כלקוח של יס מאז היווסדה ,אני יכול לומר שבחיים לא הייתי מחליף אותה ובטח לא להוט. נכון היתה ירידה מסוימת באיכות השידורים לתקופה קצרה,אבל היום הם במגמת שיפור במיוחד בתחום הhd ,
שזה מה שאני רואה. מי בכלל רואה ערוץ 2? מזמן אני לא מבזבז את העיניים שלי על ערוצים שלא משדרים באיכות גבוהה,דרך אגב אפילו יותר סרטים היום משודרים בדולבי דיגיטל. איכות התמונה בhd הרבה יותר טוב ביס מאשר בהוט,וזאת לפי מה שאני שומע מלקוחות של הוט דוקא!!
oferlaor,
כמעט כל תוכניות הרכש ורבות מתוכניות המקור משודרות ב-HD
דוגמאות- רעש מקומי, סדרת תוכניות על מוסיקה ישראלית
נבחרת החלומות- תוכנית הלייט נייט של ערוץ 1 שכרגע בחופשה
וכמובן תוכניתו של נסים גרמה
ספיישלים- קדם אירוזיון, התוכנית המרכזית ליום העצמאות וחידון התנ"ך כולם שודרו ב-HD
לגבי תוכניות הרכש ניתן לראות שם את עונה 20 של הסימפסונס, העונה הראשונה שבה הסדרה עברה ל-HD
לגבי חדשות, הוחלט שלא לשדר ב-HD עד שערוץ 1 לא יקנה ציוד צילום HD וזה יקנה רק לאחר השלמת הרפורמה, אם תהיה.
אני מניח שלא כל התוכניות לטעמך וגם לא לטעמי אבל להגיד שאין שידורי HD בערוץ 1 זה פשוט לא נכון.
asaf23,
לפי מה שידוע לי לערוץ 1 כיום רק קונסולה פשוטה שמשמשת להעברת שידורי HD, דמוי מה שיש לערוצי שידור של בתי ספר לתקשורת
לא ידוע לי אם הקונסולה הזאת מושכרת או בבעלות רשות השידור, אבל מדובר במשהו זמני.
לגבי העברת הערוץ ב-DTT, אני בטוח שהם ישמחו מאד אם הערוץ יועבר ב-HD ב-DTT, זה פשוט לא תלוי בהם, זה עכשיו בחקיקה ואז יהיה באחריות הרשות השניה.
לגבי הפצת השידורים בלווין, פשוט חבל על הכסף כשאתה משווה את זה למס' הצופים שבאמת יהנו מהשידורים האלה, מניח שגם זה יתוקן אחרי הרפורמה.
בלי קשר לYES , זו בושה ששנת 2011 אוטוטו מסתיימת וערוץ 2 עדיין לא משדר בHD נקודה.
זוהי תעודת עניות לשידורים בישראל.
מה גם שהם עדיין ב4:3 שזה בכלל עוול.
זהו תוצר ישיר ומחייב של כלל הצרכנות בישראל, "הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם"
מתי פעם אחרונה ראית הפקת hd שלהם? ניסיתי כמה וכמה פעמים לראות חדשות וזה היה ב sd. כמה שעות ביום זה hd?
לגבי יס
ה dvdbox זה ה ״אנאלוגי״ שלהם. זה עולה הרבה כסף וברור לי שהם עובדים על פתרונות לסלק את זה.
...
אכן לדעתי צריך לסלק את הDVDBOX, למרות שהוא כבר לא יעיל וברור למדי שכבר לחלוטין לא שמיש כמו מקס מוביז שלדעתי צריך כבר להפטר ממנו. אני די בטוח שלאחר הDVDBOX יהיה המון מקום בטרנספודרים הריקים ויתחילו להעביר את ערוצי הHD לאותם טרנספודרים, ואז יהיה עוד מקום לערוצי HD חדשים.
DVDBOX הוא PPV מיושן, אבל הוא הNVOD היחיד שיש בכל ממירי יס.
בשנה וחצי האחרונות יצא לי לעבור מיס להוט ובחזרה ליס...ומעבר לזה שאני כנראה קצת לא נורמלי, בקשר לאיכות השידור אני יכול לבשר בצער רב שנכון להיום, ובאופן כללי מבלי לפרט ערוץ ערוץ, איכות השידור בהוט טובה יותר מאשר ביס, במיוחד בערוצי ה-HD וכן, גם בערוץ 2...
nadavrut כתב:בשנה וחצי האחרונות יצא לי לעבור מיס להוט ובחזרה ליס...ומעבר לזה שאני כנראה קצת לא נורמלי, בקשר לאיכות השידור אני יכול לבשר בצער רב שנכון להיום, ובאופן כללי מבלי לפרט ערוץ ערוץ, איכות השידור בהוט טובה יותר מאשר ביס, במיוחד בערוצי ה-HD וכן, גם בערוץ 2...
אני כמעט ולא רואה שום דבר מהממירים, רוב הצפיה שלי היא מהסטרימר.
ההנהלה היא זאת שחולשת על הממירים בבית....
ובכל זאת, על פניו נראה לי שהתוכן בהוט טוב יותר לעומת מגוון ערוצי HD רב יותר (בעיקר סרטים) ביס וכמובן קידמה טכנולוגית.
בהוט הביטרייט עבור תכני ה-HD הוא גבוה יותר, ולכן הוא נראה טוב יותר. חוץ מזה, יש ליס נטיה לבצע re-encode לערוצי ה-FTA השונים ו"על הדרך" גם לסרס את הביטרייט שלהם, אז זה נכון שישנם ערוצי SD מסויימים שאיכותם פחותה משל HOT.
אבל עד היום הזיפזופ בהוט הוא בסלומושן, והממירים שלהם קורסים (מפסיקים לקבל פתאום מידע EPG או מצקצקים בסאונד עד לאיפוס הממיר), ולכן חוויית הצפיה הכללית נפגעת, ובסופו של יום אנשים עדיין מעדיפים את יס כי חוויית הצפיה הכוללת היא טובה יותר.
מה נגיד ומה נאמר? זהו נבלה וזו טרפה. שתי החברות דופקות את המשתמש, ודורשות סכומים לא מבוטלים עבור תוכן ירוד ולא מספק. מחיר החבילה בשתי החברות מאמיר לסכום הזוי עם ההוספה של ערוצי פרימיום בסיסיים לחבילה של הלקוח. גם שתיהן לא חפות מפשע לגבי ההתחייבות שהם דורשים מהלקוח, ושבעת מדורי הגיהנום שהם יעבירו אותו במידה וירצה להתנתק.
אז לא משנה על מי בחרתם "להגן" באשכול הזה, יצאתם פראיירים ואידיוטים. כי אף אחת מהחברות לא תתחשב בכם - לעולם!
edebby כתב:בהוט הביטרייט עבור תכני ה-HD הוא גבוה יותר, ולכן הוא נראה טוב יותר. חוץ מזה, יש ליס נטיה לבצע re-encode לערוצי ה-FTA השונים ו"על הדרך" גם לסרס את הביטרייט שלהם, אז זה נכון שישנם ערוצי SD מסויימים שאיכותם פחותה משל HOT.
אבל עד היום הזיפזופ בהוט הוא בסלומושן, והממירים שלהם קורסים (מפסיקים לקבל פתאום מידע EPG או מצקצקים בסאונד עד לאיפוס הממיר), ולכן חוויית הצפיה הכללית נפגעת, ובסופו של יום אנשים עדיין מעדיפים את יס כי חוויית הצפיה הכוללת היא טובה יותר.
מה נגיד ומה נאמר? זהו נבלה וזו טרפה. שתי החברות דופקות את המשתמש, ודורשות סכומים לא מבוטלים עבור תוכן ירוד ולא מספק. מחיר החבילה בשתי החברות מאמיר לסכום הזוי עם ההוספה של ערוצי פרימיום בסיסיים לחבילה של הלקוח. גם שתיהן לא חפות מפשע לגבי ההתחייבות שהם דורשים מהלקוח, ושבעת מדורי הגיהנום שהם יעבירו אותו במידה וירצה להתנתק.
אז לא משנה על מי בחרתם "להגן" באשכול הזה, יצאתם פראיירים ואידיוטים. כי אף אחת מהחברות לא תתחשב בכם - לעולם!
מה הקשר בכלל לעולם העסקים? כולה כתבתי בפוסט יחיד למה כל צד ימשיך להעדיף את הצד שלו. אם אתה רוצה להיות ציני, לפחות תלמד לענות כמו שצריך.
מה קרה? כואב לך להבין שגם כשאתה מגן על יס ("כליל השלמות הישראלית באיכות ושירות ללקוח") אתה יוצא טמבל ופראייר? או שכואב לך שמנכ"ל יס קנה יאכטה לבת שלו מכל השנים שהבעת נאמנות עיוורת לחברה שתחת ניהולו?
מה הקשר בכלל לעולם העסקים? כולה כתבתי בפוסט יחיד למה כל צד ימשיך להעדיף את הצד שלו. אם אתה רוצה להיות ציני, לפחות תלמד לענות כמו שצריך.
מה קרה? כואב לך להבין שגם כשאתה מגן על יס ("כליל השלמות הישראלית באיכות ושירות ללקוח") אתה יוצא טמבל ופראייר? או שכואב לך שמנכ"ל יס קנה יאכטה לבת שלו מכל השנים שהבעת נאמנות עיוורת לחברה שתחת ניהולו?
...
אני גם מתלונן על האיכות הכואבת של יס, ואני לא כזה נאמן ליס, זו פשוט החברה היחידה בארץ שאשכרה מתאמצת להביא תוכן.
שתי החברות דופקות את המשתמש, ודורשות סכומים לא מבוטלים עבור תוכן ירוד ולא מספק. מחיר החבילה בשתי החברות מאמיר לסכום הזוי עם ההוספה של ערוצי פרימיום בסיסיים לחבילה של הלקוח. גם שתיהן לא חפות מפשע לגבי ההתחייבות שהם דורשים מהלקוח, ושבעת מדורי הגיהנום שהם יעבירו אותו במידה וירצה להתנתק.
...
הדבר היחיד שאני לא מסכים במשפט הזה, זה שלהוט יש על מה להצדיק את הסכום על הטריפל, יס מציעה את אותה סכום רק על טלוויזיה, כמובן שיש לכך סיבה.
Mistoffelees כתב:oferlaor,
ספיישלים- קדם אירוזיון, התוכנית המרכזית ליום העצמאות וחידון התנ"ך כולם שודרו ב-HD
לגבי תוכניות הרכש ניתן לראות שם את עונה 20 של הסימפסונס, העונה הראשונה שבה הסדרה עברה ל-HD
...
יש עוד הרבה דוכמאות רבות של מקור ורכש:
תוכניות המקור כוללות את טסט ראשון וכמעט כל הספישליים שצולמו בכל מיני פסטיבליים (גם אם לא משודרים בפריים טיים)
ברכש יש את חוק וסדר, חוק וסדר מדור מיוחד, הסדרות של CSI, דרמות ותוכניות טבע של BBC
התנתקות מהוט או יס דורשת פשוט לשבת ולא להסתחבק עם שימור לקוחות. את ההתנתקות מהוט לקח לי בדיוק 10 דקות. נשמע הרבה זמן אבל אפילו הנציגה הטלפונית הופתעה לגלות שבאמת אני רוצה להתנתק ולא להמשיך ל"שימור" לקוחות.
Mistoffelees כתב:oferlaor,
...
יש עוד הרבה דוכמאות רבות של מקור ורכש:
תוכניות המקור כוללות את טסט ראשון וכמעט כל הספישליים שצולמו בכל מיני פסטיבליים (גם אם לא משודרים בפריים טיים)
ברכש יש את חוק וסדר, חוק וסדר מדור מיוחד, הסדרות של CSI, דרמות ותוכניות טבע של BBC
...
הנקודה היא שהערוץ צריך להתנתק משנות ה70 השחורות לבנות ולהתקדם ללו"ז HD כמעט מלא.
תאמין לי שהערוץ הראשון כבר מאוד רוצה להיפטר משימוש במכשירים עתיקים, אבל מה לעשות אלו שמפעילים את כל הציוד עד כה, עשו בעיות. בכל אופן נקווה שבקרוב יעבור עוד שלב ברפורמה של הערוץ.