התחדשתי..
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46473
- נמר
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
תתחדש רוי..
נראה אחלה.
איזו פונו סטייג' יש לך?
נראה אחלה.
איזו פונו סטייג' יש לך?
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
-
logankungfu
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
תודה!
הפונו הוא, כאמור, קיימבריג' אודיו 540P, שקניתי עוד לפטיפון הקודם.
מאוד מאוזן, לא צובע את הצליל, נייטרלי ושקט.
הפונו הוא, כאמור, קיימבריג' אודיו 540P, שקניתי עוד לפטיפון הקודם.
מאוד מאוזן, לא צובע את הצליל, נייטרלי ושקט.
- Croc
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2114
- שם מלא: גנאדי
תתחדש.
פטיפונים האלו נראים הרבה יותר ממה שהם נשמעים.
אבל בשביל ההתחלה זה בהחלט מעולה.
ברוך הבא למועדון (שאתה חוזר אליו?) ותיהנה
פטיפונים האלו נראים הרבה יותר ממה שהם נשמעים.
אבל בשביל ההתחלה זה בהחלט מעולה.
ברוך הבא למועדון (שאתה חוזר אליו?) ותיהנה
- ramkol
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3075
לוגן,
תיתחדש ותהנה עים הפטיפון וכפי שראיתי בעמוד הראשי תוכל ליבדוק עליו את יעילות ה Belkin אז תיתחדש פעמיים.
תיתחדש ותהנה עים הפטיפון וכפי שראיתי בעמוד הראשי תוכל ליבדוק עליו את יעילות ה Belkin אז תיתחדש פעמיים.
-
logankungfu
-
- חבר ותיק

אתה רציני גנאדי?
הבנתי מאביעד וממה שקראתי עליו שזה פטיפון רציני מאוד על אף גילו המתקדם (מאידך, אני לא יודע למה אתה משווה אותו, הכל יחסי. אם יש לך איזה סקאוטמאסטר וזו נקודת ההתייחסות שלך, אז נו, מה לעשות..). בכל מקרה, אני בונה עליו לטווח ארוך.
תודה רמקול, ואכן הבוקר הזה היה בהחלט מוצלח כיפליים (הבוקר גם הצלחתי להרכיב את הראש של הפטיפון כמו שצריך ולוודא שהוא פועל, ככה לפני העבודה. לא עשיתי כוונון עדין, אבל וידאתי שהוא עובד).
הבנתי מאביעד וממה שקראתי עליו שזה פטיפון רציני מאוד על אף גילו המתקדם (מאידך, אני לא יודע למה אתה משווה אותו, הכל יחסי. אם יש לך איזה סקאוטמאסטר וזו נקודת ההתייחסות שלך, אז נו, מה לעשות..). בכל מקרה, אני בונה עליו לטווח ארוך.
תודה רמקול, ואכן הבוקר הזה היה בהחלט מוצלח כיפליים (הבוקר גם הצלחתי להרכיב את הראש של הפטיפון כמו שצריך ולוודא שהוא פועל, ככה לפני העבודה. לא עשיתי כוונון עדין, אבל וידאתי שהוא עובד).
-
logankungfu
-
- חבר ותיק

אגב, גנאדי, אם עם הפטיפון הזה עליתי מעל רמת ה ENTRY שאותה אני יכול להרשות לעצמי לכל היותר ממילא, דיינו..
- עופר_צפריר
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
תתחדש,ניראה יופי של פונוגרף! - תהנה. 8)
גינאדי,למען השם למה להכניס את הבחור לבאסה כבר מההתחלה...
גם אם אתה יודע דברים נוספים, שהוא לא יודע -לא יקרה כלום אם תמתין מעט...
עופר.
גם אם אתה יודע דברים נוספים, שהוא לא יודע -לא יקרה כלום אם תמתין מעט...
עופר.
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
תתחדש רוי
עכשו תשמע את הסאונד האמיתי,הנעים,בלי קפיצות הווליום שלא
קיימות במציאות,תשמע גם בס איך שצריך,והטרבל לא יתקיף לך את
האוזניים,קנית אחלה פטיפון על ההתחלה
תגיד הוא מחבר לסיירוס נכון?.אז למה היית זקוק לפונו סטייג'?
קיימות במציאות,תשמע גם בס איך שצריך,והטרבל לא יתקיף לך את
האוזניים,קנית אחלה פטיפון על ההתחלה
תגיד הוא מחבר לסיירוס נכון?.אז למה היית זקוק לפונו סטייג'?
אמן מייסר
-
logankungfu
-
- חבר ותיק

יורם,
לסיירוס אין כניסת פונו.
ועופר- אל תדאג! אני סומך על הייעוץ שקיבלתי ב 100% בעניין הזה.
לסיירוס אין כניסת פונו.
ועופר- אל תדאג! אני סומך על הייעוץ שקיבלתי ב 100% בעניין הזה.
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- עופר_צפריר
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
אני בכלל לא דואג לך, אני יודע שאתה בחור חזק!logankungfu כתב:
ועופר- אל תדאג! אני סומך על הייעוץ שקיבלתי ב 100% בעניין הזה....
למרות "שקצת פרגון" מהחברים כאן יכול להואיל לנו בימים טרופים אלה...{אני יודע שכוונתו לא הייתה להרע}
עופר.
- Croc
-
- חבר ותיק

בפעם הבא אני את החלק המפרגן של הודעה שלי אדגיש ב-BOLD.
כך אולי תשימו לב לחצי הכוס המלאה.
כך אולי תשימו לב לחצי הכוס המלאה.
-
logankungfu
-
- חבר ותיק

תודה גנאדי.
בכל אופן, שומעים בו *הרבה* יותר טוב מאשר בפטיפון הבסיסי שהיה לי עד כה (עם אותה מחט של אורטופון, שתשודרג מתישהו כנראה לגראדו פרסטיג' אדום). משום שמדובר באותה מחט, גוון הצליל זהה מן הסתם; אבל הפירוט וההפרדה רבים יותר *בענק*, פשוט שומעים דברים שקודם פשוט לא היו או שהיו עמומים והתערבבו, וכן כל נושא הבמה ומיקום הכלים במרחב השתפר מאוד. למשל, קולות שאמורים לצאת מהמרכז יוצאים משם בצורה הרבה יותר ממוקדת.
נושא הפופס גם השתפר, וכמה תקליטים איכותיים שיש לי מפגינים רמת שקט ממש כמו של CD (למעט בשניות שלפני תחילת המוזיקה כמובן). תקליטים שחוקים, למרבה הצער, עדיין נשמעים שחוקים, אבל מה לעשות, ממגבלות המדיה.
הפטיפון עוד לא עבר אפילו כיוונון עדין, רק חיבור ראש וכיוונון משקולת שלי (אביעד התנדב להגיע בקרוב ולבצע קצת Fine Tuning, כך שהוא טרם הגיע למיצוי הפוטנציאל שלו. בכל אופן, הוא עובד כל הזמן ונגמרו לי כבר התקליטים..
בכל אופן, שומעים בו *הרבה* יותר טוב מאשר בפטיפון הבסיסי שהיה לי עד כה (עם אותה מחט של אורטופון, שתשודרג מתישהו כנראה לגראדו פרסטיג' אדום). משום שמדובר באותה מחט, גוון הצליל זהה מן הסתם; אבל הפירוט וההפרדה רבים יותר *בענק*, פשוט שומעים דברים שקודם פשוט לא היו או שהיו עמומים והתערבבו, וכן כל נושא הבמה ומיקום הכלים במרחב השתפר מאוד. למשל, קולות שאמורים לצאת מהמרכז יוצאים משם בצורה הרבה יותר ממוקדת.
נושא הפופס גם השתפר, וכמה תקליטים איכותיים שיש לי מפגינים רמת שקט ממש כמו של CD (למעט בשניות שלפני תחילת המוזיקה כמובן). תקליטים שחוקים, למרבה הצער, עדיין נשמעים שחוקים, אבל מה לעשות, ממגבלות המדיה.
הפטיפון עוד לא עבר אפילו כיוונון עדין, רק חיבור ראש וכיוונון משקולת שלי (אביעד התנדב להגיע בקרוב ולבצע קצת Fine Tuning, כך שהוא טרם הגיע למיצוי הפוטנציאל שלו. בכל אופן, הוא עובד כל הזמן ונגמרו לי כבר התקליטים..
- Croc
-
- חבר ותיק

זה בטוח.logankungfu כתב:תודה גנאדי.
בכל אופן, שומעים בו *הרבה* יותר טוב מאשר בפטיפון הבסיסי שהיה לי עד כה (עם אותה מחט של אורטופון, שתשודרג מתישהו כנראה לגראדו פרסטיג' אדום). משום שמדובר באותה מחט, גוון הצליל זהה מן הסתם; אבל הפירוט וההפרדה רבים יותר *בענק*, פשוט שומעים דברים שקודם פשוט לא היו או שהיו עמומים והתערבבו, וכן כל נושא הבמה ומיקום הכלים במרחב השתפר מאוד. למשל, קולות שאמורים לצאת מהמרכז יוצאים משם בצורה הרבה יותר ממוקדת....
בכל זאת *** הוא ממש לא וזה לא מפתיע שהוא "עובר" דגמים פשוטים של היום ובטח של פעם.
תיהנה ממינו ומהחיים
נ.ב. שאל את היועץ שלך איך זה שהוא שולח אותך לקנות את הצעצוע הזה ולעצמו לוקח 15 קילו עם דיירקט דרייב
-
logankungfu
-
- חבר ותיק

ובכן, היה לי כסף ל Debut, Expression או ה Entry של טורנס, וגם זה רק ביד שניה. הבסיסיים של ימינו.
אביעד, במקביל, חיפש עבור עצמו משהו, ומצא את הקנווד דירקט דרייב ואת המישל הזה. הוא התלבט במקצת ביניהם ולקח את הקנווד כי פטיפון רצועה ברמה גבוהה כבר יש לו, והוא רצה משהו שונה, למרות שהוא שקל לקחת גם את המישל, שיהיה.
את מה שהוא לא לקח הוא תיווך לכיווני (סיפר לי על זה רק בדיעבד)..
יש לציין שאת הקנווד הוא קנה מהמאעכר שמכר לי את האודיולאב הלא תקין בזמנו למרבה האירוניה (אם אתה מכיר את הסיפור), אבל תודות לניסיון שלי הוא ידע עם מי הוא מתעסק וזה הלך בסדר. אני, ממנו, לא הייתי לוקח לא את הקנווד ולא שום דבר (אגב, ראיתי ושמעתי את הקנווד. הוא מגניב וללא ספק טוב מאוד, אבל אני בפירוש מעדיף את המישל שלי).
בכל אופן, שילמתי עבור המישל כמה מאות ש"ח פחות ממה שהייתי משלם עבור כל אחת מהאופציות הנ"ל (גם ביד שניה), וקיבלתי רמה גבוהה יותר משמעותית מכל אחת מהן, פלוס תחושה של וינטג' מוזיאוני משהו (המכשיר הזה בן 27, כפי שאתה בוודאי יודע..).
לא קניתי אותו בלי לבדוק את ערכו ב E-BAY כמובן, ותאמין לי, עשיתי עסקה מאוד טובה.
משום מה, שאלו אותי כמה אנשים אם מדובר בפטיפון של מיכאל לנג משום מה.
אביעד, במקביל, חיפש עבור עצמו משהו, ומצא את הקנווד דירקט דרייב ואת המישל הזה. הוא התלבט במקצת ביניהם ולקח את הקנווד כי פטיפון רצועה ברמה גבוהה כבר יש לו, והוא רצה משהו שונה, למרות שהוא שקל לקחת גם את המישל, שיהיה.
את מה שהוא לא לקח הוא תיווך לכיווני (סיפר לי על זה רק בדיעבד)..
יש לציין שאת הקנווד הוא קנה מהמאעכר שמכר לי את האודיולאב הלא תקין בזמנו למרבה האירוניה (אם אתה מכיר את הסיפור), אבל תודות לניסיון שלי הוא ידע עם מי הוא מתעסק וזה הלך בסדר. אני, ממנו, לא הייתי לוקח לא את הקנווד ולא שום דבר (אגב, ראיתי ושמעתי את הקנווד. הוא מגניב וללא ספק טוב מאוד, אבל אני בפירוש מעדיף את המישל שלי).
בכל אופן, שילמתי עבור המישל כמה מאות ש"ח פחות ממה שהייתי משלם עבור כל אחת מהאופציות הנ"ל (גם ביד שניה), וקיבלתי רמה גבוהה יותר משמעותית מכל אחת מהן, פלוס תחושה של וינטג' מוזיאוני משהו (המכשיר הזה בן 27, כפי שאתה בוודאי יודע..).
לא קניתי אותו בלי לבדוק את ערכו ב E-BAY כמובן, ותאמין לי, עשיתי עסקה מאוד טובה.
משום מה, שאלו אותי כמה אנשים אם מדובר בפטיפון של מיכאל לנג משום מה.
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
תתחדש!
למרות שאני בשלב הטרום פטיפוני שלי (אני לא מבין איך אפשר לקום כדי להחליף שיר), הפטפון הזה באמת
יפה מאד!!
למרות שאני בשלב הטרום פטיפוני שלי (אני לא מבין איך אפשר לקום כדי להחליף שיר), הפטפון הזה באמת
יפה מאד!!
- Eyal_W
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 7639
איתי_הגיתי כתב:תתחדש!
יפה מאד!!...
מוזר כי היום היתי באתר של TACT והם פיתחו פטיפון דיגיטלי
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
-
logankungfu
-
- חבר ותיק

תודה איתי,
זה עניין של מצב רוח כמובן.
תכל'ס, רוב המוזיקה המתנגנת אצלי מגיעה מהמחשב בלופ ארוך מאוד.
אבל, יותר ויותר אני במוד של "חור בשחור" משום מה (בלי רמיזות מלוכלכות חלילה..).
זה סוג אחר של כיף. זה גם מכריח אותי משום מה להאזין יותר בקשב.
זה עניין של מצב רוח כמובן.
תכל'ס, רוב המוזיקה המתנגנת אצלי מגיעה מהמחשב בלופ ארוך מאוד.
אבל, יותר ויותר אני במוד של "חור בשחור" משום מה (בלי רמיזות מלוכלכות חלילה..).
זה סוג אחר של כיף. זה גם מכריח אותי משום מה להאזין יותר בקשב.
- ofiras
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 432
תתחדש !!איתי_הגיתי כתב:אני לא מבין איך אפשר לקום כדי להחליף שיר...
נראה מדהים ומעורר חשק לשמוע תקליטים.
לגבי מה שאיתי_הגיתי כתב.
הגעתי למסקנה שזה כל הקטע.
כמעט כמו למי שחובב יין : שילוב של (כמעט) כל החושים
מישוש - ניקוי התקליט והמחט
ראיה - כל רצועה שמתנגנת
ריח - שמוצאים את התקליט מהנילון יש פשוט ריח מיוחד
וכמעט שכחתי - שמיעה... אחרי כל ההשקעה זה כנראה יותר כיף
לגבי טעם לא נסיתי