ערוץ היסטוריה HD ביס , הוא הערוץ היחיד שרואים נורמלי ב YES.

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
UserName
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1236
שם מלא: JonathanK
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #21 

nir11 כתב:מאז הוספת הערוצים האיכות ירדה משמעותית. ירדה עד כדי כך שאני לא בטוח שבמבחן עיוור אני אזהה נכון HD מול SD.
מסיבה שאינה ברורה לי הערוצים הזרים משדרים באיכות הרבה יותר טובה. ברור לחלוטין שיס דוחסים, אבל מה מונע מהם לדחוס את הערוצים הזרים?
ראינו בזמן המונדיאל שה HD של ערוץ 1 היה באיכות הרבה יותר גבוהה מזו של 5 HD (ואז כמובן יס העלו את האיכות).
...
לא קשור, 5HD משדרים גרוע, לא נראה לי שהם משדרים ברזולוציה שקרובה אפילו ל-HD.
יס לא דוחסים את הערוצים הזרים כי הדחיסה הסטטיסטית לא ידועה בערוצים אלו, לעומת זאת בערוצים הפנימיים אפשר לדעת מתי יש פרסומות ומתי יש שידורים.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78817
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5383 פעמים

שליחה #22 

UserName

זה לא נכון. כל הערוצים נדחסים סטטיסטית. האיכות של הפרסומות לא משנה את איכות הכיווץ, ההבדלים הם באיכות ההפקה לא באיכות הכיווץ או הביטרייט.

rony1234 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 673
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #23 

גודל הביטרייט לא חייב להיות גבוהה בכדיי להציג סרט ברמה יפה מאוד, אני לדוגמא מוריד הרבה סרטים בMKV עם ביטרייט של ממוצא 2.5 עד 5 ורואים מעולה בפלזמה שלי, תאמינו שלא ראיתי הבדל משמעותי של סרט שהורדתי בביטרייט של 15 בקובץ גדול של MKV כ20 GB (סרט אווטר.) לבין אותו סרט בקובץ של כ4 GB עם בטרייט של כ4 עד 5 מקסימום , זאת אומרת שחברת יס יכולה בשקט לשדר סרטים ברמה יפה מאוד עם בטרייט נמוך , הכל תלויי מאוד באיכות עצמה של אותו סרט או סידרה , תשימו לב לסדרות שמשודרות בערוציי הHD ותיראו שרואים דיי יפה , פשוט הפונט של יס הורס את חווית הצפיה , ראו דוגמא בערץ ההיטוריה HD איזה פונט מושלם יש שם .

off
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1394
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

שליחה #24 

בכל מקרה אתה צריך לתת פה גילוי נאות אם אתה מקבל הנחה או תנאים מיוחדים מYES

אם אתה לא מקבל מהם שום דבר אז זכותך לטעון שאיכות השידור שלהם בHD מצוינת.

oferlaor כתב:UserName

זה לא נכון. כל הערוצים נדחסים סטטיסטית. האיכות של הפרסומות לא משנה את איכות הכיווץ, ההבדלים הם באיכות ההפקה לא באיכות הכיווץ או הביטרייט.
...

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #25 

rony1234 כתב:גודל הביטרייט לא חייב להיות גבוהה בכדיי להציג סרט ברמה יפה מאוד, אני לדוגמא מוריד הרבה סרטים בMKV עם ביטרייט של ממוצא 2.5 עד 5 ורואים מעולה בפלזמה שלי, תאמינו שלא ראיתי הבדל משמעותי של סרט שהורדתי בביטרייט של 15 בקובץ גדול של MKV כ20 GB (סרט אווטר.) לבין אותו סרט בקובץ של כ4 GB עם בטרייט של כ4 עד 5 מקסימום , זאת אומרת שחברת יס יכולה בשקט לשדר סרטים ברמה יפה מאוד עם בטרייט נמוך , הכל תלויי מאוד באיכות עצמה של אותו סרט או סידרה , תשימו לב לסדרות שמשודרות בערוציי הHD ותיראו שרואים דיי יפה , פשוט הפונט של יס הורס את חווית הצפיה , ראו דוגמא בערץ ההיטוריה HD איזה פונט מושלם יש שם .
...
לא קשור הפונט, קשור הרזולוציה שבה הכתוביות מועברות, בהיסטוריה HD הכתוביות הן גם כן ברזולוציה נמוכה, אבל הכתוביות לא מוצגות כמו בערוצים של יס אז לא שמים לב לזה באופן קריטי.

amir073
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #26 

למי שהכתוביות מפריעות, תמיד אפשר להסיר אותן מהמסך

yakirnav
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 837
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #27 

5HD משדרים מדהים. רק היום עברתי ליס ויש הבדל אדיר. ממש אכזבה. השידורים שלהם מהאולפן כמו 'מתמסרים', 'חדשות הספורט' או 'בובה של לילה' היו תענוג צרוף! ביס זה פשוט קטסטרופה. אני שוקל ברצינות לבטל עסקה. אולי לא תמיד זו הכמות אלא האיכות.
Stay foolish

d1f2
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 140
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #28 

UserName, מאחר ואתה לא משלם את החשבון ל-yes אתה מקבל את זה די בכיף שבתור לקוח של יס אתה מקבל איכות פחות טובה (אתה אמרת) ואין לך שום בעיה בזה ואתה אפילו מקליט בשעות אחרות כדי שחלילה לא תהיה פגיעה באיכות (אז מה אם נתת תירוץ של: "אני רוצה למנוע הקבלה בהקלטות"?).
אנשים כאן בפורום כן משלמים את החשבון של yes ומקבלים מוצר באיכות ירודה. אם yes לא הייתה משדרת אף פעם באיכות טובה היו הרבה פחות תלונות על זה. אבל ברגע ש-yes שידרכה בצורה טובה והראתה את ההייתכנות, ברגע שהיא פגעה והורידה את האיכות אנשים מרגישים ומתלוננים שפגעו להם במוצר שהם משלמים עליו מידי חודש.

ואני מבקש, בשם שאר חברי הפורום והאינטרנט: תפסיק להטעות אנשים ולרשום דברים לא נכונים!

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #29 

d1f2 כתב:UserName, מאחר ואתה לא משלם את החשבון ל-yes אתה מקבל את זה די בכיף שבתור לקוח של יס אתה מקבל איכות פחות טובה (אתה אמרת) ואין לך שום בעיה בזה ואתה אפילו מקליט בשעות אחרות כדי שחלילה לא תהיה פגיעה באיכות (אז מה אם נתת תירוץ של: "אני רוצה למנוע הקבלה בהקלטות"?).
אנשים כאן בפורום כן משלמים את החשבון של yes ומקבלים מוצר באיכות ירודה. אם yes לא הייתה משדרת אף פעם באיכות טובה היו הרבה פחות תלונות על זה. אבל ברגע ש-yes שידרכה בצורה טובה והראתה את ההייתכנות, ברגע שהיא פגעה והורידה את האיכות אנשים מרגישים ומתלוננים שפגעו להם במוצר שהם משלמים עליו מידי חודש.

ואני מבקש, בשם שאר חברי הפורום והאינטרנט: תפסיק להטעות אנשים ולרשום דברים לא נכונים!
...
הי חבר, אני לא יודע מה איתך, אבל אני בהחלט משלם ל-yes ולא רק אני בביתי צופה בטלוויזיה, לכן אני לא מקליט תוכניות בזמנים שמתנגשים עם תוכניות של שאר חברי הבית שברובם גם אני צופה.
כפי שאמרתי, אני מרגיש פגיעה באיכות, יש לי כבר שנה שלמה את הממיר ואני בהחלט מרגיש שהאיכות שיש היום היא לא מה שהייתה לפני שנה כשקיבלנו את הממיר, אבל האיכות היא לא בלתי נסבלת, ואני עדיין נהנה ממנה יותר מכשאני נהנה בצפייה ב-SD, אני כבר לא מתרשם מהאיכות כפי שהתרשמתי ממנה לפני שנה, אבל אני עדיין מרגיש שזה HD ובכל פעם שאני רואה תכני HD בסטרימר של סדרות מהאינטרנט, אני תמיד שם לב עד כמה האיכות של יס יותר טובה מתכני HDTV.720P אך לא מתכני בלוריי, ואני מרוצה מהאיכות של יס מאד למרות הירידה.

yakirnav
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #30 

UserName,
ההשוואה שלך היא בין יס לבין יס בתקופה של לפני שנה.
מה קורה כשההשוואה היא מול HOT כיום?
בדיוק כמו שאמרתי בשרשור השני - זה על סף הבלתי נסבל. אם היית רואה "בטי" ב-HOT3HD או "מתמסרים", "חדשות הספורט" ו"בובה של לילה" למשל ב-5HD שמשודר בהוט היית מבין על מה אני מדבר.
איך אפשר להגיד שזה עדיף? הנושא לגמרי לא סובייקטיבי.
Stay foolish

UserName
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #31 

yakirnav כתב:UserName,
ההשוואה שלך היא בין יס לבין יס בתקופה של לפני שנה.
מה קורה כשההשוואה היא מול HOT כיום?
בדיוק כמו שאמרתי בשרשור השני - זה על סף הבלתי נסבל. אם היית רואה "בטי" ב-HOT3HD או "מתמסרים", "חדשות הספורט" ו"בובה של לילה" למשל ב-5HD שמשודר בהוט היית מבין על מה אני מדבר.
איך אפשר להגיד שזה עדיף? הנושא לגמרי לא סובייקטיבי.
...
אני לא יכול לענות לך על זה כי לא היה לי מעולם HOT.
בכל אופן, כתבתי בשרשור האחר שיכול להיות שזה בגלל שאתה משתמש בכבל של יס, שהחלפתי אותו ממזמן בגלל בעיות ולאחר מכן התחלתי לראות אפילו יותר טוב.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #32 

אין טעם להחליף כבל HDMI ,זה אות דיגיטלי ...אין הבדל בין כבל של 10 שקל לבין אלף במרחקים של מטרים בודדים .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

yakirnav
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #33 

לא שולל. אבדוק מעט יותר מאוחר כשאגיע הביתה.
אשנה גם עוט מעט הגדרות שנראות לי שיעזרו מעט.
למרו ששוב - אלו הן כוסות רוח למת לדעתי. אך אנסה.

בכל זאת - אין ספק שיש כאן בעיה. ולא קטנה.
מישהו כאן שיכול להשוות בין HOT ל- yes ולאשש או להפריח את הטענות?
Stay foolish

TTTT
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
קיבל תודות: 0

שליחה #34 

צודקים הכותבים ש-YES פשטה רגל
הערוצים כולם יורדים ברמה כי YES חוסכת ברוחב פס
HD בדיקה בסאונד בדיחה גרועה בתמונה
ו- HOT עדיף לכתוב ספר