MarioMan כתב:לא יודע מאיפה הטענות על ימהה. מכוון שאנחנו עוסקים בדגמים הגבוהים ביותר למעט דגמי ספינת הדגל אני נותן כאן התייחסות על בסיס נסיון:
עד ללפני 3 חודשים בערך היה בבעלותי RX-V3800 של Yamaha, וזה היה בשימוש כשנתיים וחצי לערך.
הנ"ל הוחלף ב-RX-V3067 והשיפור הוא עצום בכל קנה מידה.
מעבר לפאן הפונקציונאלי שם קפצנו מ-3 כניסות HDMI מסכנות ל-8 + 2 יציאות ועל הדרך קיבלנו GUI מלא בזמן אמת, הסאונד עצמו הרבה יותר טוב - מנגנון ה-RC שופר וקיבלנו את זה של ה-Z11 וגם נראה כי ההגברה עצמה שופרה ועוד כמה שטויות שבסופו של דבר תרמו לכך שהסאונד שמתקבל אצלי בסלון עם אותה המערכת בדיוק הרבה יותר מוצלח מאשר היה עם ה-RX-V3800 (ולא שהקודם היה גרוע, כן ? פשוט ה-3067 הרבה יותר טוב).
...
יונתן,
הכוונה שלי היתה על הסדרה החדשה שמחליפה את ה 3067 שלך. ולא על ההבדלים בין ה 3800 ל 3067. אם תקרא בלינק מצויין שההבדלים הם ב GUI ושיפור במערכת ה RC. את שני הדברים האלו יכלו לעשות עם עדכון FW ולא להוציא רסיבר חדש... http://www.hometheater.co.il/vt145166.Y ... 9%D7%9D-RX
לעצם העניין, אם היו מציעים את שני השיפורים הנ"ל (GUI ו-RC משופר) לדגמים הנוכחיים דרך עדכון FIRMWARE איך היו עושים עוד כסף ?
אני לרגע לא בא בטענות כמובן אלא רק מסביר כיצד העסק עובד. הלקוח מבחינתו צריך להחליט האם סט הפיצ'רים שמוצר כלשהו מציע מספיק עבורו ושווה את המחיר הדרוש, שכן ידוע שפחות משנה לאחר מכן כבר יצא דגם מחליף עם תוספות כאלו ואחרות.
ואם נהיה לרגע יותר טכנים, אני לא מהנדס או כל דבר אחר בסגנון אבל מצב שבו לדגם הקודם אין מספיק כוח עיבוד לבצע את הפעולות של הדגם שמחליף אותו (למשל GUI ו-RC משופרים) הוא לא בהכרח בלתי אפשרי.
מכל הכסף ההחלפה על כל מודל פה בארץ, כבר מזמן יכלו לרכוש פרוססור היאנד אמיתי...
שלא היה מצריך כל שני וחמישי להחליפו במודל מחליף (שהוא בעצם אותו מכשיר הזוי)...
לטעמי אני עדיין מעדיף יותר את הלוק של ה-81/82 או ה-83 האמריקאי, ניראים מרשים יותר, אין ספק
LiorDrZ כתב:רק להבהיר ובשביל לא להבעיר את השטח... לא שונא פיוניר, לא שונא 83 ואין לי בעיה עם אנשים שיש להם רסיברים של פיוניר!
צר לי שאני משבית שמחה פה, אבל אני ממש לא רואה הבדל מהותי בין ה 83 ל 85 שמחייב את פיוניר להוציא דגם חדש. הדגם הזה נראה כמו מחזור של ה 83 וגם זה באופן מסורס ביחס למתחרים בשוק. סתם לדוגמא מי שישתמש ב Dolby Pro-Logic IIz ב 85 צריך לוותר על קונפיגורצית Surround Back (שנחוצה לתכנים של 6.1 או 7.1) לטובת Front Height או Front Wide. רק מי שיחבר הגברה חיצונית לרסיבר יוכל להנות מקונפיגורצית 9.1 בקיצור קצת מוגבל ביחס למתחרים שברמת Mid Level כבר מציעים יותר ערוצי הגברה ויותר תמיכה בפורמטים מתקדמים (DTS Neo:X ו Audyssey DSX).
ו ADICT אופצית ה ZONE בפיוניר לא מחדשת כלום... יש את זה למתחרים כבר מזמן. לי יש תמיכה ב 4 ZONE כאשר ZONE 2 שלי יכול לקבל תמיכה ב 5.1 בנוסף ל 5.1 בחדר המרכזי תוך כדי ניגון תכנים בו זמנית. ו ZONE 3 מקבל דו ערוצי.
לדעתי האישית (יכולים להסכים כן או לא) מדובר במחזור ולא בחידוש ממש, כמו הרסיברים החדשים של יאמהה. ליאור[/
...
ליאור מסכים עם כל מילה.
לא ניראה שיש כאן איזו התעלות או חדשנות, כמו תמיד אותה גברת בשינוי אדרת לפחות על הנייר, מבחן התוצאה אולי יאמר אחרת..
ורגע שאבין, גם ה-85 לא יכול לנגן סימולטנית 9.1 בקולנוע...??
לטעמי אני עדיין מעדיף יותר את הלוק של ה-81/82 או ה-83 האמריקאי, ניראים מרשים יותר, אין ספק
...
אפשר בבקשה לקבל דוגמא ( קישור / תמונה )של " פרוססור היאנד אמיתי " על מנת ללמוד ולהשכיל ?
...
אפשר בבקשה לקבל דוגמא ( קישור / תמונה )של " פרוססור היאנד אמיתי " על מנת ללמוד ולהשכיל ?
...
LiorDrZ כתב:רק להבהיר ובשביל לא להבעיר את השטח... לא שונא פיוניר, לא שונא 83 ואין לי בעיה עם אנשים שיש להם רסיברים של פיוניר!
צר לי שאני משבית שמחה פה, אבל אני ממש לא רואה הבדל מהותי בין ה 83 ל 85 שמחייב את פיוניר להוציא דגם חדש. הדגם הזה נראה כמו מחזור של ה 83 וגם זה באופן מסורס ביחס למתחרים בשוק. סתם לדוגמא מי שישתמש ב Dolby Pro-Logic IIz ב 85 צריך לוותר על קונפיגורצית Surround Back (שנחוצה לתכנים של 6.1 או 7.1) לטובת Front Height או Front Wide. רק מי שיחבר הגברה חיצונית לרסיבר יוכל להנות מקונפיגורצית 9.1 בקיצור קצת מוגבל ביחס למתחרים שברמת Mid Level כבר מציעים יותר ערוצי הגברה ויותר תמיכה בפורמטים מתקדמים (DTS Neo:X ו Audyssey DSX).
ו ADICT אופצית ה ZONE בפיוניר לא מחדשת כלום... יש את זה למתחרים כבר מזמן. לי יש תמיכה ב 4 ZONE כאשר ZONE 2 שלי יכול לקבל תמיכה ב 5.1 בנוסף ל 5.1 בחדר המרכזי תוך כדי ניגון תכנים בו זמנית. ו ZONE 3 מקבל דו ערוצי.
לדעתי האישית (יכולים להסכים כן או לא) מדובר במחזור ולא בחידוש ממש, כמו הרסיברים החדשים של יאמהה. ליאור[/
...
ליאור מסכים עם כל מילה.
לא ניראה שיש כאן איזו התעלות או חדשנות, כמו תמיד אותה גברת בשינוי אדרת לפחות על הנייר, מבחן התוצאה אולי יאמר אחרת..
...
איתי,
אני אשמח להתבדות מכיוון שבלינק ש ADICT נתן ל AVLAND מצויין שהרסיבר הוא 7*200 ובלינקים אחרים הוא 9.2 כך שאינני יודע. אני אהיה חכם יותר שהמפרט יופיע באתר הרשמי. אם זה הולך להיות כמו ה 83 7*200 + הגברה חיצונית ל 9.1 אין כאן שום שיפור או משהו חדש. אם הכיוון הוא 9.2 + הגברה חיצונית ל 11.2 אז סחתיין על פיוניר שישרה קו עם המתחרים.
ככל הנראה השנה אני אשדרג את הדנון 4810 שלי ובמידה והפיוניר הוא 9.1 אמיתי אז הוא יכנס לרשימה ביחד עם האונקיו 5008/9 שכרגע מובילים כי קצת קשה לחזור אחורה אחרי Audyssey DSX בקונפיגורצית 9.1.
ליאור
...
ליאור מסכים עם כל מילה.
...
איתי,
אני אשמח להתבדות מכיוון שבלינק ש ADICT נתן ל AVLAND מצויין שהרסיבר הוא 7*200 ובלינקים אחרים הוא 9.2 כך שאינני יודע. אני אהיה חכם יותר שהמפרט יופיע באתר הרשמי. אם זה הולך להיות כמו ה 83 7*200 + הגברה חיצונית ל 9.1 אין כאן שום שיפור או משהו חדש. אם הכיוון הוא 9.2 + הגברה חיצונית ל 11.2 אז סחתיין על פיוניר שישרה קו עם המתחרים.
ככל הנראה השנה אני אשדרג את הדנון 4810 שלי ובמידה והפיוניר הוא 9.1 אמיתי אז הוא יכנס לרשימה ביחד עם האונקיו 5008/9 שכרגע מובילים כי קצת קשה לחזור אחורה אחרי Audyssey DSX בקונפיגורצית 9.1.
ליאור