סוף סוף יצאה הגירסה הרשמית של VIBER לאנדרואיד !!!
-
ירקרק
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1251
הבעיה שבאורנג' לדוגמה בלי חבילה רק דמי שימוש זה 30 שקל עוד לפני שהוצאת שיחה אחת ---> http://www.orange.co.il/he-il/cellular/ ... y_monthly/
תוסיף חבילת גלישה (וגם היא רק משימור לקוחות של 2.5 ג'יגה ב 25 שקל ) וכבר אתה ב 55 שקל לפני שעשית דקת שיחה אחת...
אנחנו אחרי ההחזר משלמים 65 שקל ויש לנו 800 דקות+200 SMS ים ועל החבילת גלישה אנחנו עוד צורכים Voip
בקיצור,יצאנו מצויין מול ציר הרשע.
תוסיף חבילת גלישה (וגם היא רק משימור לקוחות של 2.5 ג'יגה ב 25 שקל ) וכבר אתה ב 55 שקל לפני שעשית דקת שיחה אחת...
אנחנו אחרי ההחזר משלמים 65 שקל ויש לנו 800 דקות+200 SMS ים ועל החבילת גלישה אנחנו עוד צורכים Voip
בקיצור,יצאנו מצויין מול ציר הרשע.
- eran_io
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 331
- skyline
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 114
גם אני אותו דבר, יש לי חבילה של דיברתי שילמתי וזיכוי של 100 שח (חברת פלאפון) על הGALAXY 2 אם אני מדבר מעל 115 אז נראה איך אני אתמרן את זה... באמת עם הVIBER והWHATAPP זה יוצא זנותpixies כתב:אני דווקא לקחתי חבילה ללא דקות בכלל, אז לי זה שווה מאוד....
ירקרק , תודה על העדכון!
- dgent
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2221
לא מבין למה הפכתם את השרשור הזה לשרשור על חבילות גלישה , השרור על וייבר וכבר שני עמודים ראשונים טחנתם את החבילות ולא את התוכנה...
-
ירקרק
-
- חבר ותיק

skyline
לפי ההודעה שלך בחישוב מתמטי פשוט בכל שיחה או חיוב של מעל 16 שקל, מאוד (אפילו רצוי) כדאי לך כבר להגיע לרמת שיחה של 116 שקל...
לדוגמה - תדבר ב 30 שקל תשלם 30,תדבר ב 70 שקל תשלם 70 , תדבר ב 100 שקל תשלם 100 שקל .
תדבר ב 115 או 116 שקל,תשלם 16 שקל...
זה אפילו יגיע למצב שאם יום לפני סגירת החשבונית אתה עומד על לדוגמה 50 שקל חיוב ,תחייג בכוח לאמא/אבא/סבא/סבתא/וואטever העיקר להגיע ל115 שקל (רק תדאג לא לעבור בהרבה את ה 115) , כי בכל מצב אחר אתה תשלם יותר.
50 שקל זה יותר מ 117 מינוס 100 זיכוי= 17 שקל.
לפי ההודעה שלך בחישוב מתמטי פשוט בכל שיחה או חיוב של מעל 16 שקל, מאוד (אפילו רצוי) כדאי לך כבר להגיע לרמת שיחה של 116 שקל...
לדוגמה - תדבר ב 30 שקל תשלם 30,תדבר ב 70 שקל תשלם 70 , תדבר ב 100 שקל תשלם 100 שקל .
תדבר ב 115 או 116 שקל,תשלם 16 שקל...
זה אפילו יגיע למצב שאם יום לפני סגירת החשבונית אתה עומד על לדוגמה 50 שקל חיוב ,תחייג בכוח לאמא/אבא/סבא/סבתא/וואטever העיקר להגיע ל115 שקל (רק תדאג לא לעבור בהרבה את ה 115) , כי בכל מצב אחר אתה תשלם יותר.
50 שקל זה יותר מ 117 מינוס 100 זיכוי= 17 שקל.
- eran_io
-
- חבר פעיל מאוד

אתה צודק ( מצד אחד) ,אבל ככה זה בפורומים.. זה כדור שלג שקשה מאוד לעצור אותו.dgent כתב:לא מבין למה הפכתם את השרשור הזה לשרשור על חבילות גלישה , השרור על וייבר וכבר שני עמודים ראשונים טחנתם את החבילות ולא את התוכנה......
-
ירקרק
-
- חבר ותיק

אוקיי,בוא נחזור לנושא השרשור : )
2 דברים ששמתי לב
1 - השיחות בWIFI נשמעות הרבה יותר טוב מאשר ב 3G
2 - נשלח לי קוד ב SMS למטרת אקטיבציה אבל לא מצאתי היכן להכניס את הקוד. התוכנה בכל מקרה,לפחות אצלי,עובדת גם בלי הקוד שנשלח לי.
2 דברים ששמתי לב
1 - השיחות בWIFI נשמעות הרבה יותר טוב מאשר ב 3G
2 - נשלח לי קוד ב SMS למטרת אקטיבציה אבל לא מצאתי היכן להכניס את הקוד. התוכנה בכל מקרה,לפחות אצלי,עובדת גם בלי הקוד שנשלח לי.
- nokobik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2886
זה כי באנדרואיד ה-VIBER מזהה אוטומטית את ה-SMS המתקבל עם הקודם האימות עבור האקטיבציה לעומת האייפון ששם אין ל-VIBER הרשאה לעשות דבר כזה.
קובי
- gamla77
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 356
אני עם הבטא כבר חודשיים פלוס , האפליקציה סה"כ עושה עבודה טובה. לא חפה מניתוקים , אבל שנמצאים באיזור עם קליטת WIFI \ 3G טובה היא מתפקדת טוב אני עם דזייר ורום מקוסטם.
אני גר בחו"ל אז זה בכלל כיף שיש לי דרך לתקשר עם הארץ.
אני גר בחו"ל אז זה בכלל כיף שיש לי דרך לתקשר עם הארץ.
- urik79
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4321
- שם מלא: אורי
לא הצלחתי לקבל חבילת גלישה של 2.5G מאורנג' ב 25 ש"ח.
אולי באמת אני צריך להגיע לשימור לקוחות
אולי באמת אני צריך להגיע לשימור לקוחות
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- dgent
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2221
גם אני בחו"ל אבל לעיתים קרובות קופצת השורה של איכות השיחה (כששנינו ב WIFI), לא שמת לב לזה אולי?gamla77 כתב:אני עם הבטא כבר חודשיים פלוס , האפליקציה סה"כ עושה עבודה טובה. לא חפה מניתוקים , אבל שנמצאים באיזור עם קליטת WIFI \ 3G טובה היא מתפקדת טוב אני עם דזייר ורום מקוסטם.
אני גר בחו"ל אז זה בכלל כיף שיש לי דרך לתקשר עם הארץ....
אגב, אני עם דזייר HD...
- the-f-master
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
מישהו יודע כמה "שוקלת" שיחה VOIP (נניח דקה)?
וכמה שוקלת הודעת סמס?
וכמה שוקלת הודעת סמס?
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8142
רק להבהרה,
ברגע שה service למעלה מופיע אייקון סגול בשורת ההודעות ומאותו רגע התוכנה עובדת כל הזמן בלי אפשרות לכבות אותה נכון ?
הדרך היחידה לעצור את התוכנה היא לבצע disconnect ואז כמובן צריך להרשם שוב.
אני מבין נכון ?
ברגע שה service למעלה מופיע אייקון סגול בשורת ההודעות ומאותו רגע התוכנה עובדת כל הזמן בלי אפשרות לכבות אותה נכון ?
אני מבין נכון ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- urik79
-
- חבר מביא חבר

אני חושב שאתה צודק.
ככה זה היה לפחות בגירסת בטא...
ככה זה היה לפחות בגירסת בטא...
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- eran_io
-
- חבר פעיל מאוד

נכון.. כמו בסקייפ, אבל בניגוד לסקייפ - הוויבר לא טוחן את הסוללה. ככה לפחות מהתרשמות ראשונית שלי.Lior_M כתב:רק להבהרה,
אני מבין נכון ?...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
http://helpme.viber.com/index.php?/Know ... -viber-usethe-f-master כתב:מישהו יודע כמה "שוקלת" שיחה VOIP (נניח דקה)?
וכמה שוקלת הודעת סמס?...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם נכפיל את זה פי 2, כלומר 28MB לשעה (כי הם כתבו 14MB נכנס ויוצא, לא הבנתי אם זה סכום או בנפרד לכל כיוון), זה אומר שמי שיש לו חבילה של 1GB יוכל לדבר 36 שעות, מי שיש לו 2GB יוכל לדבר 72 שעות, וכו.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

+1.eran_io כתב:נכון.. כמו בסקייפ, אבל בניגוד לסקייפ - הוויבר לא טוחן את הסוללה. ככה לפחות מהתרשמות ראשונית שלי.Lior_M כתב:רק להבהרה,
אני מבין נכון ?......
אני מאוד רגיש לעניין (יש לי X10 Mini עם סוללה קטנה), ובדומה ל-Whats App, נראה שה-Viber גם בסדר גמור במצב המתנה ולא אוכל את הסוללה באופן מורגש.
- urik79
-
- חבר מביא חבר

לעומת זאת בסקייפ יש כן אפשרות ל log out....eran_io כתב:נכון.. כמו בסקייפ, אבל בניגוד לסקייפ - הוויבר לא טוחן את הסוללה. ככה לפחות מהתרשמות ראשונית שלי.Lior_M כתב:רק להבהרה,
אני מבין נכון ?......
- eran_io
-
- חבר פעיל מאוד

רק עכשיו בדקתי ואני לא רואה disconnect ב-viber.
Lior_M, התכוונת ל-Deactivate Account ? אם כן.. זה די מעצבן. היה טוב יותר אם היה Exit או LogOut כמו בסקייפ.
Lior_M, התכוונת ל-Deactivate Account ? אם כן.. זה די מעצבן. היה טוב יותר אם היה Exit או LogOut כמו בסקייפ.