מחפש זוג רמקולים רצפתיים סאב וסנטר 10K ל...
- יניבש
-
- חבר פעיל

- תגובות: 59
ממליץ לך ללכת על POLKAUDIO. הם משתלבים בד"כ מאוד טוב עם ONKYO. שמעתי אותם בשילוב זה ומאוד מאוד התרשמתי
קדמיים דגם RTIA5 - מחיר 5000 ש"ח
סנטר CSIA4 - מחיר 2000 ש"ח
סאב PSW110 - מחיר 2000 ש"ח
סה"כ - 9000 ש"ח
אני בטוח שתצליח להשיג מחיר טוב יותר בחנות וישאר לך עודף לרמקולים סראונד. אולי דגם RTIA1.
בהצלחה
קדמיים דגם RTIA5 - מחיר 5000 ש"ח
סנטר CSIA4 - מחיר 2000 ש"ח
סאב PSW110 - מחיר 2000 ש"ח
סה"כ - 9000 ש"ח
אני בטוח שתצליח להשיג מחיר טוב יותר בחנות וישאר לך עודף לרמקולים סראונד. אולי דגם RTIA1.
בהצלחה
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
עוד אופציה מומלצת בחום עם אונקיו היא רמקולים של מוניטור אודיו מסדרת הברונזה: קדמיים BX-5, אחוריים BX-FX וה-BX סנטר יעלו לך בסביבות משהו כמו 7,000 ש"ח (אבל זה מאוד תלוי בחנות ובכישורי המו"מ שלך
), מה שאמור להשאיר מספיק כסף לסאב טוב (אולי אפילו ה-BXW10 מאותה הסדרה של שאר הרמקולים). 
-
M-a-T-a-N
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 335
תודה חברים
יש לך מקום אולי שאפשר לשמוע אותם ?
יש לך מקום אולי שאפשר לשמוע אותם ?
- יניבש
-
- חבר פעיל

- תגובות: 59
פולקאודיו ואונקיו ניתן לשמוע בסיריוס אלקטרוניקה באור יהודה
-
M-a-T-a-N
-
- חבר פעיל מאוד

אני יקפוץ לשם
וחזור עם תשובות
את המוניטור אדיו לא ראיתי אפילו בזאפ
אבל ה RX6 נראה מפחיד
וחזור עם תשובות
את המוניטור אדיו לא ראיתי אפילו בזאפ
אבל ה RX6 נראה מפחיד
- epony
-
- חבר במועדון 10K

מוניטור אודיו לא היו ממש "חשופים" בזאפ בגלל המדיניות של היבואן הרשמי הקודם של המותג, שהתחלף לא מזמן...
אם אתה יכול למתוח טיפ-טיפה את התקציב שלך, אתה בהחלט יכול להתארגן על RX6 ו-RX סנטר בפחות מ-10, ואז לעבור את ה-10 עם השקעה בסאב טוב
אם אתה יכול למתוח טיפ-טיפה את התקציב שלך, אתה בהחלט יכול להתארגן על RX6 ו-RX סנטר בפחות מ-10, ואז לעבור את ה-10 עם השקעה בסאב טוב
-
M-a-T-a-N
-
- חבר פעיל מאוד

אין לי בעיה שלפוף קצת כסף
החשש העיקרי שלי זה שאני לא מבין בתחום
ולא רוצה ליפול או לקנות ואחרי זה להתחרט
בגלל זה אולי יש כאלה שחושבים שאני לא רציני
אבל זה ההפך
החשש העיקרי שלי זה שאני לא מבין בתחום
ולא רוצה ליפול או לקנות ואחרי זה להתחרט
בגלל זה אולי יש כאלה שחושבים שאני לא רציני
אבל זה ההפך
- epony
-
- חבר במועדון 10K

אז ההמלצה החד-משמעית היא לתת לאוזניים שלך לעשות את העבודה - קיבלת פה כמה המלצות על רמקולים מצויינים, ועכשיו הגיע הזמן להחליט בעצמך!
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
לך לשתיים שלוש חנויות, בכל אחת ישמיעו לך שניים שלושה סטים ואני בטוח שככה יהיה לך הכי קל לבחור.
כשאתה מגיע לחנויות תגיד שהתקציב שלך נמוך מ 10 כי הם יעלו לך את התקציב דיי בקלות. אני הלכתי עם 7-8 ויצאתי עם 12.5 אבל מרוצה.
כשאתה מגיע לחנויות תגיד שהתקציב שלך נמוך מ 10 כי הם יעלו לך את התקציב דיי בקלות. אני הלכתי עם 7-8 ויצאתי עם 12.5 אבל מרוצה.
-
M-a-T-a-N
-
- חבר פעיל מאוד

סגור העיניין
יש חנויות מומלצות ?
אני מכיר רק את פיוצ'ר
יש משהו באזור נתניה ?
יש חנויות מומלצות ?
אני מכיר רק את פיוצ'ר
יש משהו באזור נתניה ?
- epony
-
- חבר במועדון 10K

יש את לייזר סיטי בבניין הפורום בצומת כפר שמריהו - הם מחזיקים רמקולים של מוניטור אודיו למיטב ידעיתי...
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7416
סע גם לסטריאו סטאר בפ''ת לא תצטער
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
אני קניתי סאב, סנטר, שני אחוריים ורסיבר מלייזר. אחלה תצוגה יש להם. יש עוד חנויות בפיתוח ורשפון אבל פלצניות. חבל לך על הזמן.epony כתב:יש את לייזר סיטי בבניין הפורום בצומת כפר שמריהו - הם מחזיקים רמקולים של מוניטור אודיו למיטב ידעיתי......
יש גם את העולם הדיגיטלי ברמת השרון. את הכתובת המדויקת יש לך ב "איפה קונים?" בתפריט הראשי למעלה.
-
M-a-T-a-N
-
- חבר פעיל מאוד

תודה אנשים אני יעבור שם באמת
ויחזור לכאן עם תשובות
ויחזור לכאן עם תשובות
- linyotam
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
בדקתי את האתר שדיברת עליו עכשיו ובאמת, המחירים (כולל המשלוח) זולים עד כדי 50% מהמחיר בארץ.zionc כתב:ואני ממליץ לך לקנות רק בחו"ל ומצידי שכול היבואנים ובעלי החנויות בארץ יפשטו את הרגל....זה פשוט בושה איזה קופון הם גוזרים עלינו בכול קניה.
אני ממליץ לך לרדת לת"א לאחת החנויות המובילות לשמוע רמקולים ולהתרשם... לקחת דגם ולרוץ לאינטרנט ולקנות בחול ולשלוח לארץ.... בצורה זו אתה חוסר עד 50% ממחיר הרמקול בארץ.
רק לשם דוגמא.... היום הזמנתי באתר בחול את סט הרמקולים של קליפש שכולל:
שני רמקולים קדמיים Klipsch RF-82 II Black (pair), Dual 8" Cerametallic Woofers
רמקול סנטר Klipsch RC-62 II Black (each) Dual 6.5" Cerametallic Woofers
שני רמקולים סראונד צדדיים klipsch RS-52 II Black (pair) Dual 5.25” Cerametallic™ Woofers
שני רמקולים סראונד אחוריים Klipsch RS-42 II Black (pair) Dual 4" Cerametallic Woofer
סב 12 אינץ Klipsch RW-12d Subwoofer(black ash) each
מחיר עד הבית לא יעבור את ה 13,000 ש"ח כאשר עבור חבילה פחות טובה בארץ (אותם רמקולים רק מהסידרה הישנה של קליפש) דרשו ממני בארץ יותר מ 20,000 ש"ח !!! אני מתאר לעצמי שעבור הסידרה החדשה המחיר בארץ יקפוץ בעוד 25%....כלומר 25,000 ש"ח
חסכון של כמעט 50% !!!!
מצורף לינק לאתר שממנו קניתי.... יש להם כמעט את כול הרמקולים המובילים במחירים הכי זולים שמצאתי באינטרנט בהחלט שווה בדיקה....אם אתה צריך עזרה...פנה אלי בפרטי ואני יותר מאשמח לעזור לך !
http://www.newaudiovideo.com/
נשאר לי רק לאחל לך קניה מוצלחת ושלא תצא פראייר !
ציון...
כעת נותר רק לקוות שהמשלוח יגיע והמוצרים שהזמנת יהיו המוצרים שקיבלת...
אינני מסוגל לשלוח הודעות פרטיות מכיוון שאני משתמש חדש,
אז אשמח אם תוכל לעדכן אותי אם באמת קיבלת את מה שרצית...
במידה וכן, בהחלט אשקול לבצע משם הזמנה!
תודה רבה.
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
M-a-T-a-N
ממליץ לך לכיוון של פולק אודיו סדרת ה RTI החדשה .
מסגרת התקציב שלך די קרובה לדרישות שלך .לדעתי וטעמי רמקולים מעולים וגם מעבר לכך .
כנס לחנות מתמחה איכותית באזור המרכז (הכוונה אמיתית) כדי להתרשם מהיכולת שלהם .
בהצלחה .
ממליץ לך לכיוון של פולק אודיו סדרת ה RTI החדשה .
מסגרת התקציב שלך די קרובה לדרישות שלך .לדעתי וטעמי רמקולים מעולים וגם מעבר לכך .
כנס לחנות מתמחה איכותית באזור המרכז (הכוונה אמיתית) כדי להתרשם מהיכולת שלהם .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
-
M-a-T-a-N
-
- חבר פעיל מאוד

תודה נשמה אני יבדוק גם אותם
- zionc
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 555
אנ י בהחלט אעדכן את כולם....linyotam כתב:בדקתי את האתר שדיברת עליו עכשיו ובאמת, המחירים (כולל המשלוח) זולים עד כדי 50% מהמחיר בארץ.zionc כתב:ואני ממליץ לך לקנות רק בחו"ל ומצידי שכול היבואנים ובעלי החנויות בארץ יפשטו את הרגל....זה פשוט בושה איזה קופון הם גוזרים עלינו בכול קניה.
אני ממליץ לך לרדת לת"א לאחת החנויות המובילות לשמוע רמקולים ולהתרשם... לקחת דגם ולרוץ לאינטרנט ולקנות בחול ולשלוח לארץ.... בצורה זו אתה חוסר עד 50% ממחיר הרמקול בארץ.
רק לשם דוגמא.... היום הזמנתי באתר בחול את סט הרמקולים של קליפש שכולל:
שני רמקולים קדמיים Klipsch RF-82 II Black (pair), Dual 8" Cerametallic Woofers
רמקול סנטר Klipsch RC-62 II Black (each) Dual 6.5" Cerametallic Woofers
שני רמקולים סראונד צדדיים klipsch RS-52 II Black (pair) Dual 5.25” Cerametallic™ Woofers
שני רמקולים סראונד אחוריים Klipsch RS-42 II Black (pair) Dual 4" Cerametallic Woofer
סב 12 אינץ Klipsch RW-12d Subwoofer(black ash) each
מחיר עד הבית לא יעבור את ה 13,000 ש"ח כאשר עבור חבילה פחות טובה בארץ (אותם רמקולים רק מהסידרה הישנה של קליפש) דרשו ממני בארץ יותר מ 20,000 ש"ח !!! אני מתאר לעצמי שעבור הסידרה החדשה המחיר בארץ יקפוץ בעוד 25%....כלומר 25,000 ש"ח
חסכון של כמעט 50% !!!!
מצורף לינק לאתר שממנו קניתי.... יש להם כמעט את כול הרמקולים המובילים במחירים הכי זולים שמצאתי באינטרנט בהחלט שווה בדיקה....אם אתה צריך עזרה...פנה אלי בפרטי ואני יותר מאשמח לעזור לך !
http://www.newaudiovideo.com/
נשאר לי רק לאחל לך קניה מוצלחת ושלא תצא פראייר !
ציון...
כעת נותר רק לקוות שהמשלוח יגיע והמוצרים שהזמנת יהיו המוצרים שקיבלת...
אינני מסוגל לשלוח הודעות פרטיות מכיוון שאני משתמש חדש,
אז אשמח אם תוכל לעדכן אותי אם באמת קיבלת את מה שרצית...
במידה וכן, בהחלט אשקול לבצע משם הזמנה!
תודה רבה....
דבר אחד חשוב לגבי השילוח לארץ.... זה עלה קצת יותר יקר ממה שמופיע באתר.מאחר וההזמנה לא טופלה במשך יומים דיברתי איתם טלפונית. התברר שהם לא כול כך ציפו ללקוחות מעבר לים ומחיר המישלוח שהופיע באתר התיחס למשלוח בתוך ארה"ב.
בסה"כ לאחר מספר ימי המתנה נמצא פתרון שמקובל על שני הצדדים.
ההזמנה אמורה להשלח לארץ ביום חמישי או שישי....ולהגיע לארץ בעוד שבועיים....
אחרי שאני אקבל את הכול אני אעדכן את כולם במחיר הסופי ובטיב הרמקולים !
ציון
- epony
-
- חבר במועדון 10K

רגע, האתר שבו הזמנת את הרמקולים מבצע את השילוח לארץ בשבילך?zionc כתב: אנ י בהחלט אעדכן את כולם....
דבר אחד חשוב לגבי השילוח לארץ.... זה עלה קצת יותר יקר ממה שמופיע באתר.מאחר וההזמנה לא טופלה במשך יומים דיברתי איתם טלפונית. התברר שהם לא כול כך ציפו ללקוחות מעבר לים ומחיר המישלוח שהופיע באתר התיחס למשלוח בתוך ארה"ב.
בסה"כ לאחר מספר ימי המתנה נמצא פתרון שמקובל על שני הצדדים.
ההזמנה אמורה להשלח לארץ ביום חמישי או שישי....ולהגיע לארץ בעוד שבועיים....
אחרי שאני אקבל את הכול אני אעדכן את כולם במחיר הסופי ובטיב הרמקולים !
ציון...
למיטב הבנתי, זה יכול להשפיע על חבות המס שלך מכיוון שבמכס מסתכלים על החשבונית של הספק וגוזרים את המכס והמע"מ) (34% בסה"כ) מהשורה התחתונה בחשבונית.
בשל כך, עדיף עקרונית לבצע את השילוח עם חברה אחרת (USHOPS, TNT EXPRESS וכיו"ב), ולא ישירות ע"י הספק, מכיוון שאז השילוח לא נכלל בחשבונית המקורית ואינו ממוסה...
בכל מקרה, מה שקובע זאת המציאות בשטח, אז אני בטוח שהרבה חברים פה ישמחו לשמוע ממך כמה הכל עלה בסוף, וכמובן לראות תמונות של הסלון החדש לכשיגיעו הרמקולים
- jadis
-
- חבר פעיל

- תגובות: 71
בוקר טוב בעיניי זה כמו קנית חתול בשק
אבל אם הכל ב"ה יעבור בהצלחה ולא תתאכזב מהסאונד ועוד שאלה מה יקרה עם האחריות?? אז שיהיה בהצלחה אני מחזיק לך אצבעות
אם אתה שואל אותי ? אני לא ההיתי בשביל עיוור עושה את הצעד הזה לפעמים כשחושבים שחוסכים אוכלים אותה סורי !!