הפאנלים המתחלפים של מסכי lcd סמסונג

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
תלתל
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 706

שליחה

אני מניח שעם המעבר ה"אופנתי" למסכי LED, סמסונג משאירים את הפרשה מאחוריהם ועוברים הלאה לסידרה D שכרגע היא רק עם מסכי פלאזמה וLED ללא LCD וזה כבר הופך את העניין לפחות מעניין.
אם יכנסו לסידרה מסכי LCD בשלב מאוחר יותר מעניין מאוד מה תהיה לגביהם מדיניות הפנאלים של סמסונג.[/

טל-ה"רולטה הקוריאנית" כוללת גם את מסכי הלד.(לפחות בסדרת ה-C).אני בעליו "המאושר "של מסך כזה... :בוכה:
Roi232-המדבקה שעל האריזה אינה מגלה את כל הסיפור...ככה גם אני נפלתי כשחשבתי לתומי ש"זכיתי" בפנל האיכותי שמסתיים בSQ... :( ...המדבקה הקטנה שמודבקת מאחורי המסך היא בעצם המדד האמיתי לסוג הפנל תחת המילה VERSIONׂ) וכמובן שיש צורך לבדוק תאימות בין המדבקות כי יש כאן סיפור על מסך ואריזה עם מספרי בר קוד שונים. :!:

ליאור

blueye
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 130

שליחה

אז איפה נמצא איזור הדימדומים בפרשה הזאת האים יפוצו הלקוחות המרומים מי ישלם על המחדל הזה בקיצור חברת סמסונג זו חברה מפוקפקת או שלא מי היה מאמין שחברה כזאת תיצחק על אנשים (יש להם פאנלים כאילו מוכרים קרמיקה) אני אישית אחרי הסיפור העצוב הזה גמרתי עים סמסונג עד של יתבהרו הענינים

טלHD פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

תלתל כתב:אני מניח שעם המעבר ה"אופנתי" למסכי LED, סמסונג משאירים את הפרשה מאחוריהם ועוברים הלאה לסידרה D שכרגע היא רק עם מסכי פלאזמה וLED ללא LCD וזה כבר הופך את העניין לפחות מעניין.
אם יכנסו לסידרה מסכי LCD בשלב מאוחר יותר מעניין מאוד מה תהיה לגביהם מדיניות הפנאלים של סמסונג.[/

טל-ה"רולטה הקוריאנית" כוללת גם את מסכי הלד.(לפחות בסדרת ה-C).אני בעליו "המאושר "של מסך כזה... :בוכה:
Roi232-המדבקה שעל האריזה אינה מגלה את כל הסיפור...ככה גם אני נפלתי כשחשבתי לתומי ש"זכיתי" בפנל האיכותי שמסתיים בSQ... :( ...המדבקה הקטנה שמודבקת מאחורי המסך היא בעצם המדד האמיתי לסוג הפנל תחת המילה VERSIONׂ) וכמובן שיש צורך לבדוק תאימות בין המדבקות כי יש כאן סיפור על מסך ואריזה עם מספרי בר קוד שונים. :!:

ליאור
...
איזה דגם רכשת? אני מניח שנמוך יותר מ7000.
איזה פנל קיבלת?

תלתל
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

פרטי המסך שלי

שליחה

גודל 46
דגם C6200
ורסיה CN01 ( :( )
ארץ ייצור-תאילנד
שנת ייצור-2011

טלHD פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

Re: פרטי המסך שלי

שליחה

תלתל כתב:גודל 46
דגם C6200
ורסיה CN01 ( :( )
ארץ ייצור-תאילנד
שנת ייצור-2011
...
כל סידרת C6000 בגודל 46 מיוצרת עם כל סוגי הפנלים...
http://www.digitalversus.com/panel-swit ... 15457.html

C0rnFlex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1335

שליחה

אכן סיפור מזעזע, גם בLG יש "לוטו" בין שני סוגי פאנלים.

רועי, לי יש C530 עם פאנל SQ05 ואני מבסוט מאוד, אין שום מריחות וזליגות אור.. בכל תחום אפשר ליפול על "לימונים"..

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78954
שם מלא: עפר לאור

שליחה

חברים,

אנחנו לא מתיימרים לשום דבר (כל אחד והיומרה שלנו, אנחנו נטולי יומרה), אבל אני מבקש לשמור על תרבות הדיון. אין לי בעיה עם תוכן הדברים, רק תרגיעו את הטונים כי התנהגות מהסוג הצעקני לא מקובל עלינו כאן.

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626

מה דעתך עפר בנוגע לדברים האמורים ?

שליחה

oferlaor כתב:חברים,

אנחנו לא מתיימרים לשום דבר (כל אחד והיומרה שלנו, אנחנו נטולי יומרה), אבל אני מבקש לשמור על תרבות הדיון. אין לי בעיה עם תוכן הדברים, רק תרגיעו את הטונים כי התנהגות מהסוג הצעקני לא מקובל עלינו כאן.
...
אני לדוגמא רכשתי אתמול את הסוני 46EX710 ובהתאם לכתובים באינטרנט חשבתי שהוא עם פאנל של סאמסונג ועתה מתברר שאין זה כך.
אומנם לא רכשתי ע"פ סוג הפנאל אבל עדיין אני חושב שהחברות מבצעות כאן מהלך שאיננו תקין.

מה דעתך ?

טלHD פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

oferlaor כתב:חברים,

...
1. לא ראיתי מישהו ש"צעק" כאן...ולא שמר על תרבות דיון.
2. נטולי יומרה זה יופי....אך האם ניתן לפנות ליבואן הרשמי ולקבל את תגובתו הרשמית לנושא הדיון?
או לפרסם את תגובת היצרן (שלא מצאתי לה תיעוד רישמי מאז התפוצצה הפרשה בקיץ 2010).

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

טלHD

לא רואה איך אנחנו (האתר עצמו) בדיוק צד בדיון הזה...

אין לי בעיה שתפנו ליבואן ואם יש לו עניין לפרסם תגובה רשמית הוא יעשה כך. צריך לזכור שליבואן יש במידה רבה יכולת להחליט רק על אילו מודלים ישווקו בארץ ואלו מודלים לא (גם זה לא תמיד...) כך שאיזה סוג פאנלים יש בכל מסך, מדיניות תמחור עולמית זה בתחום האחריות של סמסונג העולמית ולא משהו שמישהו שקשור לישראל יכול לענות או אפילו להשפיע עליו.

בכל אופן, למי שפספס, בעוד כשבועיים יש לנו תערוכה וסמסונג עצמם (גם היבואן וגם החברה עצמה) מופיעה שם עם כל קו המוצרים שלה. תרגישו חופשי לפנות אליהם באופן אישי ולברר את הנושא. במידה ויש בזה עניין לקהל הרחב, פרסמו גם את התגובות ואת ההתרשמות שלכם.

טלHD פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

oferlaor

בוודאי שהאתר אינו צד בעניין...
אך האתר הוא כלי עיתונאי ובעל משמעות ככזה שנותן אינפורמציה לחבריו על מוצרים/חדשות/סקירות וכו'.
והנושא הנדון לא שונה מכך.

זאת ועוד... הבהרות בעניין הנדון ש"בוער בעצמותינו" הן שוות ערך לחדשות/עדכונים/דיווחים על הנעשה בתחום...
אני באמת שלא רואה את הנושא הנדון כשונה מהם.

תלתל
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

הכעס העצום בהחלט קיים בתוכי ובאחרים אבל אנו מנתבים את הכעס לכתיבה יוצרת מנושא כאוב על מנת לשתף חברים ולהזהיר אחרים.
עופר הוא בהחלט "כלב שמירה" נהדר(זו מחמאה עופר-לא להעלב!) ופחדו אולי שהדיון יגלוש לפסים אחרים אבל סבורני שבהחלט היינו מכלים את זעמנו אולי על בניין סמסונג בפתח תקווה... :lol:
אל דאגה עופר.
זהו אחד השרשורים המעניינים והנצפים ביותר לאחרונה ולמרות התחושה הצורבת הדיונים כאן בהחלט זורמים על מי מנוחות.
הצעתך לשאול פנים מול פנים את נציגי סמסונג בהשקה שתהיה בקרוב תזכה אולי למנוד ראש קליל לצד ימין ואולי גם שמאל ולפטירת מלמול של "אין לנו בכלל מושג על מה מדובר".
הלוואי ואתבדה. באמת.

ליאור

chassor
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 62

שליחה

אהלן טל,
אני שואל אותך בתור אחד שנראה לי מבין עניין בנושא.
אני רוצה לקנות סמסונג דגם 37 אינץ' (c530\c550).
הבנתי מדבריכם שבגודל הנ"ל אין פאנל SQ כלל.
השאלה שלי היא האם לדעתך אפשר להתפשר על פאנל AA,
שמהתגובות בפורום הבנתי שהוא סביר+?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

טלhd

שוב, מה שמדאיג אותך לא בהכרח מדאיג אותי... זו דוגמא של מקרה שבאמת i couldnt care less לגביו...

ב 99% מהמיקרים אני לא טורח לברר מקור של פאנל, לא ארץ ייצור ולא יצרן פאנל או סוג פאנל. הסיבה? אני בודק מסך כמכלול. מעניין אותי התוצר הסופי וכל הסחת דעת כזו רק מפריעה ומסיחה דעת ואף נוטעת bias ראשוני שאני רוצה להמנע ממנו בכל מחיר.

אני חושב שמסכים סופר זולים זה בהגדרה פשרה וחיתוך פינות. זה לא שונה בסמסונג, lg או האייר.

לא מעניין אותי לבחון מסכים סופר זולים, סביר להניח שאין הבדלים מהותיים בין מסכים כאלה. ההבדל הוא לרוב בין גרוע לנורא... באחד הזליגה נוראית, בשני קונטרסט מזעזע ובשלישי זוית צפיה שימושית של 4 מעלות במקרה הטוב.

אנחנו לא עיתונות חוקרת ואני לא חוקר כל שמועה ובעיה בכל מסך. אם יש משהו שתופס את העין או מעניין אותי אני כמובן אברר אותו ואחקור אותו למיטב יכולתי.

מה שאני מציע, זה שתפנה ליבואן. לא ידועה לי כתובת אחרת. אני בכל אופן לא מתכוון לברר את הנושא, הוא פשוט לא מעניין אותי... סורי.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8266

שליחה

chassor כתב:אהלן טל,
אני שואל אותך בתור אחד שנראה לי מבין עניין בנושא.
אני רוצה לקנות סמסונג דגם 37 אינץ' (c530\c550).
הבנתי מדבריכם שבגודל הנ"ל אין פאנל SQ כלל.
השאלה שלי היא האם לדעתך אפשר להתפשר על פאנל AA,
שמהתגובות בפורום הבנתי שהוא סביר+?
...
ה LG LD460 הוא תחרות נאה לסמסונג 550 רק שאותו אפשר בקלות להשיג עם פאנל IPS ולא MVA.

תלתל
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

עופר
האם אתה מבין שהסקירות שהינך עושה למסכים הם בעצם פנלים מהסוג המשובח ביותר שהיבואן באופן טבעי רוצה בייקרו?
והאם אתה מבין שיש אנשים שמוטים לטובת אותו מסך שסקרת ובלכתם לקנותו-שוב בעזרת סקירתך-הם בעצם מקבלים -סליחה,קונים במיטב כספם-מסך שאיכותו וביצועיו נופלים בצורה דראסטית מאותו מסך שהינך בדקת?
לכך קוראים פשוט בכמה שמות לא נעימים בכלל: רמייה,גניבת דעת,אחיזת עיניים ושקר.
"חפרתי" שעות בכל הזדמנות באינטרנט,כיתתי רגליי בחנויות לרוב,סקרתי ושיחקתי עם מסכים מדגמים שונים,שמעתי את הבעד ונגד היבוא הפרללי ולמרות ההפרש במחיר גיבשתי דיעה לקנות רק מהיבוא הרישמי.
ומה יצא? יריקה בפרצופי.
ובשעת כתיבת שורות אלה עולה בי רעיון.אני מוכן לנדב את המסך שלי לבדיקתך.אני אוביל ואביא לביתך או לכל מקום אחר שתחפוץ לבדוק בו את המסך.אפשר לבקש מעוד חבר פורום שיש לו מסך מאותו הדגם שלי אבל עם פנל SQ להביאו אליך ואתה תבדוק את המסכים הללו מבלי לדעת איזה פנל הוא האיכותי או הנחות.
מה דעתך?מרים את הכפפה(מסך)? :wink:

ליאור

toplink
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57

שליחה

מישהו יכול סופסוף להסביר מה זה פנל?
הכוונה היא למסך עצמו?

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8266

שליחה

תמונה

אדי44
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 251

שליחה

המצב כיום עם sony בנושא זה הוא לא טוב יותר מסמסונג.
לפי הכתבה מסוף 2010 , יתכן וכבר היום מותקנים ב- 50% מהמסכים שלהם MVA panel
תוצרת טייוואן.
מאחר ו- sony בדומה לסמסונג פופולרי ביותר בקרב ציבור הקונים .מן הראוי שתעשה איזשהי
בדיקה מעמיקה לגבי הפנלים המתחלפים גם במותג זה.
אינני יודע מדוע , אך כאשר נושא הפנלים המתחלפים עולה כאן בפורום .הוא מעורר
סערת רוחות לא קטנה כשמדובר ב- samsung ,אך עובר יחסית חלק כאשר מדובר ב- sony

http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-tai ... 207950.htm

toplink
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57

שליחה

רגע, אז מה אתם רוצים להגיד לי?
שסמסונג היא גם מוצר מדבקה ששמה במסכים שלה מסכים אחרים?
אני לא מבין איך בדגם אחד יכולים להיות 3 מסכים שונים מחברות שונות שלכולם אותו נתונים?

מישהו יכול לעשות פה סדר? טל? אינטגרל?

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”