YES-HD -תכנים בHD,האמנם?
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
תן לי לענות עליך על זה:
"אין לי מושג על מה אתה מדבר, אצלנו רואים מצויין".
וכן זה מה שהם עונים לכולם.
"אין לי מושג על מה אתה מדבר, אצלנו רואים מצויין".
וכן זה מה שהם עונים לכולם.
- NEW_WAVE
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
אני כלקוח הוט צופה כרגע בנשק קטלני 4 ב HD , רואים מצויין ,חד מאד, טווח הצבע רחב יותר מערוץ 13 שבו הסרט
משודר ב SD, אבל הסרט מ 1988 ,לא צילמו אותו ב HD ,אז למה רואים כל כך טוב.
לדעתי הסרט עבר עיבוד ל HD במעבדה חיצונית ומגיע כמקור HD ולא עושה UPCSALE תוך כדי שידור ב SD
כמו שעושים ב YES.
בערוץ הסדרות 503 באופן טבעי רוב הסדרות שהן חדשות ,מצולמות ב HD כולל אלה בעברית ויש כבר איזה 6 סדרות
אותן ניתן לראות ב VOD - HD .
אני רואה בפלזמה תמונה נ-ה-ד-ר-ת ב HD גם 503, גם 505 ,גם בזכות הפלזמה ולדעתי גם בזכות הממיר .
משודר ב SD, אבל הסרט מ 1988 ,לא צילמו אותו ב HD ,אז למה רואים כל כך טוב.
לדעתי הסרט עבר עיבוד ל HD במעבדה חיצונית ומגיע כמקור HD ולא עושה UPCSALE תוך כדי שידור ב SD
כמו שעושים ב YES.
בערוץ הסדרות 503 באופן טבעי רוב הסדרות שהן חדשות ,מצולמות ב HD כולל אלה בעברית ויש כבר איזה 6 סדרות
אותן ניתן לראות ב VOD - HD .
אני רואה בפלזמה תמונה נ-ה-ד-ר-ת ב HD גם 503, גם 505 ,גם בזכות הפלזמה ולדעתי גם בזכות הממיר .
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 16/04/2011 19:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
אין דבר כזה סרט שלא צולם ב-HD
סרטים, בד"כ, מצלמים בפילם שלו רזולוציה גבוהה בהרבה מ-HD ולכן אין בעיה להעביר סרטים ל-HD.
אותו דבר עשו גם לסדרה חברים.
ב-HOT יש פחות בעיה של רוחב פס ובמיוחד אחרי שתגמר הורדת השירות האנלוגי.
מעניין באמת אם מישהו יכול לבדוק מה רוחב הפס ש-HOT משדרים את ערוצי ה-HD
סרטים, בד"כ, מצלמים בפילם שלו רזולוציה גבוהה בהרבה מ-HD ולכן אין בעיה להעביר סרטים ל-HD.
מעניין באמת אם מישהו יכול לבדוק מה רוחב הפס ש-HOT משדרים את ערוצי ה-HD
- NEW_WAVE
-
- חבר ותיק

תודה רבה על ההסברMistoffelees כתב:אין דבר כזה סרט שלא צולם ב-HD
מעניין באמת אם מישהו יכול לבדוק מה רוחב הפס ש-HOT משדרים את ערוצי ה-HD...
הלוואי שיכולתי לבדוק בהוט ,יש ערוץ בדיקות 871 ששם רשום תחת סעיף תדרי הלוך-סטרים-תדר MHZ602 -
קצב דגימה -68900,אגב רשומים 18 סטרימים של תדרי הלוך שנותנים אותה תוצאה בקצב דגימה למעט 3.
תדרי VOD קצב דגימה 69176.
- HDF
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 189
פשוט מעליב כל הסיפור הזה. אף אחד לא משלה את עצמו שזה HD אז למה בכלל לטרוח?
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
היה עדיף שלא היו נוגעים.
למה לקלקל ?
המצב קודם היה טוב בהרבה.
אם זה ימשיך ככה הניתוק שלי בדרך. אין לי צורך בשירות HD תת רמה.
התכנים מהרשת באיכות גבוהה בהרבה.
למה לקלקל ?
המצב קודם היה טוב בהרבה.
התכנים מהרשת באיכות גבוהה בהרבה.
- shlomiassaf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
בגדול אתה צודק, בעבר אכן צילמו סרטים בפילם, הפילם פשוט לוכד באופן כימי את התמונה בכל רגע נתון ומכיוון שמדובר בחלקיקים זעירים ניתן להגיע באמת לרזולוציות הרבה יותר גדולות מ-HD.Mistoffelees כתב:אין דבר כזה סרט שלא צולם ב-HD
מעניין באמת אם מישהו יכול לבדוק מה רוחב הפס ש-HOT משדרים את ערוצי ה-HD...
הבעיה בסרטים הישנים האלו שהסרט נפגם עם השנים (שינויים כימיים) זאת בנוסף לציוד הצילום המיושן שלא היה מתקדם מבחינת לכידת אור נכונה, אבל עדיין רזולוציה פרופר תקבל כמו שצריך...
עומק צבעים, חדות קונטרסט וכו... זה כבר סיפור אחר
בנוגע לסדרה חברים, באופן נקודתי הסדרה צולמה בתקופת המעבר למדיה דיגיטלית.
חלק גדול ממנה צולם ב-SD באופן דיגיטלי ובפורמט 4:3 ולכן לא קיים למכירה כותר של חברים ברזולוצית HD אלא אם כן בוצע עליו UPSCALE... וגם את זה לא ראיתי.
ברגע שזה צולם דיגיטלית ב-SD לא ניתן לבצע המרה טבעית לHD.
- rony1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 673
לYES זה לא מזיז ביכלל אם כמה צרכנים בודדים יתנתקו , עד שמישהו לא יעלה את הבעיה לאתרים היותר ניצפים ברשת , YES לא תשפר כלום , רק שתיהיה מודעות לכלל האזרחים ברשת לגביי איכות הHD העלובה של YES אז הרבה יחשבו אם לעבור לYES MAX HD , כך הם יחסכו את 60 הש"ח .jpost כתב:היה עדיף שלא היו נוגעים.
למה לקלקל ?
![]()
המצב קודם היה טוב בהרבה.
התכנים מהרשת באיכות גבוהה בהרבה....
אבל כרגע אנו נהנים מהורדות של תכנים ברשת ברמה HD אמיתית , מה יהיה שלא נוכל כבר להוריד מהרשת כמו בארצות הברית ? זו נקודה למחשבה חבריי הפורום
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
rony1234, לא באתי לחנך את יס.
לי אישית אין צורך בשירות דמוי HD, ולכן כנראה אתנתק בקרוב.
כיום ה DTT לחדשות, בשילוב בלוריי וסדרות מהרשת מספיקים לי.
אהבתי את האיכות שיס נתנו, ולכן לא היה לי אכפת לשלם על זה בעבר.
כמו שכיום אני לא רואה כבר סרטים וסדרות ב SD, אני הרי לא אראה אותם בדמוי HD, כש HD אמיתי זמין.
מי שמעוניין שיערב כתבים וינסה לשנות משהוא. כל הכבוד ובהצלחה !
לי אישית אין צורך בשירות דמוי HD, ולכן כנראה אתנתק בקרוב.
כיום ה DTT לחדשות, בשילוב בלוריי וסדרות מהרשת מספיקים לי.
אהבתי את האיכות שיס נתנו, ולכן לא היה לי אכפת לשלם על זה בעבר.
כמו שכיום אני לא רואה כבר סרטים וסדרות ב SD, אני הרי לא אראה אותם בדמוי HD, כש HD אמיתי זמין.
מי שמעוניין שיערב כתבים וינסה לשנות משהוא. כל הכבוד ובהצלחה !
- UserName
-
- חבר ותיק

מספיק עם ה'דמוי', היום ראיתי בשידור ישיר סרט באחד מערוצי הHD החדשים, ראיתי מצוין, למעשה, מעולם לא ראיתי סרט כזה חד בערוצי הHD של יס, ייתכן שזה בגלל שבשאר הערוצים הכל היה HDמותאם (מדבר על ערוצי הסרטים שבו הסימון נכון, ולא ערוצי הסדרות בו הסימון עדיין מבולגן), אך עדיין הוא היה חד מכרגיל ואיכותי להפליא.
אתם חייבים להפסיק להשוות HDTV לבלוריי, זה כמו להשוות קולנוע רגיל לאיימקס דיגיטלי.
אם אתם רואים סרטים באופן נוראי, אני ממליץ להחליף כבל HDMI לממיר, עשיתי את זה לאחר שבטעות הכבל שYES הביאו איתו לממיר נקרע לי באופן מוזר, וגם בדקו את ההגדרות.
אתם חייבים להפסיק להשוות HDTV לבלוריי, זה כמו להשוות קולנוע רגיל לאיימקס דיגיטלי.
אם אתם רואים סרטים באופן נוראי, אני ממליץ להחליף כבל HDMI לממיר, עשיתי את זה לאחר שבטעות הכבל שYES הביאו איתו לממיר נקרע לי באופן מוזר, וגם בדקו את ההגדרות.
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
אתה מרוצה שבשלושה ערוצי HD בו זמנית היו סרטים ב-SD?UserName כתב:מספיק עם ה'דמוי', היום ראיתי בשידור ישיר סרט באחד מערוצי הHD החדשים, ראיתי מצוין, למעשה, מעולם לא ראיתי סרט כזה חד בערוצי הHD של יס, ייתכן שזה בגלל שבשאר הערוצים הכל היה HDמותאם (מדבר על ערוצי הסרטים שבו הסימון נכון, ולא ערוצי הסדרות בו הסימון עדיין מבולגן), אך עדיין הוא היה חד מכרגיל ואיכותי להפליא.
אם אתם רואים סרטים באופן נוראי, אני ממליץ להחליף כבל HDMI לממיר, עשיתי את זה לאחר שבטעות הכבל שYES הביאו איתו לממיר נקרע לי באופן מוזר, וגם בדקו את ההגדרות....
שידור HD יכול להיות קרוב לבלוריי, אם הביטרייט גבוה ולא דוחסים יותר מדי ערוצים על משיב אחד.
- UserName
-
- חבר ותיק

לקחת את התגובה שלי וניסחת את התגובה באופן שונה לגמרי....asaf23 כתב:אתה מרוצה שבשלושה ערוצי HD בו זמנית היו סרטים ב-SD?UserName כתב:מספיק עם ה'דמוי', היום ראיתי בשידור ישיר סרט באחד מערוצי הHD החדשים, ראיתי מצוין, למעשה, מעולם לא ראיתי סרט כזה חד בערוצי הHD של יס, ייתכן שזה בגלל שבשאר הערוצים הכל היה HDמותאם (מדבר על ערוצי הסרטים שבו הסימון נכון, ולא ערוצי הסדרות בו הסימון עדיין מבולגן), אך עדיין הוא היה חד מכרגיל ואיכותי להפליא.
אם אתם רואים סרטים באופן נוראי, אני ממליץ להחליף כבל HDMI לממיר, עשיתי את זה לאחר שבטעות הכבל שYES הביאו איתו לממיר נקרע לי באופן מוזר, וגם בדקו את ההגדרות....
שידור HD יכול להיות קרוב לבלוריי, אם הביטרייט גבוה ולא דוחסים יותר מדי ערוצים על משיב אחד....
שידור HD יכול להיות בלוריי, בארה"ב יש NVOD (לא בטוח במושג) שמשדר 1080P, אסור לשכוח שיש הבדל בין HDTV לבלוריי, וזה שאתה מקבל HD בטלוויזיה מאות שעובר עשרות המרות ועובר באות מהלווין, בעוד בלוריי זה תוכן שאתה משיג מדיסק והוא טרי מכל המרה אחרת.
- NEW_WAVE
-
- חבר ותיק

UserName כתב:לקחת את התגובה שלי וניסחת את התגובה באופן שונה לגמרי....asaf23 כתב:אתה מרוצה שבשלושה ערוצי HD בו זמנית היו סרטים ב-SD?UserName כתב:מספיק עם ה'דמוי', היום ראיתי בשידור ישיר סרט באחד מערוצי הHD החדשים, ראיתי מצוין, למעשה, מעולם לא ראיתי סרט כזה חד בערוצי הHD של יס, ייתכן שזה בגלל שבשאר הערוצים הכל היה HDמותאם (מדבר על ערוצי הסרטים שבו הסימון נכון, ולא ערוצי הסדרות בו הסימון עדיין מבולגן), אך עדיין הוא היה חד מכרגיל ואיכותי להפליא.
שידור HD יכול להיות קרוב לבלוריי, אם הביטרייט גבוה ולא דוחסים יותר מדי ערוצים על משיב אחד....
שידור HD יכול להיות בלוריי, בארה"ב יש NVOD (לא בטוח במושג) שמשדר 1080P, אסור לשכוח שיש הבדל בין HDTV לבלוריי, וזה שאתה מקבל HD בטלוויזיה מאות שעובר עשרות המרות ועובר באות מהלווין, בעוד בלוריי זה תוכן שאתה משיג מדיסק והוא טרי מכל המרה אחרת....
זה שידור דיגטלי ,לא אמורה לרדת האיכות ,אני בהוט רואה מצויין HD ,גם בגלל הפלזמה ,מעניין אותי, אלה שלא רואים
טוב, במה הם צופים ,פלזמה או LCD .
- UserName
-
- חבר ותיק

אם אתה לא שם לב, אף אחד לא שאל לHOT, אלא לYES, לכן אני לא רואה מה יש לך לעשות כאן במיוחד.NEW_WAVE כתב:UserName כתב:לקחת את התגובה שלי וניסחת את התגובה באופן שונה לגמרי....asaf23 כתב:אתה מרוצה שבשלושה ערוצי HD בו זמנית היו סרטים ב-SD?UserName כתב:מספיק עם ה'דמוי', היום ראיתי בשידור ישיר סרט באחד מערוצי הHD החדשים, ראיתי מצוין, למעשה, מעולם לא ראיתי סרט כזה חד בערוצי הHD של יס, ייתכן שזה בגלל שבשאר הערוצים הכל היה HDמותאם (מדבר על ערוצי הסרטים שבו הסימון נכון, ולא ערוצי הסדרות בו הסימון עדיין מבולגן), אך עדיין הוא היה חד מכרגיל ואיכותי להפליא.
שידור HD יכול להיות בלוריי, בארה"ב יש NVOD (לא בטוח במושג) שמשדר 1080P, אסור לשכוח שיש הבדל בין HDTV לבלוריי, וזה שאתה מקבל HD בטלוויזיה מאות שעובר עשרות המרות ועובר באות מהלווין, בעוד בלוריי זה תוכן שאתה משיג מדיסק והוא טרי מכל המרה אחרת....
זה שידור דיגטלי ,לא אמורה לרדת האיכות ,אני בהוט רואה מצויין HD ,גם בגלל הפלזמה ,מעניין אותי, אלה שלא רואים
טוב, במה הם צופים ,פלזמה או LCD ....
לי יש LCD ואני רואה מצוין, בפלזמה זה צריך להיות אפילו יותר טוב.
- NEW_WAVE
-
- חבר ותיק

UserName ,כנראה אנשים סתם מתלוננים או רואים משהו שאתה לא רואה , יופי על הידע אותו אתה מספק .UserName כתב:אם אתה לא שם לב, אף אחד לא שאל לHOT, אלא לYES, לכן אני לא רואה מה יש לך לעשות כאן במיוחד.NEW_WAVE כתב:UserName כתב:לקחת את התגובה שלי וניסחת את התגובה באופן שונה לגמרי....asaf23 כתב:אתה מרוצה שבשלושה ערוצי HD בו זמנית היו סרטים ב-SD?UserName כתב:מספיק עם ה'דמוי', היום ראיתי בשידור ישיר סרט באחד מערוצי הHD החדשים, ראיתי מצוין, למעשה, מעולם לא ראיתי סרט כזה חד בערוצי הHD של יס, ייתכן שזה בגלל שבשאר הערוצים הכל היה HDמותאם (מדבר על ערוצי הסרטים שבו הסימון נכון, ולא ערוצי הסדרות בו הסימון עדיין מבולגן), אך עדיין הוא היה חד מכרגיל ואיכותי להפליא.
טוב, במה הם צופים ,פלזמה או LCD ....
לי יש LCD ואני רואה מצוין, בפלזמה זה צריך להיות אפילו יותר טוב....
חג שמח
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
ממש מוזר ההתענינות של לקוחות הוט בפוסט.אולי אתם נהנים מבעיות של אחרים?
אם יש לכם עצה טובה שימרו לעצמכם.
אתם המכה ה11 שתיכתב בהגדה האלקטרונית החדשה שתצא בפורמט hd מהודר באיכות גבוהה
כל פעם "המוח "נכנס לפוסט ויש לו מה לדקלם באופן אוטמאטי "בהוט התמונה חדה "
אם יש לכם עצה טובה שימרו לעצמכם.
אתם המכה ה11 שתיכתב בהגדה האלקטרונית החדשה שתצא בפורמט hd מהודר באיכות גבוהה
כל פעם "המוח "נכנס לפוסט ויש לו מה לדקלם באופן אוטמאטי "בהוט התמונה חדה "
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד