opv
הסיפור הבלתי נגמר של הביצה והתרנגולת. אני לא רואה את הסטנדרט של מדיית ההקרנה משנה סטנדרטים ומתאימה את עצמה לרזולוציה החדשה.
לגבי האינטרפולציה זו לא הנקודה העיקרית שעליה דיברתי מה שאמרתי שאין צורך להגדיל רזולוציה על מנת לקבל יותר אור כי זו היתה הסיבה שעבורה צריך לדבריך את כמות הפיקסלים הגדולה יותר. ולכן אני לא רואה שום יתרון במקרן החדש כמו שלא ראיתי שום יתרון במסך של פיליפס שעובד באותה רזולוציה
oferlaor
הדיון הוא האם ZOOM הוא מספיק טוב ולדברי opv שמגדילים את ה ZOOM כמות ההארה ליחידת שטח קטנה ולכן מפסידים עצמת תאורה כוללת דבר נכון פיזיקלי אבל לטעמי לא כל כך רלוונטי לדיון שלנו
הדור הבא של המקרנים כבר כאן, מקרני ultrawidescreen
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
MOVLY
נתתי לך דוגמא שבה העובדה שצצו מסכי ומקרני FHD, גרמו לחברות התוכן לעבור לתוכן ב1080P. אין סיבה שזה לא יקרה שוב.
הויכוח הזה חוזר על עצמו תמיד: מי צריך 7.1 מספיק 5.1
מי צריך HD מספיק DVD
מי צריך 1080P מספיק 1080I או 720P
מי צריך 3D מספיק תמונת 2D מושלמת
היצרנים רוצים שתחליף ציוד בתדירות גבוהה, אחרת אין להם זכות קיום. יש דברים שתופסים ויש דברים שלא.
לגבי המעבר לפורמט רחב, אני רואה כ"כ הרבה סטאפים בעולם שעוברים לסינמה סקופ, בעזרת עדשה יקרה ומסורבלת או זום, כך שכנראה יש לזה דרישה.
נתתי לך דוגמא שבה העובדה שצצו מסכי ומקרני FHD, גרמו לחברות התוכן לעבור לתוכן ב1080P. אין סיבה שזה לא יקרה שוב.
הויכוח הזה חוזר על עצמו תמיד: מי צריך 7.1 מספיק 5.1
מי צריך HD מספיק DVD
מי צריך 1080P מספיק 1080I או 720P
מי צריך 3D מספיק תמונת 2D מושלמת
היצרנים רוצים שתחליף ציוד בתדירות גבוהה, אחרת אין להם זכות קיום. יש דברים שתופסים ויש דברים שלא.
לגבי המעבר לפורמט רחב, אני רואה כ"כ הרבה סטאפים בעולם שעוברים לסינמה סקופ, בעזרת עדשה יקרה ומסורבלת או זום, כך שכנראה יש לזה דרישה.
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
opv
כל אחד ודיעותיו הוא אני חושב שהויכוח די מיצה את עצמו
אני ממש לא נגד התקדמות וזה לא מהות הויכוח לכן אני לא אגרר לתחום הזה.
אני משתמש מאוד כבד במקרן FHD ומאוד נהנה מהסרטים גם ביחס של 2.35:1 ואין לי כל כוונה לשקול קנייה של מקרן עם רזולוציה מורחבת. אולי ימצאו הלקוחות שיקנו.
אם הנבואה שלך תתקיים והסטנדרט ישתנה אשמח להודות בטעותי ויותר מזה ככול הנראה אלך לכוון הרזולוציה הזו במקרן Super FHD
יום טוב
אני משתמש מאוד כבד במקרן FHD ומאוד נהנה מהסרטים גם ביחס של 2.35:1 ואין לי כל כוונה לשקול קנייה של מקרן עם רזולוציה מורחבת. אולי ימצאו הלקוחות שיקנו.
אם הנבואה שלך תתקיים והסטנדרט ישתנה אשמח להודות בטעותי ויותר מזה ככול הנראה אלך לכוון הרזולוציה הזו במקרן Super FHD
יום טוב
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
תהנהmolvy כתב:opv
יום טוב...