yzafrir כתב:epony , מה שגרמת לי להבין זה שעל רמת כניסה באמת אין מה לשאול בפורום הזה . בטח שלא כשמקבלים תשובות מאנשים כמוך .
...
את זה כבר כתבת בתגובה הראשונה שלך בשרשור הזה, ומה שמוזר לי זה שהתגובה הראשונה שלי פירטה מערכות ברמות מחירים עולות מ-1,400 ש"ח (כמו המערכת שלך) ועד כ-10,000 ש"ח, תוך התייחסות לכל שכל עלייה במחיר מביאה לעלייה באיכות.
yzafrir כתב:שמעתי מערכת שעולה פי 10 ויותר וברור שהיא נשמעת הרבה יותר טוב . השאלה עם מחיר פי 10 עדיין מחשיב אותה כרמת כניסה מבחינתי ואם תרצה או לא אבל זו עובדה שאין הרבה שמוצאים את הסכומים האלו ואני בניהם . עם שני ילדים ומשכנת"א קצת קשה פתאום להתענג על מערכת ברמת כניסה שלדעת רבים פה נחשבת למשהו שהם לא היו מכניסים לסלון שלהם ב-5000 ש"ח כך שכנראה לא אני זה שחיי בבועה .
וכן אני מאוד נהנה מה"***" הזה שקניתי ב-1400 ש"ח ( אבל אין פה טיפה זלזול....) .
...
אתה התבטאת באופן מזלזל ופוגעני לא רק כלפי אלא כלפי כל הפורום (נסה לקרוא את כל התגובות שלך בשרשור הזה שוב...) - זה קצת הזוי בגלל שעושה רושם שיש לך בעיות קשות בהבנת הנקרא, כי למעט בנאדם אחד או שניים שניסו לטעון שרמת כניסה זה מדד סובייקטיבי שמתקשר לאיכות (כלומר שהמשמעות של רמת כניסה היא האם הם היו מסכימים שהמוצר ייכנס לסלון שלהם או לא), הקונצנזוס היה שזה מדד אובייקטיבי (כלומר שהמשמעות של רמת כניסה היא שמבחינת מחיר, מרכיבים, ואיכות כללית, זה מוצר שנמצא די בתחתית הטווח הרחב מאוד של מחירים ואיכויות שיש בתחום הזה).
אתה ממשיך להתייחס ל-"דעת רבים" ול-"רוב", אבל אתה לא מצליח להביא אפילו נתון אחד שיתמוך בטענות שאתה חלק מה-"רוב" הזה. מצד שני, אני חושב שאני דווקא כן הצלחתי לשכנע שמשכורת חודשית נטו אחת של אדם המשתכר ברמת הממוצע במשק היא לא בדיוק הוצאה אדירה כמו שאתה מתאר אותה. אני לא קישרתי את זה למחאה ציבורית כזאת או אחרת, או לתחושה אישית, או למה שהחברים שלי מדברים עליו, או לכמה ילדים יש לי בבית ומה גובה המשכנתא שלי... כל המדדים שלך לבחינת הנתונים הם סובייקטיביים לחלוטין וכושלים מול הרציונל הבסיסי ביותר ומול מבחן המציאות, ועדיין אתה מסרב להכיר בכך ולתקן את התפיסה שלך. זכותך לחיות באשליות, בדיוק כמו שזכותי לתקן אותך לטובת הכלל..!
בכל אופן, אני בטח שלא אמרתי שמה שיש לך בבית זה "***". אם תחפש תגובות שלי בשרשורים האחרים, תראה שאני עונה כמעט לכל שרשור שמבקש עצה לרכישת מערכת ק"ב לבית, בין אם התקציב הוא 300 ש"ח או 30,000 ש"ח. אני מהאנשים הבודדים בפורום שמגיבים כמעט לכל בקשה שבה אני מאמין שאני יכול לתרום למבקש, בלי קשר לאופן ההתבטאות שלו או לתקציב שלו. זו גם הסיבה מדוע דווקא אני מנהלי איתך את הדיון הזה - כל האחרים כבר "ויתרו" עליך מזמן, וגם זה כבר קרה בשרשורים אחרים (רק שבמרבית השרשורים הנ"ל אנשים מבינים את הטעויות שלהם, מפנימים את הידע שמשותף בפורום ואפילו מתנצלים לפעמים על ההתנהלות הראשונית שלהם)..!
yzafrir כתב:לגבי הדוגמא עם ה CRT שהבאת , בסך הכל הראה לי שממש לא הבנת את הכוונה שלי ולקחת את זה לכיוון אחר לגמרי (מתוך הגישה המזלזלת הרגילה שלך...)
אני בפורום הזה מ-2005 יותר בתור קורא , ובגלל אנשים כמוך אני גם לא כותב כמעט .
...
האמת שאין לי שמץ של מושג מה אתה מפרש בתור זלזול. נתתי דוגמאות קונקרטיות והסברים מאוד מעמיקים לכל טענה שהבאת, רצינית יותר או פחות. אתה כנראה מתקשה לצאת מהעמדה שהתחפרת בה ועל כך אני באמת מצטער.
מה שכן, התגובות שלך כתובות בצורה כ"כ לא נעימה שאני לא חושב שיש פה אנשים שמצטערים יותר מדי שכתבת רק 30 תגובות ב-6 השנים האחרונות (דרך אגב גם אני חבר מ-2005, אבל כתבתי קצת יותר תגובות ומהפידבקים שקיבלתי רובן מתקבלות בברכה ע"י אנשים - כנראה ששוב אתה לא חלק מהרוב כמו שאתה נוטה לחשוב...)
שיהיה לך בהצלחה בחיים, ושתמשיך להינות מהמערכת שלך, בלי קשר למחיר שלה ולמה שאנשים אחרים אומרים שהיא שווה מבחינת עלות ו/או איכות
כפי שאני (כמעט) תמיד אומר בפחות או יותר כל שרשור רלוונטי, מה שקובע יותר מהתונים היבשים, הביקורות המקצועיות וחוות הדעת של "מומחים" בעיני עצמם ובעיני אחרים, זה הטעם האישי של הבנאדם שמבקש לקבל החלטת רכישה של מערכת ק"ב!