ערוץ Yes-SciFi עומד לרדת!!! איזה דיכאון.

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax

שליחה

rony1234 כתב:
zovirax כתב:אני לא מפספס תוכנית ב yes real
אולי אני נחות עלוב ***, מה שלא יהיה...
אבל מצפצפף עליכם! פלצנים (n)
...

(n) (n) (n) :@ :@ :@
...

(n) (n) (n) (n) (n) :קיבינימט:

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166

שליחה

ocsi, UserName
יש כל כך הרבה ערוצי DVD BOX,
לא יקרה כלום אם יורידו אחד מהם (או את כולם)!

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609

שליחה

זה אתה חושב .....לא יס,שבתור חברה מסחרית מעיניין אותו רק דבר אחד:
ARPU (הכנסה ממוצעת ללקוח לחודש)
הדבר האחרון שמעניין את יס,זה להוסיף עוד ערוץ לחבילה בסיסית או חבילה קיימת ללא אפשרות גביה נוספת :lol: לכן היה להם כל כך חשוב להציע VOD (אפילו שבגלל מגבלה טכנולוגית שלהם,לפי דעתי ממש מעפן).
כמו חברות הסלולריות,שמזמן רוב הרווחים שלהם מגיעים משרותי ערך נוסך,ולא מהשיחות רגילות,לכן חשוב להם לגרום שלכל דחליל יהיה סמארטפון,כך גם יס חייב לעשות הכל שתוציא עוד כמה ש"ח בחודש,מעבר לחבילה שרכשתה.
תבין,אצל חברות כאלו עם בסיס לקוחות של מאות אלפים או מיליונים,מדובר בהרבה מאוד כסף :idea:
ועל החלטה האסטרטגית של יס,של כמות על חשבון איכות בתחום ה-HD (על איכות התוכן אין לי דעה כי אני לא לקוח של כן/חם),כבר דובר רבות בשירשורים אחרים....

guyyg
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 585

שליחה

ממש באסה הערוץ שהכי אהבתי ב YES לא חכם להוריד אותו למרות שמראש הוא היה זמני, הוא ערוץ מצליח

rony1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 673

שליחה

חברה, נימאס לכם מהאיכות *** שח יס, תיתנתקו מהם, תורידו את כל הסדרות+הסרטים מהאינטרנט, מי צריך ביכלל את YES , נהפכתם ליס מן , כל *** שדוחפים לעם הישראלי הם אומרים תודה .

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056

שליחה

rony1234 כתב:חברה, נימאס לכם מהאיכות *** שח יס, תיתנתקו מהם, תורידו את כל הסדרות+הסרטים מהאינטרנט, מי צריך ביכלל את YES , נהפכתם ליס מן , כל *** שדוחפים לעם הישראלי הם אומרים תודה .
...
אולי קודם תתנתק אתה מ- yes, לפני שאתה מייעץ לאחרים מה לעשות. אם אתה לא אוהב את התוכן (וגם האיכות - האיכות HD מאוד מאוד מפריעה לך) - אל תצפה בו - אבל אל תגיד לאחרים שהוא *** ואל תדבר בשמם.

אני אוהב מד"ב, אבל אני גם אוהב ריאליטי - ושני הערוצים טובים מבחינתי. גם אם הם מחליפים אחד את השני.

rony1234
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 673

שליחה

כן ידיד היקר, אתה צודק, מחר אני מתנתק סוף סוף מיס ומתחבר לצלחת HD+ ערוצים HD, אז אני יספר לכם על האיכות , כל זאת שווה את העלות השנתית שאנו זורקים לחברת יס המהוללת ואני מקווה מאוד שהיא תיתרסק בקרוב מאוד מאוד.

yaronkle פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5348
שם מלא: ירון קליין

שליחה

assafTV,

ידוע לך אילו סדרות ממשיכות איתנו ובאילו ערוצים?
מה לדעתך ישפיע על יס להקים ערוץ ייעודי או לפחות לשמור על רצועת מד"ב בריאה?

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK

שליחה

yaronkle כתב:assafTV,

...
נראה לי שכל סדרה שלא תסתיים לפני כיבוי הערוץ

indior
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

שליחה

הערוץ גם כך היה זמני לחודשי החורף ולכן הם מעלים את YES REAL
את הסדרות של הערוץ הם כנראה יעבירו לYES ACTION לדעתי הוא יחזור בחורף
הסדרות הפעם בערוץ שלא כמנהגם היו טובות כמו ההמשך של מחסן סודי , האירוע שמן הסתם גם לא יהייה לו המשך כי בארה"ב לא ממשיכים אותו .
אבל איך אומרים מעניין במה ימלאו את YES REAL

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

indior כתב:הערוץ גם כך היה זמני לחודשי החורף ולכן הם מעלים את YES REAL
את הסדרות של הערוץ הם כנראה יעבירו לYES ACTION לדעתי הוא יחזור בחורף
הסדרות הפעם בערוץ שלא כמנהגם היו טובות כמו ההמשך של מחסן סודי , האירוע שמן הסתם גם לא יהייה לו המשך כי בארה"ב לא ממשיכים אותו .
אבל איך אומרים מעניין במה ימלאו את YES REAL
...
ריאליטי?
ראוי למדי שWIPEOUT יחזור למתכונת של פרק ליום ולא פרק לשבוע, זה מייאש ככה לראות את מהדורת החורף.

assafTV
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 73

שליחה

...
כל מה ששודר בערוץ ויש לו עונה חדשה. הסדרות שהסתיימו ואין להן פרקים חדשים הן סמולוויל, האירוע, הבלתי רגילים, הלוחשת לרוחות.
כל השאר יחזרו בעונות חדשות בערוצי הסדרות, בעיקר יס אקשן. ב-VOD למשל כבר עלתה כמעט אנושיים USA.
ב-30/6 עולות ביס אקשן השמים נופלים מבית ספילברג עם נח וויילי (ER) ודם אמיתי 4.

מה ישפיע על יס? קודם כל תוכן שיספיק לשנה. בארה"ב סייפיי משדר ערב אחד בשבוע תכנים חדשים וכל שאר השבוע זה רירנים ותוכניות היאבקות. זה משהו שבארץ בחיים לא יתקבל.

yaronkle פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5348
שם מלא: ירון קליין

שליחה

תודה.
נהיה שבועיים פיגור מארה"ב ב- Falling Skies?

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

assafTV כתב:

...
כל מה ששודר בערוץ ויש לו עונה חדשה. הסדרות שהסתיימו ואין להן פרקים חדשים הן סמולוויל, האירוע, הבלתי רגילים, הלוחשת לרוחות.
כל השאר יחזרו בעונות חדשות בערוצי הסדרות, בעיקר יס אקשן. ב-VOD למשל כבר עלתה כמעט אנושיים USA.
ב-30/6 עולות ביס אקשן השמים נופלים מבית ספילברג עם נח וויילי (ER) ודם אמיתי 4.

מה ישפיע על יס? קודם כל תוכן שיספיק לשנה. בארה"ב סייפיי משדר ערב אחד בשבוע תכנים חדשים וכל שאר השבוע זה רירנים ותוכניות היאבקות. זה משהו שבארץ בחיים לא יתקבל.
...
מה קשור ScFy ל-yes Sci-Fi? מדובר בשני ערוצים שונים לחלוטין, הדבר היחיד שזהה זה אולי השם.
השמים נופלים אם אני לא טועה הולכת להיות הסדרה המדוברת של השנה הבאה לא? או שאני טועה?

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609

שליחה

assafTV כתב: מה ישפיע על יס? קודם כל תוכן שיספיק לשנה. בארה"ב סייפיי משדר ערב אחד בשבוע תכנים חדשים וכל שאר השבוע זה רירנים ותוכניות היאבקות. זה משהו שבארץ בחיים לא יתקבל.
...
8O 8O איזה פלצנות,אכן אתם פסגת איכות מבחינת איכות שידור וכמות התוכן (n) .....חחח תוכן מקורי למשך שנה :lol: :lol: :roll: :roll: :o 8O
להזכירך SYFY היא ערוץ נישתי השייך לקונגלומרטור מסויים NBC UNIVERSAL שלא משדר אולפנים אחרים,אז מכוון הסטנדרטים שלכם לא פחות ממושלמות (אחרת הקהל הלקוחות שלכם המאוד קפדניים בקשר לאיכות/יחס נכון של תמונה ומאוד מאוד דרשני בקשר לתוכן מקורי יום יום,ינטשו אותכם בהמוניהם),אז הנה פתרון שאולי ישפיע אליכם.פשוט תקנו את כל הסדרות מהז'אנר הזה מכל האולפנים CBS/ABC/BBC/FOX/HBO/CW/STARZ/AMC ולא חסר עוד אולפנים
http://www.tv.com/shows/multibrowse/?ge ... e_pickerxx
.....רק מה,אחרי זה תפשטו רגל,כי חבילות יותר רציניות ממכם (תתפלא,יש כאלו) לא מסוגלים לדבר כזה.
אז בוא תירד מפסגת האולימפוס,על תתחיל לנתח את השוק העולמי...תאמין לי רוב הלקוחות היו שמחים לקבל את הערוצים SYFY HD/HBO HD/DISCOVERY HD כמו שהם רק עם כתוביות בעברית.
כמו שאמרתי,אין שום פסול בהורדת הערוץ שמראש היה קצוב.....מה שכן איכות השידור שלכם,זה עלבון לעיניים.

assafTV
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה

yaronkle כתב:תודה.
נהיה שבועיים פיגור מארה"ב ב- Falling Skies?
...
בערך, כן. הסדרה עולה היום (ראשון 19/6) בארה"ב ועולה ביס בחמישי הבא 30/6.
נדמה לי שבסופש של ה-4/7 הם לא ישדרו פרק חדש בארה"ב כך שהפער יצטמצם קלות.

assafTV
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה

ocsi כתב:
assafTV כתב: מה ישפיע על יס? קודם כל תוכן שיספיק לשנה. בארה"ב סייפיי משדר ערב אחד בשבוע תכנים חדשים וכל שאר השבוע זה רירנים ותוכניות היאבקות. זה משהו שבארץ בחיים לא יתקבל.
...
8O 8O איזה פלצנות,אכן אתם פסגת איכות מבחינת איכות שידור וכמות התוכן (n) .....חחח תוכן מקורי למשך שנה :lol: :lol: :roll: :roll: :o 8O
להזכירך SYFY היא ערוץ נישתי השייך לקונגלומרטור מסויים NBC UNIVERSAL שלא משדר אולפנים אחרים,אז מכוון הסטנדרטים שלכם לא פחות ממושלמות (אחרת הקהל הלקוחות שלכם המאוד קפדניים בקשר לאיכות/יחס נכון של תמונה ומאוד מאוד דרשני בקשר לתוכן מקורי יום יום,ינטשו אותכם בהמוניהם),אז הנה פתרון שאולי ישפיע אליכם.פשוט תקנו את כל הסדרות מהז'אנר הזה מכל האולפנים CBS/ABC/BBC/FOX/HBO/CW/STARZ/AMC ולא חסר עוד אולפנים
http://www.tv.com/shows/multibrowse/?ge ... e_pickerxx
.....רק מה,אחרי זה תפשטו רגל,כי חבילות יותר רציניות ממכם (תתפלא,יש כאלו) לא מסוגלים לדבר כזה.
אז בוא תירד מפסגת האולימפוס,על תתחיל לנתח את השוק העולמי...תאמין לי רוב הלקוחות היו שמחים לקבל את הערוצים SYFY HD/HBO HD/DISCOVERY HD כמו שהם רק עם כתוביות בעברית.
כמו שאמרתי,אין שום פסול בהורדת הערוץ שמראש היה קצוב.....מה שכן איכות השידור שלכם,זה עלבון לעיניים.
...
לרכוש תוכן מכל האולפנים?
כמו למשל דם אמיתי מ-HBO?
ספרטקוס וקמלוט מ-STARZ?
דוקטור הו מה-BBC?
השמים נופלים מ-TNT?
על טבעי המשודרת ב-CW?
כמעט אנושיים - הן הבריטית והן האמריקאית?
תודה על הרעיון! ניישם זאת מיידית! איך לא חשבנו על זה קודם?!

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

assafTV

מישהו פה בפורום הציע שתרכשו לנו את הסדרה "רצח מאדום לשחור"
סדרה אומנם ישנה , אבל שודרה בערוצים המסחריים , לכן לא היה באמת אפשר לצפות בה.

אשמח אם תעביר את זה הלאה לרכש אצלכם.

assafTV
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה

zovirax כתב:assafTV

מישהו פה בפורום הציע שתרכשו לנו את הסדרה "רצח מאדום לשחור"
סדרה אומנם ישנה , אבל שודרה בערוצים המסחריים , לכן לא היה באמת אפשר לצפות בה.

אשמח אם תעביר את זה הלאה לרכש אצלכם.
...
הסדרה שודרה מספר רב של פעמים ביס בעבר. אין כל כוונה לרכשה שוב בעתיד.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

באסה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”