תשמע, לעלות מ-32' LCD למסך ברמה כזו... שמיים וארץ, במיוחד בתכני HD.. ההתלהבות מגיעה למסך כזה.. מה גם שאני סטודנט ולהרים סטאפ כזה בחדר מאד מרגש [אותי לפחות...]
בנוגע לקבצי הMOV - עוד לא יצא לי לנסות דרך הDOK אך יש ברשותי גם את הפופקורן A-210, עד היום עשה את עבודתו נאמנה ומאמין שהוא ימשיך כך.
בכל אופן אני מרוצה - עם או בלי ה-DOK עם הסרטונים
לגמרי מבין אותך... אני כבר די מזמן לא סטודנט (תודה לאל) והמעבר שלי למסך הזה היה היישר מ-CRT 29 אינץ'. זו נקודת פתיחה לא רעה להתלהבות ממסך 50", אבל לסמסונג הזה כמו שאתה אומר מגיעים השבחים גם ללא קשר. גם אני עדיין מתרגש מהחוויה אפילו אחרי כחודשיים עם המסך, במיוחד בצפיה ב-HD. ובעצם בכל דבר, אפילו עידן+ נראה לא פחות מנפלא לפעמים על המסך הזה.
בעניין ה-MOV, לא קניתי את המסך בגלל תכונות הסטרימר שלו ולכן לא ציפיתי, בתוכנית נמצא במילא ה-Prodigy בע"ה בקרוב בימינו אמן סלה, טפו טפו. אבל מעצבן קצת שאחרי שסמסונג דאגו להכניס תמיכה בכל כך הרבה פורמטים וקודקים הם לא הלכו את הסנטימטר הנוסף לתמוך גם בפורמט הזה שנמצא בכל מצלמה שנייה.
adirbooking כתב:ב-C550 הם לא דאגו להכניס תמיכה לקובץ שנמצא בכל מצלמה שניה... אז מה נגיד על ה-D550 ?
שבמקום לשפר את ה-C הם פגעו בהשתקפויות ברמה גדולה מאד - הקובץ נמצא בכל מצלמה שניה ? האור נמצא בכל בית !
...
הם שיפרו דברים אחרים....עובי מסגרת/עיצוב, ממשק, קישוריות, תלת מימד, + 1" וכל זאת מבלי להוסיף במחיר (אפילו זול יותר מ C550).
הפילטר להשתקפויות דילג לסדרות הגבוהות יותר החל מ D6500.
adirbooking כתב:ב-C550 הם לא דאגו להכניס תמיכה לקובץ שנמצא בכל מצלמה שניה... אז מה נגיד על ה-D550 ?
שבמקום לשפר את ה-C הם פגעו בהשתקפויות ברמה גדולה מאד - הקובץ נמצא בכל מצלמה שניה ? האור נמצא בכל בית !
...
הם שיפרו דברים אחרים....עובי מסגרת/עיצוב, ממשק, קישוריות, תלת מימד, + 1" וכל זאת מבלי להוסיף במחיר (אפילו זול יותר מ C550).
...
אמת ויציב טל, אך התכוונתי רק להשתקפויות..
נערך לאחרונה על ידי adirbooking ב 02/09/2011 13:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
...
...
...
אותו מחיר זה לא, בטח לא יותר זול.
לפני כחודשיים הפרש המחיר עמד על 1000-1500 ש"ח לטובת ה-C550, לא חושב שזה השתנה הרבה מאז.
...
...
אותו מחיר זה לא, בטח לא יותר זול.
לפני כחודשיים הפרש המחיר עמד על 1000-1500 ש"ח לטובת ה-C550, לא חושב שזה השתנה הרבה מאז.
...
המחירים של 50C550 בתחילת דרכו היו יותר מ-7,000 ש"ח...וירדו עם הזמן לסביבות 5,000 ש"ח בסוף דרכו.
51D550 כבר מתחילים היום ב 6,000 ש"ח...ויגיעו לדעתי תוך מס' חודשים לאזור 5,000 ש"ח הרבה לפני שיגיע המחליף שלו באמצע 2012.
תתחדש אחי מזכיר לי אותי לפני חצי שנה אולי יותר רכשתי את המסך 5600 אני חושב
חח לא יכלתי להתאפק לקחתי את המסך על המזדה שלי וקשרתי עם 2 רצ'תים חחח על הגגון
פתחתי והתקנתי לבד ולא מפסיק להנות ממנה לרגע בקרוב אני יעלה תמונת עם כל הציוד שיש לי
רק את הדונגל לא יודע משהו שקשור ל DLNA לא רכשתי ואני מצטער לא יודע מאיפה למצוא אותו רגע (תכלס לא יודע אם צריך )
מה שכן אני מוריד עכשיו את BBC Human Planet 1080i Real Bluray Untouched 3 Discs VC-1 DTS-HD MA 5.1
נראה על מה מדובר
לגבי הגירסא של אווטר מה ההבדלים מגירסא אחרת של בלוורי מלא 45 ג'יגה שוקל לי
M-a-T-a-N -
גם אני התקנתי אותה לבד [יותר נכון אבא שלי ואני לוקח כאן קרדיט ]
לא חושב שצריך להוסיף 200 שקל על 4 חורים בקיר...
בקשר ל-BBC Human Planet במילה אחת - WOW!
ולא בדקתי מה ההבדלים בין האווטאר שיש לי לבין הבלוריי המלא, אני מאמין שזה הסאונד בעיקר כי כרגע אני עם Z-5500 שכן מפענח DTS.. חבל לי להוריד בלוריי מלא כרגע והק"ב הזה לא יפענח DTS-HD/MA.
רסיבר חדש כבר יש, כשארכוש את הרמקולים החדשים אוריד את הבלוריי המלא ואהנה מהכל
אני מתכנן לקנות טלוויזיה גדולה לסלון ואני רוצה פלזמה,
פשוט כי חשוב לי גם סרטים וספורט ומשחקים מהירים, קונטרסט וזמן תגובה, וב- LCD שלי LG32 אין שחור...
ואני כבר מבין שבמחירים האלה זאת הפלזמה המושלמת ואין מה לחפש (חוץ מאת הפלזמה בחנויות...)