nir11 כתב:מאז הוספת הערוצים האיכות ירדה משמעותית. ירדה עד כדי כך שאני לא בטוח שבמבחן עיוור אני אזהה נכון HD מול SD.
מסיבה שאינה ברורה לי הערוצים הזרים משדרים באיכות הרבה יותר טובה. ברור לחלוטין שיס דוחסים, אבל מה מונע מהם לדחוס את הערוצים הזרים?
ראינו בזמן המונדיאל שה HD של ערוץ 1 היה באיכות הרבה יותר גבוהה מזו של 5 HD (ואז כמובן יס העלו את האיכות).
...
לא קשור, 5HD משדרים גרוע, לא נראה לי שהם משדרים ברזולוציה שקרובה אפילו ל-HD.
יס לא דוחסים את הערוצים הזרים כי הדחיסה הסטטיסטית לא ידועה בערוצים אלו, לעומת זאת בערוצים הפנימיים אפשר לדעת מתי יש פרסומות ומתי יש שידורים.
גודל הביטרייט לא חייב להיות גבוהה בכדיי להציג סרט ברמה יפה מאוד, אני לדוגמא מוריד הרבה סרטים בMKV עם ביטרייט של ממוצא 2.5 עד 5 ורואים מעולה בפלזמה שלי, תאמינו שלא ראיתי הבדל משמעותי של סרט שהורדתי בביטרייט של 15 בקובץ גדול של MKV כ20 GB (סרט אווטר.) לבין אותו סרט בקובץ של כ4 GB עם בטרייט של כ4 עד 5 מקסימום , זאת אומרת שחברת יס יכולה בשקט לשדר סרטים ברמה יפה מאוד עם בטרייט נמוך , הכל תלויי מאוד באיכות עצמה של אותו סרט או סידרה , תשימו לב לסדרות שמשודרות בערוציי הHD ותיראו שרואים דיי יפה , פשוט הפונט של יס הורס את חווית הצפיה , ראו דוגמא בערץ ההיטוריה HD איזה פונט מושלם יש שם .
rony1234 כתב:גודל הביטרייט לא חייב להיות גבוהה בכדיי להציג סרט ברמה יפה מאוד, אני לדוגמא מוריד הרבה סרטים בMKV עם ביטרייט של ממוצא 2.5 עד 5 ורואים מעולה בפלזמה שלי, תאמינו שלא ראיתי הבדל משמעותי של סרט שהורדתי בביטרייט של 15 בקובץ גדול של MKV כ20 GB (סרט אווטר.) לבין אותו סרט בקובץ של כ4 GB עם בטרייט של כ4 עד 5 מקסימום , זאת אומרת שחברת יס יכולה בשקט לשדר סרטים ברמה יפה מאוד עם בטרייט נמוך , הכל תלויי מאוד באיכות עצמה של אותו סרט או סידרה , תשימו לב לסדרות שמשודרות בערוציי הHD ותיראו שרואים דיי יפה , פשוט הפונט של יס הורס את חווית הצפיה , ראו דוגמא בערץ ההיטוריה HD איזה פונט מושלם יש שם .
...
לא קשור הפונט, קשור הרזולוציה שבה הכתוביות מועברות, בהיסטוריה HD הכתוביות הן גם כן ברזולוציה נמוכה, אבל הכתוביות לא מוצגות כמו בערוצים של יס אז לא שמים לב לזה באופן קריטי.
5HD משדרים מדהים. רק היום עברתי ליס ויש הבדל אדיר. ממש אכזבה. השידורים שלהם מהאולפן כמו 'מתמסרים', 'חדשות הספורט' או 'בובה של לילה' היו תענוג צרוף! ביס זה פשוט קטסטרופה. אני שוקל ברצינות לבטל עסקה. אולי לא תמיד זו הכמות אלא האיכות.
UserName, מאחר ואתה לא משלם את החשבון ל-yes אתה מקבל את זה די בכיף שבתור לקוח של יס אתה מקבל איכות פחות טובה (אתה אמרת) ואין לך שום בעיה בזה ואתה אפילו מקליט בשעות אחרות כדי שחלילה לא תהיה פגיעה באיכות (אז מה אם נתת תירוץ של: "אני רוצה למנוע הקבלה בהקלטות"?).
אנשים כאן בפורום כן משלמים את החשבון של yes ומקבלים מוצר באיכות ירודה. אם yes לא הייתה משדרת אף פעם באיכות טובה היו הרבה פחות תלונות על זה. אבל ברגע ש-yes שידרכה בצורה טובה והראתה את ההייתכנות, ברגע שהיא פגעה והורידה את האיכות אנשים מרגישים ומתלוננים שפגעו להם במוצר שהם משלמים עליו מידי חודש.
ואני מבקש, בשם שאר חברי הפורום והאינטרנט: תפסיק להטעות אנשים ולרשום דברים לא נכונים!
d1f2 כתב:UserName, מאחר ואתה לא משלם את החשבון ל-yes אתה מקבל את זה די בכיף שבתור לקוח של יס אתה מקבל איכות פחות טובה (אתה אמרת) ואין לך שום בעיה בזה ואתה אפילו מקליט בשעות אחרות כדי שחלילה לא תהיה פגיעה באיכות (אז מה אם נתת תירוץ של: "אני רוצה למנוע הקבלה בהקלטות"?).
אנשים כאן בפורום כן משלמים את החשבון של yes ומקבלים מוצר באיכות ירודה. אם yes לא הייתה משדרת אף פעם באיכות טובה היו הרבה פחות תלונות על זה. אבל ברגע ש-yes שידרכה בצורה טובה והראתה את ההייתכנות, ברגע שהיא פגעה והורידה את האיכות אנשים מרגישים ומתלוננים שפגעו להם במוצר שהם משלמים עליו מידי חודש.
ואני מבקש, בשם שאר חברי הפורום והאינטרנט: תפסיק להטעות אנשים ולרשום דברים לא נכונים!
...
הי חבר, אני לא יודע מה איתך, אבל אני בהחלט משלם ל-yes ולא רק אני בביתי צופה בטלוויזיה, לכן אני לא מקליט תוכניות בזמנים שמתנגשים עם תוכניות של שאר חברי הבית שברובם גם אני צופה.
כפי שאמרתי, אני מרגיש פגיעה באיכות, יש לי כבר שנה שלמה את הממיר ואני בהחלט מרגיש שהאיכות שיש היום היא לא מה שהייתה לפני שנה כשקיבלנו את הממיר, אבל האיכות היא לא בלתי נסבלת, ואני עדיין נהנה ממנה יותר מכשאני נהנה בצפייה ב-SD, אני כבר לא מתרשם מהאיכות כפי שהתרשמתי ממנה לפני שנה, אבל אני עדיין מרגיש שזה HD ובכל פעם שאני רואה תכני HD בסטרימר של סדרות מהאינטרנט, אני תמיד שם לב עד כמה האיכות של יס יותר טובה מתכני HDTV.720P אך לא מתכני בלוריי, ואני מרוצה מהאיכות של יס מאד למרות הירידה.
UserName,
ההשוואה שלך היא בין יס לבין יס בתקופה של לפני שנה.
מה קורה כשההשוואה היא מול HOT כיום?
בדיוק כמו שאמרתי בשרשור השני - זה על סף הבלתי נסבל. אם היית רואה "בטי" ב-HOT3HD או "מתמסרים", "חדשות הספורט" ו"בובה של לילה" למשל ב-5HD שמשודר בהוט היית מבין על מה אני מדבר.
איך אפשר להגיד שזה עדיף? הנושא לגמרי לא סובייקטיבי.
yakirnav כתב:UserName,
ההשוואה שלך היא בין יס לבין יס בתקופה של לפני שנה.
מה קורה כשההשוואה היא מול HOT כיום?
בדיוק כמו שאמרתי בשרשור השני - זה על סף הבלתי נסבל. אם היית רואה "בטי" ב-HOT3HD או "מתמסרים", "חדשות הספורט" ו"בובה של לילה" למשל ב-5HD שמשודר בהוט היית מבין על מה אני מדבר.
איך אפשר להגיד שזה עדיף? הנושא לגמרי לא סובייקטיבי.
...
אני לא יכול לענות לך על זה כי לא היה לי מעולם HOT.
בכל אופן, כתבתי בשרשור האחר שיכול להיות שזה בגלל שאתה משתמש בכבל של יס, שהחלפתי אותו ממזמן בגלל בעיות ולאחר מכן התחלתי לראות אפילו יותר טוב.