המלצה: התרחקו מבוקסי בוקס
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
תודה על המייל, אני אפנה אליו. מקווה שזה יפתר בקרוב.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

דווקא בלינק ששלחת לי כתוב במפורש שהסיבה היחידה ש-HDMI לא יעבוד על מסך DVI היא בעיות לייסנסינג של התוכן (HDCP). להבנתי זה לא המצב כאן.
אם כבר, אז אני אתן לך לינק מתוך הפורום שלך, שבו משתמש הלך והביא ציטוט מתוך האתר הרשמי של HDMI: http://forums.boxee.tv/showpost.php?p=1 ... tcount=213
אבל שוב, אלי, אין לי רצון להתנצח על נתונים טכניים או על מי צודק משפטית. אני מבין שיש בגבלות טכניות מסוימות, אני מבין שבבית משפט אתה תעמוד ותטען שכתוב HDMI ולא DVI, אבל אתה מדבר איתי בדדרך הלא נכונה. לא תוכל לשכנע אותי ש-DVI לא נתמך ע"י HDMI כי בכל מקום, כמשתמש הדיוט, אני יודע ושומע ורואה את ההיפך. ולפי הפורומים, אני מבין שאני לא היחיד. הטענה הזו לפיה אני משתמש במכשיר לא כמו שהוא מיועד - היא פשוט בלתי מקובלת עלי בעליל. HDMI תומך לאחור ב-DVI, נקודה.
שים לב - אל תנסה להלחם בי ולהוכיח לי שאתה צודק. גם אם תצליח, אתה תנצח רק אותי. אני מנסה להראות לך שהדרך הזו לא נכונה, כי יש כמוני עוד המון משתמשים זועמים. לא תוכל לנצח את כולם. עדיף לך לעבוד איתם ולא נגדם. חשוב מה אמריקאי היה עושה (רמז: מתנצל ומתקן מיד, ואז מבטיח שזה לעולם לא יקרה שוב, גם אם הוא צודק ב-10000% בבית משפט).
אם כבר, אז אני אתן לך לינק מתוך הפורום שלך, שבו משתמש הלך והביא ציטוט מתוך האתר הרשמי של HDMI: http://forums.boxee.tv/showpost.php?p=1 ... tcount=213
אבל שוב, אלי, אין לי רצון להתנצח על נתונים טכניים או על מי צודק משפטית. אני מבין שיש בגבלות טכניות מסוימות, אני מבין שבבית משפט אתה תעמוד ותטען שכתוב HDMI ולא DVI, אבל אתה מדבר איתי בדדרך הלא נכונה. לא תוכל לשכנע אותי ש-DVI לא נתמך ע"י HDMI כי בכל מקום, כמשתמש הדיוט, אני יודע ושומע ורואה את ההיפך. ולפי הפורומים, אני מבין שאני לא היחיד. הטענה הזו לפיה אני משתמש במכשיר לא כמו שהוא מיועד - היא פשוט בלתי מקובלת עלי בעליל. HDMI תומך לאחור ב-DVI, נקודה.
שים לב - אל תנסה להלחם בי ולהוכיח לי שאתה צודק. גם אם תצליח, אתה תנצח רק אותי. אני מנסה להראות לך שהדרך הזו לא נכונה, כי יש כמוני עוד המון משתמשים זועמים. לא תוכל לנצח את כולם. עדיף לך לעבוד איתם ולא נגדם. חשוב מה אמריקאי היה עושה (רמז: מתנצל ומתקן מיד, ואז מבטיח שזה לעולם לא יקרה שוב, גם אם הוא צודק ב-10000% בבית משפט).
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 221
מוטי,
HDCP היא בדיוק הסיבה שאנחנו לא תומכים ב-dvi.
בכל מקרה בגישה שבוחרת בין להיות חכם או צודק, העדפנו להיות חכמים ולתמוך במשתמשי dvi בכל מקרה.
עדכון: סיבה נוספת היא EDID.
HDCP היא בדיוק הסיבה שאנחנו לא תומכים ב-dvi.
בכל מקרה בגישה שבוחרת בין להיות חכם או צודק, העדפנו להיות חכמים ולתמוך במשתמשי dvi בכל מקרה.
עדכון: סיבה נוספת היא EDID.
נערך לאחרונה על ידי Eli_Semory ב 24/06/2011 17:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
מפתח בבוקסי
- C0rnFlex
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1335
אם הוא רק מעלה את המוצר בDVI ולא רואים כלום, זה אומר שהבדיקה שלHDCP אצלכם דפוקה. HDCP קשור לתכנים מסויימים ולא למערכת שעולה או לא.
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
moti_r כתב:אני כותב את הפוסט הזה כשאני מאוד כועס, אפילו קצת רותח, למען האמת.
קניתי את הבוקסי ממש כשהוא הגיע לארץ, דרך האתר כאן. מאוד אהבתי את הרכישה הזו - מוצר ישראלי, פיתוח מקומי, אנשים טובים, חברה מצויינת, מחיר טוב, עיצוב מיוחד, פיצ'רים משהו משהו. אולמי בונטון!
אבל עם הזמן למדתי שלמרות שאיכות המוצר היא מצויינת, עדכוני התוכנה הם מתחת לכל ביקורת.
ראשית, הבעיה העיקרית היא שעדכוני התוכנה נכפים על המשתמשים. אתה מדליק את הבוקסי, מקבל נוטיפיקציה "יש עדכון" ואין לך כל אפשרות לבחור האם לעדכן או לא. המכשיר פשוט מתחיל להוריד עדכון ומתעדכן אוטומטית.
למה זו בעיה? כי איכות ה-QA ופרוצדורת השחרור של בוקסי היא פשוט מתחת לכל ביקורת.
לפני כמה שבועות היה פיאסקו ענק, כשהחבר'ה שם החליטו על דעת עצמם שלא צריך יותר לשלוט על הווליום דרך המכשיר ופשוט ביטלו (!) את הסליידר התוכנתי. הם אמרו שגם ככה יש לנו שלט לרסיבר, אז למה צריך שניים? במקביל, הם הכניסו כמה באגים מטורפים שגרמו לסאונד להתחרפן לחלוטין ולהגיע לעוצמות משוגעות.
היה בלאגן לא נורמאלי ברשת, ומס' ימים אח"כ בוקסי שחררה עדכון שפתר את רוב הבעיות והחזיר את הסליידר.
שוב - אין לאף אחד אפשרות להתחמק מכך, כי המערכת כופה על עצמה את העדכון. גם כשאתה יודע שתעדכן לקטסטרופה, אין לך שום ברירה אלא לראות את המכשיר שלך בולע את הרעל ומקלקל את עצמו.
שלשום הם ממש הגדישו את הסאה. חדלי-האישים האלה בבוקסי (אני מצטער שאני יורד לרמה כ"כ נמוכה ואישית, אבל כך בד"כ מגיבים לקוחות כשהם רותחים מכעס) שחררו גרסא חדשה שדפקה לחלוטין את יציאת הוידאו כשמחברים את המכשיר לפלאג DVI (למי שלא מכיר, הבוקסי מוציא רק HDMI, אך HDMI הוא תואם לאחור ל-DVI ולכן אפשר לחבר אותו גם לטלויזיות DVI).
באחת המוני משתמשים קיבלו בלוק שחור ויפה בסלון, שעושה בוט נחמד, ואז מציג מסך שחור ובלתי שמיש.
אין מה לעשות כרגע. אי אפשר לחזור אחורה, כי ברגע שאני צורב גרסא ישנה היא מתעדכנת אוטומטית לחדשה. אי אפשר לנתק את המכשיר מהאינטרנט, כי כל התוכן שלי נמצא על הרשת הביתית. אם היתה לי אפשרות לחסום אתרים בראוטר, הייתי יכול למנוע מהרשת להגיע לשרת העדכון של בוקסי, אבל הראוטר שלי לא תומך בזה.
אני מצטער, אבל צוות בוקסי מצטייר בעיני, פעם אחר פעם, כחבורה של חובבנים. אני רותח עליהם מזעם ואפילו מרגיש קצת עלבון בתור ישראלי, כי זה נראה באמת כמו עבודה ישראלית חפיפניקית. לא הייתי רוצה שכך ההייטק הישראלי יראה בעולם.
ככה לא משחררים גרסא חדשה, בלי QA מינימלי. אנחנו מדברים על בדיקה ש-DVI עובד! לא על מצב קצה שמתרחש רק בתנאים מאוד ספציפיים.
ככה לא כותבים release notes, בלי אזהרה על הבעיה ברגע שהיא התגלתה.
ככה לא מטפלים בבעיה, כשהפורומים מלאים באנשים רותחים ואף אחד רציני מבוקסי לא נכנס, עוזר, מעדכן ומטפל. הייתי מצפה לראות פופאפ ענק בכניסה לאתר, שמסביר על הבעיה ומעדכן על צפי לפתרון, כולל workaround אפשרי.
ככה לא פותרים משבר. אפשר היה לשחרר במהירות פאץ' שלפחות עוצר את העדכון האוטומטי ומאפשר לנו לחזור לגרסא קודמת עד שתתוקן הבעיה.
ככה פשוט לא עובדים!
למרות הסקס-אפיל והקסם שיש במוצר הזה, אני מאוד לא ממליץ לכם לרכוש אותו. הסתדרו בלי הורדה אוטומטית של כתוביות (הפיצ'ר הכי חשוב מבחינתי), אבל לפחות לכו על סטרימר שמבוסס על תוכנה עם בקרת איכות נורמלית, בלי שתגיעו למצב שבשישי בבוקר אתם תקועים עם לבנה, בלי אפשרות לצפות במדיה במהלך כל הסופ"ש....
תודה על המידע!
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

תודה על המידע האינפורמטיבי. החכמתי.C0rnFlex כתב:אם הוא רק מעלה את המוצר בDVI ולא רואים כלום, זה אומר שהבדיקה שלHDCP אצלכם דפוקה. HDCP קשור לתכנים מסויימים ולא למערכת שעולה או לא....
מפתח בבוקסי
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

אלי, שלחתי מייל ולא קיבלתי תשובה.
האם יש פתרון כלשהו שתוכל להפנות אותי אליו? יש סיכוי שאוכל לפתור את הבעיה עוד היום?
תודה.
האם יש פתרון כלשהו שתוכל להפנות אותי אליו? יש סיכוי שאוכל לפתור את הבעיה עוד היום?
תודה.
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
לגבי העדכונים הכפויים, זה הניחוש שלי:
מדובר על סטארט אפ עם משאבים מוגבלים. הם לא יכולים לתמוך במספר רב של גרסאות, לכן הם כופים את העדכון על כולם, כדי שיהיה להם יותר קל.
רק ניחוש.
אני יכול לנחש עוד לגבי ה QA - אני מנחש שקשה לעשות אוטמציה למוצר כזה.
מדובר על סטארט אפ עם משאבים מוגבלים. הם לא יכולים לתמוך במספר רב של גרסאות, לכן הם כופים את העדכון על כולם, כדי שיהיה להם יותר קל.
רק ניחוש.
אני יכול לנחש עוד לגבי ה QA - אני מנחש שקשה לעשות אוטמציה למוצר כזה.
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

פניתי לתמיכה בעניין שלך, אעדכן ברגע תגיע תשובה.moti_r כתב:אלי, שלחתי מייל ולא קיבלתי תשובה.
תודה....
אגב באיזה מסך אתה משתמש?
מפתח בבוקסי
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
וואלה, אני בימים אלה חושב על שידרוג המזרימדיה שלי(אקסטרימר רגיל).
אחד הפייבוריטים שלי, עוד הרבה לפני שהושק, היה הבוקסיבוקס.
ראשית, אני רוצה להודות למוטי על שיתוף התחושות שלו, ועל ההערות וההארות שלו לגבי המכשיר.
חשבתי שרק חברת אקסטרימר נוהגת בזלזול בלקוחותיה, ולצערי אני מגלה שהיא לא לבד.
שיטוט קצר בפורם שלהם, ותגובתו של המשתמש אלי בפורום הנוכחי, הדליקו לי הרבה נורות אזהרה.
אם לעזוב חברה ומכשיר בגלל תפוקה/תועלת/יחס, אז שגם היחס יהיה אחר.
אני כ20 שנה בתחום התוכנה/חומרה, אני זוכר רק פעמיים שלושה בתקופה הזו שהוצאנו
שידרוג למוצר בלי לשאול את המשתמש, כי זה היה פשוט MUST.(שניים מהם היו בתקופת הבאג 2000 למי שזוכר/יודע)
עם כל הכבוד למכשיר הנ"ל, אני לא רואה סיבה שזה יקרה.
אחד הפייבוריטים שלי, עוד הרבה לפני שהושק, היה הבוקסיבוקס.
ראשית, אני רוצה להודות למוטי על שיתוף התחושות שלו, ועל ההערות וההארות שלו לגבי המכשיר.
חשבתי שרק חברת אקסטרימר נוהגת בזלזול בלקוחותיה, ולצערי אני מגלה שהיא לא לבד.
שיטוט קצר בפורם שלהם, ותגובתו של המשתמש אלי בפורום הנוכחי, הדליקו לי הרבה נורות אזהרה.
אם לעזוב חברה ומכשיר בגלל תפוקה/תועלת/יחס, אז שגם היחס יהיה אחר.
אני כ20 שנה בתחום התוכנה/חומרה, אני זוכר רק פעמיים שלושה בתקופה הזו שהוצאנו
שידרוג למוצר בלי לשאול את המשתמש, כי זה היה פשוט MUST.(שניים מהם היו בתקופת הבאג 2000 למי שזוכר/יודע)
עם כל הכבוד למכשיר הנ"ל, אני לא רואה סיבה שזה יקרה.
- razus
-
- חבר פעיל

- תגובות: 66
moti_r -
להתחיל בפוסט מפוצץ עם הכותרת "המלצה: התרחקו מבוקסי בוקס"
בגלל בעיה נקודתית ב-DVI כשכתוב במפורש על האריזה "Requirements: A TV with HDMI input",
ומשם לעבור ל-
(מעניין אם ב-Apple זה גם היה עובד ככה...)
ועם כל הרצון הטוב כנראה ש-Boxee זה עדיין לא Apple...
להתחיל בפוסט מפוצץ עם הכותרת "המלצה: התרחקו מבוקסי בוקס"
בגלל בעיה נקודתית ב-DVI כשכתוב במפורש על האריזה "Requirements: A TV with HDMI input",
ומשם לעבור ל-
סחתיין...moti_r כתב: האם יש פתרון כלשהו שתוכל להפנות אותי אליו? יש סיכוי שאוכל לפתור את הבעיה עוד היום?
תודה....
(מעניין אם ב-Apple זה גם היה עובד ככה...)
ועם כל הרצון הטוב כנראה ש-Boxee זה עדיין לא Apple...
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

תודה.
אני עם פלזמה של פיוניר, בת 7 שנים בערך:
http://www.pioneer.eu/eur/products/arch ... index.html
http://www.pioneer.eu/eur/products/arch ... index.html
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

razus,
1. המשפט המפוצץ, כדבריך, לא קשור ל-DVI ישירות אלא לדרך ההתנהלות של החברה. בפוסט עצמו תיארתי את הבעיות שצצו במשך הזמן שהחזקתי במכשיר.
2. לא הבנתי מה הקשר בין הרישא והסיפא של ההודעה שלך. איך העובדה שאני אשמח לפתרון עוד היום קשורה להמלצה לקנות או להתרחק ממכשיר מסוים?
3. לגבי אפל - אני מבטיח לך שאם אפל היתה משחררת firmware שהופך את חלק מהאייפונים לבריק (וזה *לא* היה קורה, אבל אם) היא היתה משחררת תוך שעות ספורות תיקון מהיר, כולל התייחסות לבעיה ועדכון הלקוחות לגבי צפי פתרון. אין סיכוי שהיה לוקח לה ימים שלמים לתקן תקלה כזו. וכאמור - אצל אפל זה לא יכול לקרות כי המשתמשים מוזמנים לעדכן לאחור ולשנמך גרסא במידה ויש בעיה, זאת באופן אינהרנטי למוצר.
1. המשפט המפוצץ, כדבריך, לא קשור ל-DVI ישירות אלא לדרך ההתנהלות של החברה. בפוסט עצמו תיארתי את הבעיות שצצו במשך הזמן שהחזקתי במכשיר.
2. לא הבנתי מה הקשר בין הרישא והסיפא של ההודעה שלך. איך העובדה שאני אשמח לפתרון עוד היום קשורה להמלצה לקנות או להתרחק ממכשיר מסוים?
3. לגבי אפל - אני מבטיח לך שאם אפל היתה משחררת firmware שהופך את חלק מהאייפונים לבריק (וזה *לא* היה קורה, אבל אם) היא היתה משחררת תוך שעות ספורות תיקון מהיר, כולל התייחסות לבעיה ועדכון הלקוחות לגבי צפי פתרון. אין סיכוי שהיה לוקח לה ימים שלמים לתקן תקלה כזו. וכאמור - אצל אפל זה לא יכול לקרות כי המשתמשים מוזמנים לעדכן לאחור ולשנמך גרסא במידה ויש בעיה, זאת באופן אינהרנטי למוצר.
נערך לאחרונה על ידי moti_r ב 24/06/2011 18:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
- arotman
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
ההבדל הגדול שלחברת YES יש מנגנון QA וקבוצת QA קטנה וא"כ קבוצת 500 משתמשי friendly users ובד"כ רק אחרי זמן מסוים הגרסה משוחררת. אני לא מכיר את תהליכי ה QA ב BOXEE כך שאני לא יכול להעביר ביקורת. אני גם חושב שBOXEE חייבים לתת ללקוחות שלהם אפשרות בחירה שלא לעדכן קושחה, מדובר באפשרות מאוד בסיסית שחייבת להיות לכל מכשיר.sam22 כתב:זו באמת שיטה שגם אני לא אוהב אותה
יס עושים את זה לממירים שלהם
בזק עושים את זה לראוטרים...
uris
אני בהחלט מבין את התסכול שלך , אבל להזכירך שרובנו פה EARLY ADOPTERS, צרכנים רגילים לעולם לא היו מוכנים לאכול את מה שאנו מוכנים לאכול עם צעצועים חדשים...
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
מסך מצויין, משמש אותי עדיין בחדר השינה.
מזכיר לי את בעיית ה 2%. ל 2% מהאנשים יש בעיה, עבור אותם אנשים יש להם 100% בעיה.
התקלה קשורה אולי ל edid או hdcp אבל אני מכיר היטב את המסך הזה. הוא תומך ב 100% בשניהם...
כך שלא ברורה לי תקלה שכזו.
מזכיר לי את בעיית ה 2%. ל 2% מהאנשים יש בעיה, עבור אותם אנשים יש להם 100% בעיה.
התקלה קשורה אולי ל edid או hdcp אבל אני מכיר היטב את המסך הזה. הוא תומך ב 100% בשניהם...
כך שלא ברורה לי תקלה שכזו.
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
קודם כל אני מברך את Eli_Semory שהצטרף לדיון. זה די נדיר כשצרכנים מוצאים אוזן קשבת אצל היצרן או המפתח.
לדעתי ההחלטה להוריד את בקרת הווליום הייתה שגויה. המשמעות שלה היא שכדי לטפל בבעיה הנוגעת רק לחלק מהמקרים בחלק מהזמן החליט מי שהחליט לגרום לכך שהיא תהפוך לאוניברסלית ותמידית. טוב שזה בוטל ואני מקווה שהלקח שלא מטפלים בפונקציונאליות חלקית בכך שמבטלים אותה לחלוטין נלמד היטב.
בנוגע לדחיפת העידכונים בכוח אז גם כאן צודקים משתמשי הקצה. אין לחברה זכות לבצע שינויים במכשיר שנרכש על ידי הצרכן ללא קבלת אישורו. המדיניות הזו עלולה להציב את החברה הדוגלת בה במצב מאוד בעייתי. כדאי שתקחו את זה לתשומת לבכם לפני שתיפלו על איזה טרחן עם יותר מידי כסף וזמן פנוי.
אני לא רוצה להתיחס לסוגיית ה DVI וה HDMI היות ולמרות שאמורה להתקיים תאימות מלאה לאחור (מלבד ה HDCP שהוא אופציונאלי ב DVI) מדובר בכל זאת בשני תקנים שונים כש ה HDMI בכלל נשלט על ידי גוף פרטי בעל עיניין כלכלי כך שייתכן מאוד שיש הבדל בין התיאוריה לפרקטיקה.
לדעתי ההחלטה להוריד את בקרת הווליום הייתה שגויה. המשמעות שלה היא שכדי לטפל בבעיה הנוגעת רק לחלק מהמקרים בחלק מהזמן החליט מי שהחליט לגרום לכך שהיא תהפוך לאוניברסלית ותמידית. טוב שזה בוטל ואני מקווה שהלקח שלא מטפלים בפונקציונאליות חלקית בכך שמבטלים אותה לחלוטין נלמד היטב.
בנוגע לדחיפת העידכונים בכוח אז גם כאן צודקים משתמשי הקצה. אין לחברה זכות לבצע שינויים במכשיר שנרכש על ידי הצרכן ללא קבלת אישורו. המדיניות הזו עלולה להציב את החברה הדוגלת בה במצב מאוד בעייתי. כדאי שתקחו את זה לתשומת לבכם לפני שתיפלו על איזה טרחן עם יותר מידי כסף וזמן פנוי.
אני לא רוצה להתיחס לסוגיית ה DVI וה HDMI היות ולמרות שאמורה להתקיים תאימות מלאה לאחור (מלבד ה HDCP שהוא אופציונאלי ב DVI) מדובר בכל זאת בשני תקנים שונים כש ה HDMI בכלל נשלט על ידי גוף פרטי בעל עיניין כלכלי כך שייתכן מאוד שיש הבדל בין התיאוריה לפרקטיקה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- razus
-
- חבר פעיל

- תגובות: 66
moti_r -
הכוונה שלי הייתה שאתה יודע ש-Boxee היא חברה ישראלית, והיום יום שישי...
אם כל הכבוד אני בטוח שלחברת סטארטאפ כמו Boxee אין את המשאבים של Apple.
דרך אגב, אני עדיין זוכר טוב מאוד איך ב-1/1/2011 האייפון של Apple לא העיר אותי, ולא שמענו תגובה מ-Apple במשך ימים.
גם "לטובים ביותר" יש תקלות...
הכוונה שלי הייתה שאתה יודע ש-Boxee היא חברה ישראלית, והיום יום שישי...
אם כל הכבוד אני בטוח שלחברת סטארטאפ כמו Boxee אין את המשאבים של Apple.
דרך אגב, אני עדיין זוכר טוב מאוד איך ב-1/1/2011 האייפון של Apple לא העיר אותי, ולא שמענו תגובה מ-Apple במשך ימים.
גם "לטובים ביותר" יש תקלות...
נערך לאחרונה על ידי razus ב 24/06/2011 18:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

חשוב להבין שבוקסי בוקס, בניגוד לסטרימרים אחרים, עובד בצורה הדוקה מול שרת מרכזי ולכן העניין של גרסאות תואמות קריטי.
That Said, אני מבין את התסכול של המשתמשים בעניין.
לגבי אפל ודומיהם - כמות המשאבים שלהם בלתי מוגבלת בהשוואה אלינו ולכן הם יכולים לתמוך בכמות גדולה של גרסאות, וגם אז לפעמים אתה חייב לשדרג כדי להנות מפיצרים מסוימים (לעיתים אפילו בתשלום).
ביקרתי פעם באפל. היתה שם מהנדסת שהיו לה בחדר כל עכבר או Touchpad שאפל אי פעם הוציאו. התפקיד שלה היה לדאוג שכל גרסת חומרה ותוכנה שיוצאת עובדת עם כולם...
That Said, אני מבין את התסכול של המשתמשים בעניין.
לגבי אפל ודומיהם - כמות המשאבים שלהם בלתי מוגבלת בהשוואה אלינו ולכן הם יכולים לתמוך בכמות גדולה של גרסאות, וגם אז לפעמים אתה חייב לשדרג כדי להנות מפיצרים מסוימים (לעיתים אפילו בתשלום).
ביקרתי פעם באפל. היתה שם מהנדסת שהיו לה בחדר כל עכבר או Touchpad שאפל אי פעם הוציאו. התפקיד שלה היה לדאוג שכל גרסת חומרה ותוכנה שיוצאת עובדת עם כולם...
מפתח בבוקסי
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

מוטי שלחתי לך בפרטי
מפתח בבוקסי
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

עם איזה רזולציה עבדת איתה בקופסא?moti_r כתב:תודה.
http://www.pioneer.eu/eur/products/arch ... index.html...
מפתח בבוקסי