גם לא BEHMOR?כפיר_ש כתב:
אף אחד לא חסיד של אף מוצר או מותג כזה או אחר אבל כרגע באמת לא מסתמנת חלופה ראויה לג'ין במחיר שפוי ובטח אין לו תחרות בנוחות ובקלות ההפעלה....
פוסט אכזבה מעצמי
-
pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- כפיר_ש
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
לצערי לא וראיתי מספיק סרטונים עליו אם כי לדעתי הוא תמורה מצוינת למחיר ...
אולי ה HOTTOP אבל לפי מה שהבנתי יש בעיה עם אוורור ולא בא לי להתעסק.
בקיצור עד שלא יהיה מג'ולינו קומפקטי או QUEST MKII
אני לבינתיים נשאר עם הג'ין.
אולי ה HOTTOP אבל לפי מה שהבנתי יש בעיה עם אוורור ולא בא לי להתעסק.
בקיצור עד שלא יהיה מג'ולינו קומפקטי או QUEST MKII
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
אתם דנים ב Quest כאילו הוא זמין בארץ, ושוכחים את הבהמור. תזכרו שזה תוף קליה עם 5 תכניות קליה שונות, הקפה מחזיק מעמד הרבה יותר ללא אובדן. מי שמצליח להביא אותו או מוכן לשלם את המחיר שרוצה Hasbean מקבל מכשיר ל-500 גרם בחצי המחיר מהג'ין.בעיה אחת פינוי המוץ, חייבים שואב אבק כדי לפנות את העודפים המתפזרים .כפיר_ש כתב:אף אחד לא חסיד של אף מוצר או מותג כזה או אחר אבל כרגע באמת לא מסתמנת חלופה ראויה לג'ין במחיר שפוי ובטח אין לו תחרות בנוחות ובקלות ההפעלה....
אדי
- כפיר_ש
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
כן אבל גם הבהמור לא קיים בארץ ואם צריך להזמין מאנגליה במחיר קרוב ל 200 פאונד + משלוח ומע"מ מגיעים לא רחוק מעלות של ג'ין ועדיין אין אחריות.
אין ספק שהוא קולה משתלם ואם היה מיובא לארץ ונמכר בסביבות 1300-1400 היה יופי של אלטרנטיבה זולה וטובה.
אגב לגבי הטעם אני מניח שאין הבדל מול הג'ין ובשימוש ביתי חצי קילו מחזור קליה אינו יתרון אלא אם הצריכה גבוהה.
אין ספק שהוא קולה משתלם ואם היה מיובא לארץ ונמכר בסביבות 1300-1400 היה יופי של אלטרנטיבה זולה וטובה.
אגב לגבי הטעם אני מניח שאין הבדל מול הג'ין ובשימוש ביתי חצי קילו מחזור קליה אינו יתרון אלא אם הצריכה גבוהה.
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
קודם כל צריך להשוות. ל-5 תכניות שונות (פרופילי קליה) יש יתרון על פרופיל אחד, ואין את זרם האויר החם שמאייד חלק מחמרי הטעם. בנוסף יש דרכים להביא אותו ו-200 פאונד זה חצי ממחיר הג'ין, יש עוד מקום רב למשחק.
חצי קילו זה אחת המידות שלו, המכשיר מוכן ל1 ,0.5, ו-0.25 ליברה (450, 225, 112 גרם) רק אני מגזים ומשתמש ב-500 גרם ומקבל תוצאות מעולות. אחרי חצי שנת שימוש באמת שהחיסרון היחיד הוא פינוי המוץ.
אדי
חצי קילו זה אחת המידות שלו, המכשיר מוכן ל1 ,0.5, ו-0.25 ליברה (450, 225, 112 גרם) רק אני מגזים ומשתמש ב-500 גרם ומקבל תוצאות מעולות. אחרי חצי שנת שימוש באמת שהחיסרון היחיד הוא פינוי המוץ.
אדי
- hosq
-
- כתב קפה

- תגובות: 5016
אז ככה,
אם הפולים מתיישנים יותר מהר זה בוודאי מצביע על חיסרון כלשהו. מן הסתם פחות שמנים בפולים. וגם עם החביתוש לעומת קליה מסחרית אני רואה הבדל בזליגה.
המכשיר שראיתי הוא הוא המג'ולינו הקומפקטי ובחצי מחיר. לאחר שדרוג קל של תוספת BT, השליטה בתהליך הקליה פשוטה ומדוייקת, אין בעיה לקבל כל פרופיל שהוא ולתקן בזמן אמת אם צריך. פינוי המוץ לא מושלם אבל סביר. קירור הפולים - במכשיר שראיתי הותקן מאוורר במגש הקירור שקירר חצי קילו בפחות מדקה... הכי מהר שראיתי. זה באמת עולם אחר וממש לא מיועד לכל אחד.
אני לא אומר שחייבים להחליף או לשדרג, אבל זה בדיוק כמו עם מטחנה קונית לעומת מאצר. הבדל בתוצאה שבכוס לא יהיה קריטי כמו שראיתי בהשוואה שביצעתי. אבל אני בהחלט מרגיש את השדרוג בקפה מאז שהחלפתי מטחנה.
האמת שעוד לא קראתי את ההשואה שביצעתם - אולי אחכ אני אחכים!
אם הפולים מתיישנים יותר מהר זה בוודאי מצביע על חיסרון כלשהו. מן הסתם פחות שמנים בפולים. וגם עם החביתוש לעומת קליה מסחרית אני רואה הבדל בזליגה.
המכשיר שראיתי הוא הוא המג'ולינו הקומפקטי ובחצי מחיר. לאחר שדרוג קל של תוספת BT, השליטה בתהליך הקליה פשוטה ומדוייקת, אין בעיה לקבל כל פרופיל שהוא ולתקן בזמן אמת אם צריך. פינוי המוץ לא מושלם אבל סביר. קירור הפולים - במכשיר שראיתי הותקן מאוורר במגש הקירור שקירר חצי קילו בפחות מדקה... הכי מהר שראיתי. זה באמת עולם אחר וממש לא מיועד לכל אחד.
אני לא אומר שחייבים להחליף או לשדרג, אבל זה בדיוק כמו עם מטחנה קונית לעומת מאצר. הבדל בתוצאה שבכוס לא יהיה קריטי כמו שראיתי בהשוואה שביצעתי. אבל אני בהחלט מרגיש את השדרוג בקפה מאז שהחלפתי מטחנה.
האמת שעוד לא קראתי את ההשואה שביצעתם - אולי אחכ אני אחכים!
what's next?
- דבוטאנט
-
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
-pup אחרי האבלואציה שעשית לחביתוש אמרת שאתה רץ לקנות כי זה הרבה יותר טוב מהפופקורן.
אם לא היו לך מילואים היום היית יותר מרוצה.
אם לא היו לך מילואים היום היית יותר מרוצה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
pup26
-
- חבר ותיק

דבוטאנט, מה קשור מילואים? (אגב, אני בערך כל הזמן במילואים).
אני די מחבב את החביתוש (אפילו מאוד) והוצאתי ממנו תוצאות הרבה יותר טובות מהפופקורן, למרות שהוא קצת מעייף בשקשוקים ואני ממש לא פוסל קנייה שלו, לכן אני קודם כל אבחן את הג'ין לפני שאני אקנה, הנוחות של הגי'ן מפתה ביותר. בקיצר אני לא סגור על עצמי...
אני די מחבב את החביתוש (אפילו מאוד) והוצאתי ממנו תוצאות הרבה יותר טובות מהפופקורן, למרות שהוא קצת מעייף בשקשוקים ואני ממש לא פוסל קנייה שלו, לכן אני קודם כל אבחן את הג'ין לפני שאני אקנה, הנוחות של הגי'ן מפתה ביותר. בקיצר אני לא סגור על עצמי...
- hosq
-
- כתב קפה

- תגובות: 5016
יש גם חביתוש חשמלי
what's next?
-
pup26
-
- חבר ותיק

עדיין זה הרבה עבודה כי זה ממש לא אוטומטי, צריך לעצור, פוף פוף, קשה לזהות את הפיצוצים והכל קורה יחסית מהר בפיצוץ שני. מה גם שלפי עופר ולפי תחושתי הממונע לא פותר את הבעיה כי צריך לשקשק והוא בעצם מסתובב.
ובכל זאת אני ממש לא סגור על עצמי, אני די מחבב את החביתוש.
ובכל זאת אני ממש לא סגור על עצמי, אני די מחבב את החביתוש.