המשחקים שינתנו כפיצוי
- firebird
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
כמו לרובנו,( אני מניח)
יש לי שני יוזרים אירופאי ואמריקאי - נראה לכם שיהיה אפשר להוריד 4 משחקים ?
יש לי שני יוזרים אירופאי ואמריקאי - נראה לכם שיהיה אפשר להוריד 4 משחקים ?
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- haimbl
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1202
מצד אחד 40$ ל70 מיליון חשבותו זה המון! כסף.Malcontent כתב:בכל מקרה, נעזוב עכשיו את השאלה אם מגיע פיצוי או לא - יש פיצוי בשווי 40$, בחירה של משחק מתוך חמישה שנחשבים למשחקים טובים מאוד ואפילו מעולים. למה להתלונן על זה? האם באמת נראה הגיוני שהפיצוי יהיה משחק חדש לגמרי, שבכלל לא מוצע למכירה דרך חנות ה-PSN?...
מצד שני, זה כסף שלא פוגע ברווחיות של החברה.
זה לא הגיוני שאנשים שכל חייהם זה ה PS3 יקבלו פיצויי למשחק שהם גם ככה שיחקו
לדעתי האופציה הכי טובה היא משחק חדש אחד או שניים ישנים
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
כל חייהם זה ה-PS3? אתה לא חושב שהייתה כאן קצת היסחפות?
יש 70 מיליון חשבונות שנפגעו. זה אומר שסביר להניח שאי אפשר למצוא רשימת פיצוי שכולם יהיו מרוצים ממנה. בסך הכל, מדובר בפיצויים מצויינים. LBP הוא משחק מעולה ופורץ גבולות. אינפאמוס הוא אחד המשחקים הטובים ששיחקתי בהם בשנים האחרונות. R&C הוא משחק נהדר לילדים וכל מי שמתכנן משחק פלטפורמה צריך להכיר אותו. גם לי כבר יש ארבעה מתוך חמשת המשחקים והחמישי לא מעניין אותי (אם היה מעניין, היה לי גם אותו), אבל ככה זה ואי אפשר ללכת לקראת כל העולם.
יש 70 מיליון חשבונות שנפגעו. זה אומר שסביר להניח שאי אפשר למצוא רשימת פיצוי שכולם יהיו מרוצים ממנה. בסך הכל, מדובר בפיצויים מצויינים. LBP הוא משחק מעולה ופורץ גבולות. אינפאמוס הוא אחד המשחקים הטובים ששיחקתי בהם בשנים האחרונות. R&C הוא משחק נהדר לילדים וכל מי שמתכנן משחק פלטפורמה צריך להכיר אותו. גם לי כבר יש ארבעה מתוך חמשת המשחקים והחמישי לא מעניין אותי (אם היה מעניין, היה לי גם אותו), אבל ככה זה ואי אפשר ללכת לקראת כל העולם.
- haimbl
-
- חבר ותיק

א. יש המון גיימרים שנפגעו מההורדה של הרשת. זה שאתה לא אחד מהם לא אומר שאין כאלה. תתפלא לדעת שאפילו כאן, בישראל, יש המון אנשים שמכורים למשחקי רשת. אז נכון שמצד אחד סוני עשו להם טובה והם עכשיו קצת פחות מכורים, אבל בכל זאת הם נפגעו בצורה כזו או אחרת .
ב. אתה בעצמך אומר שאותם משחקים, שהם מצויינים לכל הדעות, נפוצים כמעט בכל בית עם פלייסטיישן. אז מה שווה לי המתנה הזאת?!. נכון שאף פעם לא כולם יהיו מרוצים אבל זה בערך כמו שאחת מחברות הסלולר תצא במצבע חלוקת נוקיה 5120 לכל הלקוחות.
ב. אתה בעצמך אומר שאותם משחקים, שהם מצויינים לכל הדעות, נפוצים כמעט בכל בית עם פלייסטיישן. אז מה שווה לי המתנה הזאת?!. נכון שאף פעם לא כולם יהיו מרוצים אבל זה בערך כמו שאחת מחברות הסלולר תצא במצבע חלוקת נוקיה 5120 לכל הלקוחות.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אני סיפרתי שיש לי שתי קונסולות ושעל אחת מהן אני גם משלם בשביל לשחק ברשת - מה גורם לך לחשוב שאני מייצג את הגיימר הממוצע ושממני אפשר להסיק שבכל בית עם פלייסטיישן יש את המשחקים?
- haimbl
-
- חבר ותיק

משחקי פלטיניום כמו שסוני מחלקת הם משחקים שנמכרו בכמויות מטורפות, מה שאומר שזה משחקים מאוד מאוד נפוצים.
- mei00
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 226
לי אישית יש חבר שמוכר אקסבוקס בשביל לקנות PS3 וזה אך ורק בגלל משחקי רשת.
(דרך אגב הוא מוכר חבילת הכול כלול ב-2100 מי שרוצה שישלח בפרטי).
(דרך אגב הוא מוכר חבילת הכול כלול ב-2100 מי שרוצה שישלח בפרטי).
- kokoloko80
-
- חבר פעיל

- תגובות: 59
רק אני חמור ופתחתי חשבון ישראלי? הלך עליי? לא אצליח להנות מהמשחקים המוצעים? 
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

בוא נבדוק כמה הם נפוצים:haimbl כתב:משחקי פלטיניום כמו שסוני מחלקת הם משחקים שנמכרו בכמויות מטורפות, מה שאומר שזה משחקים מאוד מאוד נפוצים....
LBP - 4.4 מיליון עותקים
אינפאמוס - 2 מיליון עותקים
R&C - שש מאות ועשרים אלף עותקים
מדובר בעותקים פיזיים בלבד. בוא נגיד ששני הראשונים, שהופצו במקור על דיסקים, מכרו עוד כמות זהה בעותקים דיגיטליים (אין סיכוי!) - מדובר, עם עיגול מאוד נדיב למעלה, בעשרה מיליון עותקים של LBP ברחבי העולם, ובחמישה מיליון עותקים של אינפאמוס. נניח גם ש R&C מכר הרבה יותר עותקים דיגיטליים, כי הוא הופץ באופן דיגיטלי במקור, ונניח שגם ממנו יש בעולם חמישה מיליון עותקים. זה אומר שאת המשחק הכי נפוץ מבין השישה יש לבערך רבע מבעלי הפלייסטיישן בעולם, את המשחקים הבאים בתור יש בערך לשמינית, ושאר המשחקים פחות נפוצים.
וזה, כמו שאמרתי קודם, אחרי עיגולים מאוד נדיבים כלפי מעלה.
- quique
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 368
אני גם בדעה שאחרי שאתה מוציא כמה מאות דולרים בשנה על משחקים שתלויים בpsn מבחינת משחק ברשת, אז כן, מגיע פיצוי הולם. כל זאת בלי להזכיר את הלקוחות שפרטי כרטיס האשראי שלהם נגנבו. משחקים סוג ז' זה לא פיצוי, זה עלבון כשמדובר בסוני!
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אם תעשה ממוצע של ציוני מטאקריטיק של כל המשחקים המוצעים, תקבל ציון גבוה מ84. הלוואי עלי ואלה היו הציונים שמקבלים משחקים סוג ז'.
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
חברים - ממתי נהפכנו לועדת מידרוג למשחקים ?quique כתב:אני גם בדעה שאחרי שאתה מוציא כמה מאות דולרים בשנה על משחקים שתלויים בpsn מבחינת משחק ברשת, אז כן, מגיע פיצוי הולם. כל זאת בלי להזכיר את הלקוחות שפרטי כרטיס האשראי שלהם נגנבו. משחקים סוג ז' זה לא פיצוי, זה עלבון כשמדובר בסוני!...
אני כמעט לא בPSN, הרגשתי בחסרונו חלק מהזמן, בכל אופן, אאל"ט רשום על המכשיר שאת שירות הPSN הם רשאים להוריד ולהעלות ולדרוש עבורו תשלום מתי שבא להם.
השירות הוא חינמי.
אגב - האם שיחקת בInFamous שאתה קובע שהוא גרוע ? או בLBP, שהוא בחירה ראשונה לילדים ? או בRatchet ? חודש חינם בפלוס פלוס שני משחקים, כמו שMal כתב לפני - פיצוי בשווי גבוה מאוד.
Mal, החשבון שאתה עושה לא רלבנטי - שורה תחתונה, לא מתאים - אל תיקחו. ואתה עוד מאלו שיש להם ארבעה מחמישה ואתה לא מתרגש.
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
לצערי ב LBP כבר שיחקתי (לא ממש התחברתי) ו Infamous (משחק מעולה) כבר סיימתי מזמן.
נראה לי אני אקח את ה WipeOut HD. לגבי המשחק השני אני לא בטוח
נראה לי אני אקח את ה WipeOut HD. לגבי המשחק השני אני לא בטוח
Need more cowbell
- haimbl
-
- חבר ותיק

איך בדיוק מורידים את המשחקים אם ה Store לא פועל?
- Eavivi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 239
שלחתי לסוני את השאלה הזאת והנה התשובהfirebird כתב:כמו לרובנו,( אני מניח)
יש לי שני יוזרים אירופאי ואמריקאי - נראה לכם שיהיה אפשר להוריד 4 משחקים ?...
"Hi,
Thank you for your e-mail regarding the "Welcome Back" appreciation programme.
I can advise that each eligible PSN Account will be entitled to all the privileges of the "Welcome Back" appreciation programme.
We are rolling this programme out on an individual account basis, and even multiple accounts sharing a single console, will be entitled to two out of the five games each, as well as all other features.
"
-
BENNY66
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 890
אם יש לי מכשיר חדש ואני פותח יוזר רק עכשיו עדין אני יוכל להוריד 2 משחקים?
- Eavivi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 239
לא, זה רק למשתמשים שנרשמו לפני 19 באפרילBENNY66 כתב:אם יש לי מכשיר חדש ואני פותח יוזר רק עכשיו עדין אני יוכל להוריד 2 משחקים?...
http://blog.eu.playstation.com/2011/05/ ... e-users-2/
תגובה ראשונה
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
אין לי מושג איך אפשר להתבכיין על משהו שקיבלת בחינם אין כסף...
חברים, אף אחד לא חייב לכם מאומה. אם מחר חלילה וחס סוני מחליטה לרדת מהפליסטיישן וקוברת אותה יחד עם שרתי ה-PSN - ממש אין שום דבר שאף אחד יוכל לעשות. קניתם את היכולת להתחבר לשרתים של החברה אבל לא השקעתם ולו שקל אחד בחיבור עצמו.
חברים, אף אחד לא חייב לכם מאומה. אם מחר חלילה וחס סוני מחליטה לרדת מהפליסטיישן וקוברת אותה יחד עם שרתי ה-PSN - ממש אין שום דבר שאף אחד יוכל לעשות. קניתם את היכולת להתחבר לשרתים של החברה אבל לא השקעתם ולו שקל אחד בחיבור עצמו.
- mei00
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 226
כמה לדעתכם שוקל כל משחק כי יש לי 40 גיגה?
ואם במידה ולא יהיה לי מקום פנוי, אני יכול להתחבר לחשבון שלי דרך המכשיר של חבר שלי ולהוריד אצלו?
(הוא קנה אתמול ככה שהוא לא יקבל).
ואם במידה ולא יהיה לי מקום פנוי, אני יכול להתחבר לחשבון שלי דרך המכשיר של חבר שלי ולהוריד אצלו?
(הוא קנה אתמול ככה שהוא לא יקבל).
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
Eavivi כתב:שלחתי לסוני את השאלה הזאת והנה התשובהfirebird כתב:כמו לרובנו,( אני מניח)
יש לי שני יוזרים אירופאי ואמריקאי - נראה לכם שיהיה אפשר להוריד 4 משחקים ?...
"Hi,
Thank you for your e-mail regarding the "Welcome Back" appreciation programme.
I can advise that each eligible PSN Account will be entitled to all the privileges of the "Welcome Back" appreciation programme.
We are rolling this programme out on an individual account basis, and even multiple accounts sharing a single console, will be entitled to two out of the five games each, as well as all other features.
"...
פגז!
אני מתכוון לקחת את סטארדסט, ווייפאאוט, LBP ו-RATCHET.
את כל השאר כבר יש לי.