מזרימדיה - החלום ושברו או "די, מספיק, נמאס. קחו ממני את הבולשיט הזה"
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
לדעתי אם יש לך אופציה להזרים קווית אז אין סיבה לשים דיסק פנימי..אני מזרים בצורה קווית בלו ריי מלאים וזה עובד טוב. ממליץ לך לנסות ואם זה עובד אז איזו סיבה בעצם יש לשים דיסק פנימי?
- shlomiassaf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
אני קניתי לחדר השינה סרטימר
ולהורים שלי סטרימר שניהם עובדים ללא בעיות.
שנתיים הסטרימר אצל ההורים של עובד תקין ללא בעיות מתוכן שנה שלמה עם כונן קשיח עד שעברנו למשיכת תוכן מהרשת.
לא רואה את ההורים שלי מסתדרים עם מחשב, הסטרימר פשוט עובד ופשוט להפעיל אותו...
המאמר די קיצוני ומגמתי.
מבין שיש לך התנסות שלילית עם סרטימרים אבל היא מאוד נקודתית, אחרת תסביר את כל האנשים שמשתמשים בו בהנאה....
לא רק בארץ, בכל העולם.
ולהורים שלי סטרימר שניהם עובדים ללא בעיות.
שנתיים הסטרימר אצל ההורים של עובד תקין ללא בעיות מתוכן שנה שלמה עם כונן קשיח עד שעברנו למשיכת תוכן מהרשת.
לא רואה את ההורים שלי מסתדרים עם מחשב, הסטרימר פשוט עובד ופשוט להפעיל אותו...
המאמר די קיצוני ומגמתי.
מבין שיש לך התנסות שלילית עם סרטימרים אבל היא מאוד נקודתית, אחרת תסביר את כל האנשים שמשתמשים בו בהנאה....
לא רק בארץ, בכל העולם.
- Kgen
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 104
יש לי XTREAMER עם דיסק קשיח בפנים כבר כשנה, ולא הייתה לי תקלה אחת עד עכשיו. הכל עובד ממש מושלם. כנראה שהיה לי מזל, או מה שיותר היגיוני, שכמו לכל מכשיר יש לו את הבעיות שלו שרק חלק קטן מהמשתמשים נתקלים בהם.
- dan_r
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 137
+ עוד 1...רוניקינג כתב:1+niko כתב:כבעלים של 6500 "מיושן" לא מסכים בכלל עם מה שרשמת, אוכל, לועס ובולע הכל ותוקע גרפס בסיום הסרט...![]()
סליחה, תפריטים(מה זה?)
אולי תחליף חברה של סטרימרים...![]()
...
יש לי את ה-6500 כבר כמה שנים טובות, עם טרה פנימי ועוד 3 חיצוניים. עובד נפלא.
הזרמה אלחוטית (עם דונגל) בלי שום הגדרות מסובכות - בחר דיסקים/ספריות בתוכנה של DVICO וזהו... מעולם לא נתקלתי באחת התופעות שהזכרת, כל הסרטים נתמכים, כולל תרגום בעברית לסרטים זרים (אכן משהו שלא היה כשהמכשיר יצא והתווסף בעדכון - אין לי צורך בד"כ למזלי, אבל היום זה עובד מצוין!). אחלה ממשק, אחלה אופציות וידאו ואאודיו.
לא רואה אפילו סיבה אחת לעבור לפיסי... הכל פשוט עובד כל כך טוב וכל כך נוח... אבל כל אחד והעדפותיו. שיהיה בהצלחה.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5921
עם רצף כזה של תקלות הייתי מוותר על קולנוע ביתי בכלל... מה רע בבית קולנוע רגיל? בעולמות VIP אפשר לקבל אפילו שמכות 
אגב, זאת בדיוק הסיבה שאנשים משלמים ל-yes ו-hot. שם גם מדי פעם יש תקלות, אבל תמיד יגיע טכנאי, יסדר, הכל נגיש, וקל, לא דורש יתעסקות עם תכנים לא חוקיים וכד'. רק שעולה כ-250 ש"ח לחודש.
אגב, זאת בדיוק הסיבה שאנשים משלמים ל-yes ו-hot. שם גם מדי פעם יש תקלות, אבל תמיד יגיע טכנאי, יסדר, הכל נגיש, וקל, לא דורש יתעסקות עם תכנים לא חוקיים וכד'. רק שעולה כ-250 ש"ח לחודש.
- eyosha
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
כתיבה יפה מאד ואכן משעשת לעיתים 
אני מודה שכשהיה לי HDX1000 הוא עבד טוב עד שהתקנתי בו כונן פנימי, החום הרב שנוצר בפנים פגע בכונן וגם היה יכול לספק אנרגיה לכל הבניין באותה נשימה, אחרי חצי שנה מת הכונן, אבל כמכשיר הוא עשה עבודה טובה.
היום יש לי tvix s1 slim , לא כניתי כונן חדש אני מעביר את הסרטים עם כבל רשת דרך עם התוכנה שמסופקת ע"י החברה,
בינתים טפו טפו, מנגן הכל ללא שום בעיות, מוסיקה סרטים תמונות
אני מודה שאני לא דורש יותר מידי, לא רוצה לנגן יש מהאינטרנט תכנים וכו'.
משדר כל דבר מהמחשב לסטרימר ובזה זה נגמר. הגדרתי 4 ספריות וירטאליות וזה עונה על כל הצרכים שלי
השלט נח מאד עושה את העבודה.
אבל כתבה עם חומר למחשב
תמשיך לכתוב
אלעד
אני מודה שכשהיה לי HDX1000 הוא עבד טוב עד שהתקנתי בו כונן פנימי, החום הרב שנוצר בפנים פגע בכונן וגם היה יכול לספק אנרגיה לכל הבניין באותה נשימה, אחרי חצי שנה מת הכונן, אבל כמכשיר הוא עשה עבודה טובה.
היום יש לי tvix s1 slim , לא כניתי כונן חדש אני מעביר את הסרטים עם כבל רשת דרך עם התוכנה שמסופקת ע"י החברה,
בינתים טפו טפו, מנגן הכל ללא שום בעיות, מוסיקה סרטים תמונות
אני מודה שאני לא דורש יותר מידי, לא רוצה לנגן יש מהאינטרנט תכנים וכו'.
משדר כל דבר מהמחשב לסטרימר ובזה זה נגמר. הגדרתי 4 ספריות וירטאליות וזה עונה על כל הצרכים שלי
השלט נח מאד עושה את העבודה.
אבל כתבה עם חומר למחשב
תמשיך לכתוב
אלעד
- m3csl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 901
יש בבעלותי סטרימר של TVIX - N1 CAFE כמעט שנה עכשיו .
מחובר אליו הארד דיסק נייד בחיבור USB
עד כה , טפו טפו טפו, הכל עובד כמו שצריך, סרטים, מוזיקה , מתנגנים חלק ואיכותי בלי שום בעייה.
אינטרנט לא ניסיתי להזרים דרכו (גולש בלפטופ)
וחשוב לציין שהסטרימר החליף את הלפטופ שהיה מחובר לטלוויזיה , שיפור עצום בנוחות השימוש וההפעלה .
מחובר אליו הארד דיסק נייד בחיבור USB
עד כה , טפו טפו טפו, הכל עובד כמו שצריך, סרטים, מוזיקה , מתנגנים חלק ואיכותי בלי שום בעייה.
אינטרנט לא ניסיתי להזרים דרכו (גולש בלפטופ)
וחשוב לציין שהסטרימר החליף את הלפטופ שהיה מחובר לטלוויזיה , שיפור עצום בנוחות השימוש וההפעלה .
It's Five O'Clock Somewhere
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5921
גם לי יש HDX1000 עם כונן פנימי. אבל אני הגדרתי אותו שלא יעבוד כל הזמן, אלא ממש רק כשצריך באמת. לכן הוא לא מתחמם, ועובד יציב (טפו-טפו-טפוeyosha כתב:כתיבה יפה מאד ואכן משעשת לעיתים
...
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
איזה סרט זה להעביר את זה עכשיו למחשב. אני אצטרך עוד סופ"ש בשביל זה. בגלל שהדיסק פורמט על הפופקטרן הוא פורמט ב EXT3. צריך קודם להעביר את הסרטים למחשב, להעביר אותו למחשב, לפרמט ל NTFS ולהעביר את הסרטים חזרה אליו.knazi כתב:לדעתי אם יש לך אופציה להזרים קווית אז אין סיבה לשים דיסק פנימי..אני מזרים בצורה קווית בלו ריי מלאים וזה עובד טוב. ממליץ לך לנסות ואם זה עובד אז איזו סיבה בעצם יש לשים דיסק פנימי?...
ברמת החום שלו נראה לי שאין לי ברירה
- C0rnFlex
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1335
http://www.howtoforge.com/access-linux- ... om-windowskingikra כתב:איזה סרט זה להעביר את זה עכשיו למחשב. אני אצטרך עוד סופ"ש בשביל זה. בגלל שהדיסק פורמט על הפופקטרן הוא פורמט ב EXT3. צריך קודם להעביר את הסרטים למחשב, להעביר אותו למחשב, לפרמט ל NTFS ולהעביר את הסרטים חזרה אליו.knazi כתב:לדעתי אם יש לך אופציה להזרים קווית אז אין סיבה לשים דיסק פנימי..אני מזרים בצורה קווית בלו ריי מלאים וזה עובד טוב. ממליץ לך לנסות ואם זה עובד אז איזו סיבה בעצם יש לשים דיסק פנימי?...
ברמת החום שלו נראה לי שאין לי ברירה...
?
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
הבחור צודק.
קודם כל, דיסק פנימי הוא דבר בעייתי, אני נמנע ממנו (אקסטרימר ו C200, ב C200 יש - אבל הוא קטן ולא משמש אותי כמעט. ה C200 חם. מאוד חם).
אין שום יתרון בפנימי על חיצוני, נהפוך הוא.
גם לגבי יציבות, סטרימרים (מנסיוני - של פופקורן) הם דבר שביר מאוד.
לדעתי סטרימרים מיועדים רק למי שהוא טכני מאוד.
אני למשל, יודע לעשות הכל במחשבים. לראות דרך ה C200 את התכנים שיש לי על המחשב - זה לא משהו שהצליח לי. עבדתי לפי המדריך כאן, אבל זה לא עוזר. המכשירים האלה פשוט לא קלים לשימוש כמו משהו שסוחב חלונות.
יחד עם זה, HTPC עבורי זה עוד יותר כאב ראש, מחשב זה לא משהו שנולד לעבוד בסלון. אם שמים ממשק יעודי - זה כבר לא מחשב, ואם לא שמים - זה לא מתנהג כמו אפליינס.
קודם כל, דיסק פנימי הוא דבר בעייתי, אני נמנע ממנו (אקסטרימר ו C200, ב C200 יש - אבל הוא קטן ולא משמש אותי כמעט. ה C200 חם. מאוד חם).
אין שום יתרון בפנימי על חיצוני, נהפוך הוא.
גם לגבי יציבות, סטרימרים (מנסיוני - של פופקורן) הם דבר שביר מאוד.
לדעתי סטרימרים מיועדים רק למי שהוא טכני מאוד.
אני למשל, יודע לעשות הכל במחשבים. לראות דרך ה C200 את התכנים שיש לי על המחשב - זה לא משהו שהצליח לי. עבדתי לפי המדריך כאן, אבל זה לא עוזר. המכשירים האלה פשוט לא קלים לשימוש כמו משהו שסוחב חלונות.
יחד עם זה, HTPC עבורי זה עוד יותר כאב ראש, מחשב זה לא משהו שנולד לעבוד בסלון. אם שמים ממשק יעודי - זה כבר לא מחשב, ואם לא שמים - זה לא מתנהג כמו אפליינס.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

ניסיתי את "Ext2 Installable File System for Windows" ונתתי אות לדיסק אבל כשניסיתי להכנס הוא נתן לי הודעה שהדיסק לא מפורמט והאם אני רוצה לפרמט אותו.C0rnFlex כתב:http://www.howtoforge.com/access-linux- ... om-windowskingikra כתב:איזה סרט זה להעביר את זה עכשיו למחשב. אני אצטרך עוד סופ"ש בשביל זה. בגלל שהדיסק פורמט על הפופקטרן הוא פורמט ב EXT3. צריך קודם להעביר את הסרטים למחשב, להעביר אותו למחשב, לפרמט ל NTFS ולהעביר את הסרטים חזרה אליו.knazi כתב:לדעתי אם יש לך אופציה להזרים קווית אז אין סיבה לשים דיסק פנימי..אני מזרים בצורה קווית בלו ריי מלאים וזה עובד טוב. ממליץ לך לנסות ואם זה עובד אז איזו סיבה בעצם יש לשים דיסק פנימי?...
?...
יכול להיות שעם אחת מהתוכנות האחרות זה כן היה עובד?
תודה
- keystone
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1023
אני עם a-110 כבר שנתיים ועם A-210 קצת יותר מחצי שנה.
בשניהם אני עושה שימוש בהזרמה קווית, ללא בעיות.
המכשירים לא מתחממים, אין תקיעות והתחזוקה שלהם פשוטה.
זה לא שהמכשירים נטולי באגים.
רק שלפי מה שראיתי, הרבה מהעיות שלי נבעו מדיסק פנימי, העברת מידע אליו וכו'.
מעבר להזרמה קוית שינה את המצב, והוא נוח הרבה יותר למען האמת.
אם להיכנס לדברים כמו קיר סרטים או לא - לטעמי, זו הגדרה חד פעמית, כך שזה שווה את ההשקעה.
אבל, אני לא רואה שום בעיה בשימוש בגישה לקבצים באופן ישיר - זה עובד, פשוט.
החוויה שלך היא אינדיבידואלית. ככזאת, לא נותר לי אלא לאחל לך בהצלחה - כנראה שזה באמת לא נועד לכולם.
בשניהם אני עושה שימוש בהזרמה קווית, ללא בעיות.
המכשירים לא מתחממים, אין תקיעות והתחזוקה שלהם פשוטה.
זה לא שהמכשירים נטולי באגים.
רק שלפי מה שראיתי, הרבה מהעיות שלי נבעו מדיסק פנימי, העברת מידע אליו וכו'.
מעבר להזרמה קוית שינה את המצב, והוא נוח הרבה יותר למען האמת.
אם להיכנס לדברים כמו קיר סרטים או לא - לטעמי, זו הגדרה חד פעמית, כך שזה שווה את ההשקעה.
אבל, אני לא רואה שום בעיה בשימוש בגישה לקבצים באופן ישיר - זה עובד, פשוט.
החוויה שלך היא אינדיבידואלית. ככזאת, לא נותר לי אלא לאחל לך בהצלחה - כנראה שזה באמת לא נועד לכולם.
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
היי,kingikra כתב:ניסיתי את "Ext2 Installable File System for Windows" ונתתי אות לדיסק אבל כשניסיתי להכנס הוא נתן לי הודעה שהדיסק לא מפורמט והאם אני רוצה לפרמט אותו.C0rnFlex כתב:http://www.howtoforge.com/access-linux- ... om-windowskingikra כתב:איזה סרט זה להעביר את זה עכשיו למחשב. אני אצטרך עוד סופ"ש בשביל זה. בגלל שהדיסק פורמט על הפופקטרן הוא פורמט ב EXT3. צריך קודם להעביר את הסרטים למחשב, להעביר אותו למחשב, לפרמט ל NTFS ולהעביר את הסרטים חזרה אליו.knazi כתב:לדעתי אם יש לך אופציה להזרים קווית אז אין סיבה לשים דיסק פנימי..אני מזרים בצורה קווית בלו ריי מלאים וזה עובד טוב. ממליץ לך לנסות ואם זה עובד אז איזו סיבה בעצם יש לשים דיסק פנימי?...
?...
יכול להיות שעם אחת מהתוכנות האחרות זה כן היה עובד?
תודה...
אני רציתי לפני כמה זמן גם לעשות את מה שעשית, אבל לא כדי לבטל את הפנימי, אלא להחליף אותו בכונן של שני טרה. הפנימי היה טרה, חיברתי אותו למחשב הרגיל ומשכתי ממנו את המידע. אבל אני רוצה להזהיר אותך שיש הרבה תקלות עם זה. השתמשתי בעוד תוכנה במקביל כדי לקבל גישה לכונן וגם אז זה לא עבד חלק. לאחר התהליך שהצלחתי למשוך בהצלחה את כל המידע רציתי לפרמט אותו ל- NTFS ואז להשתמש בו רגיל במחשב. אני לא יודע איך זה קרה, אבל משהו שם הסתבך. אחרי כמה פירמוטים והודעות שגיאה חטפתי קריזה וזרקתי אותו מהחלון.
בקיצור, קח בחשבון שהתוכנה הזו לא עובדת חלק, ושיתוף של תוכנה נוספת יכולה להביא לך תוצאה חלקית.
בעיקר אני ממליץ לך להיזהר עם הפירמוט. נסה אולי להסיר את התוכנות האלה מהמחשב לפני הפירמוט. אצלי בפירמוט הוא דיווח על בעיות פיזיות בכונן, כך שיכול להיות שזו רק בעיה נקודתית בכונן ספציפי.
אבל בכל זאת, עדיף שתדע את זה..
לירן
- ofir_nim
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 338
האם מישהו ניסה לשלב כונן SSD פנימי בסטרימר?
אולי זאת התשובה לבעיות הכוננים הפנימיים?
אולי זאת התשובה לבעיות הכוננים הפנימיים?
- knazi
-
- חבר מביא חבר

kingkra רק תנסה להזרים קווית קבצים תובעניים ותראה שזה עובד אצלך טוב שלא תעביר את הדיסק ובסוף תגלה שאתה צריך להחזיר אותו 
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
אתה רציני ?!?!?!
SSD בסטרימר
SSD של 250GB עולה היום 2000 שקל תוסיף עוד סטרימר כהA210 שעולה קרוב ל1000 שקל ואתה יכול לקנות HTPC מושלם לסרטים בלי בעיות חום,בלי בעיות של "לא באלי לנגן את זה" מצד הנגן ... וזה לא שרוב האנשים ישמחו להשתמש בכונן של 250GB בסטרימר שלהם
SSD בסטרימר
SSD של 250GB עולה היום 2000 שקל תוסיף עוד סטרימר כהA210 שעולה קרוב ל1000 שקל ואתה יכול לקנות HTPC מושלם לסרטים בלי בעיות חום,בלי בעיות של "לא באלי לנגן את זה" מצד הנגן ... וזה לא שרוב האנשים ישמחו להשתמש בכונן של 250GB בסטרימר שלהם
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

liranmishani,
קודם כל תודה רבה על האזהרה. דבר שני, לאחר פירמוט הדיסק בתוך הפופקורן, ניסיתי באמצעות אותה התוכנה להעביר את הסרטים מה HTPC לדיסק הפנימי של הפופקורן. הסרטים עברו יופי רק שכל פעם שניסיתי לנגן אותם מהפופקורן, הם נתקעו.
כבר התחלתי להעביר את הסרטים דרך הרשת למחשב שלי. עד מחר בבוקר זה יסיים ואז אני אקח את הדיסק למחשב ואפרמט אותו. אני מאמין שיהיה בסדר.
knazi,
מה יכול לגרום לכך שזה לא יעבוד אם זה עובד ככה אצל כל כך הרבה חברים פה?
תודה
קודם כל תודה רבה על האזהרה. דבר שני, לאחר פירמוט הדיסק בתוך הפופקורן, ניסיתי באמצעות אותה התוכנה להעביר את הסרטים מה HTPC לדיסק הפנימי של הפופקורן. הסרטים עברו יופי רק שכל פעם שניסיתי לנגן אותם מהפופקורן, הם נתקעו.
כבר התחלתי להעביר את הסרטים דרך הרשת למחשב שלי. עד מחר בבוקר זה יסיים ואז אני אקח את הדיסק למחשב ואפרמט אותו. אני מאמין שיהיה בסדר.
knazi,
מה יכול לגרום לכך שזה לא יעבוד אם זה עובד ככה אצל כל כך הרבה חברים פה?
תודה
- knazi
-
- חבר מביא חבר

אחד הדברים שלמדתי בפורום פה בשנה וחצי האחרונות זה שמה שעובד אצל אחד לא תמיד יעבוד אצל האחר...מה יכול להיות שונה...תשתית לא טובה ראוטר לא טוב כרטיס רשת לא טוב בעיות שיתוף שונות לפי אנטיוירוס או פיירוול ועוד כל מיני דברים מציקים אחרים..בעיקרון זה לא אמור להיות בעייתי
מציע לך גם להציץ במדריך של עופר על איך להגדיר שיתוף SMB
מציע לך גם להציץ במדריך של עופר על איך להגדיר שיתוף SMB
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

סבבה
תודה רבה
תודה רבה