גאג'יה בררה או אסקסו בייסיק + מטחנה imini?
- rafic8
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 252
מברוק חבר..
צעד נבון...
צעד נבון...
- יוני_א
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 848
- שם מלא: יוני
מזל טוב! זה הסט שאני משתמש בו וממש נהנה ממנו.
- כפיר_ש
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
תתחדש, יפה בלבן...
תקפיד על קפה טרי ואל תשפוך את כולו למטחנה אלא כמות יומית.
מידי פעם צריך לכייל קצת את המטחנה כשמחליפים את הקפה.
תקפיד על קפה טרי ואל תשפוך את כולו למטחנה אלא כמות יומית.
מידי פעם צריך לכייל קצת את המטחנה כשמחליפים את הקפה.
- hosq
-
- כתב קפה

- תגובות: 5016
סט יפה ואופה, דרך מהנה! שים לב שהמכונה רגישה יחסית לאבנית, יש להקפיד בנושא זה.
what's next?
-
eranzi
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
תחזוקה ועוד שאלה
המכונה הגיעה עם פילטר, זה משהו שמצריך תחזוקה או החלפה אחת לתקופה? ואם תחזוקה, כיצד?
שאלה נוספת, האספרסו הראשון תמיד יוצא רע. מה הסיבה? אני ממתין עד שהמכונה תתחמם כמו שצריך
שאלה נוספת, האספרסו הראשון תמיד יוצא רע. מה הסיבה? אני ממתין עד שהמכונה תתחמם כמו שצריך
- קרמריקה
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 4098
פעם בשבועיים תרענן את הפילטר עם מלח גס (מסס כפית גדושה בכוס מים ופשוט תזרים אותם דרך הפילטר בזהירות - עם המכסה פתוח כמובן).
לגבי האספרסו הראשון, רבות דובר ונשאל בלי תשובות באמת חד משמעיות. יש מכונות בהן זה קריטי יותר ויש כאלו בהן זה קריטי פחות.
תוודא שאתה באמת מחמם הכל כמו שצריך (כולל הידית כמובן) ואם זה לא עוזר, על מנת לא לבזבז קפה, פשוט תשפוך מעט קפה לידית (הרבה פחות ממה שצריך למנת אספרסו) ו״תחלוט״. זה אמור לשחזר את מטרת האספרסו הראשון...
לגבי האספרסו הראשון, רבות דובר ונשאל בלי תשובות באמת חד משמעיות. יש מכונות בהן זה קריטי יותר ויש כאלו בהן זה קריטי פחות.
תוודא שאתה באמת מחמם הכל כמו שצריך (כולל הידית כמובן) ואם זה לא עוזר, על מנת לא לבזבז קפה, פשוט תשפוך מעט קפה לידית (הרבה פחות ממה שצריך למנת אספרסו) ו״תחלוט״. זה אמור לשחזר את מטרת האספרסו הראשון...
- דבוטאנט
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
סט יפה
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- hosq
-
- כתב קפה

- תגובות: 5016
יש לדאוג לניקיון הראש והידית והפילטר לפני ואחרי השימוש. אחרת אתה תקבל טעם מעופש משאריות קפה שנשארו ומשתחררות בזמן החליטה
what's next?