פרסום סמוי
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
opv,
זה גם לא רלבנטי לצערי, בגלל שחברים משתמשים לא נכון במיוחד במנגנון הזה (למשל, שרשורי "התחדשתי" בהם פותח השרשור אומר תודה לכל מי שאומר לו ברכות).
זה גם לא רלבנטי לצערי, בגלל שחברים משתמשים לא נכון במיוחד במנגנון הזה (למשל, שרשורי "התחדשתי" בהם פותח השרשור אומר תודה לכל מי שאומר לו ברכות).
- opv
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
בדקת סטטיסטית בכמה אחוזים זה קורה?uriler כתב:opv,
זה גם לא רלבנטי לצערי, בגלל שחברים משתמשים לא נכון במיוחד במנגנון הזה (למשל, שרשורי "התחדשתי" בהם פותח השרשור אומר תודה לכל מי שאומר לו ברכות)....
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46476
קצת קשה לבדוק את זה סטטיסטית, אך זוהי תופעה שמתקיימת בקנה מידה רחב, לכן ההצעה לא יכולה להוות פתרון.
זוהי תופעה זמנית, אנחנו מרחיקים בימים אלו את כל הגורמים השליליים שעלינו עליהם (ותודה לכל המדווחים!) ובקרוב המצב יחזור לשגרה.
זוהי תופעה זמנית, אנחנו מרחיקים בימים אלו את כל הגורמים השליליים שעלינו עליהם (ותודה לכל המדווחים!) ובקרוב המצב יחזור לשגרה.
- LiorDrZ
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
זיו,
ומה עם אלו שמפרסמים פה בלי בושה חנות אחת ולוחצים על כפתור דיווח על ייבואנים אפורים? גם אותם תרחיקו? או רק את אלו שדיברו על ייבוא אפור?
ליאור
ומה עם אלו שמפרסמים פה בלי בושה חנות אחת ולוחצים על כפתור דיווח על ייבואנים אפורים? גם אותם תרחיקו? או רק את אלו שדיברו על ייבוא אפור?
ליאור
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

LiorDrZ,
יש לנו חוקים ברורים מאוד מתי חברים מורחקים מהפורום והם רשומים בתקנון האתר. מי שעובר על התקנון, לא יהיה איתנו.
יש לנו חוקים ברורים מאוד מתי חברים מורחקים מהפורום והם רשומים בתקנון האתר. מי שעובר על התקנון, לא יהיה איתנו.
- רונן
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
אולי אפשר לתכנת כך שאם מישהו מפרסם הודעה, לפני שהיא "נקלטת" ומפורסמת בפורום, היא תעבור
"סינון" מילים שישמיט את שמות החנויות בהודעה והקיימות במאגר מידע וכך ההודעה תפורסם ללא שם החנות / היבואן ...

"סינון" מילים שישמיט את שמות החנויות בהודעה והקיימות במאגר מידע וכך ההודעה תפורסם ללא שם החנות / היבואן ...
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
רונן,
זו "שיטת קיצון" שמשתמשים בה לעיתים רחוקות, רק עבור חנויות שלא מבינות עניין ושולחות מגיבים מטעם בהיקף רחב או מנסות להריץ מסע פרסום באמצעות משתמשים "סמויים".
אני בטוח שאם תחפש, תוכל למצוא כמה וכמה מקרים של "עריכה אוטומטית" כזו.
אנו סומכים על הגולשים באתר שיפעילו שיקול דעת בפרסום ההודעות שלהם מחד, וידאגו לעדכן אותנו באמצעות הדיווחים מאידך - כך שנגיע למצב בו לא נצטרך לתפקד כ"גננות".
זו "שיטת קיצון" שמשתמשים בה לעיתים רחוקות, רק עבור חנויות שלא מבינות עניין ושולחות מגיבים מטעם בהיקף רחב או מנסות להריץ מסע פרסום באמצעות משתמשים "סמויים".
אני בטוח שאם תחפש, תוכל למצוא כמה וכמה מקרים של "עריכה אוטומטית" כזו.
אנו סומכים על הגולשים באתר שיפעילו שיקול דעת בפרסום ההודעות שלהם מחד, וידאגו לעדכן אותנו באמצעות הדיווחים מאידך - כך שנגיע למצב בו לא נצטרך לתפקד כ"גננות".
- mikelt
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
רעיון מצוייןרונן כתב:אולי אפשר לתכנת כך שאם מישהו מפרסם הודעה, לפני שהיא "נקלטת" ומפורסמת בפורום, היא תעבור
...
דרך אגב-במקרה שכזה -השרשור של החבר 'פרנקי' (לדוגמה) היה מצונזר לגמרי מהפורום
- drorar
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 652
אתה נוגע בנקודה נכונה, אבל לפחות כך יש אפשרות להסתכל על ההודעות האחרונות של המשתמש ולדעת אם הוא נודניק סדרתי או לא. תתפלא אבל אני משתמש בזה לא מעט.uriler כתב:drorar,
הערה אחת - מספר ההודעות של משתמש לא אומר כלום. תבחן את הנושא ותראה שיש משתמשים עם מספר ארבע או חמש ספרתי של הודעות שאינם אובייקטיביים או שחלק גדול מהודעותיהם הן הודעות נפח ("תתחדש" / "התחדשתי" / "תודה" / "כל הכבוד" וכו'), ומצד שני - יש משתמשים עם מיעוט יחסי של הודעות אבל שכל הודעה שלהם נוגעת בדיוק לנקודה....
לדעתי המדיניות החדשה שופכת את התינוק עם המים וחבל.
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
- robi1
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
השבוע קניתי מסך חדש, ודווקא מאוד נעזרתי בפורום בייעוץ, ובהכוונה.
בין החיפושים בפורום בהחלט היה ניכר שיש כאן לא מעט משווקים שדוחפים את עצמם בגלוי ולא בגלוי, ובהחלט הרגשתי שזה מפריע לי לאוביקטיביות הקניה.
לכן אני מבין מאוד את הרצון שלכם להפוך את הפורום לענייני ואוביקטיבי.
כרגע אני נמצא באיזושהי בעיה מול היבואן של המוצר שקניתי, שלא מספק לי את המוצר בזמן שנקבע, לאחר שחיכיתי בבית ושיניתי את סדר היום כדי לקבל את המוצר. קיבלתי יחס גרוע מהמוקדניות ומהשירות עד כה. אם אפרט כרגע זה יישמע רע מאוד.
אמרתי לעצמי שאחכה לראות איך יפתרו העניינים, אך בכל מקרה, חשבתי שיהיה זה נכון לשתף את חברי הפורום שמתעניינים בקניית מסכים חדשים, על התנהלות היבואן מולי, לטוב או לרע, כי זה חלק מהשיקולים בקניית מסך.
(אגב אחת הסיבות המרכזיות לקנות מהיבואן הרשמי היא השירות שאתה אמור לקבל...).
מנהלי הפורום - מה אתם אומרים? האם יש מקום בפורום זה לשתף בחווית קנייה לשימוש הגולשים או שלא?
בין החיפושים בפורום בהחלט היה ניכר שיש כאן לא מעט משווקים שדוחפים את עצמם בגלוי ולא בגלוי, ובהחלט הרגשתי שזה מפריע לי לאוביקטיביות הקניה.
לכן אני מבין מאוד את הרצון שלכם להפוך את הפורום לענייני ואוביקטיבי.
כרגע אני נמצא באיזושהי בעיה מול היבואן של המוצר שקניתי, שלא מספק לי את המוצר בזמן שנקבע, לאחר שחיכיתי בבית ושיניתי את סדר היום כדי לקבל את המוצר. קיבלתי יחס גרוע מהמוקדניות ומהשירות עד כה. אם אפרט כרגע זה יישמע רע מאוד.
אמרתי לעצמי שאחכה לראות איך יפתרו העניינים, אך בכל מקרה, חשבתי שיהיה זה נכון לשתף את חברי הפורום שמתעניינים בקניית מסכים חדשים, על התנהלות היבואן מולי, לטוב או לרע, כי זה חלק מהשיקולים בקניית מסך.
(אגב אחת הסיבות המרכזיות לקנות מהיבואן הרשמי היא השירות שאתה אמור לקבל...).
מנהלי הפורום - מה אתם אומרים? האם יש מקום בפורום זה לשתף בחווית קנייה לשימוש הגולשים או שלא?
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14370
זיו/עופר,
ראיתי שמס' חברים ותיקים הורחקו ועכשיו הבנתי למה....
אני בהחלט מסכים עם זה שלפעמים יש חברים שעוברים כאן את הגבול עם פרסום סמוי/גלוי של יבואן/חנות ספיציפיים.
אבל.... אם מישהו מהחברים קיבל/יקבל שירות/ייעוץ/מחיר מעולה וכד' מגוף מסחרי כל שהוא זה מידע שמעניין ומועיל להרבה חברים....וכמובן גם במקרה ההפוך (שירות/יחס גרוע וכד').
לכן, הצעתי היא שיהיה מותר ואפילו רצוי להביע דעה וחוות דעת על נסיון אישי שכזה אבל רק בפורום שיאושר לנושא הנ"ל על ידכם...
למשל פורום "מסחר, שירות ושיווק".
דעתכם?
ראיתי שמס' חברים ותיקים הורחקו ועכשיו הבנתי למה....
אני בהחלט מסכים עם זה שלפעמים יש חברים שעוברים כאן את הגבול עם פרסום סמוי/גלוי של יבואן/חנות ספיציפיים.
אבל.... אם מישהו מהחברים קיבל/יקבל שירות/ייעוץ/מחיר מעולה וכד' מגוף מסחרי כל שהוא זה מידע שמעניין ומועיל להרבה חברים....וכמובן גם במקרה ההפוך (שירות/יחס גרוע וכד').
לכן, הצעתי היא שיהיה מותר ואפילו רצוי להביע דעה וחוות דעת על נסיון אישי שכזה אבל רק בפורום שיאושר לנושא הנ"ל על ידכם...
למשל פורום "מסחר, שירות ושיווק".
דעתכם?
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
זו בדיוק מהות הפורום הזה (פורום מסחר ושיווק) - לא ?
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
שאלה: אם קניתי בחנות שמפרסמת באתר, במקרה כזה אוכל לציין את שמה?
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- mikelt
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
לפי הבנתי- זה אסור(מעבר לפירסומות).nir11 כתב:שאלה: אם קניתי בחנות שמפרסמת באתר, במקרה כזה אוכל לציין את שמה?...
ואם בפירסומות עסקינן-הפירסומת של החנות 'ההיא'(כפי שהיא מופיעה בפורום-זו עם ההמלצות של חלק מהחברים כאן)-לא 'מתאימה' למדיניות הפורום החדשה.
- nir11
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3893
ziv_r כתב:אין מניעה מרישום שמות חנויות....
עופר וזיו, יכול להיות שלא הבנתי נכון, אבח כרגע אני מבולבל. נראה לי שאתם אומרים דברים הפוכים. אפשר להבהיר?התחדשתם? יופי. אל תפרסמו איפה קניתם....
תודה
- amiti
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
עוד שאלה: האם ניסיון רע עם ספקים או שירות גרוע מותר לפרסם? מצד אחד פרסומים כאלה יכולים לשמש ככלי ניגוח מסחרי במתחרים , מצד שני זה כלי צרכני מהמעלה הראשונה.
- rib
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 215
נראה לי שקצת נסחפתם פה עם כל הגזרות של מה לפרסם ומה לא... אנשים לא מטומטמים ובהחלט יכולים להבחין בין דביל שנרשם לאתר רק בשביל לקדם את עצמו לעומת החברים האחרים בפורום ובאתר ואני בינהם שרוצים לקרוא ולהשתתף בחוויות הקניה של שאר החברים פה.nir11 כתב:ziv_r כתב:אין מניעה מרישום שמות חנויות....עופר וזיו, יכול להיות שלא הבנתי נכון, אבח כרגע אני מבולבל. נראה לי שאתם אומרים דברים הפוכים. אפשר להבהיר?התחדשתם? יופי. אל תפרסמו איפה קניתם....
תודה...
הדבר הכי גרוע שייווצר זה שאנשים פשוט לא ישתפו פה יותר את החוויות קנייה שלהם וחבל.
ובכיאת חברה תהיו גם הוגנים!
הפורומים פה לדוגמא מפוצצים בשרשורי "קניתי בחנות פיוצ'ר איזה יופי איזה כיף איזה שירות"
ואני אומר - מעולה! בהחלט חנות לקחת בחשבון בפעם הבאה שארצה לרכוש משהו מהתחום.
היה גם אחלה שרשור תלונה של בחור על SGE והרסיבר ימאה שלו - שקיבל בעקבות הפרסום פה יופי של שירות מSGE. מעולה! הפרסום פה עזר לחבר פורום לקבל שירות שמגיע לו.
אז כמו שאתם רואים השרשורים האלה בהחלט עוזרים ותורמים, וחבל לקלקל. תאמינו באינטלגינציה של חברי הפורום שיודעים וידעו לזהות את הטרולים ותנו לנו להנות מהמלצות ומקטרוגים - אנחנו נדע כבר לסנן.
חג חירות שמח וכשר לכוווולם
- roslan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 166
יש הרבה צדק בדבריךrib כתב:נראה לי שקצת נסחפתם פה עם כל הגזרות של מה לפרסם ומה לא... אנשים לא מטומטמים ובהחלט יכולים להבחין בין דביל שנרשם לאתר רק בשביל לקדם את עצמו לעומת החברים האחרים בפורום ובאתר ואני בינהם שרוצים לקרוא ולהשתתף בחוויות הקניה של שאר החברים פה.nir11 כתב:ziv_r כתב:אין מניעה מרישום שמות חנויות....עופר וזיו, יכול להיות שלא הבנתי נכון, אבח כרגע אני מבולבל. נראה לי שאתם אומרים דברים הפוכים. אפשר להבהיר?התחדשתם? יופי. אל תפרסמו איפה קניתם....
תודה...
הדבר הכי גרוע שייווצר זה שאנשים פשוט לא ישתפו פה יותר את החוויות קנייה שלהם וחבל.
ובכיאת חברה תהיו גם הוגנים!
הפורומים פה לדוגמא מפוצצים בשרשורי "קניתי בחנות פיוצ'ר איזה יופי איזה כיף איזה שירות"
ואני אומר - מעולה! בהחלט חנות לקחת בחשבון בפעם הבאה שארצה לרכוש משהו מהתחום.
היה גם אחלה שרשור תלונה של בחור על SGE והרסיבר ימאה שלו - שקיבל בעקבות הפרסום פה יופי של שירות מSGE. מעולה! הפרסום פה עזר לחבר פורום לקבל שירות שמגיע לו.
אז כמו שאתם רואים השרשורים האלה בהחלט עוזרים ותורמים, וחבל לקלקל. תאמינו באינטלגינציה של חברי הפורום שיודעים וידעו לזהות את הטרולים ותנו לנו להנות מהמלצות ומקטרוגים - אנחנו נדע כבר לסנן.
חג חירות שמח וכשר לכוווולם...
לדעתי האישית-הפירסומים המאסיביים בחודש האחרון בכל הנוגע לייבואן הפרללי -קצת בילבל את מנהל הפורום הזה עד כדי כך שנאלץ לצנזר באופן טוטאלי גם את החנות שהאתר מיתפרנס ממנה(פירסומות וכד')
אני,באופן אישי,אמור לקבל בשבוע הבא את המסך המיתקדם שהזמנתי (לא מייבוא רישמי),ויהיה לי חבל לא לפרסם את חווייתי מהרכישה