אני לא מצליח להתמקד בלמצוא פתרון לפופקורן A210
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
יש תוכנה בשם MyIHome שמתקינים על מכונת ווינדוס וזה מהווה שרת HTTP. פרוטוקול HTTP אמור להיות כמו NFS, מהיר יותר מ SMB.dima_vy כתב:אני לא יודע מה זה אומר להריץ סרט דרך HTTP, אבל אצלי הכל עבד ב-smb, וגם עכשיו הכל נשאר לעבוד ב-smb. חלק מהסרטים עבדו לי חלק, אבל חלק, כמו גלדיאטור ו-Thomas Crown Affair לדוגמא היו נתקעים. עכשיו הכל עובד חלק...
אני שוב אומר, אני אשמח לקבל את הפרמטרים ששונו ברג'יסטרי
תודה
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

העברת הדיסק למחשב היתה כואבת מאוד. החזרת הדיסק לפופקורן תתבצע רק אם שום אופציה להזרמה דרך הרשת לא תעבוד.ufffnick כתב:אני לא חושב שיש לך מה לפחד בעניין החימום.
אצלי עבד ה- A200 שנה+ עם כונן בתוכו בלי שום בעיות.
השבוע שידרגתי ל- A210 (קיט שדרוג), ואני לא מרגיש הבדל....
יש חברים שזה כן דפק להם את הסטרימר. תשמע, אין אפס, כשהדיסק בפנים, המכשיר חם יותר. מעבר לכך, גם אם המכשיר סגור ואתה רק מעביר קבצים, הוא מנתחמם.
תודה
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
למה צריך טנק???kingikra כתב:אז בשביל מה קניתי דיסק פנימי 2 טרה...amir073 כתב:לא יותר פשוט להשתמש בדיסק קשיח חיצוני במקום כל ההתקנות וההזרמות האלו?...
זה משהו שהייתי צריך לדעת לפני שקניתי את הפופקורן. רציתי משהו קטן בסלון אז להוסיף לו עוד טנק לידו? הרי הקטנים בגודל 2 טרה עולים המון.
תודה...
אני משתמש בכונן חיצוני נייד קטן וחמוד של 500GB (יש גם בנפחים גדולים יותר) שלא דורש חיבור לחשמל. מתחבר אצלי לסירוגין ל-HDX1000 ול- C200
נכון, לא פתרון אלגנטי ומתוחכם כמו הזרמה, ואולי גם פחות מתאים עבור אלו שמחזיקים בספריות ענקיות ומסודרות, אבל תכל'ס, אין יותר פרקטי מזה.
YY
טחנו אותך חזק ועל כלום.
הזרמה כולל BR ב A210 וברשת קווית עובדת מצויין וללא בעיות.
NFS אכן יעיל יותר מ SMB אבל לחלוטין לא מהפכני ואפשר לראות את רוב ה BR גם עם האחרון.
בכל מקרה:
הוראות התקנת NFS וקבצים אפשר למצוא וליישם באתר MS הגדולה בעזרת גוגל .
חפש אחרי ההודעות של ISTARMINI בפורום הזה בנושא NFS וטיפים להתקנה מוצלחת גם ב XP שעובד מצויין עם NFS .
כל נושא חיפוש הקובץ הגדול וכו' הוא סתם ביבולציה מיותרת ומיושנת.
210 מנגן BR הישר מהספרייה הראשית שלו.
כנס להגדרות הפופ בתפריט DVD/BR ותבחר את שיטת הניווט
מניווט מלא (תפריטים) ועד לשיטה הישנה של קובץ גדול.
אם נתעלם מהשיטה הישנה כל לחיצת אנטר על הסיפרייה תנגן בכיף את ה BR .
עד היום זה עובד ללא בעיות כלל.
טחנו אותך חזק ועל כלום.
הזרמה כולל BR ב A210 וברשת קווית עובדת מצויין וללא בעיות.
NFS אכן יעיל יותר מ SMB אבל לחלוטין לא מהפכני ואפשר לראות את רוב ה BR גם עם האחרון.
בכל מקרה:
הוראות התקנת NFS וקבצים אפשר למצוא וליישם באתר MS הגדולה בעזרת גוגל .
חפש אחרי ההודעות של ISTARMINI בפורום הזה בנושא NFS וטיפים להתקנה מוצלחת גם ב XP שעובד מצויין עם NFS .
כל נושא חיפוש הקובץ הגדול וכו' הוא סתם ביבולציה מיותרת ומיושנת.
210 מנגן BR הישר מהספרייה הראשית שלו.
כנס להגדרות הפופ בתפריט DVD/BR ותבחר את שיטת הניווט
מניווט מלא (תפריטים) ועד לשיטה הישנה של קובץ גדול.
אם נתעלם מהשיטה הישנה כל לחיצת אנטר על הסיפרייה תנגן בכיף את ה BR .
עד היום זה עובד ללא בעיות כלל.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב, קודם תודה רבה לכל מי שעוזר. דבר שני, יש עידכונים:
ניסיתי לנגן שוב את קובץ ה 40 ג'גיה לאחר שהעברתי את כל הסרטים מדיסק USB חיצוני שמחובר למחשב האישי שלי לדיסק פנימי (אותו הדיסק שהיה בתוך הפופקורן). הזרמתי אותו דרך הרשת בפרוטוקול SMB. תוך כדי שמתי לב כל הזמן לתצרוכת הרשת. הסרט לא עבר את ה 46%. איפה הוא כן נתקע, במעבר לקובץ ה M2TS הבא בתור. זה גם קרה לי בקובץ 42 ג'יגה אחר עוד כשהדיסר היה מחובר בתוך הפופקורן.
מסקנה, הבעיה היא לא הרשת. משהו אחר בפופקורן עצמו.
אני אנסה לבדוק עוד שני קבצים רק כדי להיות בטוח אבל במקביל אשמח לשמוע הצעות מה יכולה להיות הבעיה. בדקתי עכשיו קובץ של 20 ג'יגה והוא מזורם בלי בעיה עד 31% בקטעים תובעניים. כמו כן, שמתי לב שהסרט מורכב כולו מקובץ M2TS אחד!!!
תודה
ניסיתי לנגן שוב את קובץ ה 40 ג'גיה לאחר שהעברתי את כל הסרטים מדיסק USB חיצוני שמחובר למחשב האישי שלי לדיסק פנימי (אותו הדיסק שהיה בתוך הפופקורן). הזרמתי אותו דרך הרשת בפרוטוקול SMB. תוך כדי שמתי לב כל הזמן לתצרוכת הרשת. הסרט לא עבר את ה 46%. איפה הוא כן נתקע, במעבר לקובץ ה M2TS הבא בתור. זה גם קרה לי בקובץ 42 ג'יגה אחר עוד כשהדיסר היה מחובר בתוך הפופקורן.
מסקנה, הבעיה היא לא הרשת. משהו אחר בפופקורן עצמו.
אני אנסה לבדוק עוד שני קבצים רק כדי להיות בטוח אבל במקביל אשמח לשמוע הצעות מה יכולה להיות הבעיה. בדקתי עכשיו קובץ של 20 ג'יגה והוא מזורם בלי בעיה עד 31% בקטעים תובעניים. כמו כן, שמתי לב שהסרט מורכב כולו מקובץ M2TS אחד!!!
תודה
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4875
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
אני לא בטוח שזו המסקנה הנכונה...
בדקת אם קצב העברה ברשת יוצא גבוה יותר מקצב העברה ממוצע של הסרט?
הסבר: אם תיקח את גודל הקובץ ותחלק באורך הסרט (בזמן), תקבל ערך שהוא סביב קצב העברת הנתונים ברשת בפועל או נמוך יותר משמעותית?
כי אם הוא נמוך יותר יש לך מחסום במחשב לקצב העברה הנתונים ברשת מה שיכול לפגוע בבאפר כשהקצב עולה מאוד בסצינות מהירות.
מה הערך המקסימלי שמתקבל בזמן שהסרט נתקע?
אם תעביר קובץ ממקום למקום ברשת תצליח לעבור את הערכים שאתה מקבל בהזרמה?
הסבר: אם תיקח את גודל הקובץ ותחלק באורך הסרט (בזמן), תקבל ערך שהוא סביב קצב העברת הנתונים ברשת בפועל או נמוך יותר משמעותית?
כי אם הוא נמוך יותר יש לך מחסום במחשב לקצב העברה הנתונים ברשת מה שיכול לפגוע בבאפר כשהקצב עולה מאוד בסצינות מהירות.
אם תעביר קובץ ממקום למקום ברשת תצליח לעבור את הערכים שאתה מקבל בהזרמה?
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

הרשת שלי היא 100Mbps. קשה לי להאמין שסרט בלו ריי בגודל 40 ג'יגה מגיע לקצב כזה. אני מאמין שהוא נע בין 10 ל 40. למה דווקא במעבר בין שני קבצי M2TS הוא איבד את השמע ועד אז עבד חלק גם בקטעים של תזוזה מרובה? ממוצע לא יעזור לי פה כי יש פיקים גבוהים מהממוצע. בכל מקרה, בקטע של איבוד הסאונד הייתי מצפה לראות את המחוג עומד על 100%.ufffnick כתב:אני לא בטוח שזו המסקנה הנכונה...
אם תעביר קובץ ממקום למקום ברשת תצליח לעבור את הערכים שאתה מקבל בהזרמה?...
אני אנסה להעביר קובץ ואדווח פה שוב.
תודה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
איך אתה מגיע למצב של הפעלה של קובץ כזה או אחר? אתה בכלל לא אמור להתעסק עם הקבצים.kingikra כתב:הרשת שלי היא 100Mbps. קשה לי להאמין שסרט בלו ריי בגודל 40 ג'יגה מגיע לקצב כזה. אני מאמין שהוא נע בין 10 ל 40. למה דווקא במעבר בין שני קבצי M2TS הוא איבד את השמע ועד אז עבד חלק גם בקטעים של תזוזה מרובה? ממוצע לא יעזור לי פה כי יש פיקים גבוהים מהממוצע. בכל מקרה, בקטע של איבוד הסאונד הייתי מצפה לראות את המחוג עומד על 100%.ufffnick כתב:אני לא בטוח שזו המסקנה הנכונה...
אם תעביר קובץ ממקום למקום ברשת תצליח לעבור את הערכים שאתה מקבל בהזרמה?...
אני אנסה להעביר קובץ ואדווח פה שוב.
תודה...
אולי אני מפספס פה משהו אבל למה אתה לא מפעיל את הסרט ע"י לחיצה על OK בשלט ,כאשר אתה עומד על התקיה שבתוכה יש את ה BDMV ואת ה CERTIFICATE?(כמובן רק לאחר ששינית בהגדרות הניווט של המכשיר למצב FULL )
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

הגבתי לך גם בפרטי אבל אני אחדד שוב בשביל כל האחרים:istarmini כתב:
איך אתה מגיע למצב של הפעלה של קובץ כזה או אחר? אתה בכלל לא אמור להתעסק עם הקבצים.
אולי אני מפספס פה משהו אבל למה אתה לא מפעיל את הסרט ע"י לחיצה על OK בשלט ,כאשר אתה עומד על התקיה שבתוכה יש את ה BDMV ואת ה CERTIFICATE?(כמובן רק לאחר ששינית בהגדרות הניווט של המכשיר למצב FULL )...
1) אני נתקל בבעיה כשאני עומד על סיפריית הסרט ולוחץ על אוקיי בשלט. גיליתי שהקפיצות קורות תמיד באותו הקטע בסרט.
2) כדי להבין למה דווקא בקטע הזה, נכנסתי במחשב האישי שלי לתיקיית STREAMS והתחלתי להריץ את הקבצים שיש שם. גיליתי שהקפיצה שאני חווה בפופקורן קוראת תמיד במעבר בין שני קבצי M2TS. כסרט מסוים בנוי מקובץ M2TS אחד, אין קפיצות וההזרמה עובדת חלק!!
אפשר הסבר על הגדרות הניווט במכשיר? זה פעם ראשונה שאני קורא על ואולי זאת הבעיה.
תודה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

כנס לתפריט של המכשיר.kingikra כתב:הגבתי לך גם בפרטי אבל אני אחדד שוב בשביל כל האחרים:istarmini כתב:
איך אתה מגיע למצב של הפעלה של קובץ כזה או אחר? אתה בכלל לא אמור להתעסק עם הקבצים.
אולי אני מפספס פה משהו אבל למה אתה לא מפעיל את הסרט ע"י לחיצה על OK בשלט ,כאשר אתה עומד על התקיה שבתוכה יש את ה BDMV ואת ה CERTIFICATE?(כמובן רק לאחר ששינית בהגדרות הניווט של המכשיר למצב FULL )...
1) אני נתקל בבעיה כשאני עומד על סיפריית הסרט ולוחץ על אוקיי בשלט. גיליתי שהקפיצות קורות תמיד באותו הקטע בסרט.
2) כדי להבין למה דווקא בקטע הזה, נכנסתי במחשב האישי שלי לתיקיית STREAMS והתחלתי להריץ את הקבצים שיש שם. גיליתי שהקפיצה שאני חווה בפופקורן קוראת תמיד במעבר בין שני קבצי M2TS. כסרט מסוים בנוי מקובץ M2TS אחד, אין קפיצות וההזרמה עובדת חלק!!
אפשר הסבר על הגדרות הניווט במכשיר? זה פעם ראשונה שאני קורא על ואולי זאת הבעיה.
תודה...
בצד שמאל רד למטה עד לאופציה של BD/DV/CD (מקווה שאני לא טועה בכיתוב) וכנס אליה.
מצד ימין רד למטה לאפשרות בחירה של הניווט. יש לך לבחור בין ניווט לתוך הקבצים,ניווט פשוט(ללא תפריטים),ניווט ללא תפריטים מבוססי גאווה והאחרון ניווט מלא(שכולל הכל יענו תפריטים וכל מה שיש) .האופציה האחרונה נוספה ל 210 רק בשידרוג הקושחה האחרון. תבחר את מצב הניווט המלא ותבדוק.
מנסיון שלי ב C200 לעיתים במצב של ניווט פשוט או ניווט לללא גאווה העסק לא עובד כמו שצריך ורק מעבר לניווט מלא מאפשר הרצה חלקה.
נסה ותעדכן מה התוצאות
בהצלחה
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

אוקיי. מעניין. לא זוכר כזאת אופציה בתפריטים אבל זה כמובן לא אומר שאין.
כתבתי בעבר בשירשור אחר שאני לא מצליח לשדרג את הפופקורן לעדכון האחרון. כשניסיתי מהפופקורן עצמו, אני מקבל ERROR15. כשאני מנסה להוריד את העדכון מהאתר שלהם, זה לא נפתח לי עם WINZIP או עם WINRAR השגיאה היא CRC ERROR.
אשמח אם מישהו יוריד עכשיו את העדכון האחרון למחשב שלו ורק ינסה לפתוח את קובץ ה ZIP.
istarmini, זה בהחלט יכול להיות הפתרון לבעיה. נשמע הגיוני מאוד!!!
תודה רבה
כתבתי בעבר בשירשור אחר שאני לא מצליח לשדרג את הפופקורן לעדכון האחרון. כשניסיתי מהפופקורן עצמו, אני מקבל ERROR15. כשאני מנסה להוריד את העדכון מהאתר שלהם, זה לא נפתח לי עם WINZIP או עם WINRAR השגיאה היא CRC ERROR.
אשמח אם מישהו יוריד עכשיו את העדכון האחרון למחשב שלו ורק ינסה לפתוח את קובץ ה ZIP.
תודה רבה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

יש לי את הקושחה הזו(הורדתי עבור חבר) על זכרון USB מוכנה להתקנה ואמורה לכלול את אופצית הניווט המלא. החבר שלי עדכן והכל עבר כמו שצריך. במידה ואתה לא מסתדר אתה מוזמן להגיע אלי ולקחת את זכרון ה USB עם הקושחה האחרונה.kingikra כתב:אוקיי. מעניין. לא זוכר כזאת אופציה בתפריטים אבל זה כמובן לא אומר שאין.
תודה רבה...
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 15/06/2011 16:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

כנס ללשונית שמעל ה maintenancekingikra כתב:בדקתי עכשיו במדריך של ה 210 ויש את התפריטים הבאים (הראשון זה הראשי והשני זה של ה SETTINGS):...
ותעלה צילום מסך של מה שאתה מקבל בתוך הלשונית הזו מצד ימין.
הורדתי את הקושחה למחשב וחילצתי את הקבצים. הכל עובד פיקס ולא נתקלתי בבעיות שציינת.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

http://www.popcornhour.com/download/A20 ... -A200.htmlkingikra כתב:אז אני לא מבין מה קורה פה. אתה יכול לתת לי לינק ישיר לעדכון? אולי אני לא מוריד מהמקום הנכון.istarmini כתב: הורדתי את הקושחה למחשב וחילצתי את הקבצים. הכל עובד פיקס ולא נתקלתי בבעיות שציינת....
תודה...
אני מציע לך להמתין עם ההתקנה עד שאבדוק מה כולל העדכון שכבר נמצא אצלי.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה
העידכון הצליח, עכשיו יש בעיה אחרת. קינפגתי ל FULL NAVIGATION ועכשיו הפופקורן מנסה לבפר(buffer) פעמיים ואז מודיע את ההודעה הבאה:
Cannot play DJ
Please enter a hard drive or a usb drive.
מישהו נתקל?
תודה
העידכון הצליח, עכשיו יש בעיה אחרת. קינפגתי ל FULL NAVIGATION ועכשיו הפופקורן מנסה לבפר(buffer) פעמיים ואז מודיע את ההודעה הבאה:
Cannot play DJ
Please enter a hard drive or a usb drive.
מישהו נתקל?
תודה
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

הבעיה הולכת ומתבהרת. לאחר קריאה על הבעיה באינטרנט, הגעתי למסקנה שהבעיה עדיין לא ברשת אלא בעובדה שלא מותקנות על הפופקורן שלי אפליקציות ה NMT. כשחיברתי את הדיסק הפנימי בעבר, הוא שאל אותי אם אני רוצה להתקין עליו את ה NMT apps והשבתי בחיוב. עכשיו כשהדיסק בחוץ, על מה אני אמור להתקין אותן? יש איזה דיסק פנימי קטן של הפופקורן?
תודה
תודה
נערך לאחרונה על ידי kingikra ב 15/06/2011 21:04, נערך 2 פעמים בסך הכל.