ירידת מחיר מטורפת לshure se530
- liam
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 587
טוב, החלטתי לא לפרנס את היבואן החמדן, והזמנתי se535 מחו"ל. שאלתי את Shure לגבי אחריות והם ענו לי שכל עוד יש קבלה (גם קניה דרך ebay ע"י paypal) האחריות שנתיים תקפה.
- Ilyan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2544
תתחדש, איפה הזמנת, איביי?
- liam
-
- חבר פעיל במיוחד

עברתי תלאות בשביל להשיגן במחיר טוב, 409$ כולל משלוח+ 16% מע"מ, סה"כ כ- 1,600ש"ח, ואחריות לשנתיים.
הזמנתי מ- Earphone Solutions הייתי צריך להתמקח איתם על מנת לקבל את המחיר $389 כולל משלוח בארה"ב, בהתחלה הם לא רצו לרדת מ- 499$, אח"כ הם הביאו לי קופון של 15%, ואמרו שרק אם אמצא זול יותר מספק רישמי של Shure הם ישוו, אז חיפשתי וחיפשתי ומצאתי ב- Head-Fi דיל של 389$ ב- Electronic Expo (מאפשרים קניה רק עם חשבון פייפאל US או כרטיס אשראי US) עם קופון. הצגתי להם את הדיל וקיבלתי את המחיר שביקשתי, על זה תוספת של 20$ משלוח דרך UShops ומע"מ, יוצא כ- 1,600ש"ח.
אם הייתי יכול לחסוך את המע"מ, היה יוצא כמעט כמו המחיר של ה- se530 בארץ ("מחיר מטורף").
אגב,
כמה שעות אחרי ההזמנה, נגמר המלאי ב- Electronic Expo.
הזמנתי מ- Earphone Solutions הייתי צריך להתמקח איתם על מנת לקבל את המחיר $389 כולל משלוח בארה"ב, בהתחלה הם לא רצו לרדת מ- 499$, אח"כ הם הביאו לי קופון של 15%, ואמרו שרק אם אמצא זול יותר מספק רישמי של Shure הם ישוו, אז חיפשתי וחיפשתי ומצאתי ב- Head-Fi דיל של 389$ ב- Electronic Expo (מאפשרים קניה רק עם חשבון פייפאל US או כרטיס אשראי US) עם קופון. הצגתי להם את הדיל וקיבלתי את המחיר שביקשתי, על זה תוספת של 20$ משלוח דרך UShops ומע"מ, יוצא כ- 1,600ש"ח.
אם הייתי יכול לחסוך את המע"מ, היה יוצא כמעט כמו המחיר של ה- se530 בארץ ("מחיר מטורף").
אגב,
כמה שעות אחרי ההזמנה, נגמר המלאי ב- Electronic Expo.
-
TMJ
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 273
אם היית יכול....
בכל אופן מחיר טוב מקווה שיגיעו בשלום. תתחדש !
בכל אופן מחיר טוב מקווה שיגיעו בשלום. תתחדש !
- liam
-
- חבר פעיל במיוחד

למה שלא יגיעו בשלום ? היבואן מיירט מטוסים עם אוזניות Shure ?
יש גם ביטוח...

יש גם ביטוח...
-
TMJ
-
- חבר פעיל מאוד

חח לא אמרתי שלא יגיעו בשלום. אמרתי מקווה שיגיעו זה הכל. תתחדש ומקווה לראות פה סקירה שלהם.
- Ilyan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2544
נייס, יצא לך דיל טוב אין ספק. זה הגירסא הרגילה או הCL?liam כתב:עברתי תלאות בשביל להשיגן במחיר טוב, 409$ כולל משלוח+ 16% מע"מ, סה"כ כ- 1,600ש"ח, ואחריות לשנתיים.
......
אגב, האחריות היא בינ"ל אז אתה יכול לפנות איתן ליבואן בארץ בלי בעיות אם צריך.
- liam
-
- חבר פעיל במיוחד

שתיהן אותה האוזניה למעט הצבע, המחיר זהה.
Shure SE535-V = ברונזה
Shure SE535-CL = שקופות
בחרתי בברונזה כי לטעמי השקופות לחלוטין נראות כמו מכשיר שמיעה ובנוסף יש להן סיכוי גדול להצהיב.
לגבי האחריות, ידוע לך מניסיון ?
אני שואל כי ידוע שיבואנים ישראלים לרוב לא מכבדים אחריות בינלאומית (לא שזה כלכך משנה לי..).
Shure SE535-V = ברונזה
Shure SE535-CL = שקופות
בחרתי בברונזה כי לטעמי השקופות לחלוטין נראות כמו מכשיר שמיעה ובנוסף יש להן סיכוי גדול להצהיב.
לגבי האחריות, ידוע לך מניסיון ?
אני שואל כי ידוע שיבואנים ישראלים לרוב לא מכבדים אחריות בינלאומית (לא שזה כלכך משנה לי..).
- liam
-
- חבר פעיל במיוחד

חברים יש לי אפשרות חד פעמית לרכוש עוד סט של Shure SE535-V/CL במחיר הזה מאותו מקום באותם התנאים (אפשר להשתמש בשירות Mustop או UShops על-פי העדפתכם לשליחה לארץ, אני בחרתי ב- UShops בגלל שבמקרה זה הם היו זולים יותר), מי שמעוניין שיפנה אלי בפרטי ואני אשלח לו את הפרטים.
נערך לאחרונה על ידי liam ב 27/04/2011 11:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
TMJ
-
- חבר פעיל מאוד

מקנא בך!
לדעתי הכי יפה ברונזה עם כבל שקוף
הצבע השקוף כל יעודו הוא לשימוש על במה כמוניטור.
הוא גם נותן מראה יותר מקצועי.
לדעתי הכי יפה ברונזה עם כבל שקוף
הצבע השקוף כל יעודו הוא לשימוש על במה כמוניטור.
הוא גם נותן מראה יותר מקצועי.
- liam
-
- חבר פעיל במיוחד

אה כן, הזכרת לי, קיבלתי בנוסף כבל שקוף, מקורי במתנה (שווי של כ- 40$). 
בהמשך יבואו תמונות של השילוב...
בהמשך יבואו תמונות של השילוב...
- liam
-
- חבר פעיל במיוחד

נחטף.liam כתב:חברים יש לי אפשרות חד פעמית לרכוש עוד סט של Shure SE535-V/CL במחיר הזה מאותו מקום באותם התנאים (אפשר להשתמש בשירות Mustop או UShops על-פי העדפתכם לשליחה לארץ, אני בחרתי ב- UShops בגלל שבמקרה זה הם היו זולים יותר), מי שמעוניין שיפנה אלי בפרטי ואני אשלח לו את הפרטים....