:הל: חדש בישראל: שירות סמסונג VOD תלת-מימד בחינם
גם אצלי האפליקצייה Explore 3D לא מופיעה. הדגם של המסך הוא C750. אני מזוהה מישראל כי ynet מופיע אצלי...rosey כתב:אני לא מצאתי את ה Explore TV !
לי יש את הדגם האירופאי: UE46C8000, שנקנה דרך dvdcenter. אחלה מסך, אחלה שרות
בנפרד קניתי את ה WIS09ABGN Wireless USB Adaptor שעובד מעולה (עם הוא קצת רחוק מהמסך - 30cm)
אני מעדכן תוכנה קבוע לטלוויזיה (Updated: 2011/5/03_003009)
Internet@TV version: 2.371 - 5.1.00277
1TB 2"5 מחובר עם USB ועליו 150 סרטים לי ולילדים (streamer built in נחמד ביותר)
יש לי את ה ynet app, וכמו שתיארו פה הוא נחמד, לא יותר. כמו כן יש youtube, picasa, google-maps, exercise-tv, mood-light... ועוד (לא מלא כמו שקראתי בארה"ב)
מי כן הצליח להוריד את ה Explore TV?
מה שונה ב spec?...
מישהו הצליח להוריד אותה?
אני עם הדגם האמריקאי (D8000). כל האפליקציות עובדות כולל YNET ו- EXPLORE 3D, הבעייה שאצלי לפחות, בלתי אפשרי לראות תכני 3D מה-EXPLORE 3D הזה. העסק כל הזמן נתקע, וזה נכון לרב שעות היום. ומה שמפתיע אותי שהפס שלי הוא 12M ובכל זאת זה קורה 
איפה האפליקציה מופיעה בתפריט האפליקציות? תחת video?אופיר28 כתב:אני עם הדגם האמריקאי (D8000). כל האפליקציות עובדות כולל YNET ו- EXPLORE 3D, הבעייה שאצלי לפחות, בלתי אפשרי לראות תכני 3D מה-EXPLORE 3D הזה. העסק כל הזמן נתקע, וזה נכון לרב שעות היום. ומה שמפתיע אותי שהפס שלי הוא 12M ובכל זאת זה קורה...
לא ציפיתי לכלום,זה מה שאפשר להבין מהפרסום פה, בכל מקרה זה לא שאני מצפה לזה, יש לי כבר 8TB ( יותר מ4 כבר מלא ) עם סרטי בלו ריי מלאים, ואחרי שאני אמלא אותם אני מתכוון לקנות עוד 8 ככה שסתם עניין אותי לדעת מה יש שם, ובכל מקרה רוב הסרטים שיצאו עד עכשיו זה בעיקר סרטים אנימציה לילדים, חוץ מזה יש אתדורדור27 כתב:אין שום תוכן שמיועד לישראל. קוראים לזה יחסי ציבור וכמו שאמרתי, כרגע כל העניין הזה הוא גימיק נחמד להדגמה של תלת מימד.ntk כתב:אני יודע שאפשר להוריד אותה, כבר הורדתי ( פשוט כרגע אני מארגן כמה דברים והטלוויזיה לא מחוברת לאינטרנט ) השאלה אם בתוך האפליקציה יהיה זמינים הסרטים, כי לפי הכתבה זה נשמע שזה סרטים שמיועדים רק לישראל ולא לכל שאר העולםdor8 כתב:כל מסך יכול להוריד את האפליקציה הזאת ולהנות ממנה !
בין אם המסך אסייתי / אירופאי / אמריקאי או בין אם יבוא רשמי או מקביל !...
"חדש בישראל: שירות סמסונג VOD תלת-מימד בחינם "
חוץ מזה ברור שסמסונג כן חוסמת תוכן מסויים, הרי כל האפליקציות של התוכן בארצות הברית חסומות להורדה פה...
אתה לא באמת מצפה שסמסונג ישימו לך סרטים מלאים שמוכרים בבלוריי, נכון?
לדעתי, המקסימום שהם יגיעו אליו זה סרט או שניים מסדרת שרק וגם זה רק בגלל שרוב האנשים מקבלים אותו חינם עם המסך....
DRIVE ANGRY
TRON
RESIDENT EVIL
BEOWULF
ALICE
JACKASS ( למרות שאפילו זה לא יצא על בלו ריי ב-3D עדיין, רק גירסה רגילה )
אני מניח שפספסתי כמה,אבל הרשימה לא ארוכה, וחודש הבא צריך לצאת שודדי הקראביים 4
לפחות אפשר לשחק CRYSIS ב-3D על הבוקס ( למרות שאפילו עוד לא ניסיתי, אני מחכה למשקפיים החדשים שהזמנתי ויגיעו שבוע הבא ) וגם וצריך להגיע לי הפלייסטיישן בקרוב שיש לו הרבה יותר משחקים ב-3D
הרשה לי לחלוק על הקביעה.oferlaor כתב:hm32hm
יש באתר מאמר ולא מעט שרשורים על הנושא הזה.
הבעיה העיקרית היא ביצועים. אין שירות VPN שמותאם לביצועים שנדרשים להזרמת וידאו חי מחו"ל....
אולי לא יעבוד עם FULL HD בביט-רייט גבוה, אבל לHD של נטפליקס הVPN שאני משתמש בו יותר ממספיק.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78817
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
קרמריקה,
לא יודע, ב-HULU עם SD זה נתקע לי בזמנו ולא היה יציב. זה דרש הרבה יותר מדי סבלנות מצידי.
אתה עובד דרך מחשב או ישירות על מסך או סטרימר (שיש להם באפר קטן בהרבה)?
לא יודע, ב-HULU עם SD זה נתקע לי בזמנו ולא היה יציב. זה דרש הרבה יותר מדי סבלנות מצידי.
אתה עובד דרך מחשב או ישירות על מסך או סטרימר (שיש להם באפר קטן בהרבה)?
הפלייסטיישן בדרך מארצות הברית, את קרייסיס עוד לא ניסיתי אפילו ב-3D, כי רק אתמול הבנתי שאפשר להריץ אותו ב-3D על ה-360, הייתי בטוח שאין שום משחק ל-360 ב-3D, בכל מקרה אני אחכה לשבוע הבא שיגיעו המשקפיים החדשים ( 3700 ) בשביל לנסות את המשחקדורדור27 כתב:אם יש לך PS3 נסה את Killzone 3. ה3D שם מגניב מאד ומשפר את האקשן במשחק.
בקרייסיס אחרי שעה הבנתי שה 3D לא תורם יותר מדי וחזרתי לשחק רגיל....
גם דרך מחשב, גם דרך אייפד וגם דרך הבוקסי בוקס.oferlaor כתב:קרמריקה,
אתה עובד דרך מחשב או ישירות על מסך או סטרימר (שיש להם באפר קטן בהרבה)?...
כמובן שזה עולה כסף ויש פערים עצומים בין ספקים שונים.
אני מכיר אתכל הדגמים, זכיתי ב 3700 באיזה מכרז ב70$, ככה שהעדפתי לקנות אותו, אולי בעתיד המחיר של המטענים ירידו או שאני אקנה יד שניה באיזה 50 ש"ח, פחחות בשביל הטעינה האלחוטית, יותר גם בשביל לשמור עליהם במקום שזה יהיה זרוק כל פעם במקום אחרדורדור27 כתב:חבל שלא קנית SSG-3500 באיביי.
54 דולר כולל משלוח ובדיוק כמו ה 3700 (רק בלי הטעינה באינדוקציה דרך המטען הנפרד שעולה עוד 150 דולר)...
סורי על ההקפצה-55c750 לא מוצא את האפליקציה הזו
מישהו יכול לתת הסבר קצר בבקשה על ההתקנה של האפליקציה הזו?זה ממש מעניין אותי.
תודה לעוזרים!!!
תודה לעוזרים!!!
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
rosey כתב:אני לא מצאתי את ה Explore TV !
לי יש את הדגם האירופאי: UE46C8000, שנקנה דרך dvdcenter. אחלה מסך, אחלה שרות
בנפרד קניתי את ה WIS09ABGN Wireless USB Adaptor שעובד מעולה (עם הוא קצת רחוק מהמסך - 30cm)
אני מעדכן תוכנה קבוע לטלוויזיה (Updated: 2011/5/03_003009)
Internet@TV version: 2.371 - 5.1.00277
1TB 2"5 מחובר עם USB ועליו 150 סרטים לי ולילדים (streamer built in נחמד ביותר)
יש לי את ה ynet app, וכמו שתיארו פה הוא נחמד, לא יותר. כמו כן יש youtube, picasa, google-maps, exercise-tv, mood-light... ועוד (לא מלא כמו שקראתי בארה"ב)
מי כן הצליח להוריד את ה Explore TV?
מה שונה ב spec?...
סוף סוף לפני שבוע עלה לאויר ה Explore TV בם בדגם שלי.
אין לי חיבור WiFi מספיק כדי להנות מזה באמת, אבל זה בהחלת נחמד.
מה שכן, כל שבוע שבועים יש אפליקציות חדשות, חלקן נחמדות.