חייב לציין לשבח את NEWEGG
- shuali
-
- טרול

- תגובות: 5010
בחשבונית רשום לי שהכתובת היא confirmed, אין לי מושג למה - זאת פעם ראשונה שאני משתמש בכתובת הזאת והכנסתי אותה בצ'ק אאוט
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
- mayeast
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1666
אין בעיה לעשות כתובת CONFIRMED.singera כתב:אצלי הוא רושם שהוא לא שולח לכתובות שהן unconfirmed איך אתה הצלחת?...
1. פתחתי חשבון פיפאל אמריקאי
2. התקשרתי לחברת האשראי והוספתי כתובת של קרובי משפחה בניו יורק כולל הטלפון.
3. קישרתי את הכרטיס
4. הכתובת עכשיו CONFIRMED
- shuali
-
- טרול

לא עשיתי שום דבר מזה ועדיין הכתובת שהכנסתי בצ'ק אאוט הייתה confirmed
קטע מוזר ביותר
- Yulz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 109
יש לי שאלה למי שכבר הזמין מהאתר:
בתהליך הרישום לאתר, מבקשים להזין כתובת.
הם דורשים כי הכתובת צריכה להיות הכתובת שאליה נשלח חשבון האשראי מדי חודש, כלומר הכתובת בארץ.
הנה ההסבר שלהם:
עכשיו שאלתי היא מה להזין בשדה STATE שהינו שדה חובה במילוי הכתובת.
אשמח לדעת מה אתם הזנתם שם.
תודה רבה!
בתהליך הרישום לאתר, מבקשים להזין כתובת.
הם דורשים כי הכתובת צריכה להיות הכתובת שאליה נשלח חשבון האשראי מדי חודש, כלומר הכתובת בארץ.
הנה ההסבר שלהם:
This is the default address for this account and should be the address where you receive your monthly bank statement. You may add more shipping addresses under Address Book. If your billing address does not match the address on file with your debit/credit card provider, the order will be delayed and may be refused. Please verify address is correct as it is on your statement before ordering....
עכשיו שאלתי היא מה להזין בשדה STATE שהינו שדה חובה במילוי הכתובת.
אשמח לדעת מה אתם הזנתם שם.
תודה רבה!
- shuali
-
- טרול

למה לא לשלם בפייפל ?
- Yulz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 109
אין לי בעיה לשלם בפייפל.
אבל הבעיה היא בעת הרשמה לאתר NEWEGG עצמו על מנת לפתוח בו חשבון משתמש.
או שבעצם אתה טוען שאם אני משלם באמצעות פייפל מה שיקובע זאת הכתובת שאותה אזין באתר הפייפל?
או שבעצם אתה טוען שאם אני משלם באמצעות פייפל מה שיקובע זאת הכתובת שאותה אזין באתר הפייפל?
- shuali
-
- טרול

כל דבר שאתה משלם באמצעות פייפל נשלח לכתובת הרשומה בחשבונית של פייפל אחרת למוכר אין ביטוח על המשלוחYulz כתב:אין לי בעיה לשלם בפייפל.
או שבעצם אתה טוען שאם אני משלם באמצעות פייפל מה שיקובע זאת הכתובת שאותה אזין באתר הפייפל?...
- ntk
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1303
גם שמשלמים ב-PAYPAL הם עדיין יכולים לדעת שהכרטיס אשראי ישראלי, אני ניסיתי לעשות פעם הזמנה באתר של HP לכתובת אמריקאית שמאושרת אצלי בחשבון, שילמתי ב-PAYPAL ואחרי כמה שניות קיבלתי ביטול שיש בעיה בעסקה, בהתחלה אמרו לי מ-PAYPAL שחברת האשראי שלי דחתה את העסקה, ואז התקשרתי לחברת האשראי ואמרו לי שהם קיבלו ביטול, אז מחברת האשראי היא עשתה שיחת ועידה ל-PAYPAL בארץ ואמרו לי שב-HP ביטלו לי את העסקה בגלל שהכרטיס אשראי ישראלי, ניסיתי לברר מאיפה הם יודעים הרי הכסף עובד דרך PAYPAL אבל היא לא ידעה לענות לי
- shuali
-
- טרול

אוקיי הבנתי מה הפרנציפ,
צריך שהכתובת שלך בניו אג תהיה זהה לכתובת שלך ב פייפל ואז אין שום בעיה להזמין לכל מקום... עשיתי הזמנות כבר ל3 כתובות שונות וכולם אושרו
צריך שהכתובת שלך בניו אג תהיה זהה לכתובת שלך ב פייפל ואז אין שום בעיה להזמין לכל מקום... עשיתי הזמנות כבר ל3 כתובות שונות וכולם אושרו