הפעם אני הולך עד הסוף עם YES
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
חברות הסלולר למדו שלקוחות קיימים הם האוכל שהם אוכלים והיום הם מעדיפים אותם על פני לקוחות חדשים אבל רק אחרי שאתה מאיים להתנתק ולעבור למתחרים יש להם עכשיו מחלקה חדשה לשימור לקוחות קיימים.
לפני שלוש שנים עזבתי את אורנג' לטובת סלקום כי הם לא יכלו לתת לי את התנאים שסלקום נתנה ללקוח חדש הם הציעו לי מספר חדש באורנג' עם אותם תנאים של סלקום כי אז אני נקרא לקוח חדש. היה חשוב לי להשאר עם המספר הישן שלי ונדדתי מאורנג' לסלקום.
לפני כחודש רציתי לעשות אותו דבר ולנדוד מסלקום לאורנג' וראה זה פלא העבירו אותי למחלקת שימור לקוחות והם נתנו לי תנאים יותר טובים מהתנאים שלקוח חדש מקבל.
אז יש סיכוי לשיפור גם פה ברגע שהקנסות על ההתנתקות יתבטלו
לפני שלוש שנים עזבתי את אורנג' לטובת סלקום כי הם לא יכלו לתת לי את התנאים שסלקום נתנה ללקוח חדש הם הציעו לי מספר חדש באורנג' עם אותם תנאים של סלקום כי אז אני נקרא לקוח חדש. היה חשוב לי להשאר עם המספר הישן שלי ונדדתי מאורנג' לסלקום.
לפני כחודש רציתי לעשות אותו דבר ולנדוד מסלקום לאורנג' וראה זה פלא העבירו אותי למחלקת שימור לקוחות והם נתנו לי תנאים יותר טובים מהתנאים שלקוח חדש מקבל.
אז יש סיכוי לשיפור גם פה ברגע שהקנסות על ההתנתקות יתבטלו
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
גם עולים חשים מקבלים מענקים ודירה ותושבים ותיקים לא. ככה זה בעולם...
- Hertz33
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
עופר אתה צולל למחוזות אחרים לגמרי. גם דתיים ומתנחלים מקבלים כסף ודיור מהמדינה בלי לעשות כלום אבל זה לא קשור לנושא פה.
Apples and Oranges.
Apples and Oranges.
"על החתום...."
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
מה קשור?
אז וותיקים אמורים לחיות בצריפים ,ועולים בשיכונים?
חייבת להיות מהפכה בתחום שתשווה בין לקוח חדשללקוח ישן במחירים.
אם חברות רוצות לפתות לקוחות חדשים, שיערקו אליהם מחברות מתחרות עם סוכריות,הן צריכות להבין שהן מקוממות את הלקוח הוותיק,וגורמות לו להרגיש נחות בעיסקה שעשה.
חייבת להיות חשיבה בחברות שתגרום לאסטרטגיה שונה,שתמשוך לקוחות חדשים בעמצעות הבדלה של תכנים ,טכנולוגיה משופרת,ולא מחיר זול שגורם להם דה זה וו,בכיס-בצורת שימור הלקוחות הממורמרים
בהורדת מחיר.
אז וותיקים אמורים לחיות בצריפים ,ועולים בשיכונים?
חייבת להיות מהפכה בתחום שתשווה בין לקוח חדשללקוח ישן במחירים.
אם חברות רוצות לפתות לקוחות חדשים, שיערקו אליהם מחברות מתחרות עם סוכריות,הן צריכות להבין שהן מקוממות את הלקוח הוותיק,וגורמות לו להרגיש נחות בעיסקה שעשה.
חייבת להיות חשיבה בחברות שתגרום לאסטרטגיה שונה,שתמשוך לקוחות חדשים בעמצעות הבדלה של תכנים ,טכנולוגיה משופרת,ולא מחיר זול שגורם להם דה זה וו,בכיס-בצורת שימור הלקוחות הממורמרים
בהורדת מחיר.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- lukas
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 143
באמת אין קשר לעולים חדשים שם בד"כ המצב הכלכלי שלהם לא שווה ל"ותיקים"
לעומת זאת בחברות תקשורת , כח הקנייה נחשב שווה לכולם - חדשים וותיקים והעדפת הלקוחות החדשים היא הגיונית מבחינת החברות , אך זו עוד עדות לחולשה שלנו כצרכנים שאיפשרנו זאת
לעומת זאת בחברות תקשורת , כח הקנייה נחשב שווה לכולם - חדשים וותיקים והעדפת הלקוחות החדשים היא הגיונית מבחינת החברות , אך זו עוד עדות לחולשה שלנו כצרכנים שאיפשרנו זאת
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

הקוטג בעלות חודשית הרבה יותר זול , מאשר חבילת התקשורת,ועדיין אף אחד לא עשה מעולם חרם צרכנים.
כי התשובה פשוטה:אנחנו לא יכולים בלי זה.
כי התשובה פשוטה:אנחנו לא יכולים בלי זה.
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

יש לי בבית 2 סטודנטים שנהנים מקוטג ושאר ירקות חינם ,ולא פלא שהם הצטרפו למרד.
נראה אותם עושים חרם על חברות הסלולאר?
סתם קשקשנים.גיבורים במהפכות שלא נוגעות בהם.
יום אחד בלי האיפון ואינטרנט,אין סיכוי שישרדו.
נראה אותם עושים חרם על חברות הסלולאר?
סתם קשקשנים.גיבורים במהפכות שלא נוגעות בהם.
יום אחד בלי האיפון ואינטרנט,אין סיכוי שישרדו.
- menny
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 917
העולם מריע למעשים לא למחשבות !!!
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
מה הקשר?oferlaor כתב:גם עולים חשים מקבלים מענקים ודירה ותושבים ותיקים לא. ככה זה בעולם......
אלעד
- oferlaor
-
- מנהל

אתם באמת לא רואים את הקשר ?
יס רוצה לגייס לקוחות חדשים ולכן נותנים להם הטבות שלקוחות רגילים לא מקבלים.
המדינה רוצה להביא ארצה יהודים אז נותנת להם הטבות שאנשים כאן לא מקבלים (ע"ע דירה, מסלולים מקצועיים, סבסודים שונים וכו').
יש שני דרכים לחברה כמו יס להרוויח יותר:
1. לגייס עוד לקוחות
2. להעלות את ה-ARPU (סכום הכסף הממוצע שמתקבל מכל לקוח)
זהו.
המדינה רוצה להביא ארצה יהודים אז נותנת להם הטבות שאנשים כאן לא מקבלים (ע"ע דירה, מסלולים מקצועיים, סבסודים שונים וכו').
1. לגייס עוד לקוחות
זהו.
-
Bonanja
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1665
עסק צריך להסתכל על לקוחות ותיקים הרבה יותר מאשר על קיימים, ככה זה עובד בכל עסק שאני מכיר אישית, במיוחד עם לקוחות עם ותק כל כך ארוך.oferlaor כתב:אתם באמת לא רואים את הקשר ?
1. לגייס עוד לקוחות
זהו....
שיעשו גם מחיר ללקוחות ותיקים מעל נגיד, 5 שנים.
בכל מקרה, בזק בינלאומי, בזק, אורנג' כולם השוו לי להצעה של לקוח חדש ואפילו נמוך מכך.
- prz77
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 200
Bonanja-וכל מילה מיותרת-מסכים איתך מאוד
נערך לאחרונה על ידי prz77 ב 12/09/2011 11:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
ההשוואה לא נכונה ואף מקוממת. לעולים חדשים יש נקודת התחלה גרועה, יש למדינה סיבה לעזור להם כדי שיכולו להתחיל כמו שצריך עם האף מעל המים. לקוחות חדשים של יס אין שום קשיים לעומת לקוחות ותיקים.oferlaor כתב:אתם באמת לא רואים את הקשר ?
1. לגייס עוד לקוחות
זהו....
מעבר לכך, זה די ברור שהמתלונן כאן - אם יאיים בהתנתקות - פתאום ירד המחיר. כבר שנים שאני עושה את זה מול יס.
בניגוד גמור לתפיסה שלך, כמו שאני זוכר אותה, הדרך היחידה להתנהל מול יס ודומיו - היא בביריונות.
הכוונה אינה כמובן לבריונות פיזית, אלא לאיומים בהתנתקות. זו הדרך היחידה להוריד את המחיר.
אני לאחרונה הורדתי את המחיר מ 360 שקל ל 265 (שני שלבים). בביריונות כמו שמתואר למעלה. זה בהחלט שווה לי את ה 1200 שקל לשנה, המצפון שלי שקט לגמרי. מי של בסדר זה יס ודומיו שפועלים בשיטת מצליח - הרוב השקט אוכל אותה.
כשביקשתי להוסיף בביתי ממיר רגיל (לא מקליט), רצו סכום מסויים. לאחר איום בהתנתקות - קיבלתי אותו חינם.
זה אותו דבר לגבי הקוטג ודומיו. כשהציבור התליח להתנהג בביריונות (אני קורא לזה צרכנות נבונה) - המחיר ירד.
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
במעבר לדירה החדשה, אני מתנתק מהם סופית.
עוד מגיע לי מהם סכום כסף על הטוטאל בפיקדון..
אחרי זה נתחיל משא ומתן חדש מול YES ו- HOT
עוד מגיע לי מהם סכום כסף על הטוטאל בפיקדון..
אחרי זה נתחיל משא ומתן חדש מול YES ו- HOT
...
- oferlaor
-
- מנהל

nir11
לא מבין למה מקוממת ולא נכונה, אם חברה יוצאת במטרה לגייס לקוחות חדשים כנראה שזה הדרך. אם מספיק לקוחות פורשים ממנה היא תשנה את הדגש ותעבור לשימור לקוחות.
אני לא מתמם, אני כמוך לא אוהב את שיטת המסחרה הזו, אבל ככה כל החברות עובדות בישראל ואגב לא רק כאן, גם בחו"ל יש הטבות למצטרפים חדשים כמעט בכל הקשר, שלקוחות ותיקים לא מקבלים.
אני מחובר ליס ברצף עוד מתקופת הבטא שלהם, מדי פעם אני מוודא שאני בחבילה הגיונית ואני נלחם על כל שקל (לאחרונה הם שיגעו אותי עם מספר חשבוניות לא נכונות ובכל חשבונית תקנו את הקודמת וקלקלו את החדשה). אני לא חושב שיש הבדל מהותי בין אף חברה גדולה בישראל (הוט, יס, נטוויז'ן, סלקום, אורנג', בזק, וכו').
לא מבין למה מקוממת ולא נכונה, אם חברה יוצאת במטרה לגייס לקוחות חדשים כנראה שזה הדרך. אם מספיק לקוחות פורשים ממנה היא תשנה את הדגש ותעבור לשימור לקוחות.
אני לא מתמם, אני כמוך לא אוהב את שיטת המסחרה הזו, אבל ככה כל החברות עובדות בישראל ואגב לא רק כאן, גם בחו"ל יש הטבות למצטרפים חדשים כמעט בכל הקשר, שלקוחות ותיקים לא מקבלים.
אני מחובר ליס ברצף עוד מתקופת הבטא שלהם, מדי פעם אני מוודא שאני בחבילה הגיונית ואני נלחם על כל שקל (לאחרונה הם שיגעו אותי עם מספר חשבוניות לא נכונות ובכל חשבונית תקנו את הקודמת וקלקלו את החדשה). אני לא חושב שיש הבדל מהותי בין אף חברה גדולה בישראל (הוט, יס, נטוויז'ן, סלקום, אורנג', בזק, וכו').
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
אני חושב שיש צורך "לגרות" לקוחות חדשים עם מבצעים מעניינים ואטרקטיבים אבל יש גם צורך לדאוג ללקוחות ותיקים. למשל אחריי X שנים מקבלים הטבה כזאת וכזאת שתגרום להם להרגיש שהם מקבלים משהו בחזרה וששווה להם להישאר.
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
עופר,oferlaor כתב:nir11
אני מחובר ליס ברצף עוד מתקופת הבטא שלהם, מדי פעם אני מוודא שאני בחבילה הגיונית ואני נלחם על כל שקל (לאחרונה הם שיגעו אותי עם מספר חשבוניות לא נכונות ובכל חשבונית תקנו את הקודמת וקלקלו את החדשה). אני לא חושב שיש הבדל מהותי בין אף חברה גדולה בישראל (הוט, יס, נטוויז'ן, סלקום, אורנג', בזק, וכו')....
גם אני מראשוני המצטרפים ליס (משנת 2000 כמדומני). ההתנהלות מולם מקוממת. כדי לקבל הנחות אני צריך לאיים, ואני לא חושב שיחס בין נותן שרות ללקוח צריך להיות כזה. זה נכון שהבעיה הזו קיימת עם גופים רבים, ואולי גם בחו"ל כדבריך, זה לא עושה את זה יותר הוגן. הייתי מצפה שיתנהלו מולי בצורה הגונה, וזה לא מה שקורה.
בעבר זכור לי שהתרעמת על כך שלקוחות יס רוצים לנקוט בדרכים "מלחמתיות" מול יס, ואני חושב שאתה לא מבין שכל הלוחמנות הזו היא משהו שיס מובילה את הלקוחות אליו.
אינני יודע כידצ אתה מתנהל מול יס, אני מוצא את עצמי, פחות או יותר, כל שנה - מאיים עליהם בניתוק - וכך זוכה להטבה משמעותית. בעוד חודשים ספורים ההתחיבויות יעברו מן העולם ואז אני מתכוון לבצע עוד מהלך כזה מולם.
גם את ימי ביטול ערוץ הולמארק ניצלתי בזמנו כדי לקבל הנחה.
אני לא מתפאר בכל זה, אני מרגיש שיס מכריכה אותי להתנהל כך. מי שלא מוכן להתנהל כך - משלם את המחיר - ובמזומן.
"
אם חברה יוצאת במטרה לגייס לקוחות חדשים כנראה שזה הדרך
"
לא מבין את המשפט הזה, לפי ההגיון שלו - כל מה שקורה - כנראה שצריך לקרות כך.
-
Bonanja
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1665
טוב הסאגה הסתיימה מבחינת החבילה, הרבה מאוד תודה לגלית על השירות המהיר והאדיב, באמת!
אני בכל מקרה אשלח מכתב בשם הלקוחות הותיקים, ואולי באמת יעשו עם זה משהו, כי סה"כ אני מאוד מרוצה בחברה ואני מאמין שרוב הלקוחות באותה הדעה כמוני.
אני בכל מקרה אשלח מכתב בשם הלקוחות הותיקים, ואולי באמת יעשו עם זה משהו, כי סה"כ אני מאוד מרוצה בחברה ואני מאמין שרוב הלקוחות באותה הדעה כמוני.
- KomerKo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
אתה יכול לכתוב בבקשה מה העסקה שסגרת בסופו של דבר? אני בדיוק באותו מצב כמוך
- kobid84
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 833
לצערי ניסיתי וברחתי מהם מהר, יותר מהר ממה שחשבתי..
התקינו לי ב 5 בערב את הממירים, ב 8 כבר ביקשתי ניתוק אחרי 5 שיחות טלפון לטכני בגלל שהביאו לי ממיר תקול כלקוח חדש.
לא להאמין, הציוד שלהם לא נבדק במעבדה לפני שהוא יוצא ללקוחות במיוחד כשמדובר בלקוח חדש ?? איפה ה- QOS ??
מה שהכי הדהים אותי, שהנציג שימור לא ניסה אפילו לשכנע אותי להישאר...
עצוב מאוד שזה שירות הלקוחות שלהם
שלא נדבר על איכות ה HD כאילו לקחו סרט ברזולוציה של 384 ומתחו לו את הצורה...
ממש התאכזבתי מהם
עד שהצלחתי לשכנע את יושבי ביתי להתנתק מהוט....
התקינו לי ב 5 בערב את הממירים, ב 8 כבר ביקשתי ניתוק אחרי 5 שיחות טלפון לטכני בגלל שהביאו לי ממיר תקול כלקוח חדש.
לא להאמין, הציוד שלהם לא נבדק במעבדה לפני שהוא יוצא ללקוחות במיוחד כשמדובר בלקוח חדש ?? איפה ה- QOS ??
מה שהכי הדהים אותי, שהנציג שימור לא ניסה אפילו לשכנע אותי להישאר...
עצוב מאוד שזה שירות הלקוחות שלהם
שלא נדבר על איכות ה HD כאילו לקחו סרט ברזולוציה של 384 ומתחו לו את הצורה...
ממש התאכזבתי מהם
עד שהצלחתי לשכנע את יושבי ביתי להתנתק מהוט....