קודם כל בואי נעשה סדר בדברים , אף אחד לא עושה לך טובה אז אל תרגישי ככה , הם עושים את העבודה שלהם , יש לך אחריות על המכשיר
וזה כנראה מה שהם מסוגלים לעשות . הם יודעים שיש תקלה והם לא יכולים לתקן אז הם מחליפים לך רסיבר , מאחר וה919 כבר לא בשוק מה שיש
להם הוא ה920 אז הם נותנים לך אותו,אף אחד לא "ישיג" לך במיוחד.
לגבי התקלה - אף אחד לא יתחייב לך שהתקלה לא תחזור ב920 מהסיבה הפשוטה שלאף אחד אין מושג מה התקלה . . .
אגב ה919 גם יכול לבצע BI AMP לרמקולים הקדמיים וה920 לא יכול.
אני לא יודע לגבי הDSP והDAC של המכשירים , לא מצאתי באתר של פיוניר אבל אולי זה מצויין בMANUAL אז את יכולה לבדוק...בכל מקרה אני אגיד שוב
זה מן הסתם פחות או יותר אותו רסיבר עם שינויים מינוריים יחסית (בסאונד) ....
בעיית אודיו בניגון תכנים באמצעות סטרמר מפופקורן C200 המחובר לפיוניר VSX 919
- אוריאל
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2845
-
sharom36
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 266
זה אמנם לא פייס בוק פה אבל קבל "לייק"- אתה אמנם לא מכיר אותי אבל תאמין לי שאני בטוחה שהם לא עושים לי טובה(אבל תודה על החיזוק, זה ממש לא נעים כל המצב הזה להצדיק את עצמך ולדוש בזה כל הרבה זמן מול החנות/פיוניר). ודווקא משום שלא ברורה הסיבה לתקלה (או שכן ולא מפרסמים כי זה לא מתגלה אצל הרבה/זניח (?)) אני יכולה רק לשער שהבעיה, אולי, היא בעייה במעבד. אין לי כל רצון שיחליפו לי ל-920 (עוד רוצים לתת לי משומש כנגד "המשומש" שלי- אבל עזוב, זה כבר סיפור אחר)ולגלות שזה לא עזר .
כמו שאמרתי, אני אגש לחנות עם הסטרימר ואבדוק אם גם שם זה קורה.. במידה וכן- סבבה.לא תהייה להם ברירה אלא להחליף לי. בחדש! לדגם מתפקד!
מבטיחה לעדכן. ערב טוב.
כמו שאמרתי, אני אגש לחנות עם הסטרימר ואבדוק אם גם שם זה קורה.. במידה וכן- סבבה.לא תהייה להם ברירה אלא להחליף לי. בחדש! לדגם מתפקד!
מבטיחה לעדכן. ערב טוב.
- אוריאל
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2845
משומש לא הייתי לוקח מהם בשום אופן , אין לך שום דרך מה התקלות שהיו לו בעבר ומה הסטורית השימוש שלו , יש להם בעיה שיחליפו לחדש , זה שאין
להם VSX-919 זה לא בעייה שלך .
להם VSX-919 זה לא בעייה שלך .
-
sharom36
-
- חבר פעיל מאוד

אוריאל כתב:משומש לא הייתי לוקח מהם בשום אופן , אין לך שום דרך מה התקלות שהיו לו בעבר ומה הסטורית השימוש שלו , יש להם בעיה שיחליפו לחדש , זה שאין
להם VSX-919 זה לא בעייה שלך ....
מסכימה איתך במאה אחוז. אל דאגה- יהיה הסכם שלום לפני שאני אסכים לקבל משומש-
-
sharom36
-
- חבר פעיל מאוד

טוב.. אז ככה. יש בפי בשורות טובות (טפו טפו, טאצ' ווד- אני כבר מפחדת לפתוח פה לשטן). נתחיל משורה התחתונה- הדגם הבעייתי, להלן PIONEER VSX 919 , הוחלף ב920- חדש.והוא עובד( :-)555).
עכשיו הסיפור המלא לכל המעוניינים. בהמשך לכל האמור לעיל , הציע נציג המכירות שאביא את הסטרימר שלי לחנות ושנחבר אותו ,אצלם ,לVSX919 (לשלול בעייתיות בטלויזיה, כבלים או WHATEVER שלי). הניסוי נערך כדלקמן
:
1. חיבור הסטרימר שלי לרסיבר הבעייתי- קרי, 919. התוצאה- אותה בעיה ארעה גם בחנות (כפי שטענתי כל הזמן).אציין שגם החלפנו כבלים- אך הבעיה חזרה על עצמה.
2. חיבור הסטרימר שלי , דהיינו פופקורן C200 , לרסיבר 920- הפלא ופלא- אין בעיה. כלומר מעבר מסרט ׁ(הנמצא על גבי הכונן הקשיח שנמצא בסרטימר) עם סאונד DTS/DOLBY D לסרט עם סאונד סטראו- שומעים סאונד ואין צורך לשחק בINPUT.
אממה- חיבור סטרימר אחר(!!)- DUNE לרסיבר התקול(919)- אין בעיה.
מסקנה הגיונית(?)- הפופקורן לא אוהב את הפיוניר 919?
מסקנה הגיונית 2- יש איזשהו רכיב בDUNE (מעבד טוב יותר אולי- סתם זורקת) שאולי "מכפה" על רכיב אחר פחות טוב/לא קיים בפיוניר 919.
כך או כך, עכשיו זה עובד. משאירה למו"פ של פיוניר להבין את השאר..
תודה לכל מי שעזר
עכשיו הסיפור המלא לכל המעוניינים. בהמשך לכל האמור לעיל , הציע נציג המכירות שאביא את הסטרימר שלי לחנות ושנחבר אותו ,אצלם ,לVSX919 (לשלול בעייתיות בטלויזיה, כבלים או WHATEVER שלי). הניסוי נערך כדלקמן
1. חיבור הסטרימר שלי לרסיבר הבעייתי- קרי, 919. התוצאה- אותה בעיה ארעה גם בחנות (כפי שטענתי כל הזמן).אציין שגם החלפנו כבלים- אך הבעיה חזרה על עצמה.
2. חיבור הסטרימר שלי , דהיינו פופקורן C200 , לרסיבר 920- הפלא ופלא- אין בעיה. כלומר מעבר מסרט ׁ(הנמצא על גבי הכונן הקשיח שנמצא בסרטימר) עם סאונד DTS/DOLBY D לסרט עם סאונד סטראו- שומעים סאונד ואין צורך לשחק בINPUT.
אממה- חיבור סטרימר אחר(!!)- DUNE לרסיבר התקול(919)- אין בעיה.
מסקנה הגיונית(?)- הפופקורן לא אוהב את הפיוניר 919?
מסקנה הגיונית 2- יש איזשהו רכיב בDUNE (מעבד טוב יותר אולי- סתם זורקת) שאולי "מכפה" על רכיב אחר פחות טוב/לא קיים בפיוניר 919.
כך או כך, עכשיו זה עובד. משאירה למו"פ של פיוניר להבין את השאר..
תודה לכל מי שעזר
-
sharom36
-
- חבר פעיל מאוד

אה.. ושכחתי. מגיע כל הכבוד גם לחנות ממנה רכשתי- סטראו סטאר. שרות מצויין בכל קנה מידה.שעזרו לי "וייצגו " אותי מול פיוניר, דאגו לי לרסיבר חלופי בכל התקופה שהיה במעבדה, ודאגו להביא לי ולחבר את החלופי (והחדש) בבית.
אין לי מילים.
אין לי מילים.