Windows 7 64 bit במחשבים של DELL ו-HP למה להכריח?!
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78826
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
HP ו DELL הן שותפות של מיקרוסופט.
בעסקים, נדיר מאוד למצוא WIN7 32 ביט, אני אומר את זה מהיכרות.
כנראה שיש למיקרוסופט אינטרס להעביר את גרסת ה 32 ביט מהעולם (לתחזק פחות גרסאות) ולכן השותפות שלה עוזרות לה.
בארגון שלי מחזיקים מעט מאוד מכונות WIN7 32 ביט, וגם זה למטרות בדיקה בלבד, ואין שום בעיה.
אני מנחש שהבעיות מתחילות כשמתחיחים לעבוד עם כל מני אביזרים פחות נפוצים שאולי אין להם דרייברים ל64 ביט, וכנראה שמיקרוסופט מוכנה לספוג את הקושי הזה של המשתמשים.
הכל הערכות \ ניחושים.
אגב יש לי בבית מחשב אחד עם OS 64 ביט ולא נתקלתי איתו בשום בעיית תאימות לציוד היקפי כלשהו.
בעסקים, נדיר מאוד למצוא WIN7 32 ביט, אני אומר את זה מהיכרות.
כנראה שיש למיקרוסופט אינטרס להעביר את גרסת ה 32 ביט מהעולם (לתחזק פחות גרסאות) ולכן השותפות שלה עוזרות לה.
בארגון שלי מחזיקים מעט מאוד מכונות WIN7 32 ביט, וגם זה למטרות בדיקה בלבד, ואין שום בעיה.
אני מנחש שהבעיות מתחילות כשמתחיחים לעבוד עם כל מני אביזרים פחות נפוצים שאולי אין להם דרייברים ל64 ביט, וכנראה שמיקרוסופט מוכנה לספוג את הקושי הזה של המשתמשים.
הכל הערכות \ ניחושים.
אגב יש לי בבית מחשב אחד עם OS 64 ביט ולא נתקלתי איתו בשום בעיית תאימות לציוד היקפי כלשהו.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78826
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
mp3III
אכן מעולה, בודק אפשרות רכישה. אין לי מושג איך הצלחת להגיע לזה, חרשתי את האתרים שלהם בנסיון כושל למצוא פתרונות.
אולי תצליח גם באתרים של LENOVO ו-DELL?
אכן מעולה, בודק אפשרות רכישה. אין לי מושג איך הצלחת להגיע לזה, חרשתי את האתרים שלהם בנסיון כושל למצוא פתרונות.
אולי תצליח גם באתרים של LENOVO ו-DELL?
כשאתה קונה נייד למה אתה צריך דרייברים?
גם ככה כל מה שבתוך המחשב בא עם דרייברים מותקנים.
מקסימום אתה יכול לחבר מוצר USB כלשהו, אבל רובם עובדים בלי דרייברים בכלל, או עם דרייבר גנרי.
אתה יכול לתת דוגמה לדרייבר שלא עובד?
אני יודע בנייחים אנשים רוצים שאיזה כרטיס קול ישן או איזה כרטיס טלוויזיה יעבוד, אבל לא ראיתי בעייה כזאת בניידים.
בנוסף רוב המחשבים באים עם 4GB, וזה נתמך רק ע"י מערכות הפעלה של 64BIT.
גם ככה כל מה שבתוך המחשב בא עם דרייברים מותקנים.
מקסימום אתה יכול לחבר מוצר USB כלשהו, אבל רובם עובדים בלי דרייברים בכלל, או עם דרייבר גנרי.
אתה יכול לתת דוגמה לדרייבר שלא עובד?
אני יודע בנייחים אנשים רוצים שאיזה כרטיס קול ישן או איזה כרטיס טלוויזיה יעבוד, אבל לא ראיתי בעייה כזאת בניידים.
בנוסף רוב המחשבים באים עם 4GB, וזה נתמך רק ע"י מערכות הפעלה של 64BIT.
mp3lll כתב:ntk
להתקין דרייברים מתוך windows update זה הדבר הכי גרוע שאדם יכול לעשות!
*מערכת הפעלה אפשר להוריד מהאינטרנט*
מאיפה אתה מביא את זה? תוריד מערכת הפעלה ונראה אותך מתאים לה קוד OEM, בחיים לא יעבוד....
מה בדיוק הבעיה עם דרייברים מ WU
לגבי מערכת הפעלה מהאינטרנט, מה שנכתב נכון. מה שחשוב הוא ה KEY. את ה ISO מיקרוסופט אמנם לא מפיצה חופשי ברשת, אבל אם יש לך ISO כזה ואתה מתקין ממנו תוך שימוש ב KEY שלך שהוא חוקי - זה חוקי למהדרין.
להתאים לה קוד OEM זה באמת כמובן לא יעבוד, אבל מפתחות RETAIL או VL יעבדו, כנראה כתלות בסוג ה ISO הספציפי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
במקרה מדדתי זמן התקנה על אקסטרימר אולטרה עם ATOM חלשלוש וכונן 2.5" ישן ואיטי של Windows 7 32 bit:
1. התקנה (שמים את ה-CD, שניים-שלושה Next-ים והולכים להכין קפה, הוא עושה ריבוטים לבד וממשיך לבד) - כרבע שעה.
2. דרייברים (מסך, קול וצ'יפסט) - רבע שעה.
על לפטופ טוב וחזק אני משוכנע שזה יהיה מהיר יותר.
1. התקנה (שמים את ה-CD, שניים-שלושה Next-ים והולכים להכין קפה, הוא עושה ריבוטים לבד וממשיך לבד) - כרבע שעה.
2. דרייברים (מסך, קול וצ'יפסט) - רבע שעה.
על לפטופ טוב וחזק אני משוכנע שזה יהיה מהיר יותר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
עופר, ממה שידוע לי האמולציה ל32 ביט היא מצויינת והפגיעה בביצועים היא מינימלית (אם בכלל...).
אני משתמש בחלונות 64 ביט כבר כמה שנים, וההתקנים היחידים שלא הצלחתי להפעילם הם כרטיס קול PCI מיושן, ומצלמת USB חסרת מותג.
לדעתי, בעיות מעבר בארגונים גדולים יכולות לנבוע כתוצאה משימוש ביישומים לא מעודכנים (חלקם עדיין תקועים ב16 ביט) או התקנים "דינוזאוריים". מלבד זאת, אני לא רואה קושי מיוחד במעבר.
אני משתמש בחלונות 64 ביט כבר כמה שנים, וההתקנים היחידים שלא הצלחתי להפעילם הם כרטיס קול PCI מיושן, ומצלמת USB חסרת מותג.
לדעתי, בעיות מעבר בארגונים גדולים יכולות לנבוע כתוצאה משימוש ביישומים לא מעודכנים (חלקם עדיין תקועים ב16 ביט) או התקנים "דינוזאוריים". מלבד זאת, אני לא רואה קושי מיוחד במעבר.
למוצרים עסקיים ניתן לקבל מ- hp + lenovo גירסאות recovery של הסדרות המתאימות
לא בטוח ב-100% נכון להיום אם יאפשרו גם גירסת 32 bit
פשוט לפנות לתמיכה העיסקית עם מוצר שבאחריות - ולעיסקיים יש בד"כ 3 שנים
והם שולחים דיסקים מתאימים
לא בטוח ב-100% נכון להיום אם יאפשרו גם גירסת 32 bit
פשוט לפנות לתמיכה העיסקית עם מוצר שבאחריות - ולעיסקיים יש בד"כ 3 שנים
והם שולחים דיסקים מתאימים
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
הבעיה יותר חמורה
קניתי מחשב של DELL עם W7 כמובן 64 ביט.
כמו עופר לאחר ניסיון של מספר שבועות החלטתי שאני רוצה לעבור ל 32 ביט אבל שוד ושבר DELL לא תומכים ב32 ביט עבור המחשב הספצייפי שרכשתי (5011) והדרייברים היחידים שקיימים בנט עבור מחשב זה הם דרייברים ל 64 ביט W7
לקחתי את המחשב לחנות בה רכשתי אותו וביקשתי התקנה בתשלום הם הודיעו לי חגיגית שאין לי אפשרות לסגת מה 64 ביט ל 32 ביט
וכמובן אין מה לדבר על נסיגה ל XP
אני די במילכוד עם המחשב כי כמו שעופר אמר יש כמה התקנים שאין להם דרייבר מתאים לגרסה הזו ואני די תקוע
ממש פדיחה!!
כמו עופר לאחר ניסיון של מספר שבועות החלטתי שאני רוצה לעבור ל 32 ביט אבל שוד ושבר DELL לא תומכים ב32 ביט עבור המחשב הספצייפי שרכשתי (5011) והדרייברים היחידים שקיימים בנט עבור מחשב זה הם דרייברים ל 64 ביט W7
לקחתי את המחשב לחנות בה רכשתי אותו וביקשתי התקנה בתשלום הם הודיעו לי חגיגית שאין לי אפשרות לסגת מה 64 ביט ל 32 ביט
וכמובן אין מה לדבר על נסיגה ל XP
אני די במילכוד עם המחשב כי כמו שעופר אמר יש כמה התקנים שאין להם דרייבר מתאים לגרסה הזו ואני די תקוע
ממש פדיחה!!