חיפוש אחר מגבר סטריאו
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
הוא מתכוון כנראה ל jd 1701, עולה 4500~
מוזרה לי מאוד מאוד ההשוואה הזו
ג'ולידה מול קייברידג'
אי אפשר להשוות מגבר מנורות או מגבר היברידי למגבר טרנזיסטורי טהור!!
כמובן שאפשר אבל ההשוואה לא תהיה נכונה !
הקייברידג' הוא מגבר מפורט ומדויק להפליא אולם הייתי קורא לו מגבר "קר"
הג'ולידה מגבר מנורות מצוין ובהתאמה טובה לרמקול יתן צליל חם שיעדן ויתן חיות לכלי הנגינה כפי שרצית יאן..
אוליי כדאי לך לבדוק מגבר היברידי שיתן לך את הטוב משתי העולמות ויש גם לג'ולידה אחד או שניים כאלו שנכנסים לתקציב שלך כמו זה למשל
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379402
בהצלחה
ג'ולידה מול קייברידג'
אי אפשר להשוות מגבר מנורות או מגבר היברידי למגבר טרנזיסטורי טהור!!
כמובן שאפשר אבל ההשוואה לא תהיה נכונה !
הקייברידג' הוא מגבר מפורט ומדויק להפליא אולם הייתי קורא לו מגבר "קר"
הג'ולידה מגבר מנורות מצוין ובהתאמה טובה לרמקול יתן צליל חם שיעדן ויתן חיות לכלי הנגינה כפי שרצית יאן..
אוליי כדאי לך לבדוק מגבר היברידי שיתן לך את הטוב משתי העולמות ויש גם לג'ולידה אחד או שניים כאלו שנכנסים לתקציב שלך כמו זה למשל
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379402
בהצלחה
052-4200610
ה-1501 שלו הקשבתי היה מגבר היברידי, והוא נשמע פחות טוב בצורה ניכרת מהקיימברידג'.
ולטעמי אין כזה דבר השוואה לא נכונה.
אתה משווה בין מגברים שונים והצליל שונה. הוא יהיה כזה גם בהשוואה בין שני מגברים טרנזיסטוריים או שני מנורות.
ה-1501 נשמע לטעמי (ולטעמו של מי שהקשיב איתי למגברים) רע יותר מ-640 בכל מיני אספקטים של הצליל. ברור שלמנורות יש חסרונות מסויימים בהשוואה לטרנזיסטורי, אבל גם ההיפך נכון.
בסופו של דבר אתה עושה השוואה בין ההנאה שלך ממגבר אחד להנאה שלך ממגבר שני.
ולטעמי אין כזה דבר השוואה לא נכונה.
אתה משווה בין מגברים שונים והצליל שונה. הוא יהיה כזה גם בהשוואה בין שני מגברים טרנזיסטוריים או שני מנורות.
ה-1501 נשמע לטעמי (ולטעמו של מי שהקשיב איתי למגברים) רע יותר מ-640 בכל מיני אספקטים של הצליל. ברור שלמנורות יש חסרונות מסויימים בהשוואה לטרנזיסטורי, אבל גם ההיפך נכון.
בסופו של דבר אתה עושה השוואה בין ההנאה שלך ממגבר אחד להנאה שלך ממגבר שני.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
תהנה.רדנקו כתב:תודה על ההמלצה.
אני מתכוון לבקר בפיוז השבוע או בשבוע הבא ואז לקפוץ לבקר את איל פור בירושלים....
היום ביקרתי אצל ניסן בפיוז.
3 שעות של האזנה בהן הקשבתי ל-640 (גרסה קודמת - לא החדשה), רוטל RA-03, אאודיולאב 8000S, מרנץ 7200, נאד 540 (אני מקווה שלא טעיתי במספר הדגם), מיוזיקל פידליטי, מגבר לקסמן ישן ולסיום - כן, את ה-TAMP המפורסם.
נכון לרגע זה, יש לי פייבוריט חדש, והוא האאודיולאב.
פרטים כשיהיו לי קצת יותר זמן וקצת יותר סבלנות.
3 שעות של האזנה בהן הקשבתי ל-640 (גרסה קודמת - לא החדשה), רוטל RA-03, אאודיולאב 8000S, מרנץ 7200, נאד 540 (אני מקווה שלא טעיתי במספר הדגם), מיוזיקל פידליטי, מגבר לקסמן ישן ולסיום - כן, את ה-TAMP המפורסם.
נכון לרגע זה, יש לי פייבוריט חדש, והוא האאודיולאב.
פרטים כשיהיו לי קצת יותר זמן וקצת יותר סבלנות.