רכישת Arcam rDac

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845

שליחה

kiko11 כתב:
Nir547 כתב:יש לי בזמן את הקרוב את ה-RDAC (עד סוף השבוע) ואני מי-ם.
אם תרצה סבב האזנות קצר איתו, אעזור לך.
אגב, אל תצפה ליותר מדי. האונקיו די גרוע בסטריאו.
...
ניר ראשית תודה ענקית לך...למה לא לצפות ליותר מידי הרי החיבור לDACכמו שאני מבין הוא כדי לעקוף את המגבר לא כך? תקן אותי אם אני טועה ..
אגב מתי אתה בי-ם ?
...
הDAC הוא לא כדי לעקוף את המגבר , הוא כדי לעקוף את הפיענוח של המגבר , אתה עדיין משתמש בהגברה שלו,לכן אנשים מפרידים רסיבר ממגבר סטריאו.

ניר - למה אתה חושב שהאונקיו גרוע בסטריאו ? אין ספק שהוא לא כמו מגבר ייעודי אבל לטעמי מכל הרסיברים למינהם אונקיו עושים את העבודה הכי טובה בסטריאו(אני מדבר על חברות מיינסטרים , לא על כל מיני רסיברים של קיימברידג' וכו')

Nir547
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 723
שם מלא: nir547

שליחה

kiko11 כתב:
...
ניר ראשית תודה ענקית לך...למה לא לצפות ליותר מידי הרי החיבור לDACכמו שאני מבין הוא כדי לעקוף את המגבר לא כך? תקן אותי אם אני טועה ..
אגב מתי אתה בי-ם ?
...
אני עברתי מהמרכז לירושלים לא מזמן. אני גר בצפון העיר.
לגבי החלק השני, אתה לא ממש בכיוון. בצע חיפוש. יש המון שרשורים בנושא.

Sagims פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386

שליחה

צודק טעות שלי :מבולבל: :מבולבל: :מבולבל: :hammer: :hammer:

Nir547
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אוריאל כתב:
kiko11 כתב:
...
אגב מתי אתה בי-ם ?
...
הDAC הוא לא כדי לעקוף את המגבר , הוא כדי לעקוף את הפיענוח של המגבר , אתה עדיין משתמש בהגברה שלו,לכן אנשים מפרידים רסיבר ממגבר סטריאו.

ניר - למה אתה חושב שהאונקיו גרוע בסטריאו ? אין ספק שהוא לא כמו מגבר ייעודי אבל לטעמי מכל הרסיברים למינהם אונקיו עושים את העבודה הכי טובה בסטריאו(אני מדבר על חברות מיינסטרים , לא על כל מיני רסיברים של קיימברידג' וכו')
...
יצא לי להאזין לו בסטריאו במהלך השבועיים האחרונים כדי לבדוק על מה המהומה סביבו. מול הרסיברים של מרנץ והרסיברים הבריטיים אין לו סיכוי.
יכול להיות שהוא טוב יותר בסטריאו מהימהה/דנון/פיוניר וכו'. לי לא יצא להשוות אותו מולם ראש בראש, אך מההתרשמות שלי הוא לא יכול להוות תחליף למגבר סטריאו, כמו שהמרנץ/הרסיברים הבריטיים כן יכולים.

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

Nir547 כתב:
אוריאל כתב:
kiko11 כתב:
...
אגב מתי אתה בי-ם ?
...

...
יצא לי להאזין לו בסטריאו במהלך השבועיים האחרונים כדי לבדוק על מה המהומה סביבו. מול הרסיברים של מרנץ והרסיברים הבריטיים אין לו סיכוי.
יכול להיות שהוא טוב יותר בסטריאו מהימהה/דנון/פיוניר וכו'. לי לא יצא להשוות אותו מולם ראש בראש, אך מההתרשמות שלי הוא לא יכול להוות תחליף למגבר סטריאו, כמו שהמרנץ/הרסיברים הבריטיים כן יכולים.
...
ברור שהוא לא יכול להתחרות במגבר סטריאו ייעודי , לגבי רסיברים בריטים אני לא יודע למה אתה מתכוון כשאתה אומר בריטיים אבל אם הכוונה לקיימברידג' אודיו וכו' הם אכן נשמעים מעולה (יחסית) בסטריאו אבל חסרות להם המון תכונות שהיום הן MUST ברסיבר ק"ב כמו רום קורקשיין עיבוד וידאו ומיתוג יציאות , איזור מוגבר שני (ושלישי) ,רדיו אינטרנט וזה רק מה שעלה לי עכשיו ,אני בטוח שיש עוד המון.
השורה התחתונה שלי היא שבשביל למצות יכולות בסטריאו צריך מגבר סטריאו , בשביל ק"ב צריך רסיבר של החברות המובילות אחרת מאבדים פיצ'רים שבק"ב הם משמעותיים.אין גם וגם.

Nir547
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

הכוונה ברסיברים הבריטיים היא לארקאם/קיימברידג' אודיו. לדעתי, הם בליגה אחרת בסטריאו מהאונקיו ולא ממש ברי השוואה. ההשוואה שביצעתי הייתה בסטריאו נטו.
מבחינת פיצ'רים בק"ב סביר להניח שהאונקיו טוב יותר, ומשמעותית. חבל רק שאין לו פרה אאוט.

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

מסכים איתך , אבל לדעתי בק"ב של היום חסרים להם המון פיצ'רים שהכרחיים לכל רסיבר שהרי מתכתחילה אמור להיות ALL AROUND PLAYER . . .

Nir547
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

היום ביקרתי אצל KIKO11, הבחור הנחמד והחביב.
ההתרשמות - 683, אחלה רמקולים.
האונקיו - קבלו תיקון - נשמע לא רע בכלל בסטריאו אך עדיין, מגבר סטריאו - זה לא.
הפופקורן - נשמע על הפנים בחיבור ישיר למגבר. לא מומלץ.
הRDAC אכל בלי מלח בקרב "ראש בראש" את הסטרימר והקומפקט של מרנץ בכל סגנון מוסיקה שבדקנו.
מומלץ!

Sagims פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386

שליחה

Nir547 כתב:היום ביקרתי אצל KIKO11, הבחור הנחמד והחביב.
ההתרשמות - 683, אחלה רמקולים.
האונקיו - קבלו תיקון - נשמע לא רע בכלל בסטריאו אך עדיין, מגבר סטריאו - זה לא.
הפופקורן - נשמע על הפנים בחיבור ישיר למגבר. לא מומלץ.
הRDAC אכל בלי מלח בקרב "ראש בראש" את הסטרימר והקומפקט של מרנץ בכל סגנון מוסיקה שבדקנו.
מומלץ!
...
היה לי כיף לארח אותך ...חבל שיום שישי כי הייתי נוסע איתך לרכוש אותו היום!!!
התמורה הכי טובה לכסף ..
(f) (f) (f)

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

מברוק חבוב , מגיע לך להנות (Y) (Y)

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”