בנדה מגנטיק לא מיבאים שלטי הרמוני עד להודעה חדשה.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
http://www.blu-ray.com/community/galler ... derid=2102
טוב, מצאתי אחד. למיטב זכרוני היה עוד אחד עם יותר דוגמאות והסברים. מחפש אותו עכשיו.
טוב, מצאתי אחד. למיטב זכרוני היה עוד אחד עם יותר דוגמאות והסברים. מחפש אותו עכשיו.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
כשאני אסיים את הבדיקות - ונחליט על תמחור - אוכל להיות יותר ברור.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
אני חולה על האינטרנט. מישהו זורק משהו באוויר ובלי שום ביסוס נוצר על זה דיון שלם שבמהלכו מספידים קו שלם של מוצרי חברה ועוברים לפתרונות חלופיים. אז לשם הבהרה, בתור עובד של בנדא, היבואנית הרישמית של לוגיטק (בין היתר) בישראל אני מודיע חד משמעית שההרמוני חי וקיים, הן בלוג'יטק בתור מוצר פעיל ובר קיימה (יצאו לאחרונה אפילו דגמים חדשים) והן בבנדא כיבואנית המוצר בישראל. כרגע יש במחסננו מלאי פעיל של מספר דגמים כגון ההרמוני ONE, ה 1100, ה 555 וה 515. בקרוב יגיע משלוח חדש ויתווספו דגמים חדשים אבל גם ברגע זה כל הדגמים שציינתי זמינים וניתנים להזמנה מכל חנות שעובדת עם היבואן הרישמי (דוגמא לכך היא פיוטצ'ר שבה עובד ידידנו איתי). מקווה ששפכתי קצת אור על הפרשה המשעשעת של "היעלמות ליין ההרמוני"
להבא, אשמח לענות על כל שאלה הקשורה ליצרניות אותן מייבאת בנדא לישראל. תנצלו את העובדה שיש לכם "מקור פנימי" באתר
להבא, אשמח לענות על כל שאלה הקשורה ליצרניות אותן מייבאת בנדא לישראל. תנצלו את העובדה שיש לכם "מקור פנימי" באתר
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
כמי שמחזיק 2 שלטי הארמוני בבית (סלון+ח.שינה) אני פשוט לא יכול להבין איך אפשר בלי.... אפילו אשתי לא יכולה לדמיין אפשרות בלי...
שלט ההארמוני מחליף 12 מכשירים!!! שלפחות על 10 מתוכם שולטים באופן תדיר ....ו 10 אקטיביטי פעילים !! (בסלון)
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
אחלה
טוב לדעת
טוב לדעת
העם דורש..... כל מיני דברים
-
lasik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2811
HUBER שלום,
תודה על השיתוף.
המידע שקיבלתי הינו ממנהל המכירות של בנדא. הוא אמר זאת בבירור בשיחתנו הטלפונית.
ביקשתי ממנו להזמין 900 לחנות ממנה אני רוכש (אשר אינה מכירה את ליין המוצרים של ההרמוני), והוא טען באוזני כי לא יהיה יותר שלטי הרמוני עד להודעה חדשה. וכי המלאי בחנויות לא יחודש.
האם המידע אותו האתה משתף עימנו הוא על סמך מבט במלאי העדכני במחסן שלכם, או שיש לך קשר לאסטרטגיית השיווק בחברה?
האם תוכל לנקוב בתאריך ה"בקרוב יגיע מלאי החדש"?
תודה.
תודה על השיתוף.
המידע שקיבלתי הינו ממנהל המכירות של בנדא. הוא אמר זאת בבירור בשיחתנו הטלפונית.
ביקשתי ממנו להזמין 900 לחנות ממנה אני רוכש (אשר אינה מכירה את ליין המוצרים של ההרמוני), והוא טען באוזני כי לא יהיה יותר שלטי הרמוני עד להודעה חדשה. וכי המלאי בחנויות לא יחודש.
האם המידע אותו האתה משתף עימנו הוא על סמך מבט במלאי העדכני במחסן שלכם, או שיש לך קשר לאסטרטגיית השיווק בחברה?
האם תוכל לנקוב בתאריך ה"בקרוב יגיע מלאי החדש"?
תודה.
נערך לאחרונה על ידי lasik ב 28/05/2011 14:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
- niko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
וואו על החדר(אולם?) קולנוע,ran_carney כתב:http://www.blu-ray.com/community/galler ... derid=2102
טוב, מצאתי אחד. למיטב זכרוני היה עוד אחד עם יותר דוגמאות והסברים. מחפש אותו עכשיו....
לגבי השליטה, איך מתבצעת על מכשירים שאינם עובדים על רשת ?
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
lasik - כרגע יש מלאי של שלטי הרמוני בוודאות, אולי לא את ה 900, אבל בהחלט יש. כרגע אין מידע קונקרטי לגבי מתי יגיע ההדגמים החדשים, כשיהיה אעדכןץ אבקשך לשנות את כותרת הת'רד, היא מוטעית ומטעה.
- המלך
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
אפשר לדעת בבקשה איפה בדיוטי פרי מוכרים את ה HARMONY ONE?
אחי נוסע בקרוב לחו"ל אז אבקש ממנו לקנות.
המחיר הכי זול בארץ הוא 900 שקל ומישהו אמר לי שבדיוטי זה בערך 700 אז שווה לחסוך 200 שקלים.
הזמנה מחו"ל לא חוסכת מי יודע מה.
תודה
אחי נוסע בקרוב לחו"ל אז אבקש ממנו לקנות.
המחיר הכי זול בארץ הוא 900 שקל ומישהו אמר לי שבדיוטי זה בערך 700 אז שווה לחסוך 200 שקלים.
הזמנה מחו"ל לא חוסכת מי יודע מה.
תודה
-
lasik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2811
HUBER
תודה על תשובתך.
אשמח לעדכן כותרת ההודעה עם העידכון כי היגיע בפועל משלוח של Harmony.
אשמח אם תוכל לשתף בתשובתך האם היא על סמך מבט במלאי העדכני במחסן שלכם, או שיש לך קשר לאסטרטגיית השיווק בחברה.
תודה על תשובתך.
אשמח לעדכן כותרת ההודעה עם העידכון כי היגיע בפועל משלוח של Harmony.
אשמח אם תוכל לשתף בתשובתך האם היא על סמך מבט במלאי העדכני במחסן שלכם, או שיש לך קשר לאסטרטגיית השיווק בחברה.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
נו? זה בדיוק מה שאמרתי, זה דורש בקר ויחידות שממירות אתה שליטה ל-rs232 למכשירים שיודעים לקבל את זה או ל-ir למכשירים שלא.ran_carney כתב:http://www.blu-ray.com/community/galler ... derid=2102
טוב, מצאתי אחד. למיטב זכרוני היה עוד אחד עם יותר דוגמאות והסברים. מחפש אותו עכשיו....
שורה תחתונה: לא זול.
- uris
-
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
ניתן לרכוש שלט הארמוני בארץ ...למשל את ה שלט Logitech Harmony 555
שהוא לא טא'ץ ולא מסך צבעוני ...
במבחינת פעולות ואפשרויות זהה להארמוני One .
(רק צריך לבדוק את כמות המכשירים שהוא מסוגל לשלוט עליהם)
שהוא לא טא'ץ ולא מסך צבעוני ...
במבחינת פעולות ואפשרויות זהה להארמוני One .
(רק צריך לבדוק את כמות המכשירים שהוא מסוגל לשלוט עליהם)
- המלך
-
- חבר מכור קשה

זיו לא ממליץ על ה 555 אבל אני מניח שמיש לא רוצה להוציא הרבה כסף הוא יעשה את העבודה פחות או יותר.
גם חשבתי עליו בגלל המחיר הזול שהוא נמכר בארץ אבל לא כל כך אוהב שלטים שעבר זמנם.
גם חשבתי עליו בגלל המחיר הזול שהוא נמכר בארץ אבל לא כל כך אוהב שלטים שעבר זמנם.
- benjamin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 292
לי יש שני 550 (הגרסה האמריקאית ל 555). אני מאוד מרוצה מהם. עושים את העבודה ועונים על כל צרכיי.המלך כתב:זיו לא ממליץ על ה 555 אבל אני מניח שמיש לא רוצה להוציא הרבה כסף הוא יעשה את העבודה פחות או יותר.
גם חשבתי עליו בגלל המחיר הזול שהוא נמכר בארץ אבל לא כל כך אוהב שלטים שעבר זמנם....
- המלך
-
- חבר מכור קשה

יכולתי גם להזמין מחו"ל בזול את דגם 880 הישן בלי טאץ' וויתרתי.
אחריות לשנתיים גם חשובה.
אחריות לשנתיים גם חשובה.