נשמחiakovl כתב:אולי נבדוק אותו אם תהיה הזדמנות...
כתבתי על זה ל Pixies כולל מספר הטלפון שלי

המארז של CFI די עמוק, אבל אני מניח שאוכל לשים אותו לרוחב ארון התקשורת. תודה, בהחלט אשקול אותו.iakovl כתב:יש מקום לקשיח 2.5 אבל בשביל UNRAID או FREENAS מספיק DOK
אבל לדעתי המארז CFI שיש בארץ הוא יותר זול ונוח לעבודה, במקרה שרוצים מארז NAS קטן...

עד כמה שידוע לי המארז של CFI כבר לא קיים בארץ מספר חודשים.pixies כתב:המארז של CFI די עמוק, אבל אני מניח שאוכל לשים אותו לרוחב ארון התקשורת. תודה, בהחלט אשקול אותו.iakovl כתב:יש מקום לקשיח 2.5 אבל בשביל UNRAID או FREENAS מספיק DOK
אבל לדעתי המארז CFI שיש בארץ הוא יותר זול ונוח לעבודה, במקרה שרוצים מארז NAS קטן......

מה שטוב לNAS מסחרי טוב גם לNAS בייתי, מעבד אטום הוא די ויותר בשביל מערכת כזאת למארז הזהplonter כתב:אבל לוח עם E350 או לוח עם I3 מהסדרה של Low Power כמו ה i3 2100T אמורים לעבוד יופי לדעתי ?...
בזמן הקרוב אני אמור לקנות אותו ברגע שיתפנה לי תקציב, הסיבה היחידה שאני קונה אותו היא לא ה5 חיבורי SATA... אלא חיבור הMPCIE, יש לי בקר חביב לזה שיוסיף עוד 2 SATA , סה"כ 7pixies כתב:אגב, מי שרוצה להשקיע קצת יותר, אפשר ללכת על הלוח הזה, מבוסס E350 של Sapphire ויש לו 5 יציאות SATA:...

ספר לי על הבקר החביב שלך ? יצרן/דגם ואיפה מצאת אותו ?iakovl כתב:מה שטוב לNAS מסחרי טוב גם לNAS בייתי, מעבד אטום הוא די ויותר בשביל מערכת כזאת למארז הזהplonter כתב:אבל לוח עם E350 או לוח עם I3 מהסדרה של Low Power כמו ה i3 2100T אמורים לעבוד יופי לדעתי ?...
אפשר לשים מעבד LOW POWER, השאלה היא למה?
בזמן הקרוב אני אמור לקנות אותו ברגע שיתפנה לי תקציב, הסיבה היחידה שאני קונה אותו היא לא ה5 חיבורי SATA... אלא חיבור הMPCIE, יש לי בקר חביב לזה שיוסיף עוד 2 SATA , סה"כ 7pixies כתב:אגב, מי שרוצה להשקיע קצת יותר, אפשר ללכת על הלוח הזה, מבוסס E350 של Sapphire ויש לו 5 יציאות SATA:...במארז ITX קטן אחד
למרות שאני מפעיל את זה בתור HTPC/NAS ולא NAS נטו...