רכישת סמסונג D8000 - אלטרנטיבות

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
gordi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 501
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #21 

oferlaor כתב:Gordi

זה הסלון שלי. לא מתאים לך החוקים כאן, יש מספיק אלטרנטיהות ודרך צלחה.
...
צודק! זה הסלון שלך
אבל אתה לא לבד בסלון,יש לך שם הרבה אורחים שיש להם עיניים שרואות מה מתרחש בסלון
אני לא אתווכח איתך. אאמץ את הפיתגם: "ברומא תתנהג כרומאי"

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78842
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #22 

תאמין לי שגם לי יש עיניים וברור לי מי נגד מי. אחרי שעשרות אנשים בו זמנית ״במקרה״ מפרסמים חנות ספציפית אני מסרב להאמין שזה ליגיטימי ותמים.

ואגב, לגביך, מעניין שמשתמש שרק לפני שבועיים הצטרף לאתר כזה מומחה לגבי מה קורה כאן.

gordi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #23 

oferlaor כתב:תאמין לי שגם לי יש עיניים וברור לי מי נגד מי. אחרי שעשרות אנשים בו זמנית ״במקרה״ מפרסמים חנות ספציפית אני מסרב להאמין שזה ליגיטימי ותמים.

ואגב, לגביך, מעניין שמשתמש שרק לפני שבועיים הצטרף לאתר כזה מומחה לגבי מה קורה כאן.
...
אתה צודק
לפני שהצגתי את השאלה הראשונה שלי באתר לגביי בחירת מסך HIGH END -חפרתי כאן ימים כלילות בשרשורי מסכים שאמורים לעזור לי בבחירה ולמדתי טוב טוב את הדגמים הרלוונטיים.
בחיפושים הללו גם פגשתי ויכוחים רבים מאד בין חברים כאן בינם לבין ההנהלה ובינם לבין עצמם.
ראיתי מחיקות,חסימות,צינזורים ומה לא.
בקיצור-לא מומחה ולא כלום.פשוט אדם ייסודי שעשה עבודת הכנה נאותה.
ודרך אגב-תוך שבוע פלוס כבר ידעתי וראיתי מה אני בדיוק מחפש,ואף הגעתי למקורות להשגת המסכים הללו.
אין לי שום קשר לשום חנות או ייבואן שהוא.מה שמתאים לי ואהייה מרוצה-אמליץ עליו גם לשאר החברים.
זהו ה "אני מאמין" שלי,ונאלצתי לפרסם אותו עקב ההערה שלך.

ami76
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #24 

oferlaor כתב:תאמין לי שגם לי יש עיניים וברור לי מי נגד מי. אחרי שעשרות אנשים בו זמנית בנקרה מפרסמים חנות ספציפית אני מסרב להאמין שזה מקרי ותמים.

ולגביך, מעניין שמשתמש שרק לפני שבועיים הצטרף לאתר כזה מומחה לגבי מה קורה כאן. [/
תשמע אתה קצת יהיר, ועודף בטוח בעצמך שזה לא מצב טוב.
כשאני אומר לך שאני לא מפרסם אף אחד אלא עוד גולש שנרשם לאתר לפני שבועיים אוליי קצת יותר
כי בערך באותו זמן החלטתי לקנות מסך והחברים פה באתר עזרו לי להחליט איזה מסך לקנות
עכשיו כל מה שרציתי להתיעץ עם החברים פה באתר זה מאיפה לקנות שזה שאלה לגיטימית כך אני חושב
אלא אם כן קצת מפריע לך שמזכירים פה שמות של חנויות שהם לא משווקים מורשים של סם ליין. שזה מחזיר אותי לשאלה ממקודם אוליי אתה מפרסם סמוי של סם ליין?
...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78842
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #25 

אז אם אנחנו כזה ״צפון קוריאה״, למה אתה נשאר כאן?

יש כאן אכן הרבה צנזור, עריכה והקפאות לאחרונה, זה נכון. לצערי הפיכת האתר לכזה פופולרי דורשת פעולות מהסוג הזה בכדי להרחיק מני טרולים, מפרסמים סמויים וגורמים מסחריים שמתחפשים למשתמשים ליגיטימיים. המטרה היא להשאיר את הפורום נקי מהתלהמות, ומגורמים מוטים.

נא לחזור לנושא השרשור ומספיק להסיח את הדעת עם קשקשת שאינה רלוונטית.

ami76
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #26 

אתה צודק אז נחזור לנושא השרשור והשאלה שלי שעדיין לא נענתה היא לגביי חנות שרציתי לרכוש מימנה את המסך האים היא אמינה?
אני לא רושם את שם החנות פעם נוספת כדי שלא יאשימו אותי בפרסום סמוי.
בכל מקרה אשמח לשמע המלצה מהיכן כדאי לקנות (יבואן פרללי כמובן) אבל מאיזה חנות.

gordi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #27 

oferlaor כתב:אז אם אנחנו כזה ״צפון קוריאה״, למה אתה נשאר כאן?

יש כאן אכן הרבה צנזור, עריכה והקפאות לאחרונה, זה נכון. לצערי הפיכת האתר לכזה פופולרי דורשת פעולות מהסוג הזה בכדי להרחיק מני טרולים, מפרסמים סמויים וגורמים מסחריים שמתחפשים למשתמשים ליגיטימיים. המטרה היא להשאיר את הפורום נקי מהתלהמות, ומגורמים מוטים.

...
אתה רוצה לדעת מהי הסיבה שאני נשאר כאן-(למרות שכבר בחרתי ואף הזמנתי את דגם המסך הבא שלי ומאיזה ספק) ?
הסיבה היא-שמשוחחים באתר הזה על ה-כ-ל!
כגון: צרכנות,חדשות,אקטואלייה,ספורט,,תרבות,פיקנטרייה/צהובונים..ועוד ועוד ועוד .שכחתי משהו? :wink:
וזה מאד נוח לי לקרוא על הנ"ל(גם אם אני משתתף פסיבי בתחומים האלו)
אחרי עבודת המחקר שעשיתי בשבועיים האחרונים בתחום המסכים,ומאות רבות של קילומטרא'ז ברכב-אני בהחלט יכול להשתתף כאן בדיונים על דגמי המסכים הספציפיים שעליהם עברתי
רק חורה לי שכאשר אני מדבר(ואתה מפרש את זה כרמיזה "סמוייה") על ייבואן שאיננו "רישמי" (כדבריך)-אתה תיכף ומיד עושה לי "קאט".
ואני לא מבין מה הסיבה לכך.יש איזשהו הסכם סודי שגורם לייבואנים הללו להיות אצלכם באתר בלתי ראויים ומחוץ לתחום?

ami76
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #28 

gordi כתב:
oferlaor כתב:אז אם אנחנו כזה ״צפון קוריאה״, למה אתה נשאר כאן?

...
אתה רוצה לדעת מהי הסיבה שאני נשאר כאן-(למרות שכבר בחרתי ואף הזמנתי את דגם המסך הבא שלי ומאיזה ספק) ?
הסיבה היא-שמשוחחים באתר הזה על ה-כ-ל!
כגון: צרכנות,חדשות,אקטואלייה,ספורט,,תרבות,פיקנטרייה/צהובונים..ועוד ועוד ועוד .שכחתי משהו? :wink:
וזה מאד נוח לי לקרוא על הנ"ל(גם אם אני משתתף פסיבי בתחומים האלו)
אחרי עבודת המחקר שעשיתי בשבועיים האחרונים בתחום המסכים,ומאות רבות של קילומטרא'ז ברכב-אני בהחלט יכול להשתתף כאן בדיונים על דגמי המסכים הספציפיים שעליהם עברתי
רק חורה לי שכאשר אני מדבר(ואתה מפרש את זה כרמיזה "סמוייה") על ייבואן שאיננו "רישמי" (כדבריך)-אתה תיכף ומ
יד עושה לי "קאט".
ואני לא מבין מה הסיבה לכך.יש איזשהו הסכם סודי שגורם לייבואנים הללו להיות אצלכם באתר בלתי ראויים ומחוץ לתחום?
...
שאלה שגם אני שאלתי את עצמי אולי יש לכם איזה הסכם עם יבואן הרשמי?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #29 

gordi,
בוא תירגע עם הרמיזות ותיאוריות הקונספירציה, שאתה לא הראשון להעלות אותם ב-7 שנים שהאתר הזה קיים, ואני מניח שגם לא האחרון, אבל כמו כולם, אף אחד לא הוכיח כלום.

המעבר שלך מפאסיביות לאקטיביות נעשתה באופן חריג ביותר, גם יחסית להרבה מאוד אנשים שעשו את המעבר הזה בעבר (מעל 35,000 איש אקטיביים....).
אני מניח שלא תהיה לך בעיה שלאור החריגות של הפעילות שלך (מ-0 ל-100 ב-2.3 שניות) נבקש ממך לאמת את זהותך, נכון ?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

gordi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #30 

MartinHSabag כתב:gordi,
בוא תירגע עם הרמיזות ותיאוריות הקונספירציה, שאתה לא הראשון להעלות אותם ב-7 שנים שהאתר הזה קיים, ואני מניח שגם לא האחרון, אבל כמו כולם, אף אחד לא הוכיח כלום.

המעבר שלך מפאסיביות לאקטיביות נעשתה באופן חריג ביותר, גם יחסית להרבה מאוד אנשים שעשו את המעבר הזה בעבר (מעל 35,000 איש אקטיביים....).
אני מניח שלא תהיה לך בעיה שלאור החריגות של הפעילות שלך (מ-0 ל-100 ב-2.3 שניות) נבקש ממך לאמת את זהותך, נכון ?
...
פאסיביות,אקטיביות,חריגות,אימות זהויות.. :איי:
אנא ממך,אני לא בק.ג.ב פה,נכון?
תניח לי 8O

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #31 

זה היה ברור וצפוי 8)
About.me

ami76
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #32 

MartinHSabag כתב:gordi,

...
אני לא יודע אם התכוונתה אלי או לבחור השני אבל בכל מקרה אין לי בעיה לאמת את זהותי צור אתי קשר בפרטי אני מבטיח לשכנע אותך לגבי זהותי שהיא חבר רגיל באתר שהפך לפעיל בתקופה האחרונה כי הוא רוצה לקנות טלויזיה
ומחפש את כל המיידע שאפשר כדי לבצע רכישה נכונה.
ובאותו עניין אוליי תשכנע אותי למה אסור לי לשאול או לקבל חוות דעת על חנות שהיא יבואן מקבילי ובמקום זאת מאשימים אותי בפיסול סמוי.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #33 

ami76,
כשאפנה אליך, אתה תדע.
בתחילת הפוסט כתבתי במפורש את שם המשתמש שאליו פניתי.

איפה ראית שמישהו אמר לך שאסור לך לשאול או לדבר על חנות או יבואן מכל סוג או צבע?
מותר גם מותר. מה שאסור הוא פרסום סמוי ומי שעושה את זה יודע על מה אני מדבר.
הפלא ופלא, אלו שיטות שרק אותן חנויות ויבואנים נוקטים בהן והן פשוט אסורות עפ"י התקנות של האתר.

למה? אני בטוח שאתה מספיק חכם כדי להבין לבד מה ייקרה לאתר שלנו אם לא ניתן יהיה להאמין או לסמוך על כל יוזר פה ומאילו מניעים הוא "שואל" על מוצר או חנות או יבואן.....
About.me

ami76
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #34 

אם כך אז אני חוזר בי
אבל השאלה שלי נשארה פתוחה עדיין ללא מענה
אשמח אם משהו מחברי האתר יוכל להמליץ לי על חנות של יבואן פרללי לקנות את הסמסונג. אפשר גם בפרטי

spazzz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 271
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #35 

מנהלי האתר - לדעתי ורק לדעתי :

באמת שרצוי לשחרר קצת את נושא הפררללי באתר ואסביר:

ננקטת "יד קשה" נגד מספר חברים חדשים כישנים באתר לגבי נושא זה ובאמת שגם אני מתחיל להריח "ריח של טיוח" והגנה על יבואנים רישמיים .

פורום נועד לעזור ולשתף , להזהיר ולהאיר ובהחלט אני רואה שהמנהלים נועלים וסוגרים שירשורים ומרחיקים משתמשים שדיברו בעבר על היבואן הירושלמי - שבסופו של דבר רבים מחברי האתר רכשו ממנו ולכן אני לא מבין עופר ומרטין - על מי אתם מנסים להגן ??? על האינטרס של חברי הפורום שלכם שרבים מהם משלמים גם דמי חבר או על היבואנים הרישמיים הגדולים בארץ כדוגמת סמליין ויורוקום - שאין לנו אלא רק לנחש - מה הם משלמים לאתר כדי שיגנו עליהם וידחפו ויפרסמו רק אותם ?!

אלו הן שאלות בריאות ולגיטימיות שכל אדם שפוי ובר דעת שרואה וקורא את תגובות המנהלים המאד מאד ירודות כלפי יוזרים חדשים בוודאי שתהה או אפילו רק חשב עליהן

יש לצייין שברשותי מסך שנרכש דרך יבואן רשמי - ח.י ואין לי כל אינטרס לשום יבואן פרללי ( או שינעלו גם לי את היוזר עכשיו חחח) אבל באמת שאני מתחיל לתהות לגבי הטוהר של המנהלים לאור ההגנה הגורפת כלפי שני היבואנים שציינתי

אני פשוט משתף אותכם בתהיות שעוברות בראשי שאיני יכול להסתיר כבר לאור הגישה של מנהלי האתר - " לא מתאים לך ביי" - גישה ילדותית והשימוש במונח "דרום קוריאה" שעופר השתמש בהחלט אני יכול להבין את הקשר . (n)

כל אחד ייבחר בסופו של דבר היכן לשים את כספו - אם בחנות מתמחה שעובדת רישמית עם היבואנים או עם יבואן פרללי , פשוט היעדר זכות הבחירה והדיון של האתר מאד חורה לי .

אני בטוח שעכשיו יבוא עופר ויאמר לי שאם לא מתאים יש פורום מתחרה , לא כך עופר ??

חשוב לי שמשתמשי האתר יראו שזה מפריע גם למישהו ותיק פה ולא למשתמש שהצטרף לאתר לפני חודש .

זו דעתי ומי שלא מתאים לו שיעשה מה שבא לו - אבל די לסתימת הפיות !! :twisted:

gordi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #36 

spazzz כתב:מנהלי האתר - לדעתי ורק לדעתי :

באמת שרצוי לשחרר קצת את נושא הפררללי באתר ואסביר:

ננקטת "יד קשה" נגד מספר חברים חדשים כישנים באתר לגבי נושא זה ובאמת שגם אני מתחיל להריח "ריח של טיוח" והגנה על יבואנים רישמיים .

פורום נועד לעזור ולשתף , להזהיר ולהאיר ובהחלט אני רואה שהמנהלים נועלים וסוגרים שירשורים ומרחיקים משתמשים שדיברו בעבר על היבואן הירושלמי - שבסופו של דבר רבים מחברי האתר רכשו ממנו ולכן אני לא מבין עופר ומרטין - על מי אתם מנסים להגן ??? על האינטרס של חברי הפורום שלכם שרבים מהם משלמים גם דמי חבר או על היבואנים הרישמיים הגדולים בארץ כדוגמת סמליין ויורוקום - שאין לנו אלא רק לנחש - מה הם משלמים לאתר כדי שיגנו עליהם וידחפו ויפרסמו רק אותם ?!

אלו הן שאלות בריאות ולגיטימיות שכל אדם שפוי ובר דעת שרואה וקורא את תגובות המנהלים המאד מאד ירודות כלפי יוזרים חדשים בוודאי שתהה או אפילו רק חשב עליהן

יש לצייין שברשותי מסך שנרכש דרך יבואן רשמי - ח.י ואין לי כל אינטרס לשום יבואן פרללי ( או שינעלו גם לי את היוזר עכשיו חחח) אבל באמת שאני מתחיל לתהות לגבי הטוהר של המנהלים לאור ההגנה הגורפת כלפי שני היבואנים שציינתי

אני פשוט משתף אותכם בתהיות שעוברות בראשי שאיני יכול להסתיר כבר לאור הגישה של מנהלי האתר - " לא מתאים לך ביי" - גישה ילדותית והשימוש במונח "דרום קוריאה" שעופר השתמש בהחלט אני יכול להבין את הקשר . (n)

כל אחד ייבחר בסופו של דבר היכן לשים את כספו - אם בחנות מתמחה שעובדת רישמית עם היבואנים או עם יבואן פרללי , פשוט היעדר זכות הבחירה והדיון של האתר מאד חורה לי .

אני בטוח שעכשיו יבוא עופר ויאמר לי שאם לא מתאים יש פורום מתחרה , לא כך עופר ??

חשוב לי שמשתמשי האתר יראו שזה מפריע גם למישהו ותיק פה ולא למשתמש שהצטרף לאתר לפני חודש .

זו דעתי ומי שלא מתאים לו שיעשה מה שבא לו - אבל די לסתימת הפיות !! :twisted:
...
כל הכבוד על האומץ.
אני מקווה רק שלא תורחק מהאתר בגלל התגובה הזו.
וגם אני

spazzz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 271
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #37 

gordi כתב:
spazzz כתב:

:twisted:
...
כל הכבוד על האומץ.
אני מקווה רק שלא תורחק מהאתר בגלל התגובה הזו.
וגם אני
...

באמת שלא איכפת לי אם אורחק או לא

אבל לסתם לי את הפה - לא יסתמו לי !

זו דעתי ואגיד אותה לכולם .

אני בטוח שישנם פה חברי פורום ותיקים יותר ממני גם שאומרים לעצמם שאני צודק , אך לא יהיה להם את האומץ לרשום זאת .

מונחים כמו "זה הסלון שלי" , דרום קוריאה ועוד פנינים אחרות גרמו לי לא פעם להרים גבה על ההתיחסות של המנהלים פה והגיע הזמן שמישהו יאמר זאת .

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #38 

1. הסברתי כבר מעלה ואתם ממשיכים לנקוט באותה עמדה ובכח להעמיד את עצמכם כקדושים מעונים ברגע שתיחסמו. זה לא ייתן לכם שום חסינות.
2. אין לנו שום בעיה עם אף ייבוא או חנות אלא רק עם השיטה שלהם לקידום סמוי של המוצרים/שירותים.
3. עובדה היא שיש גם יבואנים רשמיים שנחסמו או צונזרו מהאתר בגלל אותן שיטות, אפילו היה יבואן רשמי ששילם על פרסום ועדיין המשתמש שלו נחסם בגלל אי עמידה בתקנון האתר.
4. אני חוזר בפעם המיליון, אין לנו שום בעיה עם שום ייבואן או שום חנות אלא רק עם השיטה הלא לגיטימית של פרסום סמוי, שליחת משתמשים פקטיביים ו"חברים" ע"מ לקדם את האינטרסים שלהם ע"ג הפורום בצורה "סמויה". כשאני אומר "סמויה" הכוונה היא ליצירת דיונים על אותם מוצרים/חנויות/יבואנים שלא בצורה טבעית אלא ע"י שליחים מטעם. שיטה זו לא מקובלת לא מיבואנים רשמיים/מפרסמים וכמובן לא פרלליים או חברות פרסום גרילה (כמו שכבר עלינו בעבר). הסיבה היא פשוטה והרבה פחות קונספירטיבית - ברגע שגולש תמים לא יידע שמאחורי תשובה/המלצה/דיון יש אינטרס סמוי, אפשר יהיה לסגור את האתר כי האמינות שעליה מבוסס כל האתר והפורומים, תיזרק לפח.

שיהיה ברור, לא ניתן לזה לקרות בשום פנים ואופן. 7 שנים מהחיים שלנו לא יילכו לפח בגלל יבואן כזה או אחר (לגיטימי או אפור) ואנחנו נילחם בו עד חורמה, בכל האמצעים העומדים לרשותנו ויש לא מעט אמצעים משפטיים - רישום לאתר הזה כמהו כחתימה על התקנון של האתר וכלה בצנזורה וחסימת משתמשים (עד שיוכיחו אחרת) גם במחיר שניקרא ע"י משתמשים בני שבועיים באתר "קוריאה הצפונית".
זה בסדר, אתם לא הראשונים וכמו שאמרתי, כנראה לא האחרונים, אבל העובדה הקשה היא שהמדיניות הזו, שלא השתנתה במילימטר ב-7 שנים שהאתר קיים, עובדת ומוכיחה את עצמה.

זו הפעם האחרונה שאני עונה בנושא הזה. מי שלא מצליח להבין את הבעיותיות עם ה"שיטה" ולא עם ה"יבואן" באמת שאין לנו את המשאבים לטפל בהם (ומכאן המשפט ה"לא נוח" - יש פורומים אחרים).
About.me

sbtgn1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 321
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #39 

אני לא מקנא במנהלי הפורום שצריכים להתעסק ולנסות להבין
מי מנסה לעשות פרסום סמוי או השמצות נגד חברות מתחרות (כמובן מתוך אינטרס)
ובנוסף לכך להתערב בריבים מטופשים כמו האם הקורו או הLX83 הם המלכים הבלתי ניתנים לערעור לעולם ועד
וכו וכו על ריבים בין כמה אנשים ספציפים שלא מסוגלים לשמור על מטרת הדיון.
ואם כדי שהפורום הזה לא ידרדר הם צריכים להיות יותר זהירים ואקטיבים גם על משתמשים תמימים חדשים כביכול מבחינתי זה מקובל מעבר לעובדה שזה באמת האתר שלהם.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46358
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5076 פעמים

שליחה #40 

חבר'ה, רוצים לדבר על ייבוא פרללי? דברו, רק שימו לב לא להפר את תקנון האתר, גם מעל דפי הפורום וגם דרך הודעות פרטיות. אנחנו לא נתיר פעילות סמויה אשר עושה שימוש בפלטפורמת האתר על מנת להניב רווחים לסוחרים סמויים אשר מתחזים לחברי פורום מן המניין.
זוהי איננה הפניית אצבע מאשימה, אלא תזכורת לכל הקוראים.

אנחנו בדרך כלל לא נותנים אזהרות במקרים מסוג זה, אלא חסימה של המשתמש עם סימון מיוחד אשר מראה כי המשתמשים הללו היו טרולים\סוחרים סמויים או פשוט אנשים שלא אומרים את כל האמת. שקלו היטב את מעשיכם.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”