הבעיה של הטלוויזיה בישראל

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #21 

שורש הבעיה עם הטלביזיה בארץ היא בדיוק אותה סיבה כמו יתר הבעיות שאנו סובלים ובזה אשמים היהודים שהורסים פה כל חלקה טובה.

בחיי, אני לא רוצה שיתייגו אותי כגזען ואנטישמי אבל תסתכלו טוב טוב מה קורה מסביבכם. כל השרים, ח"כים ופקידי ציבור שנכנסו לכלא? כולם יהודים. הממשלה שמוצצת מאיתנו כל גרוש? כמעט כולם יהודים. הטייקונים? הצחקתם אותי, יש כסף ואין יהודי? מה הפלא אם כך שברשות השידור שיש בה רוב יהודי גם שם דואגים לדפוק את האזרח? אז מה אם גם אנחנו האזרחים יהודים, זו סיבה להצדיק את כל האנטישמים?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

blueye
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 130
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #22 

ערוץ 1 משדר בטכנולוגיה ישנה שלא מתאימה לזמננו דהייייינו המדינה לא רוצה להשקיע לא בציוד ולא בתכנים ולא באזרחים אז חבל בכלל לדבר ולבזבז אנרגיות זו ממש בושה ביזיון של ערוץ 1שילכו הביתה כבר הרגתם את האנשים לקחתם תשלומי אגרא טלויזיה ומה קיבלנו אכזבה

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #23 

Catskinner כתב:שורש הבעיה עם הטלביזיה בארץ היא בדיוק אותה סיבה כמו יתר הבעיות שאנו סובלים ובזה אשמים היהודים שהורסים פה כל חלקה טובה.

בחיי, אני לא רוצה שיתייגו אותי כגזען ואנטישמי אבל תסתכלו טוב טוב מה קורה מסביבכם. כל השרים, ח"כים ופקידי ציבור שנכנסו לכלא? כולם יהודים. הממשלה שמוצצת מאיתנו כל גרוש? כמעט כולם יהודים. הטייקונים? הצחקתם אותי, יש כסף ואין יהודי? מה הפלא אם כך שברשות השידור שיש בה רוב יהודי גם שם דואגים לדפוק את האזרח? אז מה אם גם אנחנו האזרחים יהודים, זו סיבה להצדיק את כל האנטישמים?
...
Catskinner
ברשותך אני חושב שקצת יצאת מפרופורציה הפעם , זה דבר ידוע שאנו היהודים אוהבים לרדת על עצמנו כחלק מהאובססיה שלנו לנתח לבקר ולהביע דעות (2 יהודים 3 דעות וכ"ו) אבל מה זה קשור לבירוקרטיה הישראלית ולכך שכל ח"כ וחבר קבינט עושה לביתו ומפלגתו ושיש לנו נבחרי ציבור שחלקם מושחתים וישבו או עומדים לשבת בבית האסורים, אין מושחתים גויים?
יש לנו פה שלטון המושפע על ידי המשפחות העשירות במדינה , נדיר שנמצא פוליטיקאי עם אידיאולוגיה
אמיתית כמו למשל ראש הממשלה לשעבר מנחם בגין או גולדה מאיר ז"ל שאולי טעו במקרים מסוימים
אבל מילאו את תפקידם מתוך שליחות אמיתית.

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #24 

arotman כתב:
Catskinner כתב:שורש הבעיה עם הטלביזיה בארץ היא בדיוק אותה סיבה כמו יתר הבעיות שאנו סובלים ובזה אשמים היהודים שהורסים פה כל חלקה טובה.

...
Catskinner
ברשותך אני חושב שקצת יצאת מפרופורציה הפעם , זה דבר ידוע שאנו היהודים אוהבים לרדת על עצמנו כחלק מהאובססיה שלנו לנתח לבקר ולהביע דעות (2 יהודים 3 דעות וכ"ו) אבל מה זה קשור לבירוקרטיה הישראלית ולכך שכל ח"כ וחבר קבינט עושה לביתו ומפלגתו ושיש לנו נבחרי ציבור שחלקם מושחתים וישבו או עומדים לשבת בבית האסורים, אין מושחתים גויים?
יש לנו פה שלטון המושפע על ידי המשפחות העשירות במדינה , נדיר שנמצא פוליטיקאי עם אידיאולוגיה
אמיתית כמו למשל ראש הממשלה לשעבר מנחם בגין או גולדה מאיר ז"ל שאולי טעו במקרים מסוימים
אבל מילאו את תפקידם מתוך שליחות אמיתית.
...
+1

traka64
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8

שליחה #25 

עלי מוהר ז"ל כבר כתב על כך ושאל את שאלת מיליון הדולר:
האים ערוץ 2 מטפש את הציבור או שהוא נותן לציבור הטיפש את מה שהוא מבקש...

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7040
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #26 

חברה

אם אתם מחפשים את האלמוני שרואה רק ערוץ אחד אז מצאתם אותו!!

אני זה שרואה רק ערוץ 1 ב DTT ונהנה מכל רגע יש המון תכניות טובות לא צהובות ולא נבובות אין ריאליתי אין השרדות או האח הגדול

והעיקר

אין פרסומות!!!

מחכה ליום שערוץ אחד יתחיל לשדר HD ב DTT

עוד יבוא היום :wink:

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #27 

כופר!!! לשרוף אותו מיד!!!
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #28 

יש באמת התקדמות בעניין שיטת הרשיונות?

gilc55
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15

שליחה #29 

arotman כתב:היום לא מייצרים ציוד צילום עריכה ושידור מקצועי שהוא לא 16:9 ולא HD הבעייה בערוץ 2 ו 10 שכל ציוד מערך השידור וחדרי הבקרה שלהם ושל הרשות צריכים בעצם להבנות מחדש ל HD.
הרשות מסוגלת היום לקבל STREAM של HD ולשדר אותו לצרכי בדיקה דרך ה DTT ב HD אבל אני לא יודע אם המערכת היא אכן מערכת שידור מלאה של HD כולל הבקרות המתאימות לאיכות השידור ולהפצה לחברות הכבלים והלווין.
...
ערוץ 10, רשת וקשת ערוכות לשידור HD. הרשות השנייה מהווה כרגע חסם.

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #30 

אתם הרי אנשים משכילים ונבונים.
אתם באמת חושבים ששיקולים של הרשות השניה הם מתוך התחשבות באוכלוסיה בעלי מסכי CRT?
או שמא פן כספי פה הוא השיקול המרכזי? מה דעתכם?
כל עוד הם מרוויחים מיליונים על כל זיבלוני ריאליתי וSMSים ואין תלונות על שיטת השידור מלבד ה"התבכיינות" פה בפורום.
מה המניע שלהם להוציא מיליונים ולעבור לשדר בשיטות מתקדמות ומקובלות בכל העולם?
כרגיל פה בארצינו הקטנטונת העגלה מזמן עקפה את הסוס.
טלוויזיות 3D נמכרות כמו לחמניות חמות וכמה ערוצים יש? 1 וגם הוא ספורט :D
ומתי לדעתכם יהיה פה תמיכה ושידור ברמה סבירה ל3D?
"על החתום...."

rony1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 673
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #31 

לעולם לא ב3D , מי שירצה יהיה חייב להוריד מהאינטרנט ולשדר מהסטרימר החדש עם התמיכה של . HDMI 1.4A

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”