Alphas עונה ראשונה
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73273
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
סיימתי לראות את שלושת הפרקים האחרונים ואני חייב לציין שלמרות שזו סידרה חביבה, אני בגדול מאוכזב. יש לסידרה הזו פוטנציאל להיות "גיבורים" הבאה, אבל הכל מתנהל די בעצלתיים ויש תחושה של פוטנציאל ענק שמפוספס. הפרק האחרון הוא דוגמא מושלמת לכך. בסצנה במחסן הם פושטים על התקהלות של 30 אנשים עם כוחות מיוחדים - בהחלט כר פורה לסצנות מדהימות. מה שקבלנו בפועל היה חלבי לחלוטין. אז נכון, אהבתי איך שסגרו את העונה האחרונה, יש בהחלט פוטנציאל לעונה שנייה - רק נקווה שהעונה השנייה תתרומם יותר מהעונה הראשונה.guyezra כתב:אז עשיתי מרתון של שלושת הפרקים האחרונים לעונה.
סיום בומבסטי עם פרקים מושקעים יותר, למדי עם פתיחת קו עלילה שלשמחתי נזכה לראות בעונה הבאה....
דבר נוסף שמאוד מוריד את רמת האמינות של הסידרה בעיניי היה הפרק בו הממשלה תפסה את כל הצוות וזרקה אותם לכלא. יחס שכזה לקבוצה שכזו היה אמור להוביל למרד וודאי. לא יכול להיות שהם יתנו לממשלה להתייחס אליהם כמו פושעים ועדיין ימשיכו לשרת אותם כאילו כלום לא קרה, במיוחד כשבקבוצה הזו יש כ"כ הרבה טיפוסים "מרדניים".
אני אישית מאוד מחבב את השחקן/הדמות של הבחור שלוקה באוטיזם קל, השחקן עושה עבודה מצויינת לטעמי, לעומת זאת הדמות של ביל לטעמי פשוט גרועה ולא אכעס אם היא תמות באיזשהו פרק
למרות שהעונה הראשונה לא הייתה גרועה, נקווה שעונה 2 תהיה מוצלחת יותר.
- Anton
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 466
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 45 פעמים
אני דווקא נהנתי מהעונה הראשונה, לדעתי דווקא בניגוד לגיבורים הסיפור פה פחות מסובך. כמה שאהבתי גיבורים היה שם בלאגן אדיר בעלילות ויותר מידי אופרת סבון.
אני מאוד מקווה שהעונה השנייה לא תהרוס את התחושה הטובה שלי לגבי הסידרה
אני מאוד מקווה שהעונה השנייה לא תהרוס את התחושה הטובה שלי לגבי הסידרה