:הל: יורוקום מציגה מהלך צרכני מעבר לחוק ההחזרים

חדשות ועדכונים של HT Magazine
good__one
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 703

שליחה

חבל שזה לא מהיום.
הייתי מארגן לי מסך 3D לגמר ליגת האלופות...

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8143

שליחה

נותר רק לקוות שאחד המסכים האלו שנפתחו וחוברו והוזרו לא ימצאו את דרכם ללקוחות תמימים שחושבים שהם קונים מוצר חדש ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

אני לא מבין את הרמיזות הללו, הרי זה דבר שהוא לא חוקי בעליל.
נראה לך שיבואן כמו ירוקום יתלכלך או ייסתכן בדבר כזה? הרי קל מאוד להוכיח ולעשות על זה סוג של "כולבוטק" ובמיוחד כשיש מתחרים שיישמחו מאוד למצוא לכלוך כזה במידה והוא קיים.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8143

שליחה

MartinHSabag כתב:אני לא מבין את הרמיזות הללו, הרי זה דבר שהוא לא חוקי בעליל.
נראה לך שיבואן כמו ירוקום יתלכלך או ייסתכן בדבר כזה? הרי קל מאוד להוכיח ולעשות על זה סוג של "כולבוטק" ובמיוחד כשיש מתחרים שיישמחו מאוד למצוא לכלוך כזה במידה והוא קיים.
...
מרטין,
אני לא רומז ואני לא אומר שזה מה שהם יעשו אבל אני לא יכול לקרוא את ההודעה הזו ולא לשאול את עצמי מה יורוקום הולכות לעשות עם מסכים שיוחזרו אליה. השאלה במקום.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164

שליחה

...
מרטין או שאתה נאיבי... או שאתה סתם מסרב לקבל את העובדה שישנם יבואנים שאורזים מחדש מוצרים כאילו המוצר לא נפתח מעולם וזה קיים בכל הענפים. אני לא יודע לגבי יורוקום אולם רוב האנשים הפרטיים לא ידעו כלל וכלל לזהות מוצר שנפתח למעט עם המוצר מגיע סרוט או שבור והיו מקרים כאלו אצל מס' יבואנים .רב המוצר מגיע עם התקנה והמתקין פותח את האריזה כך שלצרכן אין אפילו זמן לבדוק ולדעת עם המוצר נארז מחדש
מעבר לכך שהשרות של יורוקום מחורבן ומזלזל כי השתן כניראה עלה להם לראש,ניראה שיש להם ירידה במכירות אז הם הלכו על מבצע כמו זה
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

dude69il
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 774

שליחה

shay1 כתב:
...
מרטין או שאתה נאיבי... או שאתה סתם מסרב לקבל את העובדה שישנם יבואנים שאורזים מחדש מוצרים כאילו המוצר לא נפתח מעולם וזה קיים בכל הענפים. אני לא יודע לגבי יורוקום אולם רוב האנשים הפרטיים לא ידעו כלל וכלל לזהות מוצר שנפתח למעט עם המוצר מגיע סרוט או שבור והיו מקרים כאלו אצל מס' יבואנים .רב המוצר מגיע עם התקנה והמתקין פותח את האריזה כך שלצרכן אין אפילו זמן לבדוק ולדעת עם המוצר נארז מחדש
מעבר לכך שהשרות של יורוקום מחורבן ומזלזל כי השתן כניראה עלה להם לראש,ניראה שיש להם ירידה במכירות אז הם הלכו על מבצע כמו זה
...
:lol: :lol: :lol:
נו, גם זה קונספירציה???
מהלך מבריק, עבור הלקוחות פתרון אדיר.

אתר צרכני כזה צריך לברך על יוזמות שמחזקות את הלקוח !!!
יישר כח (Y)

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

אני לא נאיבי.
אני יודע שיש גנבים, רוצחים ואנשים שמועלים בכספים, אבל מה לעשות שזה לא חוקי.

אם יש חברות שסורחות בדברים מהסוג הזה, צריך להוקיע אותן ולפרסם את זה בריש גלי, אבל עד שיוכח אחרת, הרמיזות הללו לא לעיניין.

לשאול מה קורה עם המסכים המוחזרים זו שאלה סופר לגיטימית והיה מספיק לשאול את השאלה כמו שהיא בלי רמיזות של "אני מקווה ש...." זו תהיה סופר נאיביות לחשוב שצורת השאלה שלך היתה "תמימה" מבלי לרמוז משהו מאוד ספציפי ובטח אחרי התגובה השניה.

יורוקום היא אחת החברות עם "ירידי העודפים" הכי רבים שאני מכיר בתחום, כך שממה שאני יודע, המסכים הפתוחים הולכים לירידים הללו כמסכים "מתצוגה או עודפים" או הולכים לחנויות עבור תצוגה בקונסיגנציה.

אם יש לכם מידע אחר, נשמח לדעת ולפרסם.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

firebird
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1488
שם מלא: firebird

שליחה

...
מרטין היה לי בדיוק כזה מקרה בטלוויזיה שהגיעה ישירות ממחסני ישפאר
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......
:wink:

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור

שליחה

firebird,

לא מכיר את המקרה שאתה מדבר אליו, אבל כמו שמרטין אמר, אם זה נכון זה חמור מאוד בכל קנה מידה.

firebird
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1488
שם מלא: firebird

שליחה

עופר,

הנה שירשור שלי מלפני שלוש שנים
http://www.hometheater.co.il/vp569152

והנה עוד אחד:
http://www.hometheater.co.il/vp562467
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......
:wink:

חזור אל “חדשות HT”