Omeckron כתב:
היישום של HDCP הוא יישום חומרתי בכרטיסי מסך, לכן הכרטיס של אנוידיה תומך בו, פשוט מביחנת תוכנה לא כרגע, כאשר יושלם הPV HD הוא גם יתמוך.
מה גם שעד שהאולפנים יישמו את הHDCP בBR יש לנו כמה רגעי נחת, זה יהיה בסביבות 2010 עד אז רובנו אם לא כולנו נחליף כמה פעמים כרטיס מסך.
יש לי הרגשה שלא קראנו את אותה כתבה... בלינק ששלחת כתוב במפורש שהכרטיס צריך לתמוך ב HDCP כדי לנגן ברזולוצייה המקורית. לא רשום שום דבר על 2010. במקומות אחרים כתוב שכיום התקן HDCP נתמך רק בכרטיסי 7950x2 ובכרטיס 7600GT ספציפי של MSI.
ואני שוב אומר - זה מחדל, מאחר שאדם מן השורה שקורא את הדף המקורי שמסביר על היכולות של PV הרגיל באתר של NVIDIA יחשוב שיש תמיכה ב HD, כאשר הלכה למעשה התמיכה היא חלקית מאוד, ולכן מדובר במקרה מובהק של חוסר תום לב והטעייה מצד NVIDIA ובגלל זה צריך לתבוע להם את הצורה!!!
Omeckron כתב:
היישום של HDCP הוא יישום חומרתי בכרטיסי מסך, לכן הכרטיס של אנוידיה תומך בו, פשוט מביחנת תוכנה לא כרגע, כאשר יושלם הPV HD הוא גם יתמוך.
מה גם שעד שהאולפנים יישמו את הHDCP בBR יש לנו כמה רגעי נחת, זה יהיה בסביבות 2010 עד אז רובנו אם לא כולנו נחליף כמה פעמים כרטיס מסך.
יש לי הרגשה שלא קראנו את אותה כתבה... בלינק ששלחת כתוב במפורש שהכרטיס צריך לתמוך ב HDCP כדי לנגן ברזולוצייה המקורית. לא רשום שום דבר על 2010. במקומות אחרים כתוב שכיום התקן HDCP נתמך רק בכרטיסי 7950x2 ובכרטיס 7600GT ספציפי של MSI.
ואני שוב אומר - זה מחדל, מאחר שאדם מן השורה שקורא את הדף המקורי שמסביר על היכולות של PV הרגיל באתר של NVIDIA יחשוב שיש תמיכה ב HD, כאשר הלכה למעשה התמיכה היא חלקית מאוד, ולכן מדובר במקרה מובהק של חוסר תום לב והטעייה מצד NVIDIA ובגלל זה צריך לתבוע להם את הצורה!!!
...
האתר הוא דינאמי, אי אפשר להביא לינק ישיר, אני אביא ציטוט:
PureVideo HD as a complete solution for Blu-ray and HD-DVD media playback, as it not only takes load away from the CPU by having the graphics card accelerate HD video rendering, but PureVideo HD-ready cards will also include High-bandwidth Digital Content Protection (HDCP) support - a requirement to view HD media at full resolutions. NVIDIA says PCs without HDCP support will be forced to watch Blu-ray and HD-DVD movies at a quarter of their full resolution.
ה2010 קשור לכתבה אחרת שבא מסופר על כך שמתוך לחץ על סוני על האולפנים (בגלל הPS3) האולפנים יידחו יישום של HDCP ל2010
הציטוט שכללת לא עולה בקנה אחד עם מה שאתה אומר, למשל
"NVIDIA says PCs without HDCP support will be forced to watch Blu-ray and HD-DVD movies at a quarter of their full resolution"
או
"but PureVideo HD-ready cards will also include High-bandwidth Digital Content Protection (HDCP) support - a requirement to view HD media at full resolutions."?
לגבי דחיית ICT עד 2010 - בינתיים אילו רק שמועות. אני פסימי בעניין, אבל נחייה ונראה...
באמת שעברתי שוב ושוב על הקטע, ולא הבנתי איך זה לא מגבה את מה שאמרתי.
הקטע שהדגשת מתייחס לכרטיסים של מתחרים שלא תומכים בHDCP במקרה הטוב,
במקרה הרע מתייחס בכלליות לתקן, אין פה שום רמיזה לזה שאנוידיה לא תומכת בHDCP.