:הל: יורוקום מציגה מהלך צרכני מעבר לחוק ההחזרים
- good__one
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 703
חבל שזה לא מהיום.
הייתי מארגן לי מסך 3D לגמר ליגת האלופות...
הייתי מארגן לי מסך 3D לגמר ליגת האלופות...
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8143
נותר רק לקוות שאחד המסכים האלו שנפתחו וחוברו והוזרו לא ימצאו את דרכם ללקוחות תמימים שחושבים שהם קונים מוצר חדש ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8143
מרטין,MartinHSabag כתב:אני לא מבין את הרמיזות הללו, הרי זה דבר שהוא לא חוקי בעליל.
נראה לך שיבואן כמו ירוקום יתלכלך או ייסתכן בדבר כזה? הרי קל מאוד להוכיח ולעשות על זה סוג של "כולבוטק" ובמיוחד כשיש מתחרים שיישמחו מאוד למצוא לכלוך כזה במידה והוא קיים....
אני לא רומז ואני לא אומר שזה מה שהם יעשו אבל אני לא יכול לקרוא את ההודעה הזו ולא לשאול את עצמי מה יורוקום הולכות לעשות עם מסכים שיוחזרו אליה. השאלה במקום.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- shay1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2164
מרטין או שאתה נאיבי... או שאתה סתם מסרב לקבל את העובדה שישנם יבואנים שאורזים מחדש מוצרים כאילו המוצר לא נפתח מעולם וזה קיים בכל הענפים. אני לא יודע לגבי יורוקום אולם רוב האנשים הפרטיים לא ידעו כלל וכלל לזהות מוצר שנפתח למעט עם המוצר מגיע סרוט או שבור והיו מקרים כאלו אצל מס' יבואנים .רב המוצר מגיע עם התקנה והמתקין פותח את האריזה כך שלצרכן אין אפילו זמן לבדוק ולדעת עם המוצר נארז מחדשMartinHSabag כתב:אני לא מבין את הרמיזות הללו, הרי זה דבר שהוא לא חוקי בעליל.
נראה לך שיבואן כמו ירוקום יתלכלך או ייסתכן בדבר כזה? הרי קל מאוד להוכיח ולעשות על זה סוג של "כולבוטק" ובמיוחד כשיש מתחרים שיישמחו מאוד למצוא לכלוך כזה במידה והוא קיים....
מעבר לכך שהשרות של יורוקום מחורבן ומזלזל כי השתן כניראה עלה להם לראש,ניראה שיש להם ירידה במכירות אז הם הלכו על מבצע כמו זה
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- dude69il
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 774
shay1 כתב:מרטין או שאתה נאיבי... או שאתה סתם מסרב לקבל את העובדה שישנם יבואנים שאורזים מחדש מוצרים כאילו המוצר לא נפתח מעולם וזה קיים בכל הענפים. אני לא יודע לגבי יורוקום אולם רוב האנשים הפרטיים לא ידעו כלל וכלל לזהות מוצר שנפתח למעט עם המוצר מגיע סרוט או שבור והיו מקרים כאלו אצל מס' יבואנים .רב המוצר מגיע עם התקנה והמתקין פותח את האריזה כך שלצרכן אין אפילו זמן לבדוק ולדעת עם המוצר נארז מחדשMartinHSabag כתב:אני לא מבין את הרמיזות הללו, הרי זה דבר שהוא לא חוקי בעליל.
מעבר לכך שהשרות של יורוקום מחורבן ומזלזל כי השתן כניראה עלה להם לראש,ניראה שיש להם ירידה במכירות אז הם הלכו על מבצע כמו זה...
נו, גם זה קונספירציה???
מהלך מבריק, עבור הלקוחות פתרון אדיר.
אתר צרכני כזה צריך לברך על יוזמות שמחזקות את הלקוח !!!
יישר כח
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
אני לא נאיבי.
אני יודע שיש גנבים, רוצחים ואנשים שמועלים בכספים, אבל מה לעשות שזה לא חוקי.
אם יש חברות שסורחות בדברים מהסוג הזה, צריך להוקיע אותן ולפרסם את זה בריש גלי, אבל עד שיוכח אחרת, הרמיזות הללו לא לעיניין.
לשאול מה קורה עם המסכים המוחזרים זו שאלה סופר לגיטימית והיה מספיק לשאול את השאלה כמו שהיא בלי רמיזות של "אני מקווה ש...." זו תהיה סופר נאיביות לחשוב שצורת השאלה שלך היתה "תמימה" מבלי לרמוז משהו מאוד ספציפי ובטח אחרי התגובה השניה.
יורוקום היא אחת החברות עם "ירידי העודפים" הכי רבים שאני מכיר בתחום, כך שממה שאני יודע, המסכים הפתוחים הולכים לירידים הללו כמסכים "מתצוגה או עודפים" או הולכים לחנויות עבור תצוגה בקונסיגנציה.
אם יש לכם מידע אחר, נשמח לדעת ולפרסם.
אני יודע שיש גנבים, רוצחים ואנשים שמועלים בכספים, אבל מה לעשות שזה לא חוקי.
אם יש חברות שסורחות בדברים מהסוג הזה, צריך להוקיע אותן ולפרסם את זה בריש גלי, אבל עד שיוכח אחרת, הרמיזות הללו לא לעיניין.
לשאול מה קורה עם המסכים המוחזרים זו שאלה סופר לגיטימית והיה מספיק לשאול את השאלה כמו שהיא בלי רמיזות של "אני מקווה ש...." זו תהיה סופר נאיביות לחשוב שצורת השאלה שלך היתה "תמימה" מבלי לרמוז משהו מאוד ספציפי ובטח אחרי התגובה השניה.
יורוקום היא אחת החברות עם "ירידי העודפים" הכי רבים שאני מכיר בתחום, כך שממה שאני יודע, המסכים הפתוחים הולכים לירידים הללו כמסכים "מתצוגה או עודפים" או הולכים לחנויות עבור תצוגה בקונסיגנציה.
אם יש לכם מידע אחר, נשמח לדעת ולפרסם.
- firebird
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
מרטין היה לי בדיוק כזה מקרה בטלוויזיה שהגיעה ישירות ממחסני ישפארMartinHSabag כתב:אני לא מבין את הרמיזות הללו, הרי זה דבר שהוא לא חוקי בעליל.
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
firebird,
לא מכיר את המקרה שאתה מדבר אליו, אבל כמו שמרטין אמר, אם זה נכון זה חמור מאוד בכל קנה מידה.
לא מכיר את המקרה שאתה מדבר אליו, אבל כמו שמרטין אמר, אם זה נכון זה חמור מאוד בכל קנה מידה.
- firebird
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
עופר,
הנה שירשור שלי מלפני שלוש שנים
http://www.hometheater.co.il/vp569152
והנה עוד אחד:
http://www.hometheater.co.il/vp562467
הנה שירשור שלי מלפני שלוש שנים
http://www.hometheater.co.il/vp569152
והנה עוד אחד:
http://www.hometheater.co.il/vp562467
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......