אני לא רכשתי את ה3G כי אני לא רואה את עצמי מסתךובב איתו יותר מדי
לזה יש אייפון
ובכל מקרה ההוט ספוט של האייפון עובד מצוין איתו
מתלבט איזה דגם של IPAD2 לרכוש
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
העם דורש..... כל מיני דברים
- nati-va
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2077
כנראה לא הבנת אותי,Newboy כתב:אדם שצריך? קצת הבנת הנקרא....כתבתי על עצמי שלא ידעתי מראש והתבעסתי בדיעבדnati-va כתב:זה אולי פתרון בשבילךNewboy כתב:אני קניתי את הWIFI והתבאסתי לגלות בדיעבד שאין לו GPS. אבל ברשת מסתובבים כמה מכשירים להוספת GPS ל IPAD, אם ע"י חיבור בבלוטוס ואם על ידי חיבור יחידה מיוחדת לכך לחיבור ההטענה שלו...
אבל אני לא רואה למה שאדם שצריך gps יקנה את הwifi ויחבר לו מקלט- למה הסיבוכים האלו.......
זה פתרון בשבילך כי אני מאמין שאתה לא יכול לקחת את האייפד לחנות ולהחליף מן הסתם. אז אולי זה הפתרון היחיד בשבילך.
אבל בשביל בן אדם שעוד לא קנה אז זה פשוט לא הגיוני לסבך את הדברים בשביל לחסוך 100 שקל.
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
אורן אתה לא באמת תשתמש ב gps מבטיח לך.
לנווט עם מסך כזה זה לא נוח.
אם יש מישהו לידך ואתה בטיול זה נורא נורא נחמד...
לנווט עם מסך כזה זה לא נוח.
אם יש מישהו לידך ואתה בטיול זה נורא נורא נחמד...
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- Newboy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2430
אוקי. עכשיו הסברתnati-va כתב:כנראה לא הבנת אותי,Newboy כתב:אדם שצריך? קצת הבנת הנקרא....כתבתי על עצמי שלא ידעתי מראש והתבעסתי בדיעבדnati-va כתב:זה אולי פתרון בשבילךNewboy כתב:אני קניתי את הWIFI והתבאסתי לגלות בדיעבד שאין לו GPS. אבל ברשת מסתובבים כמה מכשירים להוספת GPS ל IPAD, אם ע"י חיבור בבלוטוס ואם על ידי חיבור יחידה מיוחדת לכך לחיבור ההטענה שלו...
אבל אני לא רואה למה שאדם שצריך gps יקנה את הwifi ויחבר לו מקלט- למה הסיבוכים האלו.......
זה פתרון בשבילך כי אני מאמין שאתה לא יכול לקחת את האייפד לחנות ולהחליף מן הסתם. אז אולי זה הפתרון היחיד בשבילך.
אבל בשביל בן אדם שעוד לא קנה אז זה פשוט לא הגיוני לסבך את הדברים בשביל לחסוך 100 שקל....
נ.ב ההפרש הוא יותר מ 100 ש"ח