דודי ,אם אתה מקבל את שיטת החיוב עבור שידורי הלווין אז גם את זה אתה אמור לקבל כי זה בדיוק אותו דבר :
אתה תשלם 10 ש"ח בכל חודש כמנוי לVOD בדומה לתשלום חודשי למנוי שידורי לווין .
אתה תקבל כמות גדולה של תכנים להזמנה ללא תשלום נוסף כל עוד אתה מנוי VOD(ולא רק עד סוף החודש כמו שכתבת) בדומה לערוצי הבסיס למנוי שידורי הערוצים בלווין .
מעבר לזה אם תרצה לצפות בסרטים בתשלום או להיות מנוי לערוצי הVOD (כגון ניקולודיאון VOD) תצטרך לשלם תשלום נוסף (או חד פעמי או חודשי) ,בדומה לתשלום נוסף על ערוץ ניקולודיאון בלווין או סרטי DVDBOX .
הדרישה של תשלום רק על כל צפייה בנפרד היא כמו הדרישה על תשלום רק על ערוצים שאני בוחר מתוך ערוצי הלווין ללא חבילת בסיס או מנוי חודשי ,זה לא מופרך אבל אני לא בטוח שזה יתאים לכולם .
תשלום ע לVOD ביס...
RAI1 צודק...אחי אני יודע שזה די מטומטם ודבילי אבל שום דבר לא ישנה את הקטע הזה של ה-9.90.
עכשיו תקשיב כאחד שאכפת לו מכל אחד, פשוט אל תשעה VOD ותקנה סטרימר\מזרימדיה זה לא משנה כשחברה פרטית דורשת משהו [במיוחד בנושאי גבייה] הוא יקרה! ולצערי ולצער כולם זה ככה.
נכון שזה לא קשור אבל אני זוכר שמלפני 6 שנים אני רק שילמתי למתב 127 שקל על חבילת בסיס+2 חבילות לבחירה מתוך 4, עכשיו גם בגלל כל הקטע של הרפורמה ללא ההתחייבות המחרים עלו וככה בכל מקרה אנחנו נשלם אם לא נרצה את קנס היציאה.
אז בוא ותעשה טובה, עזוב את ה-VOD הלא יוצלח כלכך שלהם ותלך לאינטרנט במקום להתווכח זה ככה ואי אפשר לשנות את זה....שיהיה אחלה שבוע!
עכשיו תקשיב כאחד שאכפת לו מכל אחד, פשוט אל תשעה VOD ותקנה סטרימר\מזרימדיה זה לא משנה כשחברה פרטית דורשת משהו [במיוחד בנושאי גבייה] הוא יקרה! ולצערי ולצער כולם זה ככה.
נכון שזה לא קשור אבל אני זוכר שמלפני 6 שנים אני רק שילמתי למתב 127 שקל על חבילת בסיס+2 חבילות לבחירה מתוך 4, עכשיו גם בגלל כל הקטע של הרפורמה ללא ההתחייבות המחרים עלו וככה בכל מקרה אנחנו נשלם אם לא נרצה את קנס היציאה.
אז בוא ותעשה טובה, עזוב את ה-VOD הלא יוצלח כלכך שלהם ותלך לאינטרנט במקום להתווכח זה ככה ואי אפשר לשנות את זה....שיהיה אחלה שבוע!