האם כדאי להשקיע היום בתלת מימד?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #21 

ziv_r כתב:ntk,
הסרטים שציינתי יצאו רק לאחרונה בפורמט תלת מימד ולכן הם חדשים במדיום הזה והוזכרו. יש לי עוד 10 דוגמאות מהשבועיים האחרונים, אבל נדמה שהדיון פה הולך לכיוון של התנצחות, לא לעזור לפותח השרשור.

בסופו של דבר, יש הרבה יותר מסרט בודד שיוצא בשבועיים. עבור אנשים מסויימים, זוהי סיבה מספקת דיו, עבור אחרים - לא.
...
אין לי שום כוונה ל"התנצחות", אבל נו באמת, אלה סרטים שבודדים האנשים ששמעו עליהם בכלל ( אני אפילו לא מדבר על כמות האנשים שראו אותם ), אבל שכל אחד יעשה את החשבון שלו, הרי אם לא היה 3D אחרי השם של הסרט גם הבודדים שהורידו אותם היו מוותרים עליהם, אז למה לראות סרטים רק בגלל שזה 3D ויש את האפשרות ?

ובלי שום קשר לטעם האישי של כל אחד, רוב האנשים בכלל לא יודעים איך ומאיפה להוריד סרטים כאלה ( לא יודע לגבי פותח הדיון, הוא לא ממש נתן הרבה פרטים )

miko79
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1121
שם מלא: עומר
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #22 

האם בשידור רגיל 2D של משחק ספורט (כדורגל,כדורסל) אפשר להמיר ל 3D ומה תיהיה האיכות?

תמיר פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #23 

תודה לכל העונים.
לעניין הצפיה בתלת מימד אני מסתמך על שידורים עתידיים - כיום בהוט יש ערוץ ספורט
ונגן בלו ריי 3D שמוכרים ב"מבצע"עם הטלוויזיה, כך הכוונה לקנות תכנים יעודיים ב DVD.
דרך אגב, משיקולים אישיים, הדגם שנבחר הנו טושיבה WL 768 46 אינץ'.

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4318
שם מלא: אורי
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 130 פעמים

שליחה #24 

miko79 כתב:האם בשידור רגיל 2D של משחק ספורט (כדורגל,כדורסל) אפשר להמיר ל 3D ומה תיהיה האיכות?
...
אני מניח שהתשובה לשתי השאלות הן תלוי מסך.
יש מסכים שלא תומכים באופציה של המרת 2D ל 3D.
אלה שכן תומכים... זה כבר תלוי בטיב המסך. עד כמה שזכור לי מהסקירות פה ומאתרים אחרים יש הבדלים בין חברה לחברה בתחום הזה.

Netstat
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 690
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #25 

מנקודת מבט פחות מסחרית ולדעתי אם קיימת הגבלת תקציב ,עדיף להשקיע במסך 2D איכותי מאוד ,מאשר במסך 3D בינוני ,כמות התכנים האיכותיים ב3D והביצוע של חלק גדול מאותם הוצאות לא מצדיקות את התוספת במחיר .אז נכון שהיצרנים לאט לאט מורידים מחירים ודוחפים את צמד האותיות 3D למסכים רבים ,אבל אין טעם להחליף LCD או פלאסמה איכותיים ולקנות היום מסך בשביל העתיד אלא אם כן אין לך טלוויזיה בכלל ,או שכסף לא מהווה מגבלה .

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73275
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #26 

ntk כתב:
boris1580 כתב:כדאי רק מסיבה אחת פשוטה, משחקים.
יצא לי לשחק CRISYS2 בתערוכה וממש ניהניתי. רוב המשחקים החדשים תומכים/יתמכו בתלת מימד. רק בשביל זה שווה להשקיע.
אם אתה לא גיימר, אין טעם כי אין מספיק תכנים ב 3D.
...
רוב המשחקים החדשים תומכים בתלת מימד ? וגם בעתיד ? מאיפה הבאת את זה ? יש ממש מעט משחקים שתומכים בתלת מימד בפלייסטיישן, ובאקס בוקס רק קרייסיס תומך וזה נראה פשוט זוועה, ובעתיד גם רוב המשחקים לא מתוכננים לצאת בתלת מימד
http://gamer.nana10.co.il/Article/?ArticleID=819080

אם כבר יש יותר משחקים למחשב שתומכים בתלת מימד אבל צריך מחשב חזק מאוד + לחבר אותו כמובן לטלוויזיה, וכרטיס מסך שתומך שכל זה ממש לא שווה את ההשקעה
...
אז? מי שרוצה לשחק בתלת מימד, שפשוט יחבר מחשב נורמלי (ומחשב ב 3K בהחלט מספק) וזהו. רשימת המשחקים ל PC שתומכים בתלת מימד ארוכה מאוד:

http://www.nvidia.com/object/3d-vision-3d-games.html

ד"א, נכון שב PS3 אין הרבה משחקים שתומכים בתלת מימד, אבל ברשימה של המשחקים הנתמכים יש כמה משחקים מעולים וכאלו שאפשר לשחק בהן עשרות שעות כגון Gran Turismo 5, Mortal Kombat, Super Stardust HD ועוד לא הזכרנו משחקי רשת שאפשר לשחק בהן כמות מטמטמת של שעות כגון Resistance 3, Killzone 3, Uncharted 3: Drake's Deception ועוד:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_3D ... on_3_games

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”