Onkyo TX-NR609 מארצות הברית

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6603
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 500 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #21 

מיסים משלמים גם על ההובלה, קודמי צודק !

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386
נתן תודות: 267 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #22 

בוננזה כתב:
אוריאל כתב:onkyo 609 - 469$
מסים (34%) - 175.5$
הובלה - +149$
ביטוח מוצר - 10$
סה"כ 800$ או בשקלים - 2746 ש"ח (המחיר התקבל כהצעת מחיר מאחד מאתרי השילוח מUS אלינו )
מחיר הכי זול בזאפ - 4900.
הבדל של2154 ש"ח . . .
...
אני חושב שיש לך טעות בחישוב.
את המס משלמים גם על ההובלה (לפחות ככה זה היה אצל חלק נכבד מהמזמינים מחו"ל).
כךש בפועל יש סיכוי סביר שהחשבון יצא גבוה יותר.
(500+150+10)*1.34 ==> 884$
884$*3.5 ==> 3094 ש"ח.
ואיפה כל העמלות למיניהן אשר מגיעות לכמה מאות נוספות?

אני מניח שהמחיר הסופי בדלת הלקוח יהיה קרוב ל-3500 ש"ח.
ואם אני לא טועה על זה צריך להוסיף שנאי אשר עולה עוד 500 ש"ח בערך.

לגבי המחיר שציינת של ה-609 בארץ, מתי בפעם האחרונה קנית בזאפ?!
אני ראיתי כאן לא מזמן מישהו שטען שהמחיר האמיתי זה זאפ מינוס 20%.. כמה שהוא צדק!!
כפי שרשמתי, אל תתפלאו אם אחרי משא ומתן קטן (אבל באמת קטן) תגיעו למחיר שמגרד מלמטה את ה-4000 ש"ח.

לפי החשבון הזה לא חוסכים כאן שום דבר ובתמורה מקבלים מכשיר עם אחריות מוגבלת (אין שקט נפשי), שנאי מסורבל וקושי במכירה בעתיד (מכשיר מארה"ב).

תעשו את החשבון לבד..
...
ברמת המחיר של ה 609 לא תמיד משתלם ליבא מחו"ל ...אך בדגמים היקרים יותר 1008 3008 וכו ההפרשים גדולים מאוד וכן שווה לייבא למרות כל מה שצייינת ההפרשים בדגמים היקרים יותר מגיעים ליותר מ 50% הפרש במחיר (f)

DENONKYO
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #23 

Elad8 כתב:אני חושב שדי ברור למה DENONKYO רוצה שירכשו בארץ :roll:
...

אלעד,
אם אתה רומז שיש לי איזה עניין אישי להמליץ על קנייה בארץ אתה טועה אם לא גרוע מכך. אין לי כל קשר עם יבואן ONKYO -- טופ אודיו או יבואן DENON--ניופאן או כל יבואן מותג אחר. שיהיה ברור:אין לי שום אינטרס.

Trip
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 952
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

Re: ONKYO TX-NR609

שליחה #24 

DENONKYO כתב: בנוסף קח בחשבון שאם הדגם תואם תקן ארצות הברית תהיה לך בעיה בהאזנה לרדיו.
...
כבר מספר פעמים הפרכנו את המיתוס הזה.
גם מאנשים שהביאו מכשירים, גם ממפרטים. טווח התדרים והקפיצות זהה לנהוג בארץ.

CCHAOSS
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 20 פעמים

שליחה #25 

א. אני הייתי מחכה לעוד ביקורות לפני הרכישה
ב. אולי בכזה מכשיר שווה לך לרכוש בארץ, אל תשכח שהוא גם יכול להגיע תקול וכדומה - אם תלך על המכשירים שנה אחת אחורה ההפרשים בייבוא כבר נמוכים הרבה יותר וזה אולי הפיתרון האידיאלי בשבילך..על חדש בד"כ משלמים יותר מאשר המחיר הריאלי.

itay25783 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 514
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #26 

תודה לכולם על התגובות והעצות!

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #27 

בוננזה כתב:
מסים (34%) - 175.5$
הובלה - +149$
ביטוח מוצר - 10$
סה"כ 800$ או בשקלים - 2746 ש"ח (המחיר התקבל כהצעת מחיר מאחד מאתרי השילוח מUS אלינו )
הבדל של2154 ש"ח . . .
...
884$*3.5 ==> 3094 ש"ח.

אני ראיתי כאן לא מזמן מישהו שטען שהמחיר האמיתי זה זאפ מינוס 20%.. כמה שהוא צדק!!
כפי שרשמתי, אל תתפלאו אם אחרי משא ומתן קטן (אבל באמת קטן) תגיעו למחיר שמגרד מלמטה את ה-4000 ש"ח.

תעשו את החשבון לבד..
...
אני לא נכנס פה לעניין של להביע דעה.המחיר שרשמתי הוא הצעת מחיר רשמית של חברת שילוח שעליה יש להוסיף עוד 200 שקלים עבור שחרור מהמכס (כדי שהם יעשו זאת עבורי) ושילוח עד הבית עם שליח.מלבד העלויות שרשמתי אין שום עלות נוספת , לגבי המכס -שוב - זו ההצעה שהם שלחו (רשמית - אני יכול לחתום לשלוח להם חזרה וזה חוזה) - אם יקחו להם מכס על השילוח -זבש"ם.שנאי מתאים לסדר גודל כזה של רסיבר עולה לכל היותר 450 ש"ח כך שהמחיר הסופי הוא בערך 3200 ש"ח.
לגבי זאפ , אין לי ספק שלא קונים בזאפ , כמה אתה מצליח לגרד משם תלוי בכמה אתה מוצלח במשא ומתן.
אני יכול להעיד לגבי עצמי שני דברים :1) מעולם לא שילמתי מכ"ס על משלוח
2) תמיד הצלחתי להוריד מהמחיר בזאפ הרבה (לא 20% ,אבל לא הרבה פחות)

אין ספק שכדאיות הייבוא עולה עם המחיר של המגבר ,ההבדל הוא הרי הבדל באחוזים ולכן כאשר המחיר נמוך לא
כדאי להתחכם , לא שווה את זה,להוסיף 2000 ש"ח בשביל לקבל אחריות וראש שקט לשנתיים -שלוש זה עדיף לדעתי.

mariuscov
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29

שליחה #28 

לפותח השרשור - כמה עובדות לידע כללי:

1. ברשותי הרסיבר הנ"ל- רכשתי אותו בארץ, והוא מעולה.
2. המחיר הרבה, אבל הרבה, יותר נמוך ממה שמפורסם בזאפ. לדעתי בפער שנותר בין המחירים אין הרבה התלבטות
כיוון שבארץ אתה מקבל 3 שנות אחריות.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #29 

מסים (34%) - 175.5$
הובלה - +149$
ביטוח מוצר - 10$
הבדל של2154 ש"ח . . .
...

אוריאל

אתה קונה מזאפ או מחנות מתמחה .? מבטיח לך שההבדל בין הרכישה הזו מארה"ב לבין הרכישה בארץ הפרש המחירים די קטן ולא שווה את כל הטירחה .

בדוק הייטב את המחיר שניתן להשיג את ה 609 של אונקיו כולל יבוא רשמי . ואז תחליט בעצמך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #30 

9000es.
אני לא קונה מזאפ ולא מחנות מתמחה , אין לי שום קשר לרסיבר הזה , הסיבה שבגינה ביקשתי הצעת מחיר היתה כדי לפרסם אותה כאן בשרשור
ע"מ שנוכל לדבר על מספרים אמיתיים ולא באוויר, מכיוון שאף חנות מתמחה לא נותנת הצעות מחיר בטלפון האינדיקציה היחידה שהיתה לי למחיר בארץ היא זאפ ולכן זה מה שפרסמתי,אין ספק (כמו שרשמתי כבר) שככל שהמכשיר שקונים זול יותר ההפרש במחירים בין ארה"ב לישראל קטן יותר ופחות שווה
לקחת סיכון ולהשקיע זמן והתעסקות בייבוא אישי.
הבדלי המחירים עלו לדיון אז שמתי מחירים על השולחן כדי שיהיה דיון.

zionc
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 555
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #31 

בוננזה כתב:
מסים (34%) - 175.5$
הובלה - +149$
ביטוח מוצר - 10$
הבדל של2154 ש"ח . . .
...
884$*3.5 ==> 3094 ש"ח.

לפי החשבון הזה לא חוסכים כאן שום דבר ובתמורה מקבלים מכשיר עם אחריות מוגבלת (אין שקט נפשי), שנאי מסורבל וקושי במכירה בעתיד (מכשיר מארה"ב).

תעשו את החשבון לבד..
...
אתה טועה ומטעה !!!!!

אתמול רכשתי רסיבר של אונקיו 708 ב ארה"ב. מחיר הכולל עד הבית, כולל כול העמלות הביטוחים מכס וכצ"ב הוא 3150 ש"ח !!!!

המחיר הכי טוב שקבלתי בארץ לא ירד מ 6000 ש"ח !

חסכון של כמעט 50% !

ושכול אחד יעשה את החשבון לבד מה כדי יותר.....3 שנים אחריות למוצר שלא יתקלקל או חצי מחיר ?!

ציון

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #32 

zionc כתב: אתמול רכשתי רסיבר של אונקיו 708 ב ארה"ב. מחיר הכולל עד הבית, כולל כול העמלות הביטוחים מכס וכצ"ב הוא 3150 ש"ח !!!!
...
אם רכשת את הרסיבר אתמול איך אתה יודע כמה יהיה המחיר עד הבית? יש לך דרך לדעת בוודאות שלא ייתווספו למחיר "עמלות-הפתעה"?

zionc
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #33 

boren כתב:
zionc כתב: אתמול רכשתי רסיבר של אונקיו 708 ב ארה"ב. מחיר הכולל עד הבית, כולל כול העמלות הביטוחים מכס וכצ"ב הוא 3150 ש"ח !!!!
...
אם רכשת את הרסיבר אתמול איך אתה יודע כמה יהיה המחיר עד הבית? יש לך דרך לדעת בוודאות שלא ייתווספו למחיר "עמלות-הפתעה"?
...
אני יודע כי זה הרסיבר השני שאני מזמין באותה צורה....את הראשון הזמנתי לאחי לפני כחודש והוא בדרכו לארץ. אמור להגיע בקרוב.

אם לא מנסים לא מצליחים !

וגם אם יש עמלת הפתעה היא עדיין לא מגיעה לסכומים הרסיבר הזה נמכר בארץ .

ציון

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #34 

יותר מעניין לדעת איך אתה יודע שהוא לא יתקלקל...

zionc
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #35 

אוריאל כתב:יותר מעניין לדעת איך אתה יודע שהוא לא יתקלקל...
...
ואיך אתה יודע שרסיבר שקנית בארץ לא יתקלקל ?
אז מה אם יש לך אחריות... זה לא בדיוק עוזר.... רסיבר שמתוקן ע"י החפרים בארץ הוא לא בדיוק אותו רסיבר שיצא מהמפעל של אונקיו....

בנוסף, בארץ השרות "מעולה !!!!!" ותאמת, כאשר אני קונה בארץ, אני אף פעם לא יודע מה אתה מקבל.... היו לא מעט מיקרים גם של יבואנים "גדולים" "ורשמיים" שמכרו ללקוחות מכשירים מחודשים, open box וכצ"ב כמכשרים חדשים !

אז אתה מוזמן לקנות בארץ במחיר מופקע עם חוסר ודאות לגבי המוצר שקיבלת "ועם אחריות" !

ציון

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #36 

אני לא יודע במה אתה נתקלת אבל אני יכול להעיד אישית על 3 יבואנים גדולים בארץ לציוד AV שנתנו לי שירות פשוט פנטסטי ולא נפרסם את שמם כאן
כדי לא לפרסם.עד היום , כל מה שקניתי חדש הגיע חדש ובמצב מצויין וגם כשהייתי צריך תיקון הוא תמיד היה מהיר ....
להגיד "אז מה אם יש" על אחריות זה לא רציני ואין פה טעם לוויכוח כי זו דעתך ולי יש את דעתי ואף אחת מהדיעות לא תשתנה.
אני מאוד בעד ייבוא מחו"ל אני רק אומר שבמכשירים זולים ההפרש במחיר לא שווה את הסיכון כי גם ככה ההבדל בין הרסיברים בביצועים לא גדול אז עדיף
לקנות מכשיר מעט פחות טוב עם אחריות מאשר לקנות מחו"ל בשביל לחסוך קצת ולקחת סיכון.

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386
נתן תודות: 267 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #37 

אוריאל כתב:אני לא יודע במה אתה נתקלת אבל אני יכול להעיד אישית על 3 יבואנים גדולים בארץ לציוד AV שנתנו לי שירות פשוט פנטסטי ולא נפרסם את שמם כאן
כדי לא לפרסם.עד היום , כל מה שקניתי חדש הגיע חדש ובמצב מצויין וגם כשהייתי צריך תיקון הוא תמיד היה מהיר ....
להגיד "אז מה אם יש" על אחריות זה לא רציני ואין פה טעם לוויכוח כי זו דעתך ולי יש את דעתי ואף אחת מהדיעות לא תשתנה.
אני מאוד בעד ייבוא מחו"ל אני רק אומר שבמכשירים זולים ההפרש במחיר לא שווה את הסיכון כי גם ככה ההבדל בין הרסיברים בביצועים לא גדול אז עדיף
לקנות מכשיר מעט פחות טוב עם אחריות מאשר לקנות מחו"ל בשביל לחסוך קצת ולקחת סיכון.[
(Y) (Y)
...

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #38 

אוריאל, בגדול אני מסכים עם מה שכתבת, ואפילו בפורום הזה נשפכו לאחרונה תשבוחות (די רלוונטיות לשרשור זה) לגבי השירות שנותן היבואן הרשמי למגברים שהוא מוכר בארץ.

יחד עם זאת, מדובר פה כבר על רסיבר שעולה לא מעט כסף בארץ, ולמרות שהוא לא ספינת הדגל של אונקיו, אני סבור שבמחירים האלה הכף כבר מתחילה לנטות לטובת יבוא אישי. בכל זאת מדובר פה על חצי מחיר (ועל הפרש של כ-3,000 ש"ח) כשמשווים בין ארה"ב לישראל.

במילים אחרות, גם אם ה-708 מארה"ב הולך פארש, עדיין אפשר להביא עוד אחד בדיוק כמוהו (אם לא 709 או 710 בעוד שנה-שנתיים), ועדיין לשלם במצטבר את אותו המחיר שעולה בארץ אותו המכשיר, רק עם אחריות של היבואן הרשמי... 8O

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #39 

epony כתב:אוריאל, בגדול אני מסכים עם מה שכתבת, ואפילו בפורום הזה נשפכו לאחרונה תשבוחות (די רלוונטיות לשרשור זה) לגבי השירות שנותן היבואן הרשמי למגברים שהוא מוכר בארץ.

יחד עם זאת, מדובר פה כבר על רסיבר שעולה לא מעט כסף בארץ, ולמרות שהוא לא ספינת הדגל של אונקיו, אני סבור שבמחירים האלה הכף כבר מתחילה לנטות לטובת יבוא אישי. בכל זאת מדובר פה על חצי מחיר (ועל הפרש של כ-3,000 ש"ח) כשמשווים בין ארה"ב לישראל.

במילים אחרות, גם אם ה-708 מארה"ב הולך פארש, עדיין אפשר להביא עוד אחד בדיוק כמוהו (אם לא 709 או 710 בעוד שנה-שנתיים), ועדיין לשלם במצטבר את אותו המחיר שעולה בארץ אותו המכשיר, רק עם אחריות של היבואן הרשמי... 8O
...
אבל לא על זה מדובר כאן . . .ברור שבמקרה כזה אני מסכים איתך אבל ציון נתן את ה708 כדוגמא לכמה שהבדלי המחיר
קיצוניים והוא צודק אבל פותח השרשור ביקש המלצה לרסיבר שעולה עד 2000 ש"ח והמליצו לו פה להביא רסיבר מחו"ל בייבוא אישי כדי שהוא יוכל לקבל עבור אותם 2000 ש"ח רסיבר שבארץ עולה 3000....לדעתי זה לא משתלם.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #40 

אוריאל כתב:אבל לא על זה מדובר כאן . . .ברור שבמקרה כזה אני מסכים איתך אבל ציון נתן את ה708 כדוגמא לכמה שהבדלי המחיר קיצוניים והוא צודק אבל פותח השרשור ביקש המלצה לרסיבר שעולה עד 2000 ש"ח והמליצו לו פה להביא רסיבר מחו"ל בייבוא אישי כדי שהוא יוכל לקבל עבור אותם 2000 ש"ח רסיבר שבארץ עולה 3000....לדעתי זה לא משתלם.
...
טוב, אז על זה ברור שאנחנו מסכימים (Y)

נקודת ההכרעה האישית שלי היא סביב סדרה 7xx של אונקיו - כלומר, עד 609 הייתי כנראה קונה בארץ, ומה-709 ואילך הייתי כנראה קונה בחו"ל... במילים אחרות אפשר לומר שהייתי מוציא מקסימום 5,000 ש"ח על קניית רסיבר בארץ, ואם זה לא קונה משהו שמתאים לצרכי, אז הייתי מתחיל לפזול לחו"ל, שם אותו הכסף (ואפילו פחות!) יכול לקנות רסיבר הרבה יותר איכותי מאשר בארץ.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”