סקייפ ב-LG 47LW570Y
אם כבר מדברים בנושא ה LG הזה רציתי לשאול את כל בעלי הטלוויזיות הללו אך ה 3D ?
פשוט עשיתי סבב די גדול בחנויות וכל המוכרים היו כל כך נגד משקפיים פסיביים
גם ראיתי קצת במהלך הביקורים הללו גם דרך פסיביים וגם דרך אקטיביים אבל אתם יודעים אך זה בין מה שראוים בחנות לבין המציות יש פער די גדול
פשוט עשיתי סבב די גדול בחנויות וכל המוכרים היו כל כך נגד משקפיים פסיביים
גם ראיתי קצת במהלך הביקורים הללו גם דרך פסיביים וגם דרך אקטיביים אבל אתם יודעים אך זה בין מה שראוים בחנות לבין המציות יש פער די גדול
התלת מימד אחלה! כל מי שהגיע אלי ביומיים שהטלוויזיה אצלי פשוט היה בהלם. אפילו חבר'ה שלא חובבי טכנולוגיה כמוני. החיסרון היחיד בתלת הפאסיבי זה האיבוד רזולוציה האופקית בחצי, זה לא מורגש כלל והבנתי ש-LG מוציאים אוטוטו עדכון מיוחד ל-3D שיעלה אותו ל-1080p. הטלוויזיה מעדכנת את עצמה אוטומטית.
סליחה שאני שואל יותר מידי שאלות
תגיד כל האנשים האלה שהיו בהלם וגם אתה ראו גם 3D אקטיבי ? איזה SAMSUNG או משהו כזה
זה לא שאני מזלזל בכם פשוט אם אני אתן למישהו שלא ראה 3D מסוג אחר לראות ברור שהוא יהיה מאוד מרוצה השאלה אך זה למישהו שכבר ראה 3D אקטיבי
תגיד כל האנשים האלה שהיו בהלם וגם אתה ראו גם 3D אקטיבי ? איזה SAMSUNG או משהו כזה
זה לא שאני מזלזל בכם פשוט אם אני אתן למישהו שלא ראה 3D מסוג אחר לראות ברור שהוא יהיה מאוד מרוצה השאלה אך זה למישהו שכבר ראה 3D אקטיבי
is99, אני הטכנולוג הכי גדול מכל החבר'ה שלי ואפילו בלי להגזים, בעיר שלי ואני כמובן ראיתי תלת מימד אקטיבי. באקטיבי התמונה כמובן נהדרת אבל רק שאתה יושב ממש מול המסך ולא בצדדים, ולא גבוהה מדי, ולא נמוך מדי. הבהירות של המסך יורדת לחצי וסרט שלם אתה עם תמונה חשוכה, משקפיים כבדות שמכאיבות באף, עובדות על סוללות שמכבידות עוד והיבהובים בלתי פוסקים עקב התקשורת הקבועה של המשקפיים עם הטלוויזיה. אם המשקפיים מתקשרות ב-IR ולא בבלוטות' אז תוסיף גם בעיות של סינכרון עם המסך בתנאים מסוימים. בקיצור, לכל טכנולוגיה יש את היתרונות והחסרונות אבל לפחות מבחינתי, לפאסיבי יש יותר יתרונות ויתרונות מאוד גדולים.
-
Israsvensk
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 150
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
מוכרים יגידו הכל כדי למכור את הסחורה של היבואן שעובד איתם, לכן אני לוקח כל מה שאומרים בערבון מוגבל.
מבחינת התלת מימד - ראיתי לא מעט מסכים אקטיביים, כולל הסדרות היוקרתיות של סמסונג וכו', ולא הייתי מחליף את הפסיבי תמורת שום הון.
כן, התמונה האקטיבית נראית מצויין, אבל המשקפיים פשוט זוועה, כבדות, לא נוחות, מרצדות, צריך להטעין אותן, יקרות לאללה (עם ה-LG מגיעות 4(!) זוגות)
מכהות את התמונה בחצי ומעוותות את התמונה אם אתה זז מילימטר לכל כיוון.
עם ה-LG אני שוכח שהמשקפיים עליי ורואה אותו דבר אם אני שוכב על הספה זרוק או אם אני יושב בדריכות מול המסך.
איבוד הרזולוציה לחצי - כמו שנאמר, יוצא עדכון בקרוב שימנע את זה, ובכל מקרה אני אישית לא שמתי לב לשום הבדל.
RICK - אין מה לעשות, נגן בלו ריי וממיר של הוט לא ייתנו בחיים את אותו אאוטפוט, האיכות שידור בכבלים זוועתית מינוס וצריך כיול חיצוני כדי להחיות אותה.
למה הכניסות וידאו שלך עוברות דרך הרסיבר? ממליץ לך לחבר גם את הממיר וגם את הבלוריי לטלוויזיה ב-HDMI ואת הסאונד תוציא אופטית מהטלוויזיה לרסיבר, או מכל נגן לרסיבר.
מבחינת התלת מימד - ראיתי לא מעט מסכים אקטיביים, כולל הסדרות היוקרתיות של סמסונג וכו', ולא הייתי מחליף את הפסיבי תמורת שום הון.
כן, התמונה האקטיבית נראית מצויין, אבל המשקפיים פשוט זוועה, כבדות, לא נוחות, מרצדות, צריך להטעין אותן, יקרות לאללה (עם ה-LG מגיעות 4(!) זוגות)
מכהות את התמונה בחצי ומעוותות את התמונה אם אתה זז מילימטר לכל כיוון.
עם ה-LG אני שוכח שהמשקפיים עליי ורואה אותו דבר אם אני שוכב על הספה זרוק או אם אני יושב בדריכות מול המסך.
איבוד הרזולוציה לחצי - כמו שנאמר, יוצא עדכון בקרוב שימנע את זה, ובכל מקרה אני אישית לא שמתי לב לשום הבדל.
RICK - אין מה לעשות, נגן בלו ריי וממיר של הוט לא ייתנו בחיים את אותו אאוטפוט, האיכות שידור בכבלים זוועתית מינוס וצריך כיול חיצוני כדי להחיות אותה.
למה הכניסות וידאו שלך עוברות דרך הרסיבר? ממליץ לך לחבר גם את הממיר וגם את הבלוריי לטלוויזיה ב-HDMI ואת הסאונד תוציא אופטית מהטלוויזיה לרסיבר, או מכל נגן לרסיבר.
-
Israsvensk
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 150
- קיבל תודות: 2 פעמים
מהבחינה הזאת זה דווקא די נכון לדעתי... לפי מה שהבנתי וראיתי, מעל 3 מטר כבר לא מומלץ מתחת ל-50.
במיוחד בטלוויזיות 3D שאז זה ייאבד מהאפקט שלו
במיוחד בטלוויזיות 3D שאז זה ייאבד מהאפקט שלו
Israsvensk, מה קורה?
אני חייב להעביר את כל הוידיאו שלי (בלוריי, ממיר HD, פופקורן, PS3) דרך הרסיבר מכיוון שהוא תומך סאונד HD ודרך חיבור ישיר לטלוויזיה אני לא אוכל לשמוע DTS-HD ודומיו. אני יכול לחיות עם זה כי אני ממש לא רואה SD חוץ מחדשות, כוכב נולד, האח הגדול וקצת שעשועונים. סרטים זה רק HD ומעכשיו גם 3D
.
בקשר לשאלה של is99: גם הסלון שלי הוא 4 מטר. בפועל מרחק הצפייה כשהמסך תלוי על הקיר הוא 3.5 מטר. אני יודע שהסלון גדול ל-47" אבל משיקולי תקציב נעצרתי שם כי 55" כבר קופץ בכמה אלפים טובים. אבל חשבתי על פתרון שאולי is99 יוכל לנסות גם: אפשר דרך היבואן שבא להתקין לבקש זרוע דו מפרקית שנותנת את האפשרות להרחיק את המסך מהקיר 70 ס"מ בערך ולהצמיד אותו חזרה לקיר. בדרך הזו ניתן להקריב אלינו את המסך בצפיה בתכנים שדורשים יותר גודל (HD, 3D) מבלי להוסיף עוד 5000 שקל למחיר.
בקשר לשאלה של is99: גם הסלון שלי הוא 4 מטר. בפועל מרחק הצפייה כשהמסך תלוי על הקיר הוא 3.5 מטר. אני יודע שהסלון גדול ל-47" אבל משיקולי תקציב נעצרתי שם כי 55" כבר קופץ בכמה אלפים טובים. אבל חשבתי על פתרון שאולי is99 יוכל לנסות גם: אפשר דרך היבואן שבא להתקין לבקש זרוע דו מפרקית שנותנת את האפשרות להרחיק את המסך מהקיר 70 ס"מ בערך ולהצמיד אותו חזרה לקיר. בדרך הזו ניתן להקריב אלינו את המסך בצפיה בתכנים שדורשים יותר גודל (HD, 3D) מבלי להוסיף עוד 5000 שקל למחיר.
- tomer4321765
-
- חבר פעיל

- תגובות: 57
- קיבל תודות: 0
למי שיש את הטלויזיה,הוא יכול לתת את הרושם שלו על הפונקצית העברת תוכן 2D ל-3D ואיך זה עובד והאם זה יכול לעבוד על כל דבר?