מהו ממיר DTT הטוב ביותר כיום?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
sathack
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 979

שליחה

idanh כתב:קניתי את האינובה 7002HD, ממש אתמול - חרשתי עליו יום שלם ועשיתי עליו המון בדיקות וחיפשתי את כל הפיצ'רים...
יכול לומר לך שהוא בהחלט מספק, ברגע שעניין השלט וטלוויזיות ה LG יפתר - הוא יהיה מצויין אפילו...
מסוגל להציג תכנים ב HD - בקרוב עם הערוצים החדשים, מסוגל להקליט טוב מאוד (בדוק), מסוגל לעשות TIMESHIFT (בדוק), מציג DIVXים עם כתוביות בעברית (בדוק)...
איכות קליטה מצויינת (מגיע ל 94% איכות עם האנטנה שמגיעה עם המכשיר), אפילו רואים תמונה חיה יותר מאשר ה YES שהיה מקודם... כל זה ואני מחובר עדיין ליציאת ה- AV הסטנדרטית... מעניין מה יהיה כשאני יביא כבל HDMI בקרוב...
יש פה בארץ תמיכה, אחריות... ממש מכשיר מצויין - אני יכול לקנות 2 כאלה במחיר של KONKA אחד...

אגב, אם מישהו לא הצליח להקליט/TIMESHIFT וכו' - דברו איתי, חקרתי קצת את הנושא :)
...

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol

שליחה

idanh כתב:אמממ הנה הוא... innova 7002HD
...
:oops:

טוב לדעת. רק עכשיו קניתי אחד
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא

boazzz
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20

שליחה

idanh כתב:קניתי את האינובה 7002HD, ממש אתמול - חרשתי עליו יום שלם ועשיתי עליו המון בדיקות וחיפשתי את כל הפיצ'רים...
יכול לומר לך שהוא בהחלט מספק, ברגע שעניין השלט וטלוויזיות ה LG יפתר - הוא יהיה מצויין אפילו...
מסוגל להציג תכנים ב HD - בקרוב עם הערוצים החדשים, מסוגל להקליט טוב מאוד (בדוק), מסוגל לעשות TIMESHIFT (בדוק), מציג DIVXים עם כתוביות בעברית (בדוק)...
איכות קליטה מצויינת (מגיע ל 94% איכות עם האנטנה שמגיעה עם המכשיר), אפילו רואים תמונה חיה יותר מאשר ה YES שהיה מקודם... כל זה ואני מחובר עדיין ליציאת ה- AV הסטנדרטית... מעניין מה יהיה כשאני יביא כבל HDMI בקרוב...
יש פה בארץ תמיכה, אחריות... ממש מכשיר מצויין - אני יכול לקנות 2 כאלה במחיר של KONKA אחד...

...
היי עידן,

האם הצלחת להקליט במכשיר הזה כל הזמן בלופ, ז"א מבלי לכוון הקלטה לגשת למכשיר+טלויזיה שדולקים ולהריץ אחורה?

תודה.

nirzon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1352

שליחה

http://www.hometheater.co.il/vt154094.% ... D7%94-7002

עידן, האם מצאת פתרון לבעיה המתוארת בשרשור הזה?

dvb-acavish
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178

שליחה

idanh כתב:
...
אולי תספר לכולם ? כי יש המון אנשים שחווים בעיות שונות ( תקיעות ) בזמן ניגון TIMESHIFT .

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46465

שליחה

מוקדם יותר בשרשור הזכירו את ה- NOWCOM HD NC8362, אבל התמונה היא של ה- Nowcom NC8336 עליו כתבתי ביקורת. באמצע הדף בקישור האחרון ניתן לראות את התמונה המקורית.
אז מעבר לזה שהתמונה שגויה, היא עוד נגנבה בלי קבלת אישור או מתן קרדיט.
אני אשקול להוציא את הכתבות באתר ב- sub/idx :)
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115

שליחה

זו לא הפעם הראשונה שהאתר ההוא ובעליו לוקחים מאתר זה תכנים בכיף שלהם... לך תדע עד כמה התמונות קשורות למציאות כמו הממיר האפור וחברת טומסון הדמיונית :wink:

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660

שליחה

ziv_r כתב:מוקדם יותר בשרשור הזכירו את ה- NOWCOM HD NC8362, אבל התמונה היא של ה- Nowcom NC8336 עליו כתבתי ביקורת. באמצע הדף בקישור האחרון ניתן לראות את התמונה המקורית.
...
בשרשור מקביל israelhero ציין שהוא קנה את הממייר הזה עכשי, אז מעבר לעניין זכויות היוצרים... נשמח לדעת אם התמונה לפחות תואמת את המוצר האמיתי :o

לפחות אנחנו יודעים עכשיו מתוך המיני-סקנדל שהחנות מכירה את האתר הזה, קראה את החומר ותדע לענות על שאלות ולתת שרות לממיר הזה כמו שצריך :lol:

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

או שהם רק מוכרים ויפנו את הרוכשים אלינו לקבלת שירות :)

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

:D

בהחלט נראה לי שהכח הקולקטיבי כאן יכול לתת שרות יותר טוב מכל בעל עסק בסביבה...

israelihero
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 452

שליחה

gimm כתב:
ziv_r כתב:מוקדם יותר בשרשור הזכירו את ה- NOWCOM HD NC8362, אבל התמונה היא של ה- Nowcom NC8336 עליו כתבתי ביקורת. באמצע הדף בקישור האחרון ניתן לראות את התמונה המקורית.
...
בשרשור מקביל israelhero ציין שהוא קנה את הממייר הזה עכשי, אז מעבר לעניין זכויות היוצרים... נשמח לדעת אם התמונה לפחות תואמת את המוצר האמיתי :o

לפחות אנחנו יודעים עכשיו מתוך המיני-סקנדל שהחנות מכירה את האתר הזה, קראה את החומר ותדע לענות על שאלות ולתת שרות לממיר הזה כמו שצריך :lol:
...
קניתי מהם את המוצר אתמול, ומדובר במוצר בצבע שחור.
אני חייב לציין לטובה שהם היו מאוד נחמדים, והוציאו לבקשתי את המוצר מהאריזה, כמו כן את קונקה 990, חיברו לטלויזיה ולאנטנה ונתנו לי לשחק איתם, להרגיש את הממשק וכו. אהבתי יותר את ה-NOWCOM ולכן קניתי אותו.
אפרסם תמונות וסיקור מחר.

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

israelihero כתב: קניתי מהם את המוצר אתמול, ומדובר במוצר בצבע שחור.
אני חייב לציין לטובה שהם היו מאוד נחמדים, והוציאו לבקשתי את המוצר מהאריזה, כמו כן את קונקה 990, חיברו לטלויזיה ולאנטנה ונתנו לי לשחק איתם, להרגיש את הממשק וכו. אהבתי יותר את ה-NOWCOM ולכן קניתי אותו.
אפרסם תמונות וסיקור מחר.
...
נהדר (Y)

עד שאתה מפרסם את הסיקור -
מבחינה חיצונית, למעט הצבע השחור (במקום אפור) יש דמיון כלשהו לתמונה של ה-8336 שהופיעה באתר שלהם?
רשום NOWCOM?

אני שואל מכיוון שהדגם הזה הופיע באופן מוזר באתר הנ"ל משום מקום, אחרי שהמשווק המקורי התפוגג ונעלם

israelihero
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

gimm כתב:
israelihero כתב: קניתי מהם את המוצר אתמול, ומדובר במוצר בצבע שחור.
אפרסם תמונות וסיקור מחר.
...
נהדר (Y)

עד שאתה מפרסם את הסיקור -
מבחינה חיצונית, למעט הצבע השחור (במקום אפור) יש דמיון כלשהו לתמונה של ה-8336 שהופיעה באתר שלהם?
רשום NOWCOM?

אני שואל מכיוון שהדגם הזה הופיע באופן מוזר באתר הנ"ל משום מקום, אחרי שהמשווק המקורי התפוגג ונעלם
...
נראה מאוד דומה, עושה רושם שקיבלתי גרסה מתקדמת (HD, יציאת HDMI) של אותו מוצר אפור.

israelihero
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

ziv_r כתב:או שהם רק מוכרים ויפנו את הרוכשים אלינו לקבלת שירות :)
...
קראתי את הסיקור שלך עכשיו ל-NOWCOM האפור, וגם לדגם שלי יש אפשרות להקליט MPEG או TS. לא הבנתי למה התכוונת כשכתבת שהקלטה ב-TS מקליטה את כל הערוצים בו זמנית. תוכל לפרט?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

ההקלטה נעשית לכל הסטרים, כלומר כל התחנות שמשדרות באותו TP מוקלטות. החסרון הוא שנפח ההקלטה הרבה יותר גדול ממה שצריך.

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

israelihero כתב: נראה מאוד דומה, עושה רושם שקיבלתי גרסה מתקדמת (HD, יציאת HDMI) של אותו מוצר אפור.
...
יופי, נשמע מבטיח. לפי התיאור זה באמת אמור להיות ממיר בעל יכולות זהות + HD/HDMI שלא היה קיים ב-8336

וה-HDMI מעלה בי מחשבות על זניחת דרישת ה-upscaling שקבעתי לעצמי ברסיבר החדש שאני מתעתד לקנות... מה שיכול להוזיל את הקניה של הרסיבר בהפרש גבוה בהרבה מה-299 ש"ח שהממיר הזה עולה

israelihero
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

ziv_r כתב:ההקלטה נעשית לכל הסטרים, כלומר כל התחנות שמשדרות באותו TP מוקלטות. החסרון הוא שנפח ההקלטה הרבה יותר גדול ממה שצריך.
...
מוזר. ניסיתי עכשיו הקלטת TS, והמכשיר הגיב בצורה זהה, בסיום ההקלטה התווספה לי רק ההקלטה של אותו ערוץ בו צפיתי.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115

שליחה

יש סיכוי שמדובר בממיר מדבקה שבחרו להעניק לו את השם של אותו ממיר נהדר שהיבואן שלו נעלם בעבר?
הם עשו דבר דומה בייבוא הממיר הסיני האפור, העברות שלו ובסופו של דבר הדבקת שם "טומסון" ומספר דגם לא קשור בעליל.

לך תדע, בכל מקרה מקווה שתיהיה מרוצה מהרכישה. תתחדש!

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

benny123 כתב:יש סיכוי שמדובר בממיר מדבקה שבחרו להעניק לו את השם של אותו ממיר נהדר שהיבואן שלו נעלם בעבר?
הם עשו דבר דומה בייבוא הממיר הסיני האפור, העברות שלו ובסופו של דבר הדבקת שם "טומסון" ומספר דגם לא קשור בעליל.

לך תדע, בכל מקרה מקווה שתיהיה מרוצה מהרכישה. תתחדש!
...
ברגע ש-israelhero יפרסם סקירה בסיסית + תמונות מסך עם תפריטים ו-EPG נוכל לדעת בדיוק אם מדובר בהטעיה או שאכן אותר היורש הרשמי של ה-8336.
מהנתונים ש-israelhero נתן עד כה עושה רושם יותר שמדובר באפשרות השניה... נחזיק אצבעות :)

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”