צודק! זה הסלון שלךoferlaor כתב:Gordi
זה הסלון שלי. לא מתאים לך החוקים כאן, יש מספיק אלטרנטיהות ודרך צלחה....
אבל אתה לא לבד בסלון,יש לך שם הרבה אורחים שיש להם עיניים שרואות מה מתרחש בסלון
אני לא אתווכח איתך. אאמץ את הפיתגם: "ברומא תתנהג כרומאי"
צודק! זה הסלון שלךoferlaor כתב:Gordi
זה הסלון שלי. לא מתאים לך החוקים כאן, יש מספיק אלטרנטיהות ודרך צלחה....

אתה צודקoferlaor כתב:תאמין לי שגם לי יש עיניים וברור לי מי נגד מי. אחרי שעשרות אנשים בו זמנית ״במקרה״ מפרסמים חנות ספציפית אני מסרב להאמין שזה ליגיטימי ותמים.
ואגב, לגביך, מעניין שמשתמש שרק לפני שבועיים הצטרף לאתר כזה מומחה לגבי מה קורה כאן....
oferlaor כתב:תאמין לי שגם לי יש עיניים וברור לי מי נגד מי. אחרי שעשרות אנשים בו זמנית בנקרה מפרסמים חנות ספציפית אני מסרב להאמין שזה מקרי ותמים.
ולגביך, מעניין שמשתמש שרק לפני שבועיים הצטרף לאתר כזה מומחה לגבי מה קורה כאן. [/
תשמע אתה קצת יהיר, ועודף בטוח בעצמך שזה לא מצב טוב.
כשאני אומר לך שאני לא מפרסם אף אחד אלא עוד גולש שנרשם לאתר לפני שבועיים אוליי קצת יותר
כי בערך באותו זמן החלטתי לקנות מסך והחברים פה באתר עזרו לי להחליט איזה מסך לקנות
עכשיו כל מה שרציתי להתיעץ עם החברים פה באתר זה מאיפה לקנות שזה שאלה לגיטימית כך אני חושב
אלא אם כן קצת מפריע לך שמזכירים פה שמות של חנויות שהם לא משווקים מורשים של סם ליין. שזה מחזיר אותי לשאלה ממקודם אוליי אתה מפרסם סמוי של סם ליין?...

אתה רוצה לדעת מהי הסיבה שאני נשאר כאן-(למרות שכבר בחרתי ואף הזמנתי את דגם המסך הבא שלי ומאיזה ספק) ?oferlaor כתב:אז אם אנחנו כזה ״צפון קוריאה״, למה אתה נשאר כאן?
יש כאן אכן הרבה צנזור, עריכה והקפאות לאחרונה, זה נכון. לצערי הפיכת האתר לכזה פופולרי דורשת פעולות מהסוג הזה בכדי להרחיק מני טרולים, מפרסמים סמויים וגורמים מסחריים שמתחפשים למשתמשים ליגיטימיים. המטרה היא להשאיר את הפורום נקי מהתלהמות, ומגורמים מוטים.
נא לחזור לנושא השרשור ומספיק להסיח את הדעת עם קשקשת שאינה רלוונטית....
שאלה שגם אני שאלתי את עצמי אולי יש לכם איזה הסכם עם יבואן הרשמי?gordi כתב:אתה רוצה לדעת מהי הסיבה שאני נשאר כאן-(למרות שכבר בחרתי ואף הזמנתי את דגם המסך הבא שלי ומאיזה ספק) ?oferlaor כתב:אז אם אנחנו כזה ״צפון קוריאה״, למה אתה נשאר כאן?
יש כאן אכן הרבה צנזור, עריכה והקפאות לאחרונה, זה נכון. לצערי הפיכת האתר לכזה פופולרי דורשת פעולות מהסוג הזה בכדי להרחיק מני טרולים, מפרסמים סמויים וגורמים מסחריים שמתחפשים למשתמשים ליגיטימיים. המטרה היא להשאיר את הפורום נקי מהתלהמות, ומגורמים מוטים.
נא לחזור לנושא השרשור ומספיק להסיח את הדעת עם קשקשת שאינה רלוונטית....
הסיבה היא-שמשוחחים באתר הזה על ה-כ-ל!
כגון: צרכנות,חדשות,אקטואלייה,ספורט,,תרבות,פיקנטרייה/צהובונים..ועוד ועוד ועוד .שכחתי משהו?![]()
וזה מאד נוח לי לקרוא על הנ"ל(גם אם אני משתתף פסיבי בתחומים האלו)
אחרי עבודת המחקר שעשיתי בשבועיים האחרונים בתחום המסכים,ומאות רבות של קילומטרא'ז ברכב-אני בהחלט יכול להשתתף כאן בדיונים על דגמי המסכים הספציפיים שעליהם עברתי
רק חורה לי שכאשר אני מדבר(ואתה מפרש את זה כרמיזה "סמוייה") על ייבואן שאיננו "רישמי" (כדבריך)-אתה תיכף ומ
יד עושה לי "קאט".
ואני לא מבין מה הסיבה לכך.יש איזשהו הסכם סודי שגורם לייבואנים הללו להיות אצלכם באתר בלתי ראויים ומחוץ לתחום?...

פאסיביות,אקטיביות,חריגות,אימות זהויות..MartinHSabag כתב:gordi,
בוא תירגע עם הרמיזות ותיאוריות הקונספירציה, שאתה לא הראשון להעלות אותם ב-7 שנים שהאתר הזה קיים, ואני מניח שגם לא האחרון, אבל כמו כולם, אף אחד לא הוכיח כלום.
המעבר שלך מפאסיביות לאקטיביות נעשתה באופן חריג ביותר, גם יחסית להרבה מאוד אנשים שעשו את המעבר הזה בעבר (מעל 35,000 איש אקטיביים....).
אני מניח שלא תהיה לך בעיה שלאור החריגות של הפעילות שלך (מ-0 ל-100 ב-2.3 שניות) נבקש ממך לאמת את זהותך, נכון ?...

אני לא יודע אם התכוונתה אלי או לבחור השני אבל בכל מקרה אין לי בעיה לאמת את זהותי צור אתי קשר בפרטי אני מבטיח לשכנע אותך לגבי זהותי שהיא חבר רגיל באתר שהפך לפעיל בתקופה האחרונה כי הוא רוצה לקנות טלויזיהMartinHSabag כתב:gordi,
בוא תירגע עם הרמיזות ותיאוריות הקונספירציה, שאתה לא הראשון להעלות אותם ב-7 שנים שהאתר הזה קיים, ואני מניח שגם לא האחרון, אבל כמו כולם, אף אחד לא הוכיח כלום.
המעבר שלך מפאסיביות לאקטיביות נעשתה באופן חריג ביותר, גם יחסית להרבה מאוד אנשים שעשו את המעבר הזה בעבר (מעל 35,000 איש אקטיביים....).
אני מניח שלא תהיה לך בעיה שלאור החריגות של הפעילות שלך (מ-0 ל-100 ב-2.3 שניות) נבקש ממך לאמת את זהותך, נכון ?...

כל הכבוד על האומץ.spazzz כתב:מנהלי האתר - לדעתי ורק לדעתי :
באמת שרצוי לשחרר קצת את נושא הפררללי באתר ואסביר:
ננקטת "יד קשה" נגד מספר חברים חדשים כישנים באתר לגבי נושא זה ובאמת שגם אני מתחיל להריח "ריח של טיוח" והגנה על יבואנים רישמיים .
פורום נועד לעזור ולשתף , להזהיר ולהאיר ובהחלט אני רואה שהמנהלים נועלים וסוגרים שירשורים ומרחיקים משתמשים שדיברו בעבר על היבואן הירושלמי - שבסופו של דבר רבים מחברי האתר רכשו ממנו ולכן אני לא מבין עופר ומרטין - על מי אתם מנסים להגן ??? על האינטרס של חברי הפורום שלכם שרבים מהם משלמים גם דמי חבר או על היבואנים הרישמיים הגדולים בארץ כדוגמת סמליין ויורוקום - שאין לנו אלא רק לנחש - מה הם משלמים לאתר כדי שיגנו עליהם וידחפו ויפרסמו רק אותם ?!
אלו הן שאלות בריאות ולגיטימיות שכל אדם שפוי ובר דעת שרואה וקורא את תגובות המנהלים המאד מאד ירודות כלפי יוזרים חדשים בוודאי שתהה או אפילו רק חשב עליהן
יש לצייין שברשותי מסך שנרכש דרך יבואן רשמי - ח.י ואין לי כל אינטרס לשום יבואן פרללי ( או שינעלו גם לי את היוזר עכשיו חחח) אבל באמת שאני מתחיל לתהות לגבי הטוהר של המנהלים לאור ההגנה הגורפת כלפי שני היבואנים שציינתי
אני פשוט משתף אותכם בתהיות שעוברות בראשי שאיני יכול להסתיר כבר לאור הגישה של מנהלי האתר - " לא מתאים לך ביי" - גישה ילדותית והשימוש במונח "דרום קוריאה" שעופר השתמש בהחלט אני יכול להבין את הקשר .![]()
כל אחד ייבחר בסופו של דבר היכן לשים את כספו - אם בחנות מתמחה שעובדת רישמית עם היבואנים או עם יבואן פרללי , פשוט היעדר זכות הבחירה והדיון של האתר מאד חורה לי .
אני בטוח שעכשיו יבוא עופר ויאמר לי שאם לא מתאים יש פורום מתחרה , לא כך עופר ??
חשוב לי שמשתמשי האתר יראו שזה מפריע גם למישהו ותיק פה ולא למשתמש שהצטרף לאתר לפני חודש .
זו דעתי ומי שלא מתאים לו שיעשה מה שבא לו - אבל די לסתימת הפיות !!...
gordi כתב:כל הכבוד על האומץ.spazzz כתב:
...
אני מקווה רק שלא תורחק מהאתר בגלל התגובה הזו.
וגם אני...