LX-85 של פיוניר -הצצה ראשונה 8)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #21 

MarioMan כתב:לא יודע מאיפה הטענות על ימהה. מכוון שאנחנו עוסקים בדגמים הגבוהים ביותר למעט דגמי ספינת הדגל אני נותן כאן התייחסות על בסיס נסיון:

עד ללפני 3 חודשים בערך היה בבעלותי RX-V3800 של Yamaha, וזה היה בשימוש כשנתיים וחצי לערך.
הנ"ל הוחלף ב-RX-V3067 והשיפור הוא עצום בכל קנה מידה.

מעבר לפאן הפונקציונאלי שם קפצנו מ-3 כניסות HDMI מסכנות ל-8 + 2 יציאות ועל הדרך קיבלנו GUI מלא בזמן אמת, הסאונד עצמו הרבה יותר טוב - מנגנון ה-RC שופר וקיבלנו את זה של ה-Z11 וגם נראה כי ההגברה עצמה שופרה ועוד כמה שטויות שבסופו של דבר תרמו לכך שהסאונד שמתקבל אצלי בסלון עם אותה המערכת בדיוק הרבה יותר מוצלח מאשר היה עם ה-RX-V3800 (ולא שהקודם היה גרוע, כן ? פשוט ה-3067 הרבה יותר טוב).
...
יונתן,
הכוונה שלי היתה על הסדרה החדשה שמחליפה את ה 3067 שלך. ולא על ההבדלים בין ה 3800 ל 3067. אם תקרא בלינק מצויין שההבדלים הם ב GUI ושיפור במערכת ה RC. את שני הדברים האלו יכלו לעשות עם עדכון FW ולא להוציא רסיבר חדש...
http://www.hometheater.co.il/vt145166.Y ... 9%D7%9D-RX

ליאור

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #22 

OK אז לא הבנתי אותך היטב, מצטער.

לעצם העניין, אם היו מציעים את שני השיפורים הנ"ל (GUI ו-RC משופר) לדגמים הנוכחיים דרך עדכון FIRMWARE איך היו עושים עוד כסף ?

אני לרגע לא בא בטענות כמובן אלא רק מסביר כיצד העסק עובד. הלקוח מבחינתו צריך להחליט האם סט הפיצ'רים שמוצר כלשהו מציע מספיק עבורו ושווה את המחיר הדרוש, שכן ידוע שפחות משנה לאחר מכן כבר יצא דגם מחליף עם תוספות כאלו ואחרות.

ואם נהיה לרגע יותר טכנים, אני לא מהנדס או כל דבר אחר בסגנון אבל מצב שבו לדגם הקודם אין מספיק כוח עיבוד לבצע את הפעולות של הדגם שמחליף אותו (למשל GUI ו-RC משופרים) הוא לא בהכרח בלתי אפשרי.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.

Racer84
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #23 

כמה יעלה הרסיבר הזה בארץ ?

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #24 

istarmini כתב:81 היה
82 היה
83 היה
84 ????????????????????????????..
85 יש

למה קפצו על 84?
...
ראה הודעה 69... 8)
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 70#1418270

והודעה 84....
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 66#1280666

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9615
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #25 

טל יאמר לזכותך שצדקת (Y)

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #26 

טלHD כתב:
istarmini כתב:81 היה
82 היה
83 היה
84 ????????????????????????????..
85 יש

למה קפצו על 84?
...
ראה הודעה 69... 8)
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 70#1418270

והודעה 84....
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 66#1280666
...
(Y) (Y)

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #27 

Racer84 כתב:כמה יעלה הרסיבר הזה בארץ ?
...
לדעתי הוא יתומחר מעל 20,000 ש"ח בהתחלה... 8O

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #28 

epony כתב:
...
...
מצדי שיעלה 20k אצלי הוא כבר בתוכנית . (Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9615
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #29 

:lol: :lol:
איציק תתחדש ותיהנה :beer:

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #30 

ADICT כתב::lol: :lol:
איציק תתחדש ותיהנה :beer:
...
ADICT

שלומי אהבתי . (Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #31 

9000es כתב:
epony כתב:
...
...
...
איציק, אתה חלק מהתוכנית העסקית של פיוניר

הם יודעים שיש מכירה אחת בטוחה
חיים? יש לך משהו להוסיף

תתחדש... תהנה... תמונות

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17927
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #32 

9000es כתב:
epony כתב:
...
...
...
גם אצלי :lol:

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7438
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #33 

istarmini כתב:
9000es כתב:
epony כתב:
...
...
...
...
:wink:
:lol:

יש תופעה של רוכשים סידרתיים... 8O

מכל הכסף ההחלפה על כל מודל פה בארץ, כבר מזמן יכלו לרכוש פרוססור היאנד אמיתי... :wink:
שלא היה מצריך כל שני וחמישי להחליפו במודל מחליף (שהוא בעצם אותו מכשיר :מבולבל: הזוי)...

לטעמי אני עדיין מעדיף יותר את הלוק של ה-81/82 או ה-83 האמריקאי, ניראים מרשים יותר, אין ספק (Y)

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #34 

LiorDrZ כתב:רק להבהיר ובשביל לא להבעיר את השטח... לא שונא פיוניר, לא שונא 83 ואין לי בעיה עם אנשים שיש להם רסיברים של פיוניר!

צר לי שאני משבית שמחה פה, אבל אני ממש לא רואה הבדל מהותי בין ה 83 ל 85 שמחייב את פיוניר להוציא דגם חדש. הדגם הזה נראה כמו מחזור של ה 83 וגם זה באופן מסורס ביחס למתחרים בשוק. סתם לדוגמא מי שישתמש ב Dolby Pro-Logic IIz ב 85 צריך לוותר על קונפיגורצית Surround Back (שנחוצה לתכנים של 6.1 או 7.1) לטובת Front Height או Front Wide. רק מי שיחבר הגברה חיצונית לרסיבר יוכל להנות מקונפיגורצית 9.1 בקיצור קצת מוגבל ביחס למתחרים שברמת Mid Level כבר מציעים יותר ערוצי הגברה ויותר תמיכה בפורמטים מתקדמים (DTS Neo:X ו Audyssey DSX).

ו ADICT אופצית ה ZONE בפיוניר לא מחדשת כלום... יש את זה למתחרים כבר מזמן. לי יש תמיכה ב 4 ZONE כאשר ZONE 2 שלי יכול לקבל תמיכה ב 5.1 בנוסף ל 5.1 בחדר המרכזי תוך כדי ניגון תכנים בו זמנית. ו ZONE 3 מקבל דו ערוצי.

לדעתי האישית (יכולים להסכים כן או לא) מדובר במחזור ולא בחידוש ממש, כמו הרסיברים החדשים של יאמהה. ליאור[/
...
ליאור מסכים עם כל מילה.
לא ניראה שיש כאן איזו התעלות או חדשנות, כמו תמיד אותה גברת בשינוי אדרת לפחות על הנייר, מבחן התוצאה אולי יאמר אחרת..

ורגע שאבין, גם ה-85 לא יכול לנגן סימולטנית 9.1 בקולנוע...?? 8O
...

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #35 

itay123 כתב:
istarmini כתב:
9000es כתב:
epony כתב:
...
...
...
...

מכל הכסף ההחלפה על כל מודל פה בארץ, כבר מזמן יכלו לרכוש פרוססור היאנד אמיתי... :wink:
שלא היה מצריך כל שני וחמישי להחליפו במודל מחליף (שהוא בעצם אותו מכשיר :מבולבל: הזוי)...

לטעמי אני עדיין מעדיף יותר את הלוק של ה-81/82 או ה-83 האמריקאי, ניראים מרשים יותר, אין ספק (Y)
...
אפשר בבקשה לקבל דוגמא ( קישור / תמונה )של " פרוססור היאנד אמיתי " על מנת ללמוד ולהשכיל ?

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17927
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #36 

רונן כתב:
itay123 כתב:
istarmini כתב:
9000es כתב:
epony כתב:
...
...
...
...

...
אפשר בבקשה לקבל דוגמא ( קישור / תמונה )של " פרוססור היאנד אמיתי " על מנת ללמוד ולהשכיל ?
...
http://www.classeaudio.com/delta/delta-ssp800.htm

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #37 

istarmini כתב:
רונן כתב:
itay123 כתב:
istarmini כתב:
9000es כתב:
epony כתב:
...
...
...
...

...
...
http://www.classeaudio.com/delta/delta-ssp800.htm
...

(f)

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #38 

itay123 כתב:
LiorDrZ כתב:רק להבהיר ובשביל לא להבעיר את השטח... לא שונא פיוניר, לא שונא 83 ואין לי בעיה עם אנשים שיש להם רסיברים של פיוניר!

צר לי שאני משבית שמחה פה, אבל אני ממש לא רואה הבדל מהותי בין ה 83 ל 85 שמחייב את פיוניר להוציא דגם חדש. הדגם הזה נראה כמו מחזור של ה 83 וגם זה באופן מסורס ביחס למתחרים בשוק. סתם לדוגמא מי שישתמש ב Dolby Pro-Logic IIz ב 85 צריך לוותר על קונפיגורצית Surround Back (שנחוצה לתכנים של 6.1 או 7.1) לטובת Front Height או Front Wide. רק מי שיחבר הגברה חיצונית לרסיבר יוכל להנות מקונפיגורצית 9.1 בקיצור קצת מוגבל ביחס למתחרים שברמת Mid Level כבר מציעים יותר ערוצי הגברה ויותר תמיכה בפורמטים מתקדמים (DTS Neo:X ו Audyssey DSX).

ו ADICT אופצית ה ZONE בפיוניר לא מחדשת כלום... יש את זה למתחרים כבר מזמן. לי יש תמיכה ב 4 ZONE כאשר ZONE 2 שלי יכול לקבל תמיכה ב 5.1 בנוסף ל 5.1 בחדר המרכזי תוך כדי ניגון תכנים בו זמנית. ו ZONE 3 מקבל דו ערוצי.

לדעתי האישית (יכולים להסכים כן או לא) מדובר במחזור ולא בחידוש ממש, כמו הרסיברים החדשים של יאמהה. ליאור[/
...
ליאור מסכים עם כל מילה.
לא ניראה שיש כאן איזו התעלות או חדשנות, כמו תמיד אותה גברת בשינוי אדרת לפחות על הנייר, מבחן התוצאה אולי יאמר אחרת..

...
איתי,
אני אשמח להתבדות מכיוון שבלינק ש ADICT נתן ל AVLAND מצויין שהרסיבר הוא 7*200 ובלינקים אחרים הוא 9.2 כך שאינני יודע. אני אהיה חכם יותר שהמפרט יופיע באתר הרשמי. אם זה הולך להיות כמו ה 83 7*200 + הגברה חיצונית ל 9.1 אין כאן שום שיפור או משהו חדש. אם הכיוון הוא 9.2 + הגברה חיצונית ל 11.2 אז סחתיין על פיוניר שישרה קו עם המתחרים.
ככל הנראה השנה אני אשדרג את הדנון 4810 שלי ובמידה והפיוניר הוא 9.1 אמיתי אז הוא יכנס לרשימה ביחד עם האונקיו 5008/9 שכרגע מובילים כי קצת קשה לחזור אחורה אחרי Audyssey DSX בקונפיגורצית 9.1.
ליאור
...

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #39 

LiorDrZ כתב:
itay123 כתב:

...
ליאור מסכים עם כל מילה.

...
איתי,
אני אשמח להתבדות מכיוון שבלינק ש ADICT נתן ל AVLAND מצויין שהרסיבר הוא 7*200 ובלינקים אחרים הוא 9.2 כך שאינני יודע. אני אהיה חכם יותר שהמפרט יופיע באתר הרשמי. אם זה הולך להיות כמו ה 83 7*200 + הגברה חיצונית ל 9.1 אין כאן שום שיפור או משהו חדש. אם הכיוון הוא 9.2 + הגברה חיצונית ל 11.2 אז סחתיין על פיוניר שישרה קו עם המתחרים.
ככל הנראה השנה אני אשדרג את הדנון 4810 שלי ובמידה והפיוניר הוא 9.1 אמיתי אז הוא יכנס לרשימה ביחד עם האונקיו 5008/9 שכרגע מובילים כי קצת קשה לחזור אחורה אחרי Audyssey DSX בקונפיגורצית 9.1.
ליאור
...
[interest]הודעה מעוסק בתחום - מרטין [interest/]
...

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #40 

אני גם מוכן להעמיד את הפרוססור שלי ראש בראש עם הפיוניר הזה.
EAD- theater master ovation.
ובסטריאו בכלל לא בר השוואה לרסיבר.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”