המלצה לסטרימר עד 1000 ש"ח
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
Jaaz,
ייתכן יש באגים קטנים שתוקנו עם הזמן, אך הביקורות בגדול רלוונטיות. לא נוספו עם הזמן יכולות משמעותיות דרך עדכוני הקושחה.
ייתכן יש באגים קטנים שתוקנו עם הזמן, אך הביקורות בגדול רלוונטיות. לא נוספו עם הזמן יכולות משמעותיות דרך עדכוני הקושחה.
מנסיון שלי
ברשותי A-200 כשנה וחצי
כל סרט שהורדתי הפורמט MKV (הסרט הכי גדול שהורדתי היה בנפח 21 GB) ניגן ללא בעיות גם ברשת קווית וגם בדיסק קשיח שבסטרימר
ל A-200 יתרון של קיר סרטים מובנה או קיר סרטים בתוכנה חיצונית,
אחרי שטועמים אי אפשר בלעדי זה.
ברשותי A-200 כשנה וחצי
כל סרט שהורדתי הפורמט MKV (הסרט הכי גדול שהורדתי היה בנפח 21 GB) ניגן ללא בעיות גם ברשת קווית וגם בדיסק קשיח שבסטרימר
ל A-200 יתרון של קיר סרטים מובנה או קיר סרטים בתוכנה חיצונית,
אחרי שטועמים אי אפשר בלעדי זה.
זיו - הבאגים הקטנים לשיטתך, הם בדיוק הנקודות שעושות את זה לא ברור עבור מי שמעוניין להשוות.
האם תוכן HD 1080p שלא מתנגן יציב על רשת קווית (באקסטרימר) הוא באג שתוקן, או מגבלות החומרה? (זאת דוגמא)
אלו שאלות אקוטיות, שעליהן סקירה בת שנתיים לא נותנת תשובה מספקת, לצערי.
יציבות בעבודה (תחת מאפייני העבודה שהגדרתי) ויכולת נגינת פורמטים שונים ומגוונים הן עניין עקרוני מעין כמוהו.
אם תגידו לי ששלושתם זהים בכך כיום, אני הולך על הזול מבלי לחשוב פעמיים.
dby - תודה. עקב כך שה- 210 זהה תוכנתית וחומרתית ל- 200, אני מניח שזה רלוונטי גם עבורו.
אולי אנסח טיפה אחרת:
במה אתפשר אם אחליט N1 ולא A210, וכמו כן אם אחליט Xtreamer ולא N1?
האם תוכן HD 1080p שלא מתנגן יציב על רשת קווית (באקסטרימר) הוא באג שתוקן, או מגבלות החומרה? (זאת דוגמא)
אלו שאלות אקוטיות, שעליהן סקירה בת שנתיים לא נותנת תשובה מספקת, לצערי.
יציבות בעבודה (תחת מאפייני העבודה שהגדרתי) ויכולת נגינת פורמטים שונים ומגוונים הן עניין עקרוני מעין כמוהו.
אם תגידו לי ששלושתם זהים בכך כיום, אני הולך על הזול מבלי לחשוב פעמיים.
dby - תודה. עקב כך שה- 210 זהה תוכנתית וחומרתית ל- 200, אני מניח שזה רלוונטי גם עבורו.
אולי אנסח טיפה אחרת:
במה אתפשר אם אחליט N1 ולא A210, וכמו כן אם אחליט Xtreamer ולא N1?
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
Jaaz
לפי כל הקריטריונים שציינת, ולפי צורת ההזרמה שתשתמש(רשת דיסק וכו'), כל זה מוביל אותך לרכשית אקסטרימר.
אבל, כאחד שיש ברשותו מכשיר כזה הייתי אומר לך לא לרכוש אותו.
אני אמנה כמה סיבות, שהינן על דעתי בלבד.
1) עם הזמן תמצא את עצמך צורך בפורטל סרטים וסדרות(אק"א ג'וקבוקס). מה שהחברה מציעה היום זה פשוט עלבון.
זה פרי פיתוח של הקהילה ולא של החברה. מה עוד שהיא לא ממש תומכת בזה כדי שאנשים ייהנו מדבר כזה.
2) הזרמה ברשת - מדברים שאני קורא גם בפורום החברה, זה לא הצד החזק שלה. אמנם בדגמים החדשים נתנו יותר דגש
על זה, אבל עדיין לוקה בחסר יחסית לאחרים.
3) אמינות החברה. עם כל הצער שבדבר, בעיני זאת חברה בכלל לא אמינה. היא תעשה הכל כדי
לשכנע לקוח לקנות מוצר שלה, אבל אם יש לו בעיה הוא יצטרך לחפש את החברים שלו.
כל החברים מחכים כבר מעל חצי שנה לקושחה החדשה(FW3) שמן הסתם לא יצאה עוד.
4) ישנם מכשירים של אקסטרימר שלא תמוכים בפורמטי האודיו החדשים, למרות שהובטח שכן. שוב אמינות...
5) לפי כל הנתונים שכתבת פה, למה שלא תלך בכלל הבוקסי בוקס? לפי דעתי האישית הוא מתאים לך אפילו
יותר מהA-210. אבל שוב זו דעתי האישית. במקומך, אם היה לי תקציב של 1000 ש"ח ומתכוון לרכוש את
הסטרימר הראשון שלי, הייתי הולך על הבוקסי בוקס.
לפי כל הקריטריונים שציינת, ולפי צורת ההזרמה שתשתמש(רשת דיסק וכו'), כל זה מוביל אותך לרכשית אקסטרימר.
אבל, כאחד שיש ברשותו מכשיר כזה הייתי אומר לך לא לרכוש אותו.
אני אמנה כמה סיבות, שהינן על דעתי בלבד.
1) עם הזמן תמצא את עצמך צורך בפורטל סרטים וסדרות(אק"א ג'וקבוקס). מה שהחברה מציעה היום זה פשוט עלבון.
זה פרי פיתוח של הקהילה ולא של החברה. מה עוד שהיא לא ממש תומכת בזה כדי שאנשים ייהנו מדבר כזה.
2) הזרמה ברשת - מדברים שאני קורא גם בפורום החברה, זה לא הצד החזק שלה. אמנם בדגמים החדשים נתנו יותר דגש
על זה, אבל עדיין לוקה בחסר יחסית לאחרים.
3) אמינות החברה. עם כל הצער שבדבר, בעיני זאת חברה בכלל לא אמינה. היא תעשה הכל כדי
לשכנע לקוח לקנות מוצר שלה, אבל אם יש לו בעיה הוא יצטרך לחפש את החברים שלו.
כל החברים מחכים כבר מעל חצי שנה לקושחה החדשה(FW3) שמן הסתם לא יצאה עוד.
4) ישנם מכשירים של אקסטרימר שלא תמוכים בפורמטי האודיו החדשים, למרות שהובטח שכן. שוב אמינות...
5) לפי כל הנתונים שכתבת פה, למה שלא תלך בכלל הבוקסי בוקס? לפי דעתי האישית הוא מתאים לך אפילו
יותר מהA-210. אבל שוב זו דעתי האישית. במקומך, אם היה לי תקציב של 1000 ש"ח ומתכוון לרכוש את
הסטרימר הראשון שלי, הייתי הולך על הבוקסי בוקס.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Jaaz,
על כל הנקודות שהעלת, הסקירה "בת השנתיים" עונה. שום דבר לא השתנה, בדיוק כפי שעניתי מוקדם יותר.
על כל הנקודות שהעלת, הסקירה "בת השנתיים" עונה. שום דבר לא השתנה, בדיוק כפי שעניתי מוקדם יותר.
אני שואל ספציפית כרגע לגבי נגינת 1080p על גבי רשת קוית.
דניאל,כתבת שזה לא הצד החזק של האקסטרימר,
וזיו - בסקירה נכתב שזה בעייתי ויתוקן בגרסאות עתידיות; לא תוקן?
מכאן אני מסיק שלא אוכל להשתמש בו לשם התכונה הזאת?
האם ה- N1 ייתן מענה לדרישה הזאת, מבלי להתפשר בשאר הדרישות? אולי המלצה אחרת שתקלע למטרה?
דניאל, מחירו של הבוקסי כיום גבוה עבורי, ואני לא באמת מוצא סיבה אמיתית לכך.
מבחינת חומרה ופיצ'רים הוא נראה לי שקול לסטרימרים זולים בהרבה.
באופן עקרוני אני מחפש את הזול ביותר שייתן לי מענה טוב מאוד לדרישות:
נגינת מגוון פורמטים באיכות של עד 1080p על רשת חוטית או מדיסק USB , ביציבות ואמינות.
האם ה- N1 ייתן מענה לדרישה הזאת, מבלי להתפשר בשאר הדרישות? אולי המלצה אחרת שתקלע למטרה?
נגינת מגוון פורמטים באיכות של עד 1080p על רשת חוטית או מדיסק USB , ביציבות ואמינות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Jaaz,
לא תוקן.
שים לב כי האמור מדבר רק על קבצים בעלי קצב נתונים גבוה אשר קיימים מעל קבצי m2ts.
לא תוקן.
שים לב כי האמור מדבר רק על קבצים בעלי קצב נתונים גבוה אשר קיימים מעל קבצי m2ts.
זיו - מה זה קצבים גבוהים? 35Mbps~? (למעשה פורמט בלו-ריי?) רק בקצבים כאלו יש בעיות איתו בתעבורת רשת?
כל השאר מושלם?
dby - אני אשמח לשמוע חוות דעת כאשר תקבל אותו בעוד ימים ספורים בוודאי, עם ה- FW העדכני ביותר.
תודה!
כל השאר מושלם?
dby - אני אשמח לשמוע חוות דעת כאשר תקבל אותו בעוד ימים ספורים בוודאי, עם ה- FW העדכני ביותר.
תודה!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

זיו,
אתה מפנה אותי למאמר שוב ושוב, ואני חוזר לאותה הפסקה שהמסקנה ממנה איננה ברורה לי:
ניתן או לא ניתן? ואם לא ניתן, אז ישנה סתירה במאמר, ולכן אשאל - מה עם קבצי 1080p בקצבים של עד 15Mbps?
איפה SMB נמצאת מבחינת הקצבים?
תודה
אתה מפנה אותי למאמר שוב ושוב, ואני חוזר לאותה הפסקה שהמסקנה ממנה איננה ברורה לי:
ואשאל שאלת הבהרה - blueray מלא הוא 1080p על 36Mbps."לאחר שתתחילו לנגן קבצי וידאו, רצוי כי תנגנו אותם מהכונן הקשיח הפנימי או מכונן USB חיצוני. הסיבה לכך הינה שה-Xtreamer כיום איננו מסוגל לנגן קבצי HD מרשת קווית מסוג SMB או NFS בצורה תקינה. קבצי m2ts (ללא תפריטים Blu-ray) מנוגנים עם המון גמגומים וקבצי mkv@1080P מכילים גמגומים אחת לזמן קצר. היצרן מודע לבעיה ואמור לשחרר תיקון לכך בעדכון הקושחה הקרוב. במידה ורוב התכנים שלכם הינם סדרות או סרטים ברזולוציה של 720P, תוכלו לבצע Streaming בהצלחה באמצעות פרוטוקול SMB או NFS.
כיום ניתן לנגן תכנים מהרשת עד לקצב נתונים של 50Mbps מעל רשת NFS."...
ניתן או לא ניתן? ואם לא ניתן, אז ישנה סתירה במאמר, ולכן אשאל - מה עם קבצי 1080p בקצבים של עד 15Mbps?
איפה SMB נמצאת מבחינת הקצבים?
תודה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Jaaz,
אני מפנה שוב ושוב למאמר כי האמור בו נכון.
קבצי m2ts יגמגמו מהרשת. קבצי mkv בקצב נתונים גבוה גם יגמגמו, אך בתדירות הרבה יותר נמוכה.
פרוטוקול SMB ממומש בצורה פחות טובה מאשר NFS ב- Xtreamer ולכן לא מומלץ לעבוד בו. הקבצים הנתמכים בו בצורה תקינה יהיו נמוכים יותר מאשר ב- NFS.
אני מפנה שוב ושוב למאמר כי האמור בו נכון.
קבצי m2ts יגמגמו מהרשת. קבצי mkv בקצב נתונים גבוה גם יגמגמו, אך בתדירות הרבה יותר נמוכה.
פרוטוקול SMB ממומש בצורה פחות טובה מאשר NFS ב- Xtreamer ולכן לא מומלץ לעבוד בו. הקבצים הנתמכים בו בצורה תקינה יהיו נמוכים יותר מאשר ב- NFS.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ה- N1 עם סבירות גבוהה יותר לבעיות של סטרימינג מהרשת בשל זכרון נמוך יותר.
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
היתי הולך על ה210 , כל מה שמקרטע ב1080P ומעלה זה חסרון משמעותי. (בפורומים בחו"ל מציינים שהN1 לא סוחב בעליות)
כמו כן אי תמיכה בHD AUDIO זה חסרון במידה ויהיה לך רסיבר תומך.
את הבוקסי לא בדקתי, אבל יש סיכוי שהוא קצת יותר מסובך לתפעול למשתמש הפשוט.
היתרונות של ה210 זה שהוא מנגן את כל סוגי התכנים ללא בעיות, מציג תפריטים בבלוריי (חלק מהם באופן מלא וחלק בתפריט קאסטום),מזרים ברשת ללא האטה,תמיכה בYAMJ וMJ , YOUTUBE תומך בHD AUDIO , ניתן לחבר אליו אנטנת WIFI , עדכונים שוטפים , מחיר נמוך.
החסרונות צויינו בביקורת של זיו, בעיקר חוסר שיפור במארז והתחממות יחסית בהכנסת כונן פנימי.
כמו כן אי תמיכה בHD AUDIO זה חסרון במידה ויהיה לך רסיבר תומך.
את הבוקסי לא בדקתי, אבל יש סיכוי שהוא קצת יותר מסובך לתפעול למשתמש הפשוט.
היתרונות של ה210 זה שהוא מנגן את כל סוגי התכנים ללא בעיות, מציג תפריטים בבלוריי (חלק מהם באופן מלא וחלק בתפריט קאסטום),מזרים ברשת ללא האטה,תמיכה בYAMJ וMJ , YOUTUBE תומך בHD AUDIO , ניתן לחבר אליו אנטנת WIFI , עדכונים שוטפים , מחיר נמוך.
החסרונות צויינו בביקורת של זיו, בעיקר חוסר שיפור במארז והתחממות יחסית בהכנסת כונן פנימי.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
Jaaz,
לא רוצה להכנס לך לכיס אבל אם אתה בחור בוגר או אפילו איש ויש לך עבודה קבועה ויציבה, למה לך להכנס בכל מיני הרפתקאות?
כולם פה, כולל אני, מבטיחים לך ש A210 יעשה את כל מה שאתה צריך ללא בעיות. בשביל כמה מאות שקלים פחות, תקנה משהו ואח"כ תהיה במתח האם סרט X יתנגן חלק או האם פונקציה Y תעבוד?
לפני שקניתי את ה A210, שאלתי פה שאלה קצרה לגבי האם אני עושה את הצעד הנכון. הבנתי מהגימגומים שכל סטרימר אחר שאני אקנה יכול להיות שיעבוד טוב ויכול להיות שלא. לא היססתי לרגע והלכתי על ה A210 (ועוד תקעו לי דיסק של 2 טרה ב500 ש"ח אבל זה כבר בגלל שאני פראייר
).
שיהיה הרבה בהצלחה עם מה שלא תבחר.
לא רוצה להכנס לך לכיס אבל אם אתה בחור בוגר או אפילו איש ויש לך עבודה קבועה ויציבה, למה לך להכנס בכל מיני הרפתקאות?
כולם פה, כולל אני, מבטיחים לך ש A210 יעשה את כל מה שאתה צריך ללא בעיות. בשביל כמה מאות שקלים פחות, תקנה משהו ואח"כ תהיה במתח האם סרט X יתנגן חלק או האם פונקציה Y תעבוד?
לפני שקניתי את ה A210, שאלתי פה שאלה קצרה לגבי האם אני עושה את הצעד הנכון. הבנתי מהגימגומים שכל סטרימר אחר שאני אקנה יכול להיות שיעבוד טוב ויכול להיות שלא. לא היססתי לרגע והלכתי על ה A210 (ועוד תקעו לי דיסק של 2 טרה ב500 ש"ח אבל זה כבר בגלל שאני פראייר
שיהיה הרבה בהצלחה עם מה שלא תבחר.
kingikra, כנס לי לכיס חופשי; אני בעניין של המלצות והשוואת עלות / תועלת, וזה בדיוק מה שאני מבקש!
אם כך התמונה מתבהרת.
אם לטענתכם הפופקורן הוא בקירוב דרגת הכניסה שניתן לסמוך עליו שיעשה סטרימינג איכותי על הרשת ללא בעיות, אז סוף סוף הבנתי על מה אני "מתפשר" אם אבחר בזול יותר, וזאת היתה שאלתי מלכתחילה
אז יהיה A210 ! תודה רבה חברים!
אגב, אתם מכירים מקום זול מ- KSP שמוכר אותו?
אגב, אני בכלל לא זה שפתח את השרשור, אבל הכותרת שלו התאימה גם לדרישות שלי. אני מקווה שגם הוא קיבל מענה מספק לצרכיו..
אם כך התמונה מתבהרת.
אם לטענתכם הפופקורן הוא בקירוב דרגת הכניסה שניתן לסמוך עליו שיעשה סטרימינג איכותי על הרשת ללא בעיות, אז סוף סוף הבנתי על מה אני "מתפשר" אם אבחר בזול יותר, וזאת היתה שאלתי מלכתחילה
אז יהיה A210 ! תודה רבה חברים!
אגב, אתם מכירים מקום זול מ- KSP שמוכר אותו?
אגב, אני בכלל לא זה שפתח את השרשור, אבל הכותרת שלו התאימה גם לדרישות שלי. אני מקווה שגם הוא קיבל מענה מספק לצרכיו..
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אני הזמנתי דרך האינטרנט מ KSP והאפסים האלה לא חזרו אלי. "הענשתי" את עצמי בכך שקניתי ב 30 ש"ח יותר יקר מ BUG אבל נראה לי שהם הפסידו יותר בכל שהפסידו לקוח פוטנציאלי.
יש מצב שב BUG בדיוטי פרי זה יותר זול. אין לי מושג אבל שווה לבדוק. האתר שלהם כרגע למטה.
אני בטוח שתהנה מהרכישה. אחלה מוצר וכפי שהזכרתי קודם, לא מומלץ להכניס דיסק לבפנים. נגעתי במכשיר לא בזמן ניגון סרט והוא היה ממש חם. אני דיי משוכנע זה מקצר את חייו.
ניסיתי להתקין שרת NFS על ה WIN XP שלי ונכנסתי למעגל של מסכים כחולים. ההזרמה עובדת לי עם SMB מצויין. גם כותרים מלאים.
יש מצב שב BUG בדיוטי פרי זה יותר זול. אין לי מושג אבל שווה לבדוק. האתר שלהם כרגע למטה.
אני בטוח שתהנה מהרכישה. אחלה מוצר וכפי שהזכרתי קודם, לא מומלץ להכניס דיסק לבפנים. נגעתי במכשיר לא בזמן ניגון סרט והוא היה ממש חם. אני דיי משוכנע זה מקצר את חייו.
ניסיתי להתקין שרת NFS על ה WIN XP שלי ונכנסתי למעגל של מסכים כחולים. ההזרמה עובדת לי עם SMB מצויין. גם כותרים מלאים.
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
Jaaz,Jaaz כתב:אני שואל ספציפית כרגע לגבי נגינת 1080p על גבי רשת קוית.
נגינת מגוון פורמטים באיכות של עד 1080p על רשת חוטית או מדיסק USB , ביציבות ואמינות....
לפעמים מרוב שמחפשים את הזול אתה מוצא את עצמך משלם ביוקר.
אני אומר לך את דעתי, אם אתה מחפש סטרימר ראשון ועיקרי(זה שיישב אצלך בסלון) תשתדל
שהבדל של 100-300 ש"ח לא יהווה פאקטור גדול כל כך, כי באמת שזה שווה את ההבדל בסופו של דבר.
אם היית אומר שזה סטרימר שני, לחדר שינה או משהו דומה אולי אפילו הייתי אומר לך ללכת על האקסטרימר.
בהודעה הקודמת שלי, כתבתי לך שכבר מספר חודשים מחכים לגרסת הקושחה החדשה. בגרסה הזו
הבטיחו שההזרמה של התכנים ברשת ובכלל תהיה טובה יותר. אז אמרו! So What?
גם הבטיחו שב01.08.2011 תצא הקושחה. חודש כבר עבר ואין חדש. שוב אין מה לסמוך על החברה הזאת
וחבל מבחינתך לזרוק כסף(ראיתי שכתבת שאפשר להיכנס לך לכיס...).
הA-210, ובוקסי בוקס ייתנו לך תמורה טובה יותר. אני עדיין חושב שעם הסתכלות גם לעתיד כדאי לך
ללכת על הבוקסי בוקס.
אם יש לך מישהו שטס לחו"ל בימים אלו, תוכל לקנות אותו בדיוטי ב200$.