שרשור תגובות: בדיקה מול המצלמה: האם אני סופר טייסטר?
אם היית שוכח את הסטייקים ולא את הסטיקים כנראה שהמשפחה שלך היתה מתבאסת יותר...moti_r כתב:האמת שרציתי לעשות היום בדיקה עם כל המשפחה, בארוחת הצהריים, אבל שכחתי להביא איתי את הסטיקים...
מקווה לזכור לשבוע הבא. אדווח....
אני זוכר בפירוש ש אחרי השיעור עם הPTC מצענו מחנה משותף ברור לכל החברה שלא הרגישו את הטעם, שזה שלכולם היו גם עיניים בהירות??????
ואם כן לא כל כך נראה לי שעיניים בהירות מעידות על חוסר או בעיה בחוש הטעם.
בכל אופן מה שדבוטנט אומר נראה לי שזה ממש ממש נכון, כיוון ששמעתי מהרבה שפים שאומרים שמה שמפותח אצלם בעיקר זה חוש הריח ולא חוש הטעם (נדמה לי שאפילו שמעתי פעם את אהרוני אומר שהוא כמאט ולא מרגיש את הטעם בפה אלה רק באף).
ואם כן לא כל כך נראה לי שעיניים בהירות מעידות על חוסר או בעיה בחוש הטעם.
בכל אופן מה שדבוטנט אומר נראה לי שזה ממש ממש נכון, כיוון ששמעתי מהרבה שפים שאומרים שמה שמפותח אצלם בעיקר זה חוש הריח ולא חוש הטעם (נדמה לי שאפילו שמעתי פעם את אהרוני אומר שהוא כמאט ולא מרגיש את הטעם בפה אלה רק באף).
- lior_a
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 556
- נתן תודות: 186 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
עכשיו הבנתי מה הגיל האמיתי שלכם. רובכם אני מניח עולים בשנה הקרובה לכיתה ז'-ח' גג.
כיוון שאני כבר לא בגיל שלכם, אני לא זוכר את הניסויים שעשינו בבית הספר.
מבחינתי הניסוי הוכיח בעיקר שמוטי הוא אמיתי. לרגע היה נדמה לי אני רואה מאחורי הגב שלו יד של מישהו
שמפעילה אותו אבל בסיום הסרט כאשר הוא קם- אני נפלתי. לא חוטים, לא יד שמפעילה. זה אמיתי!
טעון עדיין בדיקת מומחי אפטר אפקט (אהבתי את ההסחה של התאורה והאייפון).
לעניין הטעם, כרגיל, פותח את הראש, יוצר דיון מעניין ולכן יופי של סרטון.
תגיד, לסופר טייסטרים יש גלימה מתחת לבגדים? תחתונים אדומות אנחנו כבר יודעים שיש....
כיוון שאני כבר לא בגיל שלכם, אני לא זוכר את הניסויים שעשינו בבית הספר.
מבחינתי הניסוי הוכיח בעיקר שמוטי הוא אמיתי. לרגע היה נדמה לי אני רואה מאחורי הגב שלו יד של מישהו
שמפעילה אותו אבל בסיום הסרט כאשר הוא קם- אני נפלתי. לא חוטים, לא יד שמפעילה. זה אמיתי!
טעון עדיין בדיקת מומחי אפטר אפקט (אהבתי את ההסחה של התאורה והאייפון).
לעניין הטעם, כרגיל, פותח את הראש, יוצר דיון מעניין ולכן יופי של סרטון.
תגיד, לסופר טייסטרים יש גלימה מתחת לבגדים? תחתונים אדומות אנחנו כבר יודעים שיש....
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
עידו, אתה אומר שהייתי צריך לסיים שם עם איזה "זה מר כמו מיץ מרה של חיה מה בלילה מסכנה עושה גולו גולוווווווו גולו גולוווווווווווו"?
אמיר, חדי העין ישימו לב שאני לובש בוקסרים בלבד. זה היה אחרי שהגעתי הביתה...
או כמאמר הסיינפלד: "The only thing between us and him is a thin layer of Gabardine"
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -