מיקרוסופט מציגה את Windows 8
קלוד,
אל חשש, הלכתם קצת רחוק עם ממשק ה Tiles הזה, לדעתי זאת "סתאם" עוד יכולת UI מעל ה OS שתהיה קיימת במערכת, בדומה למדייה סנטר ומיועדת לרוץ על מכשירי טאבלט. מיקרוסופוט לא יעשו שינוי דרסטי בממשק הראשי שלהם למחשבי PC, מהסיבה הכי פשוטה בעולם, חלונות 7 זאת הצלחה כבירה. ביום אחד נעשים כ 1 מליון אקטיבציות למערכת הזאת בעולם. זה הרבה יותר אקטיבציות מאשר לכל מכשירי אנדרואיד ומכשירי ה iOS החדשים ביחד
אל חשש, הלכתם קצת רחוק עם ממשק ה Tiles הזה, לדעתי זאת "סתאם" עוד יכולת UI מעל ה OS שתהיה קיימת במערכת, בדומה למדייה סנטר ומיועדת לרוץ על מכשירי טאבלט. מיקרוסופוט לא יעשו שינוי דרסטי בממשק הראשי שלהם למחשבי PC, מהסיבה הכי פשוטה בעולם, חלונות 7 זאת הצלחה כבירה. ביום אחד נעשים כ 1 מליון אקטיבציות למערכת הזאת בעולם. זה הרבה יותר אקטיבציות מאשר לכל מכשירי אנדרואיד ומכשירי ה iOS החדשים ביחד
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני לא חושש, רק צר לי שחברה כל כך גדולה ובעלת נסיון אינה משקיעה את המשאבים איפה שצריך אלא רק איפה שזה יוצר הכי הרבה באזז.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
+1 זה יהיה רק תוסף ובמערכת לPC תוכל לעבוד בלי זה או דרך הממשק הרגיל.
מדובר בעיקר לשימוש בטאבלטים וסמארטפונים ששם אין עכבר.
מדובר בעיקר לשימוש בטאבלטים וסמארטפונים ששם אין עכבר.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
סוף-סוף שינוי אמיתי מבורך בממשקי ה-PC.
מיקרוסופט לא מפסיקה להפתיע בשנים האחרונות. ואני חושב שכל חובבי המאק כרגע לא יודעים איפה לאכול את עצמם. הממשק צועק אפל, אך הוא אינו של אפל. מערכת ההפעלה הבאה של אפל (הטייגר) נראית לא יותר כמו חבילת שירות מסכנה. בעוד שווינדוס 8 נראה שינוי מרענן, אינטואטיבי, פשוט שמסתיר את המורכבות של מערכת ההפעלה מאחורי ממשק נוח וחדשני.
תמיד שאני בוחן מערכת הפעלה, אני שואל את עצמי האם אמא שלי תוכל להשתמש בזה בקלות. עד היום הממשקים היחידים שהיא הצליחה (ואף נהנתה) להשתמש בהם הם iOS. ולשמחתי זהו ממשק הפיסי הראשון שהיא תוכל להסתדר איתו. אם אכן זהו ממשק של פיסי (ולא של טאבלטים), אז אני חושב שמדובר לא פחות ממהפכה.
לייק ענק.
מיקרוסופט לא מפסיקה להפתיע בשנים האחרונות. ואני חושב שכל חובבי המאק כרגע לא יודעים איפה לאכול את עצמם. הממשק צועק אפל, אך הוא אינו של אפל. מערכת ההפעלה הבאה של אפל (הטייגר) נראית לא יותר כמו חבילת שירות מסכנה. בעוד שווינדוס 8 נראה שינוי מרענן, אינטואטיבי, פשוט שמסתיר את המורכבות של מערכת ההפעלה מאחורי ממשק נוח וחדשני.
תמיד שאני בוחן מערכת הפעלה, אני שואל את עצמי האם אמא שלי תוכל להשתמש בזה בקלות. עד היום הממשקים היחידים שהיא הצליחה (ואף נהנתה) להשתמש בהם הם iOS. ולשמחתי זהו ממשק הפיסי הראשון שהיא תוכל להסתדר איתו. אם אכן זהו ממשק של פיסי (ולא של טאבלטים), אז אני חושב שמדובר לא פחות ממהפכה.
לייק ענק.
זה לא שינויים מחייבים כמו שמישהו אמר פה זה מין MEDIA CENTER הממשק לא תמיד כזה אלה רואים בסרטון שהממשק האמיתי דומה מאוד ל WINDOWS 7 ואז הוא עושה SWIPE ולוחץ על כפתור START ונפתח לו הממשק החדש שלדעתי די נוח ל HTPC או מחשבי TABLET אבל מן הסתם לשימושים רגילים ישאר הממשק הרגיל עם שולחן עבודה כמו שהתרגלנו עד עכשיו
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
עצם העובדה שהם מתרכזים כ"כ בממשק מגע ונותנים לו כ"כ הרבה "זמן במה" אותי מפחיד. אני דואג שהם השקיעו יותר מידיי משאבים בהתאמה למסכי מגע על חשבון שינויים אחרים. שימו לב שעד היום לא ראיתי מה השינויים והשיפורים בדור הבא של הווינדוס מעבר לממשקי המגע - לא נראה לכם חשוד?
צריך לקרוא למערכת ההפעלה הזו "ווינדוס 7 TOUCH" ולא ווינדוס 8
צריך לקרוא למערכת ההפעלה הזו "ווינדוס 7 TOUCH" ולא ווינדוס 8
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
איך אפשר לקרוא לזה מהפכה כשאתה עובר פה ממשק מלא לממשק של Dumb Phone מה שהם עשו פה לקחו את WP7 והגדילו את שטח העבודה ,חוץ מזה שהממשק הזה מתאים רק למסכי מגע ככה שלהשתמש פה על הPC יהיה סיוט ..אבל כמו שההיתה כבר אמור להבין זה לא בא להחליף את הממשק ,רק להוסיף אותו לטאבלטים ששם הממשק של W7 הוא סיוט בגלל מסך המגע ..LinkMattan כתב:סוף-סוף שינוי אמיתי מבורך בממשקי ה-PC.
לייק ענק....
בקשר להשווה לLion ,לדעתי זאת טעות ענקית , OS X 10.7 או Lion היא ממש לא חבילת הרחבה ...והיא הולכת להיות מושקת לקהל הרחב בעוד שבוע לעומת W8 שעדיין לא ידוע על זמן ההוצאה והבעיות שהתמיכה בARM תביא כמו פרגמטציה של אפלקציות שאפלקציות שנכבתו לX86 לא יעבדו על ARM ,למרות שאפלקציות ARM כן יעבדו על X86 .
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
IamEzio כתב:איך אפשר לקרוא לזה מהפכה כשאתה עובר פה ממשק מלא לממשק של Dumb Phone מה שהם עשו פה לקחו את WP7 והגדילו את שטח העבודה ,חוץ מזה שהממשק הזה מתאים רק למסכי מגע ככה שלהשתמש פה על הPC יהיה סיוט ..אבל כמו שההיתה כבר אמור להבין זה לא בא להחליף את הממשק ,רק להוסיף אותו לטאבלטים ששם הממשק של W7 הוא סיוט בגלל מסך המגע ..LinkMattan כתב:סוף-סוף שינוי אמיתי מבורך בממשקי ה-PC.
לייק ענק....
בקשר להשווה לLion ,לדעתי זאת טעות ענקית , OS X 10.7 או Lion היא ממש לא חבילת הרחבה ...והיא הולכת להיות מושקת לקהל הרחב בעוד שבוע לעומת W8 שעדיין לא ידוע על זמן ההוצאה והבעיות שהתמיכה בARM תביא כמו פרגמטציה של אפלקציות שאפלקציות שנכבתו לX86 לא יעבדו על ARM ,למרות שאפלקציות ARM כן יעבדו על X86 ....
אתה טועה, זה לא רק לטאבלטים. כמו שכבר היית אמור להבין, הממשק יהיה זהה לכל הפלטפורמות. תוכנות שתוכננו לטאצ' יעבדו עם מקלדת ועכבר. ממליץ לך לקרוא את הכתבה הבאה לפני שאתה מסיק מסקנות:
http://news.cnet.com/8301-31021_3-20068 ... uselMain.0
לגבי ה-Lion (וסליחה על הטעות, טייגר זו הייתה המערכת הקודמת), ממה שראיתי עד עכשיו אין שינויים גדולים. בתור משתמש Mac, אני יותר מאשמח לראות שהמערכת ההפעלה הבאה תביא בשורה אמיתית, ואני אשמח להוציא 50 דולר לשדרג אותה. אבל כל מה שראיתי עד עכשיו זה שהם הוסיפו ממשק לבחירת אפליקציות כמו שיש לאייפון. זה נראה ממש מסכן... בשביל זה לחכות 3 שנים?[/b]
1. אני חושב שהרעיון זה ליצור אחידות לאורך כל מערכות ההפעלה מטלפון עד מחשב/ טלויזיה.
2. בטוח יהיה גישה למערכת הפעלה רגילה כמו שיש כעת לcontrol panel קלאסי.
3. נראה לי שזה לא רק למגע אלא גם להפעלת media center עם קינקט מול הטלויזיה.
2. בטוח יהיה גישה למערכת הפעלה רגילה כמו שיש כעת לcontrol panel קלאסי.
3. נראה לי שזה לא רק למגע אלא גם להפעלת media center עם קינקט מול הטלויזיה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
http://news.cnet.com/8301-31021_3-20068 ... uselMain.0
[left]When using existing desktop applications, the interface goes to a very Windows 7-like desktop.[/left]
ז"א שיהיה אפשר להשתמש בממשק דמוי ווינדוס 7 ב PC. בשורה טובה, רק אני עדיין מנסה להבין אם יש איזושהי בשורה חדשה למשתמשי ה PC מעבר לממשק המחודש. אם לא - אין שום סיבה שבעולם לשדרג ממנה מווינדוס 7/ויסטה או בעצם להשתמש בה מעבר למכשירים מבוססי מסך מגע. אני אישית מחכה לשמוע עוד ממיקרוסופט על מנת להבין האם הבשורה נעצרה בהתאמה למסכי מגע או שיש משהו מעבר.
[left]When using existing desktop applications, the interface goes to a very Windows 7-like desktop.[/left]
ז"א שיהיה אפשר להשתמש בממשק דמוי ווינדוס 7 ב PC. בשורה טובה, רק אני עדיין מנסה להבין אם יש איזושהי בשורה חדשה למשתמשי ה PC מעבר לממשק המחודש. אם לא - אין שום סיבה שבעולם לשדרג ממנה מווינדוס 7/ויסטה או בעצם להשתמש בה מעבר למכשירים מבוססי מסך מגע. אני אישית מחכה לשמוע עוד ממיקרוסופט על מנת להבין האם הבשורה נעצרה בהתאמה למסכי מגע או שיש משהו מעבר.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אילו הייתי שומע מהכיוון שלהם שיש סוף סוף ניהול שירותים ותהליכים שאינו דורש שכולם יתחלקו באותו svchost אומלל שגורם לכך שאתה אף פעם לא יודע איזה תהליך באמת רץ או לא, הייתי אפילו מוכן לסלוח על ממשק ה Tiles המטופש.
Catskinner כתב:אילו הייתי שומע מהכיוון שלהם שיש סוף סוף ניהול שירותים ותהליכים שאינו דורש שכולם יתחלקו באותו svchost אומלל שגורם לכך שאתה אף פעם לא יודע איזה תהליך באמת רץ או לא, הייתי אפילו מוכן לסלוח על ממשק ה Tiles המטופש....
נערך לאחרונה על ידי shayze ב 07/06/2011 8:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
נראה לי שאתם מסתכלים על זה בצורה שגויה
אתם בוחנים את מערכת ההפעלה מצד של משתמש מתוחכם שמעוניין לעשות מודיפקציות ויודע מה הוא עושה.
אני חושב שמיקרוסופט עושים פה צעד חכם במטרה להתחרות באפל. הקונספט של אפל לעומת מייקרוסופט הוא שבאפל מניחים שהמחשב הוא מוצר - מכונה סגורה שמפעילה אפליקציות סגורות. דרגות חופש מועטות מאוד לשינויים עבור המשתמש אבל זה מונע גם הרבה קבלת החלטות ע"י המשתמש שרוב הפעמים לא מבין בכלל מה רוצים ממנו וגם סביבת עבודה הרבה יותר מבוקרת, בעלת התנהגות עקבית ופחות באגים (כי יש פחות פעולות לא צפויות מצד המשתמש).
רוב המשתמשים בעולם הם לא אלה שיושבים פה בפורום אלא משתמשים פונציונליים במחשב. כאלה שמפעילים אפליקציות ולא יותר ולא מעונייינים להסתבך. מערכת כזו תגרור פחות קריאות שירות מההורים שלי למשל
אני מניח מהממשק שהוא פחות רלבנטי ל-PC ובטוח תהיה אופציה לעבוד בתצורה פתוחה וחופשית יותר למרות שאני במקום מייקרוסופט הייתי משחרר את המערכת במצב דיפולטיבי סגור ורק מי שרוצה שיפתח. זו כבר פעולה שאומרת שהמשתמש יודע מה הוא עושה (פחות או יותר).
אני חושב שמיקרוסופט עושים פה צעד חכם במטרה להתחרות באפל. הקונספט של אפל לעומת מייקרוסופט הוא שבאפל מניחים שהמחשב הוא מוצר - מכונה סגורה שמפעילה אפליקציות סגורות. דרגות חופש מועטות מאוד לשינויים עבור המשתמש אבל זה מונע גם הרבה קבלת החלטות ע"י המשתמש שרוב הפעמים לא מבין בכלל מה רוצים ממנו וגם סביבת עבודה הרבה יותר מבוקרת, בעלת התנהגות עקבית ופחות באגים (כי יש פחות פעולות לא צפויות מצד המשתמש).
רוב המשתמשים בעולם הם לא אלה שיושבים פה בפורום אלא משתמשים פונציונליים במחשב. כאלה שמפעילים אפליקציות ולא יותר ולא מעונייינים להסתבך. מערכת כזו תגרור פחות קריאות שירות מההורים שלי למשל
אני מניח מהממשק שהוא פחות רלבנטי ל-PC ובטוח תהיה אופציה לעבוד בתצורה פתוחה וחופשית יותר למרות שאני במקום מייקרוסופט הייתי משחרר את המערכת במצב דיפולטיבי סגור ורק מי שרוצה שיפתח. זו כבר פעולה שאומרת שהמשתמש יודע מה הוא עושה (פחות או יותר).
נערך לאחרונה על ידי sma ב 02/06/2011 17:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

זה עתיד מוגבל מידי כדי להיות להיות רלוונטי לרובנו
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
אני מקווה שיצא גם Windows 8-PC כי מה שרואים בסרטון זה אייפון ענקי ולא מחשב של שנועד לעבודה
לדעתי במחשבים הביתיים והמשרדיים השולחניים והניידים הממשק הזה ינחול מפלה נראה הוא ממש יועד לעבודה עם מסך מגע ומה יעשו כל אלו שאין להם מסך מגע כל אלה שהמסך נמצא באמצע השולחן וממש לא נוח להגיע אליו?
ומה עם כל המאמצים שמליירדים של אנשים ברחבי העולם עשו כדי להתרגל ולעבוד עם Windows 7?
אם תשאלו אותי.....אני..... נשאר עם Windows XP.
לדעתי במחשבים הביתיים והמשרדיים השולחניים והניידים הממשק הזה ינחול מפלה נראה הוא ממש יועד לעבודה עם מסך מגע ומה יעשו כל אלו שאין להם מסך מגע כל אלה שהמסך נמצא באמצע השולחן וממש לא נוח להגיע אליו?
ומה עם כל המאמצים שמליירדים של אנשים ברחבי העולם עשו כדי להתרגל ולעבוד עם Windows 7?
אם תשאלו אותי.....אני..... נשאר עם Windows XP.
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שאלה חשובה, האם עברית סוף סוף תתמך בכל הפלטפורמות כולל pda? או שוב רק apple תחשוב עלינו? 
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך