורי תלת-מימד
Cinema FPR שיטת תלת-מימד
(RF, HDMI, USB, DLNA, Component, Composite, RGB) המרה מדו-מימד לתלת מימד בכניסות
3D Local Dimming
בלתי מוגבלת זווית צפייה אופקית
בלתי מוגבלת זווית צפייה בהישענות לאחור
'0~+20 (default : 10) עומק בהמרה מ 2D ל 3D
3D camera still picture
3D WMV single stream 3D moving picture
תמיכה בכניסות לשידור תלת-מימד
T/B, S/S RF
T/B, S/S, F/P HDMI (720p)
T/B, S/S HDMI (1080i)
T/B, S/S, C/B, F/P HDMI (1080p)
2D to 3D Component
2D to 3D Composite
T/B, S/S, C/B (1080p@30Hz) USB
T/B, S/S, C/B (1080p@30Hz) DLNA
T/B, S/S (1920x1080@60Hz) RGB PC
Giliboy כתב:הבן אדם רכש מסך שתומך בפיצ'ר מסויים,
רבאק, עכשיו אתם "מציעים" לו לרכוש סטרימר כי היבואן מתנהל כמו בשוק הכרמל???
אני מציע לך לפנות ל- LG העולמית במייל, ולעדכן אותם שהדילר המקומי שלהם שם עליך %$%&^,
וזו הפעם האחרונה שאתה רוכש LG.
...
תודה , שלחתי להם הודעה, אני לא תולה תקוות גבוהות, אבל אעדכן אם וכאשר אקבל תשובה.
...
...
...
למה לא? לפי המפרט הטלוויזיה תומכת ב3D ב1080
אבל אולי אני טועה, אני ממש ירוק בתחום, הדגם הוא LG 55LW651Y
מקטע מהמפרט הנוגע ל3D:
תכונות תלת-מימד
תמיכה בשידורי תלת-מימד
Cinema FPR שיטת תלת-מימד
(RF, HDMI, USB, DLNA, Component, Composite, RGB) המרה מדו-מימד לתלת מימד בכניסות
3D Local Dimming
בלתי מוגבלת זווית צפייה אופקית
בלתי מוגבלת זווית צפייה בהישענות לאחור
'0~+20 (default : 10) עומק בהמרה מ 2D ל 3D
3D camera still picture
3D WMV single stream 3D moving picture
תמיכה בכניסות לשידור תלת-מימד
T/B, S/S RF
T/B, S/S, F/P HDMI (720p)
T/B, S/S HDMI (1080i)
T/B, S/S, C/B, F/P HDMI (1080p)
2D to 3D Component
2D to 3D Composite
T/B, S/S, C/B (1080p@30Hz) USB
T/B, S/S, C/B (1080p@30Hz) DLNA
T/B, S/S (1920x1080@60Hz) RGB PC
...
...
שים לב כתבתי "לנגן" ולא להציג, כלומר הטלביזיה יודעת לקבל באמצעות מחבר ה 3D HDMI1.4 מלא
אבל לא באמצעות הנגן הפנימי.
בהנחה שהמידע שמסרו לך נכון, זה מאשש את חששותי מההודעה הקודמת שלי בשרשור זה.
לגבי עולה יותר ופחות טוב - הגיון פשוט. זול יותר ליבואן וגם מחיר גבוה לצרכן => יותר רווחים
אני בדעתו של אסף, וכל עוד המסך חובר לחשמל ועבד אין הוא בר להחזרה לפי חוק אלא אם מישהו הטעה אותך והבטיח לך (ויש לך דרך להוכיח זאת) פיצ'ר שלא כתוב ע"י היצרן.
asaf23 כתב:לדעתי אתם מכפישים את היבואן. המסך לא הותקן כהלכה? המסך לא עובד? פיצ'ר הזה לא קיים במפרט.
...
אני לא יודע למי אתה מתכוון ב"אתם", אך לא השמצתי את היבואן.
מה שכן, פותח השרשור התלונן על השרות, ולא על הטלוויזיה. לפיכך, אין שום משמעות לאם המסך הותקן כהלכה, אם הוא עובד טוב או לא ואם הפיצ'ר בכלל קיים או אפשרי.