רמקולים נפלאים יש לך, באיזו הגברה אתה משתמש?yaronm37 כתב: כאשר רכשתי את ה-802D במחיר יחסית טוב ביד 2 (עולה חדש כ-93K בארץ)
ה-802D אגב ניראים מיליון דולר אין ספק![]()
ירון מ....
ביקור אצל איתי
- Arieldr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 263
- Arieldr
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 263
Re: אומנם באיחור קטן אבל...
איתי, אני רחוק מאוד מלהיות ממומחה באקוסטיקה וקצת הידע שיש לי בא מקורסים בסיסיים בתואר והרבה ניסויים שעשיתי בחדר שלי אבל, לדעתי אתה טועה בגדול בהערכה שלך על השפעת טיפול אקוסטי אפילו "בסיסי" על התנהגות החדר שלך בעיקר בתחום התחתון. לצערי בניגוד לרמקול או רכיב אלקטרוני שאפשר לקחת לסופ"ש לנסות טיפול אקוסטי מצריך יותר אומץ אבל אני מבטיח לך שאם תבחר בדרך הזו לא תתאכזב...itay123 כתב:
אקוסטיקה תמיד מאז ומתמיד תשפר, אך אני חושב שמכיוון שבחרתי להשתמש ברמקולים "לא שיגרתיים", האקוסטיקה תהיה עבורי לפחות כרגע פחות UPGRADE מבחינתי, בחלל גדול יותר כאשר הסאונד בהחלט יכול "להתפזר" אקוסטיקה טובה רק "תמקד נכון יותר את הנשמע במרחב"...
אריאל המקרן הוא HD READY כאשר האינטגרה מעלה אותו ל-1080P/24..אמנם המקרן שייך לשני דורות אחורה...ונחשב כיום לפחות אטרקטיבי (אמנם בזמנו עלה כ-14K)...
פרט לעומק ה-BLACK, אני חושב שהתמונה פנטסטית, וחשוב לציין שהתמונה לא עברה כיול או הכוונה...
נתת לי אבל חומר למחשבה, ובהחלט אתקין את ה-DVD PIXEL PROJECTOR כאמור דיסק כיוון מעולה שמאמין בכמה סדרות של "שטיפה" של כמה שעות תחילה לפני הכיוון, וכמובן כיול מקצועי...
אקח את הפרויקט לסופש, ניראה מה יהיו התוצאות...![]()
...
לגבי המקרן, אני באמת חושב שבתקופה בה אפשר לרכוש מקרן Full HD איכותי מאוד (Epson 8350) + מסך 16:9 חשמלי בתקציב של 7K חבל לפספס את החוויה,