idanh כתב:קניתי את האינובה 7002HD, ממש אתמול - חרשתי עליו יום שלם ועשיתי עליו המון בדיקות וחיפשתי את כל הפיצ'רים...
יכול לומר לך שהוא בהחלט מספק, ברגע שעניין השלט וטלוויזיות ה LG יפתר - הוא יהיה מצויין אפילו...
מסוגל להציג תכנים ב HD - בקרוב עם הערוצים החדשים, מסוגל להקליט טוב מאוד (בדוק), מסוגל לעשות TIMESHIFT (בדוק), מציג DIVXים עם כתוביות בעברית (בדוק)...
איכות קליטה מצויינת (מגיע ל 94% איכות עם האנטנה שמגיעה עם המכשיר), אפילו רואים תמונה חיה יותר מאשר ה YES שהיה מקודם... כל זה ואני מחובר עדיין ליציאת ה- AV הסטנדרטית... מעניין מה יהיה כשאני יביא כבל HDMI בקרוב...
יש פה בארץ תמיכה, אחריות... ממש מכשיר מצויין - אני יכול לקנות 2 כאלה במחיר של KONKA אחד...
אגב, אם מישהו לא הצליח להקליט/TIMESHIFT וכו' - דברו איתי, חקרתי קצת את הנושא...
מהו ממיר DTT הטוב ביותר כיום?
- sathack
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 979
- yanivol
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- boazzz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 20
היי עידן,idanh כתב:קניתי את האינובה 7002HD, ממש אתמול - חרשתי עליו יום שלם ועשיתי עליו המון בדיקות וחיפשתי את כל הפיצ'רים...
יכול לומר לך שהוא בהחלט מספק, ברגע שעניין השלט וטלוויזיות ה LG יפתר - הוא יהיה מצויין אפילו...
מסוגל להציג תכנים ב HD - בקרוב עם הערוצים החדשים, מסוגל להקליט טוב מאוד (בדוק), מסוגל לעשות TIMESHIFT (בדוק), מציג DIVXים עם כתוביות בעברית (בדוק)...
איכות קליטה מצויינת (מגיע ל 94% איכות עם האנטנה שמגיעה עם המכשיר), אפילו רואים תמונה חיה יותר מאשר ה YES שהיה מקודם... כל זה ואני מחובר עדיין ליציאת ה- AV הסטנדרטית... מעניין מה יהיה כשאני יביא כבל HDMI בקרוב...
יש פה בארץ תמיכה, אחריות... ממש מכשיר מצויין - אני יכול לקנות 2 כאלה במחיר של KONKA אחד...
האם הצלחת להקליט במכשיר הזה כל הזמן בלופ, ז"א מבלי לכוון הקלטה לגשת למכשיר+טלויזיה שדולקים ולהריץ אחורה?
תודה.
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
http://www.hometheater.co.il/vt154094.% ... D7%94-7002
עידן, האם מצאת פתרון לבעיה המתוארת בשרשור הזה?
עידן, האם מצאת פתרון לבעיה המתוארת בשרשור הזה?
- dvb-acavish
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
אולי תספר לכולם ? כי יש המון אנשים שחווים בעיות שונות ( תקיעות ) בזמן ניגון TIMESHIFT .idanh כתב:
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46465
מוקדם יותר בשרשור הזכירו את ה- NOWCOM HD NC8362, אבל התמונה היא של ה- Nowcom NC8336 עליו כתבתי ביקורת. באמצע הדף בקישור האחרון ניתן לראות את התמונה המקורית.
אז מעבר לזה שהתמונה שגויה, היא עוד נגנבה בלי קבלת אישור או מתן קרדיט.
אני אשקול להוציא את הכתבות באתר ב- sub/idx
אני אשקול להוציא את הכתבות באתר ב- sub/idx
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- benny123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
זו לא הפעם הראשונה שהאתר ההוא ובעליו לוקחים מאתר זה תכנים בכיף שלהם... לך תדע עד כמה התמונות קשורות למציאות כמו הממיר האפור וחברת טומסון הדמיונית 
- gimm
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
בשרשור מקביל israelhero ציין שהוא קנה את הממייר הזה עכשי, אז מעבר לעניין זכויות היוצרים... נשמח לדעת אם התמונה לפחות תואמת את המוצר האמיתיziv_r כתב:מוקדם יותר בשרשור הזכירו את ה- NOWCOM HD NC8362, אבל התמונה היא של ה- Nowcom NC8336 עליו כתבתי ביקורת. באמצע הדף בקישור האחרון ניתן לראות את התמונה המקורית.
אני אשקול להוציא את הכתבות באתר ב- sub/idx...
לפחות אנחנו יודעים עכשיו מתוך המיני-סקנדל שהחנות מכירה את האתר הזה, קראה את החומר ותדע לענות על שאלות ולתת שרות לממיר הזה כמו שצריך
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

או שהם רק מוכרים ויפנו את הרוכשים אלינו לקבלת שירות 
- gimm
-
- חבר פעיל במיוחד

בהחלט נראה לי שהכח הקולקטיבי כאן יכול לתת שרות יותר טוב מכל בעל עסק בסביבה...
- israelihero
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 452
קניתי מהם את המוצר אתמול, ומדובר במוצר בצבע שחור.gimm כתב:בשרשור מקביל israelhero ציין שהוא קנה את הממייר הזה עכשי, אז מעבר לעניין זכויות היוצרים... נשמח לדעת אם התמונה לפחות תואמת את המוצר האמיתיziv_r כתב:מוקדם יותר בשרשור הזכירו את ה- NOWCOM HD NC8362, אבל התמונה היא של ה- Nowcom NC8336 עליו כתבתי ביקורת. באמצע הדף בקישור האחרון ניתן לראות את התמונה המקורית.
אני אשקול להוציא את הכתבות באתר ב- sub/idx...![]()
לפחות אנחנו יודעים עכשיו מתוך המיני-סקנדל שהחנות מכירה את האתר הזה, קראה את החומר ותדע לענות על שאלות ולתת שרות לממיר הזה כמו שצריך...
אני חייב לציין לטובה שהם היו מאוד נחמדים, והוציאו לבקשתי את המוצר מהאריזה, כמו כן את קונקה 990, חיברו לטלויזיה ולאנטנה ונתנו לי לשחק איתם, להרגיש את הממשק וכו. אהבתי יותר את ה-NOWCOM ולכן קניתי אותו.
אפרסם תמונות וסיקור מחר.
- gimm
-
- חבר פעיל במיוחד

נהדרisraelihero כתב: קניתי מהם את המוצר אתמול, ומדובר במוצר בצבע שחור.
אני חייב לציין לטובה שהם היו מאוד נחמדים, והוציאו לבקשתי את המוצר מהאריזה, כמו כן את קונקה 990, חיברו לטלויזיה ולאנטנה ונתנו לי לשחק איתם, להרגיש את הממשק וכו. אהבתי יותר את ה-NOWCOM ולכן קניתי אותו.
אפרסם תמונות וסיקור מחר....
עד שאתה מפרסם את הסיקור -
מבחינה חיצונית, למעט הצבע השחור (במקום אפור) יש דמיון כלשהו לתמונה של ה-8336 שהופיעה באתר שלהם?
רשום NOWCOM?
אני שואל מכיוון שהדגם הזה הופיע באופן מוזר באתר הנ"ל משום מקום, אחרי שהמשווק המקורי התפוגג ונעלם
- israelihero
-
- חבר פעיל מאוד

נראה מאוד דומה, עושה רושם שקיבלתי גרסה מתקדמת (HD, יציאת HDMI) של אותו מוצר אפור.gimm כתב:נהדרisraelihero כתב: קניתי מהם את המוצר אתמול, ומדובר במוצר בצבע שחור.
אפרסם תמונות וסיקור מחר....![]()
עד שאתה מפרסם את הסיקור -
מבחינה חיצונית, למעט הצבע השחור (במקום אפור) יש דמיון כלשהו לתמונה של ה-8336 שהופיעה באתר שלהם?
רשום NOWCOM?
אני שואל מכיוון שהדגם הזה הופיע באופן מוזר באתר הנ"ל משום מקום, אחרי שהמשווק המקורי התפוגג ונעלם...
- israelihero
-
- חבר פעיל מאוד

קראתי את הסיקור שלך עכשיו ל-NOWCOM האפור, וגם לדגם שלי יש אפשרות להקליט MPEG או TS. לא הבנתי למה התכוונת כשכתבת שהקלטה ב-TS מקליטה את כל הערוצים בו זמנית. תוכל לפרט?ziv_r כתב:או שהם רק מוכרים ויפנו את הרוכשים אלינו לקבלת שירות...
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

ההקלטה נעשית לכל הסטרים, כלומר כל התחנות שמשדרות באותו TP מוקלטות. החסרון הוא שנפח ההקלטה הרבה יותר גדול ממה שצריך.
- gimm
-
- חבר פעיל במיוחד

יופי, נשמע מבטיח. לפי התיאור זה באמת אמור להיות ממיר בעל יכולות זהות + HD/HDMI שלא היה קיים ב-8336israelihero כתב: נראה מאוד דומה, עושה רושם שקיבלתי גרסה מתקדמת (HD, יציאת HDMI) של אותו מוצר אפור....
וה-HDMI מעלה בי מחשבות על זניחת דרישת ה-upscaling שקבעתי לעצמי ברסיבר החדש שאני מתעתד לקנות... מה שיכול להוזיל את הקניה של הרסיבר בהפרש גבוה בהרבה מה-299 ש"ח שהממיר הזה עולה
- israelihero
-
- חבר פעיל מאוד

מוזר. ניסיתי עכשיו הקלטת TS, והמכשיר הגיב בצורה זהה, בסיום ההקלטה התווספה לי רק ההקלטה של אותו ערוץ בו צפיתי.ziv_r כתב:ההקלטה נעשית לכל הסטרים, כלומר כל התחנות שמשדרות באותו TP מוקלטות. החסרון הוא שנפח ההקלטה הרבה יותר גדול ממה שצריך....
- benny123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
יש סיכוי שמדובר בממיר מדבקה שבחרו להעניק לו את השם של אותו ממיר נהדר שהיבואן שלו נעלם בעבר?
הם עשו דבר דומה בייבוא הממיר הסיני האפור, העברות שלו ובסופו של דבר הדבקת שם "טומסון" ומספר דגם לא קשור בעליל.
לך תדע, בכל מקרה מקווה שתיהיה מרוצה מהרכישה. תתחדש!
הם עשו דבר דומה בייבוא הממיר הסיני האפור, העברות שלו ובסופו של דבר הדבקת שם "טומסון" ומספר דגם לא קשור בעליל.
לך תדע, בכל מקרה מקווה שתיהיה מרוצה מהרכישה. תתחדש!
- gimm
-
- חבר פעיל במיוחד

ברגע ש-israelhero יפרסם סקירה בסיסית + תמונות מסך עם תפריטים ו-EPG נוכל לדעת בדיוק אם מדובר בהטעיה או שאכן אותר היורש הרשמי של ה-8336.benny123 כתב:יש סיכוי שמדובר בממיר מדבקה שבחרו להעניק לו את השם של אותו ממיר נהדר שהיבואן שלו נעלם בעבר?
לך תדע, בכל מקרה מקווה שתיהיה מרוצה מהרכישה. תתחדש!...
מהנתונים ש-israelhero נתן עד כה עושה רושם יותר שמדובר באפשרות השניה... נחזיק אצבעות