שנה אחרי שהשיקה את ה-VOD: רק 80 אלף לקוחות yes הצטרפו לשירות
- SR84
-
- חבר פעיל

- תגובות: 60
כן זה נמצא כבר בפילוט אצל טכנאים
- ntk
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1303
כי כנראה שלא מספיק להם ה-3600 שאתה משלם להם כל שנה, בכלל אני חושב שזמנם של הערוצים עבר מהעולם, היום כמעט הכל ב-VOD או מוקלט בממירים, מה שאנשים רואים LIVE זה בעיקר ערוץ 2-10, ובגלל זה כבר 6 שנים שאין לי לא YES ולא HOT, הכל באינטרנט, אני לא רוצה לשלם 300 ש"ח על 700 ערוצים שאני בכלל לא צופה בהם, ועד שאני כבר כן רוצה לצפות במשהו זה תוספת תשלום, אנשים עם ילדים זה יותר בעייתי, אבל למי שאין ילדים זה בהחלט עדיף, ב-300 ש"ח האלה ( או אפילו 200 למי שאין הרבה ערוצים ), שזה 2400-3600 ש"ח בשנה!!! אני מקבל הרבה יותר, ב-140 ש"ח יש לי אינטרנט במהירות 15MB + מנוי ב-MEGAUPLOAD שעלה 40$ לשנתיים, ובשאר הכסף יכולתי לקנות סטרימר אם הייתי צריך ( וגם להחליף אותו כל שנה ) ועדיין נשאר לי כסף בצד, עד שלא יהיה אפשר לעשות מנוי ל-YES או ל-HOT ולשלם רק פר תוכנית\סרט ( וגם, לא 20 ש"ח על כל סרט או תוכנית ), אני לא רואה את עצמי חוזר לאחת מהחברות האלוzovirax כתב:אני אישית נגד תשלום שקל אחד נוסף עבור התוכן ב VOD
(אלה אם כן מדובר בסרט פעם ב...)
אנחנו משלמים 300 שקל עבור תוכן, למה צריך לשלם בנוסף לזה?...
- NEW_WAVE
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
תיקון ,יס השיקה את ה VOD אחרי 4 שנים מהוט ולא 5 .jpost כתב:חברת הלוויין yes חוגגת שנה לשירות ה-VOD שלה ומודיעה כי יותר מ-80 אלף לקוחותיה כבר הצטרפו לשירות, זאת מתוך יותר מ-560 אלף מנויים. yes השיקה את ה-VOD לפני שנה, 5 שנים אחרי HOT שלה יש כחצי מיליון מנויי VOD (וגם יותר לקוחות - כ-890 אלף).
http://shivuk.themarker.com/news/index.dot?id=83975...
להוט 895 אלף לקוחות טלוויזיה.
יס מתאמצת יותר עבור הלקוח .
- טלHD
-
- גורו

- תגובות: 14365
sigamoresigamore כתב:ואני טוען ההיפך .... ה VOD הוא (כמעט) כל מה שיכולתי לבקש !
למעשה רוב הצפייה שלי כיום ב yes היא בתכני VOD HD.
בשעה - שעתיים שיש לי ביום לצפייה בטלויזיה אני מוצא את הפיתרון הזה יוצא מן הכלל !...
90% מהתכנים האלו הם בתשלום נוסף....כמה יוצא לך להוסיף על זה כל חודש?
לא מספיק כ-300 ש"ח בחודש למנוי ה"רגיל"?
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
מה הכוונה?NEW_WAVE כתב: יס מתאמצת יותר עבור הלקוח ....
- sma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 316
כאחד המתלוננים
עופר,
אני מניח שלך זה ברור שכך עובדת הטכנולוגיה של יס ולכן אולי לא ברורה לך ההתרעמות.
אבל יש שני דברים שאתה לא לקחת בחשבון.
1. זה לא רלבנטי איך המנגנון עובד וזה שאתה יודע את זה הופך אותך ליוצא מן הכלל ואת אשתי שלא יודעת לכלל האוכלוסיה שסוגרת עסקאות טלפוניות עם יס. יכול להיות שההורים שלך או של אשתך לא היו עולים על זה בעסקה טלפונית. יכול גם להיות שהם לא צרכנים כבדים של רוחב פס אבל זה עדיין לא שולל את העובדה שהם משלמים עבור התשתית ש-יס משתמשת בה לצרכים שלה ללא ידיעתם.
2. הם לא אומרים את זה במפורש. עובדה שאשתי לא הבינה את זה והיא לא מטומטמת. לא חברת פורם HT אבל עדיין לא טיפשה גמורה.
כלומר, לא יודעים מה רוכשים כי לא ממש אומרים לך את כל הפרטים.
לי ברור שאם מישהו היה אומר לי את זה במפורש היו נדלקות לי עשר נורות אדומות כי הייתי מבין את ההשלכות כי לי יש רק 2.5Mb.
יש פה סוג של הונאה בעובדה שהם לא מגלים את העלות הסופית של השימוש המוצר (כולל העלות של שימוש ברוחב הפס שלי).
אני מניח שלך זה ברור שכך עובדת הטכנולוגיה של יס ולכן אולי לא ברורה לך ההתרעמות.
אבל יש שני דברים שאתה לא לקחת בחשבון.
1. זה לא רלבנטי איך המנגנון עובד וזה שאתה יודע את זה הופך אותך ליוצא מן הכלל ואת אשתי שלא יודעת לכלל האוכלוסיה שסוגרת עסקאות טלפוניות עם יס. יכול להיות שההורים שלך או של אשתך לא היו עולים על זה בעסקה טלפונית. יכול גם להיות שהם לא צרכנים כבדים של רוחב פס אבל זה עדיין לא שולל את העובדה שהם משלמים עבור התשתית ש-יס משתמשת בה לצרכים שלה ללא ידיעתם.
2. הם לא אומרים את זה במפורש. עובדה שאשתי לא הבינה את זה והיא לא מטומטמת. לא חברת פורם HT אבל עדיין לא טיפשה גמורה.
כלומר, לא יודעים מה רוכשים כי לא ממש אומרים לך את כל הפרטים.
לי ברור שאם מישהו היה אומר לי את זה במפורש היו נדלקות לי עשר נורות אדומות כי הייתי מבין את ההשלכות כי לי יש רק 2.5Mb.
יש פה סוג של הונאה בעובדה שהם לא מגלים את העלות הסופית של השימוש המוצר (כולל העלות של שימוש ברוחב הפס שלי).
- hosham
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 115
אתם יודעים מה אותי מעצבן?
שסדרות חדשות כגון: ספרטקוס, האוס ויס מן, חברת יס משדרת רק ב VOD וללקוחות ה"רגילים" אין את הפריבילגיה לצפות בהן.
אם הייתי פעיל בפייסבוק ושות' הייתי מקים עצומה על כך.
אם מישהו עם השפעה ירים את הכפפה ויפעל בנידון אני אודה לו מאוד.
שסדרות חדשות כגון: ספרטקוס, האוס ויס מן, חברת יס משדרת רק ב VOD וללקוחות ה"רגילים" אין את הפריבילגיה לצפות בהן.
אם הייתי פעיל בפייסבוק ושות' הייתי מקים עצומה על כך.
אם מישהו עם השפעה ירים את הכפפה ויפעל בנידון אני אודה לו מאוד.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
1. הם פרסמו את זה בבירור וכמובן שדיברנו על זה באופן נרחב באתר.
2. הם צריכים אולי להדגיש את זה יותר בפרסומים שלהם, אבל אני מניח שברור לך שזה יפגע להם במכירות.
3. לא ברור לך שזה העתיד? הרי כל סוגי השירות שתצרוך שקשורים לתוכן יגיעו מהאינטרנט בסופו של תהליך...
2. הם צריכים אולי להדגיש את זה יותר בפרסומים שלהם, אבל אני מניח שברור לך שזה יפגע להם במכירות.
3. לא ברור לך שזה העתיד? הרי כל סוגי השירות שתצרוך שקשורים לתוכן יגיעו מהאינטרנט בסופו של תהליך...
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4940
טל, ממש לא מוסיף שקל.... בעמוד הסדרות -> תוכן HD אני לא זוכר שמשהו עולה כסף ...טלHD כתב:sigamoresigamore כתב:ואני טוען ההיפך .... ה VOD הוא (כמעט) כל מה שיכולתי לבקש !
בשעה - שעתיים שיש לי ביום לצפייה בטלויזיה אני מוצא את הפיתרון הזה יוצא מן הכלל !...
לא מספיק כ-300 ש"ח בחודש למנוי ה"רגיל"?...
יש כמובן תכנים בתשלום אבל כרגע כל התוכן החינמי הוא מעבר למה שיש אפילו סיכוי שאמצא לו זמן (ספרטקוס, מד מן, המתים המהלכים ועוד שטויות כאלו
גם המנוי עצמו אגב לא עולה 300 שקל ...
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
אני משלם בחודש 250 שקל .sigamore כתב:טל, ממש לא מוסיף שקל.... בעמוד הסדרות -> תוכן HD אני לא זוכר שמשהו עולה כסף ...טלHD כתב:sigamoresigamore כתב:ואני טוען ההיפך .... ה VOD הוא (כמעט) כל מה שיכולתי לבקש !
לא מספיק כ-300 ש"ח בחודש למנוי ה"רגיל"?...
יש כמובן תכנים בתשלום אבל כרגע כל התוכן החינמי הוא מעבר למה שיש אפילו סיכוי שאמצא לו זמן (ספרטקוס, מד מן, המתים המהלכים ועוד שטויות כאלו)
גם המנוי עצמו אגב לא עולה 300 שקל ......
בשביל לקבל את המקס HD אני צריך להוסיף 60 שקל בחודש.
בדקתי את זה מול קשרי לקוחות - לא מוכנים לרדת בשקל.
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4940
zovirax אין לי מושג כמה הם גובים היום. אני בכל מקרה עם שלושה ממירים (רגיל, max ו max hd) בסיס + ארבע חבילות (לא כולל ספורט) ומשלם 278 שקל לחודש.
העסקה ממאי 2010.
העסקה ממאי 2010.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- richrach
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2250
נחות בכמה רמות משל חברת הוט
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
טלHD,
אני רוצה לחזק ולומר שהרבה יותר מ-10% הם תכני חינם- ספרטקוס ומד מן ניתנים לצפייה ב-HD ללא תשלום וכמעט כל קטגוריית יס דוקו.
hosham,
ספרטקוס מוצעת ב-VOD בגירסא שלא ניתן לשדר בערוצי השידור.
גירסא מרוככת שלה תשודר בערוצי השידור.
לגבי מד מן- זכויות השידור שלה שייכות ל-HOT, ל-yes רק זכויות ל-VOD.
האוס- כרגע יב-VOD רק פרקים שהוקרנו בעבר גם ב-yes', בכל אופן זכויות השידור של HOT.
לא חושב שעצומות יועילו כאן.
אני רוצה לחזק ולומר שהרבה יותר מ-10% הם תכני חינם- ספרטקוס ומד מן ניתנים לצפייה ב-HD ללא תשלום וכמעט כל קטגוריית יס דוקו.
hosham,
ספרטקוס מוצעת ב-VOD בגירסא שלא ניתן לשדר בערוצי השידור.
גירסא מרוככת שלה תשודר בערוצי השידור.
לגבי מד מן- זכויות השידור שלה שייכות ל-HOT, ל-yes רק זכויות ל-VOD.
האוס- כרגע יב-VOD רק פרקים שהוקרנו בעבר גם ב-yes', בכל אופן זכויות השידור של HOT.
לא חושב שעצומות יועילו כאן.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
ספטרקוס - יס רכשו את הגרסא הלא-מצונדרת, ראית אותה פעם? יופי, אם היה לי ילדים לא הייתי רוצה שיראו את זה "במקרה".hosham כתב:אתם יודעים מה אותי מעצבן?
אם הייתי פעיל בפייסבוק ושות' הייתי מקים עצומה על כך.![]()
![]()
אם מישהו עם השפעה ירים את הכפפה ויפעל בנידון אני אודה לו מאוד....
האוס \ מדמן - הזכות לשידור הסדרות הללו הן באחזקת HOT, כלומר, יס לא יכולה לשדר אותן (אף על פי ששידרה האוס בעבר, אבל זה היה בערוץ המשותף), מה שיוצא שיס רכשו את הזכויות לסדרות אך ורק ל-VOD.