אחרי שנים ב-HOT עברתי ל-yes. מה לא בסדר?
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
yakirnav
איזה מסך יש ברשותך ומהו הדגם .
איזה מסך יש ברשותך ומהו הדגם .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
האייקון של הHD הוא נכון רק בערוצי הסרטיםyakirnav כתב:מבחינת התוכן עדיין אין לי תלונות. וגם לא נדמה לי שיהיו. בדקתי את הנושא לעומק לפני שהחלטתי לעבור והחלטתי לעשות זאת.
החסרון היחיד מבחינת התוכן הוא מבחינתי כל מה שקשור לעולם הילדים.
לבן שלי בן השנה ו-9 חודשים יש הרבה פחות מה לראות ושמתאים לו. JIMJAM אמור להחליף את הוט לולי. רק גיחחתי. שלא לדבר על התכנים ב-VOD. אמנם יש אך זה אפילו לא מתקרב לשפע ולאיכות שהיה בני מקבל ב- HOT VOD. גם תכניות גם קלטות ובטח שמופעים כגון הפסטיגל וכד'. והכל חינמי. פשוט אין מה להשוות. זה החסרון היחיד שמצאתי מבחינת התוכן.
כרגע אני שם לב גם לאיכות הירודה. אני לא סתם אומר שרוב תכני ה-HD ב-HOT היו פשוט עוצרי נשימה.
דווקא הייתה לי דעה מאוד חיובית לגבי yes. תמיד חשבתי בפינה אחורית בראש שאני מפגר מאחור מבחינה טכנולוגית עם HOT. כנראה שטיפה התבדיתי. אך כמו שאתה אומר - הזמן יעשה את שלו ללוח שידורי ה-HD. השאלה אם כדאי לחכות לזה או לנצל את זכותי בחוק לביטול עסקה תוך 14 יום?
ןאגב - יש איזושהי דרך 'מדעית' יותר לדעת מהו תוכן HD אמיתי ומהו תוכן שעובר UPSCALE שלא נותן כלום? מעבר לאייקון ה-HD שלא אומר כלום ויכולות של עין בלתי מזויינת?...
לגבי התוכן, יש המון סדרות מעולות שאין בHOT, נצל את זה.
תאמין לי שלאחר שתתרגל להקליט HD (אצלנו לקח פחות משבוע) אתה כבר תשכח מHOT.
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
הדברים ידועים.
הדחיסה אגרסיבית כיוון שאין לחברה מספיק משיבים בלווין עמוס. יס כמובן לא תעבור לווין, אך לפחות היתה מפחיתה את כמות הערוצים.
הולכים על כמות ולא על איכות. יש גם הרבה אפסקייל בערוצי ה-HD.
בהוט האיכות השתפרה פלאים, לדעתי אנשים לא מודעים לכך. פעם אכן היה זוועה אך כיום המצב טוב יותר משמעותית (למעט ערוצים שהמקור שלהם גרוע ובארץ יש כאלו). יש לי גם צלחת פרטית כך שאני יכול להשוות.
Username , גם שידורים שצולמו ב-720p יכולים להראות מצויין. כך מרבית שידורי הספורט מצולמים כולל WWE ושידורים אלו נראים פשוט מעולה בהוט ובפלטפורמות אחרות בחו"ל.
הדחיסה אגרסיבית כיוון שאין לחברה מספיק משיבים בלווין עמוס. יס כמובן לא תעבור לווין, אך לפחות היתה מפחיתה את כמות הערוצים.
בהוט האיכות השתפרה פלאים, לדעתי אנשים לא מודעים לכך. פעם אכן היה זוועה אך כיום המצב טוב יותר משמעותית (למעט ערוצים שהמקור שלהם גרוע ובארץ יש כאלו). יש לי גם צלחת פרטית כך שאני יכול להשוות.
Username , גם שידורים שצולמו ב-720p יכולים להראות מצויין. כך מרבית שידורי הספורט מצולמים כולל WWE ושידורים אלו נראים פשוט מעולה בהוט ובפלטפורמות אחרות בחו"ל.
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

שתי עצות- שוליים שחורים בצד , כנראה זה מצב פילרבוקס. תבטל אותו.
ורזולוציה , תנסה מצב אוטומטי. כך המסך מבצע את פעולת האפסקייל לשידורי sd.
ורזולוציה , תנסה מצב אוטומטי. כך המסך מבצע את פעולת האפסקייל לשידורי sd.
- UserName
-
- חבר ותיק

אני מדבר על איכות ההפקה, ידוע ש-720p די קרוב באיכות ל-1080i.asaf23 כתב:הדברים ידועים.
Username , גם שידורים שצולמו ב-720p יכולים להראות מצויין. כך מרבית שידורי הספורט מצולמים כולל WWE ושידורים אלו נראים פשוט מעולה בהוט ובפלטפורמות אחרות בחו"ל....
ותיהיה סבור שכל חברה שמכבדת את עצמה תרצה לפחות חבילת HD הוגנת, אפילו אם זה אומר לדחוס 20 ערוצי HD על טרנספודר אחד, אני רק מקווה שלא נגיע לזה בסופו של דבר.
- vic1234
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2143
אז זהו שכל חברת שידורי לויין אחרת לא עושה זאת המקסימום הוא 5-6 ערוצי HD על משיבUserName כתב: ותיהיה סבור שכל חברה שמכבדת את עצמה תרצה לפחות חבילת HD הוגנת, אפילו אם זה אומר לדחוס 20 ערוצי HD על טרנספודר אחד, אני רק מקווה שלא נגיע לזה בסופו של דבר....
- UserName
-
- חבר ותיק

הבעיה היא שכפי שאמרו מקודם, אצלנו זה קצת בלתי אפשרי, אין הרבה לווינים אחרים שמכוונים על האיזור שלנו, ויס עד היום מנסה להסתדר עם הסטנדרטים של חברות טלוויזיה מחו"ל, אלו התוצאות.vic1234 כתב:אז זהו שכל חברת שידורי לויין אחרת לא עושה זאת המקסימום הוא 5-6 ערוצי HD על משיבUserName כתב: ותיהיה סבור שכל חברה שמכבדת את עצמה תרצה לפחות חבילת HD הוגנת, אפילו אם זה אומר לדחוס 20 ערוצי HD על טרנספודר אחד, אני רק מקווה שלא נגיע לזה בסופו של דבר.......
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לא היה צריך להעלות כ"כ הרבה ערוצים. מתחילים יותר מדי שרשורים בנושא ולאט לאט זה ייצא החוצה.
- eitan-z
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 668
לגבי ערוץ לתינוקות - קנה את BABY - אחרי משא ומתן אני משלם 12 ש"ח לחודש - שווה
לגבי האיכות - באמת האפסקייל שלהם מחפיר (הרסיבר שלי עושה עבודה טובה יותר
)
איתן.
לגבי האיכות - באמת האפסקייל שלהם מחפיר (הרסיבר שלי עושה עבודה טובה יותר
איתן.
- vic1234
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2143
לווינים יש מספיק אבל זה לא עוזר ליס רובם שייכים לשכניינו הערבים
וגם הם לא יעלו עכשיו לכל הביניים בארץ כדי לשנות כיוונים של צלחות
הפתרון היחידי הוא לחכות לעמוס נוסף לאיזור שלנו
אבל זה שוב לא אומר שכשיגיע הלווין החדש יס יפזרו את הערוצים שקיימים כיום על הלווין החדש אלה פשוט כשיוסיפו ערוצים חדשים אז הם יהיו על הלווין החדש
וגם הם לא יעלו עכשיו לכל הביניים בארץ כדי לשנות כיוונים של צלחות
הפתרון היחידי הוא לחכות לעמוס נוסף לאיזור שלנו
אבל זה שוב לא אומר שכשיגיע הלווין החדש יס יפזרו את הערוצים שקיימים כיום על הלווין החדש אלה פשוט כשיוסיפו ערוצים חדשים אז הם יהיו על הלווין החדש
-
yakirnav
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
9000es,
ברשותי LG 42pq300r.
asaf23,
זה לא PillarBox אלא PAN. את הבעיה הזו סוף סוף פתרתי את ע״י הגדרת ה-16:9 במסך עצמו. מוזר בהוט זה לא היה קורה.
ניסיתי להעביר לאוטומט על מנת שהמסך יבצע את ה- אפסקייל. אין שינוי באיכות לצערי =[. להפך. רק התפריטים הופכים להיות פחות איכותיים. השידור - אותו הדבר.
UserName, yaronkle,
גם כבלים אחרים והגדרות שונות לא עוזרות.
ברשותי LG 42pq300r.
asaf23,
זה לא PillarBox אלא PAN. את הבעיה הזו סוף סוף פתרתי את ע״י הגדרת ה-16:9 במסך עצמו. מוזר בהוט זה לא היה קורה.
ניסיתי להעביר לאוטומט על מנת שהמסך יבצע את ה- אפסקייל. אין שינוי באיכות לצערי =[. להפך. רק התפריטים הופכים להיות פחות איכותיים. השידור - אותו הדבר.
UserName, yaronkle,
גם כבלים אחרים והגדרות שונות לא עוזרות.
Stay foolish
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
yakirnav,
ציינת שהתמונה "חלבית" וגם שהמסך היה מוגדר על 4:3.
המסך שלך לא מוגדר נכון. ההגדרות שהתאימו להוט אינם מתאימים לממיר של Yes וצריך לכייל מחדש!
אנא ציין את הערכים שהגדרת במסך. Contrast, Brightness, Sharpness, Dynamic Contrast וכו.
האם Energy Savings דלוק אצלך?
האם אתה על Cinema או Standard?
על מה מוגדר Gamma?
ממליץ להישאר על 720P בממיר - זה חוסך זמן זפזופ בי ערוצי HD ל- SD.
בדוק עם כבל Component - ישנם מסכים שהתמונה יותר יפה דרך כניסת Component.
ציינת שהתמונה "חלבית" וגם שהמסך היה מוגדר על 4:3.
המסך שלך לא מוגדר נכון. ההגדרות שהתאימו להוט אינם מתאימים לממיר של Yes וצריך לכייל מחדש!
אנא ציין את הערכים שהגדרת במסך. Contrast, Brightness, Sharpness, Dynamic Contrast וכו.
האם Energy Savings דלוק אצלך?
האם אתה על Cinema או Standard?
על מה מוגדר Gamma?
ממליץ להישאר על 720P בממיר - זה חוסך זמן זפזופ בי ערוצי HD ל- SD.
בדוק עם כבל Component - ישנם מסכים שהתמונה יותר יפה דרך כניסת Component.
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
גם אני נתקלתי בפסים שעליהם yakirnav מדבר עליהם בשידורים שמסומנים 4:3 אצל הוריי, שלהם יש 50V20.
אצלי התופעה לא קיימת, וההגדרות של ה-MAXHD אצלינו זהות.
יש תוכן HD ב-VOD, תחת קטגורית HD ב-VOD, תמצא סרטים,סדרות והופעות חיות.
אצלי התופעה לא קיימת, וההגדרות של ה-MAXHD אצלינו זהות.
יש תוכן HD ב-VOD, תחת קטגורית HD ב-VOD, תמצא סרטים,סדרות והופעות חיות.
- UserName
-
- חבר ותיק

באיזה מצב הטלוויזיה שלך? ייתכן שעל Native Rate? כי יש פספוסים תמיד בהעברת שידורים ישראליים (576i) הכוללים פסים בצדדים ולעיתים אף מלמעלה למטה, תנסה מצב WIDE.yakirnav כתב:9000es,
ברשותי LG 42pq300r.
asaf23,
UserName, yaronkle,
גם כבלים אחרים והגדרות שונות לא עוזרות....
הסיבה שהתפריטים פחות איכותיים זה שהם ברזולוציה נמוכה, כלומר לא 1080i, שזה משהו שנמצא אצל HOT ולא אצל יס - התפריטים בHOT לא בHD, לעומת זאת ביס התפריטים מוצגים גם ב-HD.
- tovtovtov
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: tovtovtov
כבר מזמן איכות השידור בYES נופלת מהאיכות בHOT.
בתכנים עדיין YES בראש אבל באיכות ממש לא (רחוקה מאוד מHOT).
בתכנים עדיין YES בראש אבל באיכות ממש לא (רחוקה מאוד מHOT).
LG 65CX
Receiver-Denon AVR-X4500
Speakers-SVS Ultra BS, Q Acoustics 3090, Morel SP-1
Sub-SVS SB2000
Receiver-Denon AVR-X4500
Speakers-SVS Ultra BS, Q Acoustics 3090, Morel SP-1
Sub-SVS SB2000
- magic2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 147
גם אני עברתי לפני שבוע ל YES ומאותם סיבות , מצחיק , כשקראתי את ההודעה הרגשתי כמעט שאני כתבתי אותה
גם לי יש בעיית הסתגלות עם השלט , בהוט הכל זז מהר יותר.
אבל בסוף אתרגל.
לגבי איכות הצפיה , נכון שערוצי ה HD , סדרות בעיקר , לא ברמה של HOT.
אבל בהוט יש ערוץ אחד עם תכנים שלא מעניינים אותי , אז עדיף פחות איכות ויותר תוכן
בשבילי.
אני סך הכל מרוצה מהמעבר.
גם לי יש בעיית הסתגלות עם השלט , בהוט הכל זז מהר יותר.
אבל בסוף אתרגל.
לגבי איכות הצפיה , נכון שערוצי ה HD , סדרות בעיקר , לא ברמה של HOT.
אבל בהוט יש ערוץ אחד עם תכנים שלא מעניינים אותי , אז עדיף פחות איכות ויותר תוכן
בשבילי.
אני סך הכל מרוצה מהמעבר.
- UserName
-
- חבר ותיק

בכל אופן, אם איכות הייתה משנה את הרגלי הצפייה שלי, הייתי ממזמן עובר ללווין או צופה רק בסטרימר.tovtovtov כתב:כבר מזמן איכות השידור בYES נופלת מהאיכות בHOT.
בתכנים עדיין YES בראש אבל באיכות ממש לא (רחוקה מאוד מHOT)....
אבל ליס יש תוכן מעולה, ואיכות טובה או לא, מצידי אפילו שלא תיהיה אפשרות להקליט HD, התוכן של יס עדיין מנצח.
כפי שאני אומר, תוכן מנצח איכות.
- rony1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 673
לא , זה לא כך, אנו משלמים על זה עוד 60 ש"ח לאיכות HD, אם מדובר רק בתוכן, אז מספיק לנו ערוציי הסרטים של SD , אני משלם עוד 60 ש"ח גם על איכות שיהיה לי נעים לצפות בסרט ,UserName כתב:בכל אופן, אם איכות הייתה משנה את הרגלי הצפייה שלי, הייתי ממזמן עובר ללווין או צופה רק בסטרימר.tovtovtov כתב:כבר מזמן איכות השידור בYES נופלת מהאיכות בHOT.
אבל ליס יש תוכן מעולה, ואיכות טובה או לא, מצידי אפילו שלא תיהיה אפשרות להקליט HD, התוכן של יס עדיין מנצח.
כפי שאני אומר, תוכן מנצח איכות....
- UserName
-
- חבר ותיק

אל תגיד לי שאתה לא נהנה מהאיכות בערוצי הHD יותר מהאיכות בערוצים הרגילים, זה כבר לשקר לעצמך.rony1234 כתב:לא , זה לא כך, אנו משלמים על זה עוד 60 ש"ח לאיכות HD, אם מדובר רק בתוכן, אז מספיק לנו ערוציי הסרטים של SD , אני משלם עוד 60 ש"ח גם על איכות שיהיה לי נעים לצפות בסרט ,UserName כתב:בכל אופן, אם איכות הייתה משנה את הרגלי הצפייה שלי, הייתי ממזמן עובר ללווין או צופה רק בסטרימר.tovtovtov כתב:כבר מזמן איכות השידור בYES נופלת מהאיכות בHOT.
כפי שאני אומר, תוכן מנצח איכות.......
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
חברה סליחה על הבורות אבל אני ממש לא מבין
שהציגו את הסטרימר של יס כולם יצאו מגדרם איך יס מקדימה את הוט וכמה היא יותר טובה ואיך הוט נשרכת מאחור בכל האמור לטכנולוגיה ואיכות.
ועכשיו שמישהו מתלונן על האיכות כולם משבחים את הוט ורומסים את יס
אז חברה ............... תחליטו!!
גילוי נאות לי אעי רצכן של DTT בלבד
שהציגו את הסטרימר של יס כולם יצאו מגדרם איך יס מקדימה את הוט וכמה היא יותר טובה ואיך הוט נשרכת מאחור בכל האמור לטכנולוגיה ואיכות.
ועכשיו שמישהו מתלונן על האיכות כולם משבחים את הוט ורומסים את יס
אז חברה ............... תחליטו!!
גילוי נאות לי אעי רצכן של DTT בלבד